×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai

Elementai 225 į 256360 viso

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  • Tenga Iroha Mai Toki

    Suteikia visiškai naujo tipo vibraciją su Haptic WAVE technologija. Patirkite precedento neturintį gilaus rezonanso malonumą visame kūne. Valdykite intensyvumą ir rinkitės iš 10 įvairių ir viliojančių garsu pagrįstų ritmo modelių. Patirti gilias, rezonuojančias vibracijas su iroha mai.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Your New Favourite Double Vibrator Super Strong Yellow

    Dinamiškas, geltonas vibratorius, intensyviai masažuojantis makštį nuostabiai išlenktu, lanksčiu kaklu ir išsipūtusia galva, stimuliuojantis klitorį jaudinančiomis vibracijomis. 2 varikliai su 10 vibracijos režimų suteikia įvairų malonumą ir gali būti lengvai reguliuojami vienu mygtuko paspaudimu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Lucy Ruby Red

    Romantiški gaminiai pasižymi ryškia rubino raudonumo spalva ir prabangia išvaizda. Aukštos kokybės našumas, kurio galite tikėtis iš prabangių Dream Toys.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Monarch Yellow

    Šiame unikaliame silikoniniame partnerių žaisle yra 3 velenai, kurių kiekvienas turi savo nepriklausomai valdomą 10 greičių variklį. Lenktas, svogūninis nešiojamasis kotas lanksčia alkūne jungiasi prie drugelio formos stimuliatoriaus su plačiais plazdančiais sparnais ir sunkiai veikiančiomis antenomis, kurios gražiai nukreipia į erogenines zonas.

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Unikalaus dizaino VIVE045 Dual Pulse Wave Rabbit vibratorius visiškai išsiskiria iš kitų įrenginių. Trys nepriklausomai valdomi naujos kartos F1 10 greičių/funkciniai varikliai maitina šį gražaus dizaino vibratorių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Inmi G-Rocker Come Hither Vibrator with Remote Control Purple

    Patirkite orgazmą su šiuo Come Here vibratoriumi! Ilgo veleno gale yra apvali lemputė, kuri tiesiogiai nukreipta į G tašką. Funkcija Come Herther masažuoja G tašką tiesiogiai su 3 greičiais.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Du galingi varikliai, vienas antgalyje ir kitas lanksčiame triušyje. Tiksli klitorio ir G taško stimuliacija. Įkraunamas USB. Atsparus vandeniui ir dulkėms IPX7 sertifikatas.

    189 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Action No. Twenty G-Spot Vibe with Clitoris Sucker Pink

    Kadangi nenorime likti nuošalyje, sveikiname Nr. Twenty į Action šeimą – G taško vibratorių, kuriuo galėsite mėgautis kaip niekada anksčiau.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Putojantis Pavé Vivian yra šilkinis lazdelės masažuoklis su akinančiomis krištolo puošmenomis, jausmingai išlenktu kotu ir 35 sensacingais vibracijos nustatymais, kad galėtumėte patirti nepakartojamą malonumą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Patirti G taško orgazmą dar niekada nebuvo taip paprasta! Susipažinkite su Le Wand Gee – į G tašką nukreiptu įkraunamu vibratoriumi, kuris pašalina visus spėliojimus ir sukels labai malonius pojūčius.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Kas nemėgsta gero orgazmo? Ar kuris nors iš jūsų nemėgstate maloniausių intymių santykių? Tegul tas, kuris nesimėgauja, pakelia ranką ir pasijunta išskirtinis pasaulyje, o meilužis jam skiria 1000 per valandą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Insatiable G™ pripučiamas G-Flutter yra iš CalExotics Insatiable G™ produktų linijos, tačiau su ypatinga funkcija, kuri tikrai patiks jūsų pomėgiams. Galingas tickler yra daugialypis, kad užtikrintų visišką aprėptį, net ir tomis akimirkomis, kai esate apimtas ekstazės.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Kompaktiškas Sweet Smile vibruojantis G ir P taškų masažuoklis yra tobulai išlenktas, lankstus vibratorius, skirtas tikslingai išangės P taško (prostatos) arba makšties G taško stimuliacijai.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AWAQ.U Vibrator 01

    Stilingas klitorio ir analinis vibratorius AWAQ.U Vibrator 1 iš You2Toys yra madingos violetinės spalvos. Du stiprūs varikliai maitina 10 vibracijos režimų velene ir klitorio stimuliatoriuje ir taip pat plinta į analinį stimuliatorių.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Michelangelo Dildo Vibrator Silicone Pink

    Intense™ Michelangelo yra aukščiausios kokybės, ypač minkštas silikoninis vibratorius, dvigubas tankis: maksimalus pojūtis, tankis ir lankstumas. Ypatingai galingu siurbtuku galite jį klijuoti prie bet kokio paviršiaus. Intense™ Michelangelo su galingu vibraciniu varikliu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Arch G-Spot Vibrator Purple

    Nugaros lanko orgazmas yra jūsų su Arch. Patirkite sotumo jausmą ir nuolatinę G taško stimuliaciją dėl lankstaus, aptempto koto, kuris lankstosi kartu su jūsų kūnu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands™ Curvy. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Milkshake Dance Vibrator Pink

    Pasiruoškite vakarėliui su šiuo Love Rabbit iš TOYJOY! Šis jaudinantis vibratorius gali ir nori pataikyti į visas reikiamas vietas. Taigi, įjungiu, atsisakyk atmosferos ir užmegzkite gražaus meilės romaną su savo Meilės triušiu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Staby yra stimuliatorius, turintis 8 galingas vibracijos funkcijas ir 2 pirmuosius intensyvumus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Dėl aptakaus metalo apdailos šis vibratorius tampa bet kurios kolekcijos karūnos papuošalu. Lenktas antgalis ant JEWEL puikiai tinka tiek vidiniams, tiek išoriniams malonumams.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    G taško stimuliacija vietoje!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Gražus G taško stimuliavimo dizainas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Spot On Purple

    Atraskite nepaliestus malonumus su „Spot On“. Pagamintas iš aksomo lygaus silikono, šis G-Spot vibratorius turi ploną, patogią kotą, kuris lenkia, kad atitiktų jūsų kūną ir norus. Tekstūruota, aptempta galva masažuoja jūsų G tašką 3 greičiais ir 4 ritminiais modeliais, kad pagerintumėte jūsų patirtį. Laisvė žaisti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Pridedu tiek muzikos į savo vidinį :G Note (Gerai G-SPOT) šiek tiek leidžia „Freestyle :G“ – belaidį muzikos valdomą vibratorių. Kai jis prijungtas prie iPod / iPhone (arba bet mp3 grotuvo), vibracija pulsuoja pagal kurią nepakartojama, suteikdama jums dvigubą jutimo patirtį su didžiausiu judėjimo ir judėjimo laisve.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Liaison G-Spot LED Vibrator

    Elegantiškas G-Spot LED vibratorius iš Liaison, kuris apjungia visus silikono ir stiklo vibratoriaus privalumus. Optimaliai išlenktu ir patogiu naudoti dizainu galima mėgautis iš abiejų pusių: vienos pusės G taško vibratorius pagamintas iš silikono su šilkine švelnia lietimo tekstūra, kita pusė G taško vibratorius pagamintas iš vientiso stiklo su jausmingu LED apšvietimu antgalyje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Panašiai kaip zodiako ženklas, Geminii XLR8 turi dvigubą asmenybę. Viena vertus, Dvyniai yra švelnūs ir protingi, o dėl lenktos galvos ir kruopščiai suformuotų keterų jie yra būtini G taško ir klitorio stimuliavimui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, kuris patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidindamas jūsų malonumą stimuliuojant G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankiklį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Junona, G taško deivė! Juno yra minkštiausias, glotniausias pasaulyje G taško vibratorius, kuris suteikia galingai gilias, dvelksmingas vibracijas tiesiai į jūsų vidinius malonumo taškus. Unikalios Je Joue žemo dažnio ūžesio vibracijos gali keliauti toliau per kūną, pasiekti daugiau vidinių nervų galūnėlių ir stimuliuoti visą vidinį klitorį. Juno tikrai yra orgazmo rojus!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Viotec Manto G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Pristatome Viotec Manto – prabangiai minkštą vibratorių, sukurtą pagerinti jūsų malonumą. Manto galima be vargo valdyti per LCD ekraną, esantį g taško masažuoklio viršuje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swan The Mini Swan Wand Glow in the Dark Purple

    Pasiruoškite švyti! Su mūsų naujausia „Mini Swan Wand“ – „Glow in the Dark Edition“.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 225 į 256360 viso

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.