×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai

Elementai 97 į 128354 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    „Onda“ naudoja mikrorobotiką, kad imituotų pirštų glostymo per G tašką pojūčius ir bet kuriuo metu sustiprintų ūžesį. Saugus kūnui, atsparus vandeniui ir įkraunamas Onda yra unikalios formos, kad atitiktų kūno vingius, kad padėtų tyrinėti ir tiksliai nustatyti savo malonumą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Lygios kreivės ir didelis galiukas užtikrina puikų G taško orgazmą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Gigi 2 Blue

    Geriausiai parduodamas G taško vibratorius pasaulyje. GIGI™ 2 yra patobulinta LELO itin populiaraus G taško vibratoriaus versija, be abejonės, labiau teigiamai įvertintas kada nors sukurtas malonumo objektas.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibravimo funkcijų, 3 glostymo greičiai, 2 galingi varikliai – visa tai sudaro vieną dangiškai laimingą triušį®. Šis zuikis, sukurtas su suformuotu antgaliu, kuris švelniai perbraukia jūsų G tašką, trokšta patirti orgazminę ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Pasiekite didįjį O, nepakeldami nė piršto! „Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On“ turi 10 sprogstamųjų vibracijos režimų, kuriuos galima valdyti naudojant pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą. Žaisk vienas arba su partneriu, namuose ar lauke!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Moterų sveikatos žurnalo „Geriausios Maxi Vibe“ titulu apdovanotas „Lucid Dream Nr. 14“ tikrai yra svajonės išsipildymas. Svogūninės galvutės kreivė ir forma yra specialiai sukurti taip, kad būtų neįtikėtinai stimuliuojamas taškas G, o kotas yra ergonomiškos formos, kad atitiktų moters anatomijos kreives. Galingos kelių greičių vibracijos sukoncentruotos ties galiuku, ten, kur naudotojai gali jais labiausiai mėgautis, o tvirtas, bet lankstus korpusas leidžia puikiai išdėstyti vietą. Greitis lengvai valdomas paprastu sukimo ratuku prie pagrindo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15 funkcijų lankstus įkraunamas dviejų variklių silikoninis prostatos vibratorius juodos spalvos turi 2 intensyviai galingus variklius ir 15 viliojančių funkcijų – giliai pulsuojančių ir pulsuojančių, o ne triukšmingų vibracijų, kurias turi kiti.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Leiskite save sužavėti pirmą kartą dvigubai bakstelėjusiu vibruojančiu dildo. Naujasis „Tapping Dildo Wave“ nustebins jus savo išskirtiniu, elegantišku dizainu. Dėl banguotos formos ir išlenkto, dvigubai paliečiamo antgalio jis yra geriausias turtas kiek intensyviai malonumais!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Jo teritorija yra miesto džiunglės. TIGER yra puikus kompanionas, su kuriuo galima klaidžioti siauromis gatvelėmis ir kiemais, apšviestais neoninių reklaminių šviesų. Klaidžiojančiuose miesto parkuose jis valdo savo miesto džiungles, kiekvieną dieną vis nauja patirtis – vis ieškoma linksmybių, pabėgti nuo rutinos ir rasti kitą erotinį nuotykį.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Mūsų naujausias su programėlėmis prijungtas dvigubas vibratorius IDA™ Wave su LELO patentuota WaveMotion™ technologija pasirodo kaip malonumo ikona, kuri niekada nenuvilia, idealiai tinka seksualiniam pažadinimui jūsų sąlygomis.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue G-Kii Purple

    Malonu, paprasta, naudinga – tonizuoti ir sustiprinti PC raumenis su Ami, kad patirti stipriau orgazmą ir dar daugiau.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Platesnis antgalis ieško vidinių saldžių dėmių, o 3 vibracijos nustatymai ausyse apgaubia klitorį, kad būtų maloni palaima.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bogey Pink

    Suteikite dar daugiau malonumo savo žaidimui su purpurinio silikono 10 funkcijų G taško vibratoriumi. Su lenktu, svogūniniu antgaliu, kuris specialiai sukurtas taip, kad pataikytų į jūsų G tašką. Išbandykite neįtikėtinus 10 vibracijos nustatymų naudodami paprastą mygtuką apačioje. Raskite geriausią režimą arba derinkite ir suderinkite įvairius pojūčius, kai pateksite į galingą kulminaciją.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Programėlė G-Spot Flex 5 Connect siūlo lanksčias pramogas ir įspūdingai elegantišką dizainą. Vidinis laidas paverčia G taško vibratorių triušio vibratoriumi dvigubai stimuliacijai. puikiai išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudoti „Satisfyer Connect“ programą.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Vibes of Love Remote Duo Pleaser yra dvigubas malonumas su varpos forma, kuriuo galima mėgautis makštyje, ir pritvirtintas klitorio stimuliatorius su tinkamomis kreivėmis, kad būtų galima liesti klitorį ir perduoti vibracijas. 9 skirtingi vibracijos modeliai pasklinda visame žaisle ir gali būti lengvai valdomi belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Remote Duo Pleaser gali būti įkraunamas naudojant pridedamą magnetinį USB laidą ir gali būti saugiai naudojamas vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    The Rose yra stilingas G taško vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Rose yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Tate G taško vibratorius yra klasikinis vibratorius. Jis turi tvirtą sukibimą, todėl naudojant vibratorių patogu laikyti. Dėl savo ergonomiško dizaino jis be vargo pasiekia reikiamas vietas. Tate vibratorius yra šilko švelnumo ir lengvai valdomas. Jis turi 10 vibracijos nustatymų ir yra atsparus vandeniui, todėl galite jį naudoti duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Force Violet

    Tegul jėga būna su jumis ir jūsų G tašku: „Satisfyer G-Force“ yra galingas ekspertas, kai kalbama apie G taško stimuliavimą. Stiprios vibracijos ir išlygintas galiukas su nuostabiais grioveliais jums makšties malonumą kaip niekada anksčiau. 10 vibracijos ritmų sujungia jėgas su 50 galių intensyvumu, kad sukurtų 50 derinių, suteikiančių jums įvairią ir nepamirštamą patirtį.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Midnight Magic Black

    Šis galingas vibratorius pasižymi paprastumu, švelniai išlenktu ir lanksčiu tekstūruotu kotu, svogūniniu, smailėjančiu antgaliu ir plonu viduriu, kuris išsipučia iki elegantiško, tvirto pagrindo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Ar jums patinka tikri vaikinai? Tada mūsų Real Deal Neal jums turėtų patikti. Galingas variklis ir jaudinantis dizainas nudžiugins jus ir e-stim, ir vibracija. Galite mėgautis nusileidimu ir išsipurvinimu su Nealu – jis jus pradžiugins 8 vibravimo ir 5 e-stim programomis – arba netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu treniruočių partneriu. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Padvigubinkite savo malonumą su šiuo žaismingu dizainu, kuriame lankstus klitorio stimuliavimas derinamas su tvirtu kotu. Prabangi šildymo funkcija imituoja tikroviškų prisilietimų šilumą ir turėtų suvaldyti jūsų įtampą bei užpildyti jūsų malonumo puodelį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Scarlet G Black

    Visiškai naujas „Scarlet G“ yra čia, kad suteiktų tobulą galingą G taško malonumą! Išbandykite aptakią atnaujintą formą su seksualia sidabrine detale ir mėgaukitės lygia satino apdaila bei ypač stipriu varikliu. Kampuotas tobulai G taško stimuliacijai.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rechargeable Power G

    Šis smulkus ir plonas atmosfera yra puikus diskretiškas kompanionas prie bet kokio naktinio staliuko, o iš septynių galingų greičių ir funkcijų galite nustatyti, kad jūsų žaislas atitiktų tikslią fantaziją jūsų ryškioje vaizduotėje. Nebijokite sušlapti, nes šis naujas draugas yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, o paprastas valdymas vienu mygtuku pašalina bet kokius spėliones iš malonumo lygties. Švelniai išlenktas antgalis leidžia lengvai pasiekti G tašką, o nuvalyti galima spustelėjus žaislų valikliu ir nuplauti šiltu vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128354 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.