×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai

Elementai 193 į 224355 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Inmi Power Shake Come Hither Silicone Stimulator Black

    Mėgaukitės dviguba stimuliacija ir intensyvia galia iš šio „Power Shake Come Higher Silicone“ stimuliatoriaus! Šilkinio glotnumo silikone nėra ftalatų ir jis saugus kūnui, kad būtų linksma be rūpesčių. Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantu, kad būtų užtikrintas ilgas galiojimo laikas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Force Beige

    Tegul jėga būna su jumis ir jūsų G tašku: „Satisfyer G-Force“ yra galingas ekspertas, kai kalbama apie G taško stimuliavimą. Stiprios vibracijos ir išlygintas galiukas su nuostabiais grioveliais jums makšties malonumą kaip niekada anksčiau. 10 vibracijos ritmų sujungia jėgas su 50 galių intensyvumu, kad sukurtų 50 derinių, suteikiančių jums įvairią ir nepamirštamą patirtį.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    „Ar turi stiprų variklį, glotnią lemputę su klitoriu skatinančia briauna ir lengvai pasiekiama išlenkta rankena, padedanti tyrinėti ir atrasti tobulą vietą.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    Black Butterfly G yra galingas lenktos formos vibratorius, lankstus ir puikiai tinka G taško stimuliacijai. Jis pagamintas iš saugaus kūnui silikono, įkraunamas ir turi lengvai naudojamą valdymo mygtuką tarp drugelio sparnų. Variklis siūlo 3 lygius pastovios vibracijos ir 9 skirtingus ritmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Daugiau informacijos apie šį gaminį – netrukus AIMI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Dėl trijų novatoriškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai), jis yra tikrai geriausias. vekselio.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Labai lankstus vibratorius su minkštu paviršiumi, iš silikono ir ABS. 7 galingi vibracijos lygiai, atsparūs vandeniui. apytiksliai 17 cm ilgio, Ø apytiksl. 3,7 cm. Reikalingos 2 AA baterijos (į komplektą neįeina).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Feel Me – vibratorius, stimuliuojantis G tašką ir turintis 16 vibracijos režimų. Vibratorius yra minkštas ir lankstus, sukurtas optimaliai stimuliuoti G tašką ir turi ploną dizainą, kad būtų galima švelniai įterpti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Amy 2 G-Spot & Clitoral Vibrator Light Purple

    Susižavėkite, nes ovalo formos Amy galva puikiai trinasi į visas dėmeles, kurios verčia jus sprogti. Sukurta teikti išskirtinį malonumą, Amy siūlo stimuliaciją kaip niekas kitas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Gili G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško dizaino ir 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Gili vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Būkite kūrybingi ir mėgaukitės mūsų lankstančiu G-Spot Flex 3, kad vienu metu stimuliuotumėte kelias karštąsias vietas. Dėl lankstaus koto jis gali būti transformuojamas iš G taško vibratoriaus į triušio vibratorių, erzinantis klitorį ir G tašką giliomis vibracijomis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    „Logan“ puikiai tinka norint lengvai pasitenkinti G tašku. Vibratorius turi kelių greičių vibraciją, kurią lengva valdyti paspaudus vibratoriaus pagrindą. Virpesiai yra antgalyje, todėl galima intensyviai ir tikslingai stimuliuoti G tašką.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 yra G taško vibratorius ir triušio vibratorius viename. Dėl vidinio laido jį galima reguliuoti ir pasukti pagal pageidavimą. Du galingi varikliai lepina klitorį ir G tašką maloniomis vibracijomis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidinamas jūsų malonumą stimuliuojantis G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankinį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Rotating G-Spot Vibrator Green

    Puikiai išlenktas, stimuliuojančių griovelių besisukantis G taško vibratorius iš Sweet Smile su besisukančiu antgaliu, kuris specialiai nukreipiamas į G tašką stimuliuojančio makšties masažo metu. Galingas variklis užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat gali būti naudojamos analiniams malonumams ar kitose erogeninėse zonose.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pink Sunset G-Spot Vibrator

    Su lengvai skaitomu skaitmeniniu ekranu, Pink Sunset G taško vibratorius iš You2Toys leidžia geriausiai valdyti intymius masažus ir tikslinę G taško stimuliaciją. Visada turėkite tikslią 10 vibracijos režimų, jų ritmų, baterijos veikimo ir veikimo laiko apžvalgą.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Šis sunkiai dirbantis trigubas grėsmės žaislas suteikia tris galingus potyrius vienoje elegantiškoje formoje. Lankstus 10 greičių pagrindinis velenas švelniai lenkiasi ir išsipučia iki G taško galo su apvaliomis tekstūromis galvoje, o nenuilstantis 10 greičių triušio stimuliatorius lenkiasi ir lenkia kartu su kūnu, kad būtų intensyviai stimuliuojama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CoverMe G-Spot Vibrator 10 Speeds Purple

    Naujoji COVERME kolekcija sukurta ir sukurta siekiant plėtoti fantazijas, apie kurias visada galvojote ir kurios pripildė jūsų mintis aukščiausios kokybės žaislo garantija. COVERME žudo dėl savo galingų žemo dažnio variklių. Šilko glotnus silikonas padidina žaislo grožį, todėl visada norisi jį vėl naudoti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    NU Sensuelle Homme Ace 15 funkcijų lankstus įkraunamas dviejų variklių silikoninis prostatos vibratorius juodos spalvos turi 2 intensyviai galingus variklius ir 15 viliojančių funkcijų – giliai pulsuojančių ir pulsuojančių, o ne triukšmingų vibracijų, kurių turi kiti.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Rave 2 Blue

    We-Vibe Rave 2 sukurtas malonumui, nukreiptas į G tašką ir makšties angą su patenkinančia vibracija, kad pasiekta grynųjų intensyvią kulminaciją. Susukta malonumo forma, lygus silikonas ir reguliuojamas prigludimas užtikrina nepamirštamą patirtį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Plum

    „Arc“ turi stiprų variklį, ploną lemputę su klitorį stimuliuojančiu ketera ir lengvai pasiekiama išlenkta rankena, padedančia tyrinėti ir atrasti tobulą vietą.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Mėgaukitės diskretiška, galinga vibracija – bet kada ir bet kur!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Padėkite savo Ruby Glow Blush, kad atliktumėte išorinį vulvos ir tarpvietės masažą, arba vienu lengvu judesiu paverskite jį į G tašką įsiskverbiančia lazdele. Dvigubi nepriklausomi varikliai skleidžia gilią vibraciją, kuri privers jus drebėti, kad ir kurį derinį pasirinktumėte.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Viotec Chance G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Pristatome Viotec's Chance – prabangiai minkštą vibratorių, sukurtą pagerinti jūsų malonumą. Tikimybę galima be vargo valdyti per LCD ekraną, esantį g taško masažuoklio viršuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Tap That Purple

    Dėl intensyvaus bakstelėjimo ritmo, kuris svyruoja nuo švelnaus iki laukinio, jūsų G taškas pamėgs Tap That. Giliai išlenktas galiukas lengvai pasiekia jūsų G tašką ir siunčia dvelkiantį malonumą, kuris aidi per jūsų kūną. Mažesnis sparnuotas išorinis stimuliatorius suteikia galingą klitorio vibraciją, kad galėtumėte patirti unikalų daugialypį orgazmą.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šis prabangus sekso žaislas sukurtas taip, kad suteiktų intensyvų vidinį malonumą, puikiai išlenkta forma idealiai tinka masažuoti jautrų G tašką. Naudojant aukštos kokybės medicininį giliai rožinį silikoną, šis atspalvis yra lygus ir aksominis su matiniu paviršiumi. Siūlydami 30 nuostabiai skirtingų ir stimuliuojančių vibracijos nustatymų su belaidžiu valdymu, kiekvieną kartą, kai pasimėgausite šiuo žaislu, jūsų patirtis bus nepakartojama ir tokia pat įdomi kaip pirmą kartą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Purple

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Benty Vibe Silicone Purple

    Savo kolekcijoje turite turėti Benty, vibratorių.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Du galingi varikliai, vienas antgalyje ir kitas lanksčiame triušyje. Tiksli klitorio ir G taško stimuliacija. Įkraunamas USB. Atsparus vandeniui ir dulkėms IPX7 sertifikatas.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Magic Wand Massager G Spot Vibrator Soft Green

    Jei ieškote universalaus sekso žaislo, kurį galėtumėte naudoti vienam ar su partneriu, „Magic Wand Massager“ ir „G-Spot“ vibratorius gali būti kaip tik tai, ko jums reikia. Šiame žaisle sujungiamas viso kūno masažuoklis su G taško vibratoriumi, todėl tai idealus pasirinkimas tyrinėjant įvairias malonumo formas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Kompaktiškas Sweet Smile vibruojantis G ir P taškų masažuoklis yra tobulai išlenktas, lankstus vibratorius, skirtas tikslingai išangės P taško (prostatos) arba makšties G taško stimuliacijai.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Besisukantis triušio vibratorius su siurbtuku ir vandeniui atspariu nuotolinio valdymo pulteliu (10 metrų).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 193 į 224355 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.