×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai moterims

Elementai 33 į 644089 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Bradley

    Lygus kiaušinio formos vibratorius su 12 lygių funkcija. Naudoja 3x LR44 bateriją. Nuotolinio valdymo pultas 3x LR44 baterijos. Padengtas silikonu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Power Ring

    Ši aureolė meiliai glosto jūsų vyriškumą, bet tai, ką su ja darote, yra ne kas kita, kaip nekalta! „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo, užtikrindamas, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės ilgalaikiu, dilgčiojančiu maloniu pojūčiu. Šis mažas džiaugsmo nešiklis puikiai tinka naudoti kartu ir suteiks daug džiaugsmingų potyrių jūsų meilės gyvenimui!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit

    Mystim Pure Vibes yra analoginis nervų stimuliatorius ir solidus starteris. Tai leidžia atrasti begalinį stimuliavimą, kuris gali svyruoti nuo švelnaus dilgčiojimo per ritmingą pulsavimą iki jausmingo stūmimo pojūčio.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cottelli Lace Choker

    Juodų nėrinių kuprinė su 6 ąselėmis ir satininiais raišteliais surišimui ir ilgiui reguliuoti. Visas ilgis apytiksl. 32 cm, aukštis apytiksl. 6 cm. Medžiaga: 100% poliesteris.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Double Trouble

    Padvigubinkite savo malonumą ir dvigubai smagiau...su šiuo dirželiu pririšamu dildo du geriau nei vienas! Tiesiog užsisekite šį patogų dirželį ir jūs abu galėsite patirti dvigubo įsiskverbimo jaudulį neįtraukdami kito partnerio!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO suteikia puikų klitorio ir G taško stimuliacijos derinį. DUO klitorio stimuliatoriuje naudojama Pleasure Air™ technologija, o jūsų G taškas masažuojamas tobulai išlenktu ir galingu vibratoriumi. Pasiruoškite mišriam orgazmui, kurio visada norite.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Pro Traveler

    Nesvarbu, ar esate pasaulio keliautojas, ar laimingas namuose: praktiškas dangtelis turi magnetinį užsegimą, todėl jūsų malonumo draugas yra diskretiškas ir higieniškas draugas. Dėl kompaktiško dydžio „Satisfyer Pro Traveller“ galima greitai įsidėti į savo krepšį. Dėl elegantiško dizaino ir kvapą gniaužiančių vidinių technologijų tai yra gyvenimo būdo gaminys, be kurio neturėtų apsieiti nė viena žaislų kolekcija.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    „Curvy Trinity 5“ iš „Satisfyer“ yra oro impulsų stimuliatorius, žaislas „trys viename“, skirtas didžiulėms pramogoms!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca2™ yra naujos kartos Esca™; universalus nešiojamas masažuoklis su įmontuotu LED indikatoriumi. Su „Bluetooth®“ įgalintu žaidimu, kurį galima valdyti programėlėmis, galite bendrauti su savo mylimuoju iš viso kambario ar viso pasaulio. Prijunkite savo Esca2™ prie kito KIIROO® gaminio ir leiskite partneriui patirti malonių pojūčių, kad galėtumėte mėgautis tikrai interaktyvia patirtimi. Šviečiantys LED žibintai sinchronizuojasi su vibracijomis, suteikdami vaizdinį grįžtamąjį ryšį jūsų partneriui.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Veikia kaip niekas kitas, „Cutie Heart“ yra žavinga dvigubų oro impulsų vibratorių naujovė.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Su 3 varikliais silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 3 sugadins visas jūsų karštąsias vietas: naudokite jį kaip gulimą vibratorių, slėgio bangų vibratorių arba G taško vibratorių, kad galėtumėte mėgautis įvairiapusiškumu, kai mėgaujatės vienu metu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Golden Moments

    2 aukštos kokybės, aukščiausios kokybės žaislai už puikią kainą! Šie du perkamiausi žaislai tikrai bus populiarūs – ypač dėl puikios kainos. Visapusiškas malonumų rinkinys karštoms solo ar porų pramogoms.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Verge

    Naujas ir jaudinantis būdas patirti malonumą su partneriu arba savarankiškai. Penio žiedai sukurti pilnesnei, ilgiau trunkančiai erekcijai ir galingesniam orgazmui. Verge turi papildomą naudą – stimuliuoja tarpvietę. Verge stimuliuoja tarpvietę – erogeninę zoną, kuri reaguoja ir į spaudimą, ir į vibraciją.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Išmaniuoju telefonu valdomas drugelio vibratorius (iPhone ir Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Maze Tassel Choker Black

    Mėgaukitės visais pojūčiais, apie kuriuos svajojote su šiuo kutų karoliu. Tai puikiai tinka tiek vakarėliui, tiek vakarėliams, kuriuos rengiate savo miegamajame...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Collar With Leash

    Laikykite savo povandeninį vienetą visada šalia, naudodami šią rišamąją apykaklę su pavadėliu. Jis pagamintas iš metalo ir tvirtos dirbtinės odos, pamuštos putplasčiu, todėl atlaiko grubų apdorojimą ir yra patogus nešioti. Apykaklė reguliuojasi nuo 45 iki 58 cm, kad gerai priglustų.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Nešiojamas ir diskretiškas „Winx by Revel“ turi vibruojančią kulką ir belaidį nuotolinio valdymo pultą, skirtą naudoti vienam arba su partneriu. Winx kulka yra įkraunama ir pagaminta iš platinos silikono. Bullet yra atsparus vandeniui / Nuotolinio valdymo pultas nėra. Komplekte yra nuotolinio valdymo pulto CR2032 baterija.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage

    Extreme Silicone Power Cage yra geriausias erekcijos stipriklis! Naudodami šį gaidžio narvelį, tvirtai apvynioję kiekvieną savo vyriškumo centimetrą, išlaikysite kietą erekciją ir pratęsite linksmybes, kol stimuliuosite savo partnerį.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausias iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurta garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Number One

    Naujausia „Satisfyer 1“ versija! Intensyvesniam, greitesniam ir daugkartiniam orgazmui.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Jūs kontroliuojate, kada jūsų povandeninis laivas dėvi šį fantastišką vergijos rinkinį! Jį sudaro apykaklė su rankogaliais, kuriuos galima lengvai atskirti vienas nuo kito naudojant segtukus. Žaislai pagaminti iš tvirtos dirbtinės odos, padengtos putplasčiu, todėl yra patvarūs ir patogūs nešioti. Apykaklė reguliuojasi nuo 45 iki 58 cm, o rankogaliai reguliuojami nuo 11 iki 28 cm. Grandinėlės ilgis 40cm. Derinkite šį specialų rinkinį su kitais žaislais, tokiais kaip kulkšnies rankogaliai, kamuoliukai, irklai ir spenelių spaustukai, kad patirtumėte dar daugiau įspūdžių.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 galios varikliai daro silikoninį Satisfyer Curvy Trinity 4 universalų universalų įrenginį. Malonumo atnešėjas gali būti naudojamas kaip gulimo, slėgio bangos ir G taško vibratorius, jis gali pasigirti intensyviais virpesiais ir pulsuojančiomis slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Double Delight Strap-on

    Atsisveikinkite su gėdingais pusiaukelėje nuskriaustais žmonėmis su šiuo tuščiaviduriu dirželiu. Pagaminta iš PVC be ftalatų, šis tuščiaviduris dirželis puikiai tinka pradedantiesiems ir jį gali nesioti jis arba ji.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 variklį su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Desirable turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CalExotics Silicone Dilator Kit 5pcs

    CalExotics Inspire kolekcijos silikono plečiamojo rinkinys yra unikalus makšties plečiamųjų priemonių rinkinys, padedantis atkurti ir atgaivinti makšties stiprumą ir komfortą.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Black

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA yra neįtikėtinai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Realistic Mega Double Dildo 12" Skin

    Ištirkite kiekvieną legendinio karaliaus dydžio tikroviško Mega dvigubo dildo iš LoveToy.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulyje nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Collar with Cuffs and Leash

    Valdykite savo mylimąjį su šiuo žaismingu apykaklės, rankogalių ir pavadėlio deriniu. Jūsų augintinis greitai išmoks jums paklusti, kai užsisegsite antkaklį ir pritvirtinsite pavadėlį.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausią iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurtas garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Submissive Collar & Leash Vegan Leather

    Nesvarbu, ar mėgstate dominuoti savo meiluže, ar norite pasiduoti prie kojų, „Fetish Submisive“ vergiška apykaklė yra puikus žaislas. Šį žaislą sudaro didelis galvos žiedas, trumpas dirželis ir mažas žiedas, kad jūsų vergas būtų griežtai kontroliuojamas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Tai pirmasis rinkoje APP valdomas analinis kištukas su rex triušio kailio kamuoliuku. Galite valdyti arba būti kontroliuojami, todėl niekada nežinote, kada ateis kitas triukšmas. „Magic Bunny“ turi galingą volframo plieno variklį su gilia stipria vibracija.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 644089 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.