×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai

Elementai 129 į 160354 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Dėl jūsų pasiūlymų vienas iš mūsų geriausiai parduodamų prekių dabar yra dar geresnis! Pridėjome 10 unikalių eskalavimo, vibracijos ir stimuliavimo funkcijų, kurios gali pasiekti iki pat G taško ir suteikti neprilygstamą klitorio stimuliaciją!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Hip G G Power Pink

    Įkraunamas G taško vibratorius Hip-G galingam G taško stimuliavimui

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Programėlė G-Spot Flex 4 Connect suteikia jums ypač talentingo meilužio patirties. Dėl vidinio laido G taško vibratorius tampa triušio vibratoriumi vos vienu judesiu. Valdykite jį naudodami „Satisfyer Connect“ programą, kad sukurtumėte asmeninį erotiškumą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Karštoji vieta! Kaip visada ištikimas ir geidžiamas kompanionas, kosmopolitiškas vibratorius yra šalia jūsų tiek namuose, tiek šio pasaulio metropoliuose ir viešbučių kambariuose su deginančiu entuziazmu ir programėlės funkcija. Jo sulenktas, stimuliuojančiai tūrinis galiukas glosto jūsų G tašką su daug jausmų ir, be intensyvių virpesių, užtikrina šildantį jausmą širdyje – hm, atsiprašau, žinoma, turime omenyje kelnaites.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    „Sway“ apgalvotai išpuoselėta forma ir triukšmingos vibracijos kiekviename gale yra sukurtos taip, kad pasiektų visas maloniausias jūsų vietas tiek viduje, tiek išorėje. Lygi kreivė ir pakeltas stimuliavimo taškas viename gale idealiai tinka Gspot ir klitorio tyrinėjimui, o didesnis, bulbesnis galas puikiai tinka žaisti P tašku ir mėgautis visu kūnu. Papildomi prabangūs šildantys pojūčiai suteikia atpalaiduojančią ir patogią patirtį visiems naudotojams.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Charmer. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 palepins G tašką ir klitorį taip, kaip jums patinka. Lankstus kotas leidžia G taško vibratorių paversti triušio vibratoriumi. Du galingi varikliai atneša jums karštą kulminaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Visapusiškas jūsų kelnaičių bičiulis!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for Women Adult Toy yra vibratorius, sukurtas specialiai klitoriui ir g taškui. Ji turi ovalo formos žiedą, pakeltą ant mielos šaukšto formos galvos ir puikų kampą stimuliuoti g tašką, leidžiantį mėgautis savo malonumais. Irisas minkštas, bet tvirtas, galva iš itin minkštos medžiagos, su stipriu įmontuotu varikliu, stipri vibracija nukels į nuostabią seksualinę kelionę!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Silikoninis Satisfyer A-Mazing 2 suteikia ypač gilų A taško stimuliavimą. Šis vibratorius, turintis stimuliuojančią griovelių tekstūrą, suteikia stiprų malonumą su 2 varikliais, tiesiu ergonomišku kotu ir siauru lanksčiu antgaliu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Force Pink

    Tegul jėga būna su jumis ir jūsų G tašku: „Satisfyer G-Force“ yra galingas ekspertas, kai kalbama apie G taško stimuliavimą. Stiprios vibracijos ir išlygintas galiukas su nuostabiais grioveliais suteiks jums makšties malonumą kaip niekada anksčiau. 10 vibracijos ritmų sujungia jėgas su 5 skirtingais intensyvumais, kad sukurtų 50 galimų derinių, suteikiančių jums įvairią ir nepamirštamą patirtį.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The G-Rave Purple

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Paverskite savo miegamąjį reivo klubu su žaislu, kuris nuteikia jūsų malonumui! Leiskite švytinčioms koto ir antgalio lemputėms naršyti žaidime su švelniai išlenkta galva, kuri kiekvieną kartą atsitrenkia į G tašką. Ribotas apykaklė kutena pakeliui, kad jaustųsi žavinga, o jūs galite pasirinkti iš 7 galingų greičių – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    „Luxe Vibe Lillie“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Įžiebkite savo vidinius troškimus ir atrakinkite gundančio žavesio pasaulį su mūsų išskirtiniu lanksčiu G taško vibratoriumi. Leiskitės į kelionę, kuri pranoksta kasdienybę, paversdama kasdienio gyvenimo dulkes žavia auksine aistros ir malonumo migla.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blacq Digital G-Spot Vibrator Black

    Ženkite į ateitį su BLACQ, kur vibratoriai yra patobulinti naujovišku skaitmeniniu ekranu! BLACQ supranta, kad kiekvienas yra unikalus. Štai kodėl mūsų vibratoriai siūlo nustatymų, kad būtų sukurta idealią stimuliaciją. Su greitį, tyrinėkite reguliuokite vibracijos modelį ir raskite tobulą ritmą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Teikia tiesioginę G taško stimuliaciją!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Naughty Baroness Pink

    Naughty Baroness yra elegantiškas vibratorius su silikono išorėje, kuris yra maloniai minkštas liesti ir turi stimuliuojančius šonkaulius ant koto. Galingas variklis siūlo 9 vibracijos modelius, kurie valdomi 1 mygtuku vibratoriaus apačioje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Front Row pink

    Tegul klasikinė elegancija tave suvilioja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    „B Swish“ perkelia malonumą į kitą lygį su „Bgee Classic Plus“. Šis 8 colių vandeniui atsparus masažuoklis, turintis tobulai išlenktą plačią galvą, šilkines kūną saugias medžiagas ir 5 švelnias funkcijas, leis jums prašyti daugiau.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Rankos atsipalaiduoja – sukūrėme laisvų rankų įrangą, dvigubą viešosios interneto prieigos tašką atitinkantį Happy Rabbit atmosferą. Sukurtas tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį ir G tašką, šis sensacingas šilkinis atmosfera pasižymi dviem varikliais, sujudinančiais jūsų pasaulį ir keičiančiais jūsų žaidimą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Cvelyn silikoninis vibratorius-30func.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Raskite savo dažnį su KURVE; pirmasis pasaulyje pritaikomas G taško vibratorius. G taško paslaptis išspręsta!

    249 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    Mėgaukitės išskirtiniu malonumu su Bliss™ Liquid Silicone Mini Tulip – mūsų tobulai išlenktu stimuliatoriumi, sukurtu nukreipti į jūsų G tašką su viliojančiais bangelėmis. Ištirkite 10 laipsniškų vibracijos greičių, leidžiančių pritaikyti savo patirtį ir rasti tobulą intensyvumo lygį.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Silikoninis Satisfyer A-Mazing 2 suteikia ypač gilų A taško stimuliavimą. Šis vibratorius, turintis stimuliuojančią griovelių tekstūrą, suteikia intensyvų malonumą su 2 varikliais, tiesiu ergonomišku kotu ir siauru lanksčiu antgaliu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Intimina Celesse Personal Massager

    Celesse yra asmeninis masažuoklis su lygiu išlygintu antgaliu, specialiai sukurtas sutelktai vidinei stimuliacijai. Intuityviai valdoma užrakinama 3 mygtukų sąsaja, galingos vibracijos tyliai šnabžda ir užtikrina visišką diskreciją. Kiekvienas masažuoklis yra atsparus vandeniui, todėl užtikrina visišką higieną ir malonumą vonioje ar duše.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Kelios eilės nestrigančių malonumo karoliukų. Šiame elemente yra pažangiausias atminties lustas, kuris bus atnaujintas naudojant paskutinę funkciją. Atkurkite malonumą ten, kur baigėte.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap siūlo du stimuliavimo būdus: bakstelėjimą ir vibraciją, abu turi 10 skirtingų režimų. Be to, trys varikliai veikia kartu, kad suteiktų vartotojui malonią akimirką. Swap yra puikus vibratorius stimuliuoti P arba G tašką.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160354 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.