×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai moterims

Elementai 129 į 1604089 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • KinkLab NeonWand Violet Wand Red

    Pagyvinkite savo praktinį gyvenimą ir šį fantastišką naują violetinę lazdelę – pagaliau, kuri paprasta naudoti ir yra prieinama!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Butterfly Effect

    Plaukioti kaip drugelis ant tyro malonumo sparnų ir vienu metu pildyti vidines fantazijas, pasirenkant asmeninį intensyvumo lygį. Su šiuo unikaliu žaislu vibruojantis drugelis buvo išlaisvintas iš porų žiedo stiliaus ir atsidūrė dėmesio centre kaip dviguba vibracija, suteikianti gilų klitorio pasitenkinimą, kurį gali pasiūlyti tik plačiai pasiekiantys sparnai, kartu su kelių greičių kotu, kuris užbaigia patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – dangaus mėlynos spalvos universalus prietaisas stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo pagrindinio variklio, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įdomių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Vini

    Būkite valdomas, kad ir kur būtumėte, naudodami programą „Magic Motion“.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Padvigubinkite savo malonumą ir dvigubai smagiau...su šiuo dirželiu pririšamu dildo du geriau nei vienas! Silikono žiedas, esantis koto viršuje, veikia kaip našumą gerinantis gaidžio žiedas, o didesnis apatinis žiedas sukasi aplink jo kamuoliukus, kad būtų itin tvirtai suspaustas.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Plena Double Penetration Adjustable Strap on Harness

    Abu partneriai gali patirti įsiskverbimo malonumą naudodami šį naujovišką diržų komplektą. Puikiai tinka dviems moterims arba pririšimui, mažesnė dildo lengvai ir patogiai paslysta dėvėtojui, o mažas gumbelis stimuliuoja klitorį. Didesnis dildo yra plonas ir aptakus, kad būtų patogu prasiskverbti pro išangę arba makštį. Seksualūs ir reguliuojami diržai išlaiko dildę vietoje net ir intensyviausio stūmimo veiksmo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Collar Bitch 9115

    Tobulas antkaklis jūsų kalytei.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Ergonomiškas, kompaktiškas ir tylus meilės kiaušinis su belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Šis gudrus treniruoklis jūsų šuniukui suteikia daug šoko. Siūlo veiksmingą treniruotę naudojant elektrostimuliaciją, vibraciją, garso tonus ir vaizdinius signalus.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Patirkite stiprius ir intensyvius orgazmus su vibratoriumi ETERNAL LOVE. Šis žaismingas vibratorius pasižymi trimis stulbinančiomis funkcijomis: vibracija kotelyje masažuoja makšties sienelę, pulsuojanti funkcija stimuliuoja g tašką, o mikrovibracijos stimuliatoriuje teikia palaimingą malonumą klitoriui. Pasiruoškite protą pribloškiančiam orgazmui ir, jei jis taps per intensyvus, visas funkcijas galėsite naudoti atskirai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Mūsų Curvy 1+ džiugina klitorį subalansuota oro impulsų stimuliacija ir intensyvi vibracija. Be to, jo ergonomiškas suapvalintas korpusas puikiai formuoja jūsų intymiausias vietas.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Door Swing

    Paverskite įprastas savo namų duris meilės sūpynėmis vos per kelias minutes su šiomis neįtikėtinomis „Deluxe Fantasy Door Swing“.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto atnaujinti, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip tik tyliau naudoti, bet ir ne malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 varikliu su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Pageidautina turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, sklandus ir vandeniui atsparus minkštas dizainas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Susipažinkite su pirmuoju aukščiausios kokybės kištuku, kuriame yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvadą, o galiukų vibracija – orgazmo stimuliacija. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Kiaušinis yra ergonomiškas, o jo kruopštus dizainas stimuliuoja G tašką tuo pačiu metu, naudodamas itin makšties vibracijos funkciją.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Fetish Collar Spikes Punk Collar

    Dabartinis fetišo naudojimas tinka vyrams sferai. Populiaria kalba tai reiškia malonumą arba susižavėjimą tam tikromis kūno dalimis ar objektu tokiu būdu, kuris sukelia susijaudinimą ar malonumą. Ohmama jums siūlo visus elementus ir priedus, kad siūloma medžiaga juos atlikti kaip anksčiau be kompleksų tinka aukščiausios kokybės.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Queens S Pink

    Naujas dirželis be petnešėlių, pagamintas iš itin minkšto, lankstaus, vandeniui atsparaus silikono ir trijų dydžių. Jis bus geriausias daugelio iš jūsų sąjungininkas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Plus 9.5" Triple Density Double Penetrator

    „King Cock Plus Triple Density“ didlo yra iš geriausios kokybės tikroviškos „Fanta Fle“. Jis turi stovi vidinį veleną, minkštą išorinį pamušalą ir tvirtą siurbtuką! Išsami odos tekstūra suteikia dar daugiau tikroviško pojūtio, kurio ieškote, o kaušelis tvirtai prisitvirtina prie daugumos plokščių paviršių ir neleidžia jam paslysti, kai veiksmas įkaista. Kartu tai tikroviškiausias dildo, kurį kada nors pajusite!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Raskite savo mėgstamus žaislus INTOYOU, kad ir ko ieškotumėte. Rush Nova yra naujausias „Intoyou“ narys. Vibratorius su klitorio siurbtuku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. kiekvienas išgyvename malonumą tačiau. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 2 Black

    Patogus ir puikiai prigludęs vibruojantis poros žiedas, kurį nešioja vyrai mylėdamiesi, TOR™ 2 sustiprina abiejų partnerių sekso pojūčius.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Pajuskite plazdėjimą su Monarch – nešiojamo drugelio atmosfera, kuri skraido klitoriu ir apgaubia jį supančią jautrią sritį stimuliuojančia vibracija. Sukurtas pagal garsųjį drugelių masažuoklį – klasikinį porų pamėgtą – monarchas sujungia intymų masažą be rankų su itin stipriu patobulinimu, kad patirtų nuostabiai didingą patirtį.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace ką tik tapo DIDESNĖ! „Nexus“ sukūrė „Ace“ užpakalinių kištukų asortimentą, kad pateiktų viską, ko tik gali norėti iš užpakalinio kištuko.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic, kaip jau atskleidžia pavadinimas, yra Womanizer klasika – „maža juoda suknelė“, taip sakant, tarp mūsų žaislų. Jame įdiegta mūsų unikali technologija, kuri sukuria bekontaktį siurbimo efektą anksčiau žinomų vibracijų. 8 intensyvumo lygiai leidžia įvairiais būdais – pirmasis lygis garantuoja švelnų pradžią ir maksimalų kiekį, malonumo viršūnę. Dėl unikalaus apdorojimo Womanizer Classic yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka kitam panardinimui į vonią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Leather Neck and Hand Cuffs

    Rankogalių rinkinys susideda iš kaklo ir dviejų rankogalių. Rankogaliai gali būti pritvirtinti prie kaklo per vidurį kabliuku. Tai taip pat turi kabliukus šone ir D formos žiedą priekyje. Rankogalių kraštai apsiūti.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Trokštate šiek tiek tiek... daugiau? Patirkite riaumojančią analinę stimuliaciją visiškai su nauju kištuko vibratoriumi Rotator Plug 2+. Su dviem varikliais „Rotator Plug 2+“ turi vieną variklį, skirtą stiprioms vibracijoms, ir vieną variklį, skirtą sudėtingiems besisukantiems apatinės pusės granulėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Happiness Sunny Side Up and Down Pink

    Pasiruošę kiaušinienės malonumui? Sunny Side Up & Down pamalonins jūsų erogenines zonas savo galinga vibracija ir aptakiais išlinkimais. Šis aukštos kokybės meilės kiaušinis turi 8 stimuliavimo ir pulsavimo režimus su lengvu valdymu vienu mygtuko paspaudimu. Šis gražuolis pagamintas iš kūnui saugaus, švelnaus prisilietimo silikono, o kartu su nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų galima smagiai naudotis laisvų rankų įranga. Palepinkite save šio aukščiausios kokybės dizaino kiaušinių malonumu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimus pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują lygį!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Patentuota Sliding Ring technologija, šis išskirtinis „Thunder Plug“ yra specialiai sukurtas dinaminei analinei stimuliacijai! Vidinis išsipūtęs žiedas slysta aukštyn ir žemyn per silikoninio koto vidurį, kad patrintų jūsų vidų ir patiktų jūsų gelmėms, išangei ir viskam tarp jų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1604089 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.