×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai moterims

Elementai 65 į 964089 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Revel Winx Blue

    Nešiojamas ir diskretiškas „Winx by Revel“ turi vibruojančią kulką ir belaidį nuotolinio valdymo pultą, skirtą naudoti vienam arba su partneriu. Winx kulka yra įkraunama ir pagaminta iš platinos silikono. Kulka yra atspari vandeniui / nuotolinio valdymo pultas nėra. Komplekte yra CR2032 nuotolinio valdymo pulto baterija.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Dienos malonumai ir naktinis pasitenkinimas Venera iš INYA. Nuotoliniu būdu valdomas individualiam naudojimui arba sprogstamųjų porų žaidimams. Galingas, patogus ir paprastas naudoti, „Venus“ yra įdėtas į pliušinį, saugų kūnui silikoną.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Šis didelis belaidis vibruojantis kiaušinis turi 10 skirtingų, labai įdomių nustatymų, kuriuos galima reguliuoti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Nuo patogios, švelnios padėties iki itin stiprios vibruojančios padėties; valdote jį belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu iki 20 metrų atstumu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto funkciją, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai nauju būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą naudojant. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip ne tik tyliau naudoti, bet ir mėgautis malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Pivot

    Lipkite į ringą ir atraskite visiškai naują intymaus malonumo pasaulį. „Pivot by We-Vibe™“ užtikrina komfortą ir stabilumą, leidžiantį sekso metu pasirinkti įvairias padėtis. Aukštos kokybės žiedas, kuris stimuliuoja klitorį sekso metu ir padidina malonumą abiem partneriams.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisf. Cotton Candy nytovalo forma ir kompaktišku dizainu. Padedamas vibratorius, iš kūnui draugiško silikono lepina klitorį įdomiu slėgio bangų ir vibracijos deriniu.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Plug-ilicious 2 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, iš kūnų nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrinti saugų potyrį. Plug-ilicious 2 gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EXS G-Lover - Vibrating G-Spot

    EXS G Lover yra vibruojantis žiedas, kuris vibruoja jūsų partnerio kūne, dauguma konkurentų vibruojančių žiedų vibruoja tik už kūno ribų ir yra naudojami vieną kartą, trunka apie 40 minučių, todėl jie yra nekenksmingi aplinkai!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. kiekvienas išgyvename malonumą tačiau. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Door Swing

    Paverskite bet kokias duris meilės sūpuoklėmis vos per kelias minutes! Mėgaukitės pozicijomis, kurių niekada nemanėte įmanomomis, ir tyrinėkite savo fetišų fantazijas!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Trokštate šiek tiek... daugiau? Patirkite riaumojančią analinę stimuliaciją su visiškai nauju kištuko vibratoriumi Rotator Plug 2+. Su dviem varikliais „Rotator Plug 2+“ turi vieną variklį, skirtą stiprioms vibracijoms, ir vieną variklį, skirtą sudėtingiems besisukantiems apatinės pusės granulėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Rožinės spalvos plėtiklis su 7 galingais vibracijos lygiais vienu mygtuko paspaudimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Double Mini Dong 30cm Violet

    Vienas žaislas, kuris patraukia jus abiejose jums patinkančiose vietose. Naudokite jį vieną arba kartu su savo partneriu; tik įsitikinkite, kad pirmiausia pasirenkate savo mėgstamą galą.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash

    Patogi paminkštinta apykaklė, pagaminta iš švelnaus, patrauklaus, plonų nėrinių audinio, puikiai tinka prie bet kokio dydžio kaklo.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    Dėl šio karšto BDSM daikto jūsų rankos bus surištos!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. Tačiau kiekvienas išgyvename malonumą skirtingai. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Mažas paguldomas vibratorius su pleišto formos dalimi lytinėms lūpoms paskleisti ir penio formos kotu išsipūtusiu galvute. 10 galingų vibracijos režimų tuo pačiu metu stimuliuoja klitorį, makštį ir G tašką. Galima diskretiškai nešioti apatinio trikotažo viduje. Galima valdyti vienu mygtuko paspaudimu arba nuotolinio valdymo pulteliu. Įkraunama kartu su USB laidu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Purple

    TOYJOY Classics „Bend Over Boyfriend Purple“ yra dirželis be petnešėlių, sukurtas žaismingam malonumui!

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    „Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg“ yra universalus ir orgazmą sukeliantis žaislas, puikiai tinkantis žaisti tiek solo, tiek poroms.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Duo Vibrating Love Balls iš You2Toys turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kurie suteikia įdomios įvairovės makšties stimuliacijos ir treniruočių metu. Visus režimus galima lengvai reguliuoti mygtuku lankstaus paėmimo dirželio gale arba nuotolinio valdymo pulteliu. Nuotolinio valdymo pultas veikia iki 5 metrų, tai reiškia, kad juo gali naudotis ir partneris! Vibro kamuoliukais taip pat galima mėgautis po vandeniu, nes jie yra atsparūs vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Minkštas ir saugus silikoninis dildo: jums nereikia jaudintis, kad šie sekso žaislai pakenks jūsų kūnui. Hismith dildo naudoja medicininį silikoną, be ftalatų ir saugų kūnui. Skirtingai nuo PVC/TPE medžiagos, silikoninė medžiaga yra minkšta, atspari įtrūkimams, atspari aukštai temperatūrai ir mikroporėta, todėl ją lengva valyti ir laikyti. Galite mėgautis tuo nesijaudindami.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Duo Vibrating Love Balls iš You2Toys turi 10 įvairių vibracijos režimų, kurie suteikia įdomių įvairių makšties stimuliacijų ir treniruočių metu. Visus režimus galima lengvai reguliuoti mygtuku lankstaus paemimo dirželio gale arba nuotolinio valdymo pulteliu. Nuotolinio valdymo pultas veikia iki 5 metrų, tai reiškia, kad juo gali naudotis ir partneris! Vibro kamuoliukais taip pat galima po vandeniu, nes jie yra atsparūs vandeniui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Black

    Puikus karoliai prie jūsų drąsiausių drabužių. Išleiskite jausmingumą į gatves! Prisekite karolius prie pavadėlio ir paverskite jį žaislu, skirtu paklusnumo ar dominavimo žaidimams.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Pagaliau jis patenkintas: nauja malonumo banga jau čia su programa įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausias kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Magic Egg Max Wireless Vibrating Egg 10 Functions Purple

    Ergonomiškas, kompaktiškas ir tylus meilės kiaušinis su belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Endless Joy Pink

    „TheMultifun 2“ džiugina jūsų libido labai ypatinga forma su 3 galingais varikliais, kuriuos galima meistriškai integruoti į jūsų mylėjimąsi: kai vienas iš jų yra tūriniame viršutiniame pagrindiniame korpuse, o kiti – apatiniame dviejų lenktų malonumų gale. rankos suteikia jaudinančių emocijų. Tai reiškia: ar prieš, ant viršaus, viduje, po ar tarpais – rožinė universali priemonė stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo viršutinės galvutės, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įvairių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Kiekviena moteris nusipelno, kad jai kas nors skirtų visą dėmesį! Kiekviena moteris nusipelno orgazmo ir malonumo. Kiekviena moteris nusipelno Paloqueth Dual Stimulation – įperkamos ir patogios pagalbinės priemonės. Leiskite jam čiulpti klitorį ir tuo pačiu metu vibruoti tiesiai į G tašką!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 964089 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.