×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai

Elementai 257 į 288360 viso

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Black

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Fame The Dash G-Spot Vibrator Red

    Patirkite didžiausią malonumą su The Dash G taško vibratoriumi iš TOYJOY Fame. Pagamintas iš ypač minkšto skysto silikono, šis įkraunamas malonumo žaislas siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius, kad pajustumėte išskirtinius pojūčius.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Angelique Purple

    Šis g taško vibratorius turi lankstantį kotą, turintį 4 bangavimo funkcijas, stimuliuojančias g tašką, ir stimuliatorių, kuris puikiai tinka maloniai klitorio stimuliacijai. Vibratoriuje yra 12 vibravimo funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bgee Heat Infinity Deluxe Pink

    Apkabinkite savo vidinį seksualumą ir leiskite „Bgee Heat Infinite Deluxe“ tapti jūsų asmenine gundytoja aistros ir pasitenkinimo kupinoje kelionėje. Tikra erzinanti ir gundytoja, ji pažadins jūsų troškimų gelmes. Malonumo galia slypi jūsų rankose, o su begalinėmis galimybėmis naktis yra jūsų pačių. Taigi, pasiduokite žavesiui, pajuskite šilumą ir leiskite nuotykiams prasidėti.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Buck Wild Pink

    Pasivaikščiokite šiuo dviejų galų masažuokliu ir pajuskite du nepaprastus pojūčius. Stambus galas baksteli ir trinkteli su 10 greičių tiksline galia, o kitas galas pritraukia jus hipnotizuojančiu judesiu, kuris pagreitina iki 10 svaiginančių greičių!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Love To Love Swap P&G Spot Tapping Vibrator Light Pink

    Swap siūlo du stimuliavimo būdus: bakstelėjimą ir vibraciją, abu turi 10 skirtingų režimų. Be to, trys varikliai veikia kartu, kad suteiktų vartotojui malonią akimirką. Swap yra puikus vibratorius stimuliuoti P arba G tašką.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Vos vienu šilkiniu prisilietimu IVY by TOYJOY išpildys jūsų troškimus ir pavers jūsų sultimis. Atraskite vešlias kiekvieno daikto formas, kurios derės prie jūsų moteriškų linkių. IVY kolekcija yra gamtos atsakas į novatorišką dizainą už prieinamą kainą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Honey G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    41,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Gvibe Gjack Mini Sweet Raspberry

    Nenorėsite nustoti liesti Gjack2 mini revoliucinės Bioskin medžiagos.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ronis visada yra vietoje – tai reiškia jūsų G tašką. Ron sukurtas intensyviai G taško stimuliacijai, su 8 programomis ir 5 skirtingais intensyvumo lygiais. Ronis netgi veda duše ir vonioje: jis visiškai atsparus vandeniui ir mielai palaikytų jums kompaniją. Jei Ronis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Glow in the Dark G-Spot

    Jaudinantis „You2Toys“ „Glow in the dark“ G taškas turi fluorescencinę „Soft Touch“ tekstūrą, kuri ilgą laiką šviečia tamsoje. Jis gali būti naudojamas net po vandeniu. Vandeniui atsparus silikoninis vibratorius turi būti veikiamas šviesos, pvz., lempos.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Pridėkite šiek tiek muzikos į savo vidinį :G Note (Gerai G-SPOT) naudodami „Freestyle :G“ – belaidį muzikos valdomą vibratorių. Kai jis prijungtas prie iPod / iPhone (arba bet kurio mp3 grotuvo), vibracija pulsuoja pagal muziką, suteikdama jums nepakartojamą dvigubą jutimo patirtį su didžiausia judėjimo ir judėjimo laisve.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Šią aptakią, be rūpesčių atmosferą nepaprastai lengva naudoti. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad įjungtumėte žaislą ir dar kartą perjungtumėte vibracijos nustatymus, iš kurių galite rinktis iš 10, todėl žinome, kad smagiai praleisite laiką! Silikono korpusas turi ryškią galvą, kuri yra specialiai išlenkta, kad būtų nukreipta į jūsų G tašką. Kad būtų dar lengviau, šiek tiek lankstus kaklas leidžia rasti puikų kampą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy G-spot Vibrator Special Edition Purple

    Per trumpą laiką, kol pasirodė Pillow Talk kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda atrasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Gee Purple

    Patirti G taško orgazmą dar niekada nebuvo taip paprasta! Susipažinkite su Le Wand Gee – į G tašką nukreiptu įkraunamu vibratoriumi, kuris pašalina visus spėliojimus ir sukels labai malonius pojūčius.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Double End Vibrator Jane Purple

    „Good Vibes Only“ siūlo geriausią medžiagą ir galingą variklį ir leis jums pasiekti kulminaciją taip, kaip dar niekada nepatyrėte! „Good Vibes Only“ gali būti naudojamas bet kurioje vietoje, kur jums patinka jausti gerą nuotaiką. Lėtai arba paspartinkite, kiek galite.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys bunt. G-spot Vibrator

    Galingas g taško vibratorius iš bunt. madingo spalvas blokuojančio dizaino. Idealiai išlenkta ir su putlia, šiek tiek lanksčia vibruojančia masažo galvute (ne tik) intensyviai makšties G zonos stimuliacijai. Lengvas vibratorius patogiai telpa rankoje, o šilkine Soft Touch tekstūra slysta tarsi burtų keliu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Su šiuo juodu silikoniniu vibratoriumi pateikite savo G tašką. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Labai lankstus Sweet Smile RC C ir G taško vibratorius su dideliu grioveliu G taško antgaliu ir plačiu pagrindu, idealiai tinka klitoriui ir tarpvietei stimuliuoti. Vibratorius pagamintas iš silikono ir padengtas švelnia aksomine tekstūra. Tai reiškia, kad jį galima labai lengvai įkišti ir dėvint jaučiasi itin maloniai (kelnaitės viduje).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Lilac G

    Galinga, bet smulkutė, ši vingiuota forma sukurta taip, kad lengvai pasiektų jūsų G tašką! Jo svogūninė apvali galvutė yra pakankamai apkūni, kad padarytų reikiamą spaudimą, kai fiksuojate tobulą tempą su tiesiogine vibracija arba modeliu, kuris jus išjudina! Švelniai smailus antgalis puikiai jaučiasi viduje ir išorėje, nes šis universalus atmosfera suteikia jums malonumo, kurį norėsite tyrinėti – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Ergonomiškas, įkraunamas, lengvai valomas, paprastas valdymas vienu mygtuku.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy On The Spot Deep Teal

    Patirkite malonumą vietoje, nes šis G taško vibratorius tinka ten, kur negali pirštai. Unikali šio žaislo forma – galingas vibruojantis ovalas ant plono, švelniai išlenkto koto – lengvai ir tiksliai pasiekia ir masažuoja jūsų G tašką. Pagaminta iš aksomo lygaus silikono, ši kampuota lazdelė slysta prie kūno, kai tyrinėjate 10 greičių ir ritmų.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Desire Pure Gray

    Grynas iš troškimo. Minkštas ir lankstus, patogus kelionėms, smulkus, kelių greičių vibratorius. Pagaminta iš pliušinio silikono. Elegantiškas dizainas sukuria sprogstamą vibraciją. Atsparus vandeniui, įkraunamas ir tinka visiems tepalams. 3 greičiai / 7 funkcijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jimmyjane Pulsus G-Spot Green

    Ergonomiška vibratoriaus forma yra specialiai sukurta taip, kad apkabintų natūralius jūsų kūno kontūrus ir nukreiptų į tikslią g taško vietą. Atsidūręs čia, sumaniai išlenktas galiukas atlieka 10 funkcijų pirštų masažo judesius, kad stimuliuotų sritį taip, kaip ji nusipelno būti stimuliuojama.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Velter Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Clit Hitting Ball & Heating Function Bordo

    „Velter“ prisijungia prie „Action“ šeimos kaip universalus trijų funkcijų žaislas, aprūpintas pažangiausia technologija rinkoje. Orgazmas greičiau nei per minutę, malonumas garantuotas.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Big Boss Jewels Amethyst

    BIG BOSS – kartais jis turi būti XL

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Rosenrot Bendable G-Spot Vibrator Red

    Glosta G tašką uždara rože!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Mix & Match Acai

    „Mix and Match“ yra du galingi vibruojantys žaislai viename, kad partneriai galėtų žaisti labai patenkinti ir smagiai praleisti laiką solo. Užmaukite C formos žiedą ant koto pagrindo, kad sukurtumėte drąsų dvigubą vibratorių, kuris suteikia pirštų riestymo malonumą viduje ir išorėje, arba nuimkite jį ir sukurkite sceną nepamirštamiems potyriams. Švelniai išlenktas ir tekstūruotas velenas yra pasirengęs pataikyti į G tašką arba P tašką, o plokščias, bet stambus C žiedas suteikia gaivinančią išorinę stimuliaciją.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Curlicue Acai

    Susisukite su šiuo klasikinio triušio vibratoriaus pasukimu. Curlicue leidžia pojūčiams atsiskleisti, nes elastinga, išplečiama spiralė palaiko nuolatinį kontaktą su klitoriu, o pagrindinis kotas dinamiškai stimuliuoja G tašką ir sukelia galingus mišrius orgazmus. Patobulinkite patirtį su kelių greičių vibracija dviejuose nepriklausomai valdomuose varikliuose ir atraskite šią tikrai nepaprastą patirtį.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Poseable Bunny Purple

    Šis didelis ir galingas vibruojantis zuikis lieka ten, kur jį laikote, su tekstūruotu, patogiu pagrindiniu kotu ir sunkiai dirbančiu triušio ausų stimuliatoriumi.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Swoon Platinum

    Šis aptakus metalinis vibratorius privers jus alpti su malonumu, nes jis lengvai slysta makštyje arba analiniu būdu. Jis jaučiasi taip skaniai lygus prie jūsų odos, pakeldamas jūsų patirtį į visiškai naują lygį, nes tikslinės vibracijos suteikia gryną ekstazę per gražų, blizgantį ilgį.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Seeker Acai

    „Seeker“, priklausantis mūsų „Multi Play“ serijai, yra kupinas staigmenų, nes dvipusis dizainas sukurtas visiems malonumui. Sukurkite savo nuotykius su lanksčiu, lenktu kotu, kurio viršuje yra gumbuota galvutė G taško arba P taško stimuliavimui. Apverskite žaislą ir patirkite naujų pojūčių iš daugybės burzgiančių vibruojančių karoliukų. Puikiai tinka makšties ar analiniam žaidimui, malonumo galimybės yra neribotos.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 257 į 288360 viso

Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.