×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

G taško vibratoriai

Elementai 65 į 96354 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Tracy Purple

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimuliacija ir vibracija – viename elegantiškame žaisle!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Osci 2

    Osci 2 yra naujos kartos svyruojantis g taško žaislas su stipresniu varikliu, patobulinta galvos forma, patogesniu žaislo kampu, drastiškai pailgėjusiu baterijos veikimo laiku (iki 5 valandų!), patobulintu ryšiu ir nauju įkrovimo būdu!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Naršykite ir mėgaukitės visais mėgstamais pojūčiais naudodami „Drift“. Išlenkta visose tinkamose vietose, kampuota „Drift“ forma sukurta taip, kad pasiektų visas reikiamas vietas – viduje ir išorėje. Kontūruota galva turi paaukštintą stimuliacijos tašką, kad būtų galima dar labiau pajusti kiekvieną savo erogeninę zoną. Pradedant nuo gilaus ūžesio iki intensyvios vibracijos, „Drift“ vieno mygtuko paspaudimu sušyla iki kūno temperatūros, kad patirtumėte tikrai sodrią jutimo patirtį.

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Renée stimuliatorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas stimuliatorius su stilingais aukso spalvos akcentais, užapvalinta galvute ir lanksčia jungtimi tarp abiejų galų. Renée turi 2 galingus variklius, po vieną kiekviename gale, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Pridedu tiek muzikos į savo vidinį :G Note (Gerai G-SPOT) šiek tiek leidžia „Freestyle :G“ – belaidį muzikos valdomą vibratorių. Kai jis prijungtas prie iPod / iPhone (arba bet mp3 grotuvo), vibracija pulsuoja pagal kurią nepakartojama, suteikdama jums dvigubą jutimo patirtį su didžiausiu judėjimo ir judėjimo laisve.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Pagaliau ji rado žaislą, kuris patikrino visas jos dėžutes: vibraciją, stūmimą, sukimąsi, klito stimuliavimą ir atšilimą. Ji nekantravo išbandyti „Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her“! Ji norėjo sužinoti, koks jausmas iš karto pajusti viską, kas yra jos sąraše.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Šis asmeninis vibratorius ypatingas yra forma. Didelė galva su nuostabia įduba, kuri spaudžia ir traukia G tašką kaip reikiant... arba jūs, arba jūsų partneris galite juo manipuliuoti ir judinti, kad surastumėte tą mielą vietą, kuri per palyginti trumpą laiką atves jus į labai šlapią kulminaciją. laikas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Elegantiška rožės forma ne tik atrodo gražiai, bet ir pašalina sekso žaislų gėdą ir yra dvigubas malonumas pojūčiams. Tavo gera nuotaika prasideda tada, kai tai pamatai. Romantiškų rožių derinys su meile – tai sekso patirties rojus, kurio nesinori praleisti. Šis erotinis vibratorius pagamintas iš minkšto silikono, saugus ir netoksiškas, patogus liesti, naudokite jį drąsiai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Juliette

    Juliëtte G taško vibratorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas vibratorius su stilingais aukso spalvos akcentais ir lanksčiu, sulenktu antgaliu, puikiai tinkantis stimuliuoti G tašką.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ternence Purple

    Šis ypač minkštas silikonas su 12 vibracijos ir 4 sukimosi funkcijomis yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Žaislas yra lygus ir išlenktas su aptakia galvute, kad pasiektų jūsų vidinį G tašką, ir mažesniu lenktu triušio klitoriu, kad būtų užtikrintas orgazmas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Šis kelnaičių stimuliatorius turi 2 labai skirtingas funkcijas. Vienas iš jų – vibracija, 5 vibracijos režimai, keliaujantys per Donnyel kūną, 2-oji jo funkcija yra Donnyel viršūnėje.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    „Bgood Deluxe Curve“ yra įtraukta į natūralų galvos išlinkimą, todėl žaidimo metu storas ir suapvalintas galiukas užtikrinamas aprėptį.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Front Row purple

    Tegul klasikinė elegancija tave suvilioja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Mūsų Air Pump Booty 5 Connect App palepins jus vibracijomis ir pripučiamu velenu. Derinkite dvi jausmines funkcijas, kaip norite. puikiai išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudoti „Satisfyer Connect“ programą

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer OG Dark Grey

    Womanizer OG yra pirmasis Pleasure Air G taško vibratorius, sujungiantis tikslinį Pleasure Air ir vibracijos galingai ir originaliai orgazminei kelionei.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    INYA Ripple yra naujos atmosferos atmosfera su viliojančiu briaunuotu dizainu, sukurtas taip, kad būtų malonu sulenkti pirštus. Pagamintas iš šilkinio glotnaus silikono, „Ripple“ yra varomas vienu varikliu, 3 greičiais ir 5 funkcijomis, kad galėtumėte mėgautis nepakartojama klimato patirtimi. Įkraunamas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Visiškai naujas Scarlet G yra čia, kad suteiktų tobulą galingą G taško malonumą! Išbandykite aptakią, atnaujintą formą su seksualia sidabrine detale ir mėgaukitės lygia satino apdaila bei itin stipriu varikliu. Kampuotas tobulai G taško stimuliacijai. Kūnas sukurtas taip, kad atrodytų aptakus ir elegantiškas, tačiau jo galva buvo sukurta taip, kad jūsų g taškui būtų suteikta daugiau energijos, kad galėtumėte patirti žemę drebinančius orgazmus.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Natasha vibratorius iš Dream Toys Prestige kolekcijos yra juodas vibratorius su stilingu brangakmenio formos mygtuku ir gana didele, lanksčia galvute. Siaura dalis viduryje yra šiek tiek lanksti. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Galingiausias, bet mieliausias visų laikų G taško vibratorius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Pakelkite malonumą su FLAMENGO – L formos stebuklu, skirtu G taško pulsacijai ir klitorio stimuliavimui. Šis universalus žaislas, kurį galima dėvėti kaip kelnaitės, bet kada pakursto aistrą. Patirkite pojūčių simfoniją, sukurtą taip, kad patenkintų kiekvieną jūsų troškimą. Išlaisvinkite intymią palaimą su FLAMENGO ir atraskite beribį malonumą.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    We-Vibe Rave 2 sukurtas grynam malonumui, nukreiptas į G tašką ir makšties angą su patenkinančia vibracija, kad pasiektų intensyvią kulminaciją. Susukta malonumo forma, lygus silikonas ir reguliuojamas prigludimas užtikrina nepamirštamą patirtį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, trečios kartos, įspūdingai išmanus žaislas, didelis malonumas tiek moterims, tiek vyrams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT – naujos rūšies G taško stimuliatorius, kuris taip pat stimuliuos klitorį ir tarpvietę!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Itin lankstus įvairiai stimuliacijai!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Atlas Pink

    Šią aptakią, be rūpesčių atmosferą nepaprastai lengva naudoti. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad įjungtumėte žaislą ir dar kartą perjungtumėte vibracijos nustatymus, iš kurių galite rinktis iš 10, todėl žinome, kad smagiai praleisite laiką! Silikono korpusas turi ryškią galvą, kuri yra specialiai išlenkta, kad būtų nukreipta į jūsų G tašką. Kad būtų dar lengviau, šiek tiek lankstus kaklas leidžia rasti puikų kampą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G-Spot Vibrator with 10 Vibration Modes Pink

    Patirkite stulbinančius orgazmus su mūsų stebuklingu G taško vibratoriumi su galingu varikliu, kuris sukurtas taip, kad stimuliuotų jūsų jautriausią vietą kaip niekada anksčiau. Be to, jo unikalus tuščiaviduris galas leidžia lengvai suimti ir valdyti.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda atrasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Pridėkite šiek tiek muzikos į savo vidinį :G Note (Gerai G-SPOT) naudodami „Freestyle :G“ – belaidį muzikos valdomą vibratorių. Kai jis prijungtas prie iPod / iPhone (arba bet kurio mp3 grotuvo), vibracija pulsuoja pagal muziką, suteikdama jums nepakartojamą dvigubą jutimo patirtį su didžiausia judėjimo ir judėjimo laisve.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Aukštos kokybės vibratorius, specialiai sukurtas g taško ir klitorio stimuliavimui. Galingas ir itin tylus vibratorius su septyniais laukiniais režimais.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Lilac G

    Galinga, bet smulkutė, ši vingiuota forma sukurta taip, kad lengvai pasiektų jūsų G tašką! Jo svogūninė apvali galvutė yra pakankamai apkūni, kad padarytų reikiamą spaudimą, kai fiksuojate tobulą tempą su tiesiogine vibracija arba modeliu, kuris jus išjudina! Švelniai smailus antgalis puikiai jaučiasi viduje ir išorėje, nes šis universalus atmosfera suteikia jums malonumo, kurį norėsite tyrinėti – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Ergonomiškas, įkraunamas, lengvai valomas, paprastas valdymas vienu mygtuku.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96354 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.