×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai moterims

Elementai 97 į 1284089 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    Kokybė ir ergonomika yra strap-on-me® bruožai. Pagamint iš švelnaus prisilietimo ir aprūpintas 3 itin galingais ir silikono valdomaisiais varikliais, šis vibruojantį dirželį taip pat labai lengvas dėl lankstaus kaklo su padėties atmintimi, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos intymios anatomijos. Siūlo dvigubą klitorį ir G taško stimuliaciją, yra įvairių dydžių, kad patenkintų visus norus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Jei pavargote nuo rinkoje esančių tipiškų žaislų, turite išbandyti Dash 2.0 Softer Tip, paskutinį, bet ne mažiau svarbų Intoyou šeimos narį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naujus autopiloto naujus, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip tik tyliau naudoti, bet ir ne malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    „Curvy Trinity 5“ iš „Satisfyer“ yra oro impulsų stimuliatorius, žaislas „trys viename“, skirtas didžiulėms pramogoms!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Pajuskite adrenaliną savo kūne dėka mūsų naujausio Flamingo vibratoriaus. Ši vibruojanti kulka žada labiausiai jaudinančias ir intensyviausias G taško vibracijas. Flamingo buvo specialiai sukurtas poroms, kurios mėgsta seksą viešai, ir moterims, kurios mėgsta išeiti ir sušlapinti savo pūlingą.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Pasimėgaukite aistringu žaidimu su „Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser“ ir įkvėpkite išdykusių fantazijų. Tobulo dydžio dvigubas stimuliatorius komplektuojamas su 10 galingų vibracijos funkcijų, 4 intymaus siurbimo greičiais ir nepriklausomai valdomais dvigubais varikliais.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties silikoninis vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų jus tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Mūsų Curvy 1+ džiugina klitorį subalansuota oro impulsų stimuliacija ir intensyvi vibracija. Be to, jo ergonomiškas suapvalintas korpusas puikiai formuoja jūsų intymiausias vietas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Kvapą gniaužiančiai intensyvioms malonumo akimirkoms! Vibratorius laukiniams žaidimams ir jaudinančiams vaidmenų žaidimams be blaškančių diržų. Trumpesnis, sustorėjęs galas įkišamas į makštį ir laikomas dubens dugno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim E-Box Series 2B Kit

    Pirmą kartą pristatyta Erotica 2010 m., prireikė daugiau nei trejų metų tvirto tobulinimo, kad jis būtų pasiektas, ir jis vis dar tobulinamas naudojant naują beta programinę-aparatinę įrangą, išleistą 2015 m.

    689 €

    439 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Nuostabios slėgio bangos be kontakto stimuliuoja klitorį 11 intensyvumo. Love Breeze taip pat įkvėps savo minkšta silikonine galvute, įkraunama baterija ir ergonomiška, vandeniui atsparia apdaila.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Nipple Chains

    Su šia apykakle su spenelių spaustukais galite dominuoti savo partneryje ir mėgautis kontrolės jausmu! Apykaklė pagaminta iš dirbtinės odos, kuri suteikia jai prabangios išvaizdos. Reguliuojamas, tad tikrai tiks. Apykaklė ir spaustukai sujungti metalinėmis grandinėmis. Su šia apykakle tikrai patirsite įspūdingą ir seksualų SM žaidimą.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžiančia į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Magic Egg 3.0 Pink

    Ergonomiškas, kompaktiškas ir tylus meilės kiaušinis su belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Dėl kompaktiško žuvies dizaino ir dilgčiojančio slėgio bangų bei vibracijos derinio silikoninis Satisfyer Sugar Rush yra idealus palydovas keliaujant. Jo du varikliai yra ypač galingi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium eco

    Atsižvelgėme į viską, dėl ko mūsų pavyzdinis produktas Womanizer PREMIUM buvo toks geras, ir sumažinome kiek įmanoma daugiau plastiko. Žinoma, jis turi tuos pačius 12 intensyvumo lygių, yra įkraunamas per USB ir yra atsparus purslams. Naudinga planetai, NEĮTIKĖTINA jūsų kūnui – tai puikus sekso žaislas tiems, kurie rūpinasi aplinka.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Purple

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Lilac

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, jūsų naujasis „Intouyou“ prekės ženklo analinis kištukas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Fantasy Swing

    Su neįtikėtinu „Fantasy Swing®“ akimirksniu savo seksualinį gyvenimą sugrąžinsite į veiksmą! Diegimas yra greitas ir paprastas, o jam reikia tik kelių įprastų įrankių.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasikinis ir stilingas Satisfyer Pro 2 debiutuoja mūsų patentuota Air-Pulse technologija, skirta sužadinti jūsų klitorį į gryną palaimą. Turėdamas tylų variklį ir minkštą silikoninę galvutę, „Pro 2“ sukuria nuotaiką pasiekti jūsų troškimų viršūnę.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ši spurga tikrai yra gaidžio žiedas su didžiuliu noru pasaldinti jūsų meilės gyvenimą. „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo ir užtikrina, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės dilgčiojančiu malonumu. Didelis klitorio stimuliatorius turi platų skersmenį ir 10 intensyvių vibracijos nustatymų, siūlantis jūsų moters meilės karoliuką žadinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. Tačiau net per audringus solo seansus jis suvilios jus savo giliomis vibracijomis ir neklystamai katapultuos iki kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 varikliu su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Pageidautina turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, sklandus ir vandeniui atsparus minkštas dizainas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimu pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują įrenginį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Nuotolinio valdymo pultas vibruojanti kulka.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Black

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Coral

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gplug Small Neon Pink

    Gplug Small yra mažiausias įkraunamas užpakalinis kištukas rinkoje!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ar esate laukinis gyvūnas, ar gerai dresuotas šuniukas? Pavirskite vilku, staugiančiu iš malonumo, nes atraskite 3 greičius ir 7 zvimbiančios grobio palaimos funkcijas! Dėl nuotolinio valdymo pulto šį kištuką itin lengva naudoti žaidžiant solo, tačiau labai smagu naudoti, kai perduodate valdžią partneriui. Itin minkštas ir pūkuotas dirbtinis kailis yra toks nenugalimas, kad jūsų meilužis negalės atitraukti rankų nuo jūsų, kol kištukas dūzgia jūsų skylėje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Elegantiška, vibruojanti kulka, derinanti galingą vibraciją ir sklandų galiuką, užtikrinantį tikslią tikslumą, stimuliuojanti jūsų intymias vietas ir teikianti intensyvų malonumą.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 1284089 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.