×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 129 į 160346 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Irresistible Mythical Pink

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Leiskite save sužavėti pirmą kartą dvigubai bakstelėjusiu vibruojančiu dildo. Naujasis „Tapping Dildo Wave“ nustebins jus savo išskirtiniu, elegantišku dizainu. Dėl banguotos formos ir išlenkto, dvigubai paliečiamo antgalio jis yra geriausias turtas kiek intensyviai malonumais!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Jos silikoninis linksmas liežuvis buvo patogiai įkištas į rankinę... iki šiol! Ji išsitraukė supaprastintą dėklą ir nusišypsojo savo naujam mėgstamiausiam asmeniniam žaislui. Ji paspaudė šildymo mygtuką, kad įjungtų šildymo režimą, kuris visada padėdavo atsipalaiduoti. Tada ji paspaudė maitinimo mygtuką – sugniuždė žadinančios vibracijos, o siūbuojantis liežuvis ėmė erzinančiai judėti pirmyn ir atgal.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    „Wall Banger P-Spot“ sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti didingų seksualinių nuotykių! Šiame daugiafunkciniame vibraciniame masažuoklyje yra nuimamas magnetinis nuotolinio valdymo pultas, kuris lengvai pritvirtinamas prie kištuko pagrindo, kad valdymas būtų po ranka arba, dar geriau, leiskite savo partneriui naudotis nuotolinio valdymo pultu! Galingas siurbtuko pagrindas laiko Wall Banger P tašką, kad pasiektumėte tas tobulas vietas! Patirkite linksmybes ir atraskite begalines galimybes!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši neįtikėtina masažo lazdelė yra įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nėra nieko tokio erotiško, kaip tuo pačiu metu stimuliuojant prostatą ir varpą, o šis žaislas suteikia tą nepaprastą derinį su galinga vibracija ir šiluma! Lankstus silikoninis kotas yra sukurtas taip, kad būtų išlenktas link jūsų prostatos su šildomu antgaliu, kuris įtaigiai masažuoja P tašką, o tekstūruotas varpos žiedas veikia savo vibracijomis. Naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu mėgaukitės žaidimu laisvų rankų įranga arba partnerių žaidimais – visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Mystim Terrific Truman sukurtas pagal gamtą. Po kurio? Mes neišduodame. Išdidžiai 27 cm ilgio ir iki 4,3 cm storio patrauklus vibratorius priverčia norėti daugiau. Galima rinktis iš neklaužada rožinės, sodrios violetinės ir vidurnakčio dangaus spalvų. Slaptas ir tyliai, Siaubingas Trumanas puikiai žino, kaip labai diskretiškai jus džiuginti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Pagamintas iš aukščiausios kokybės aksominio minkšto silikono, šis USB įkraunamas triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Sync Lite yra intuityvus vibratorius, skirtas smalsioms poroms, norinčioms pagilinti ryšį. Sklandus ir paprastas naudoti „Sync Lite“ yra puikus pradėti nuotykius su laisvų rankų įrangos vibracija, kurį galite naudoti abu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand yra labai galingas lazdelės masažuoklis su elegantišku ir gražiu dizainu. Masažuotojo galvutė padengta silikonu, turinčiu reikšmingų patogų paviršiaus plotą, kuris galingą vibraciją jūsų kūnui. Galva suteikia gilią ir neprilygstamą galią be diskomforto dėl stingdančios rankenos. Power Wand yra belaidis ir įkraunamas, todėl galite jį pasiimti visur, kur tik norite! Palieskas!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Laya III Pro Sage Green

    Ar trokštate malonumo visame kūne? Tiesiog slyskite LAYA III virš savęs ir leiskite mūsų pritaikomam žaislui veikti savo magiškai. Pajuskite jo vibruojančius ir bakstelėjusius judesius giliai po odos paviršiumi, leisdami susijaudinti, kol būsite pasiruošę sprogti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iker Black

    Du varikliai vienam neįtikėtinai aukštam. 7 vibracijos režimai? 11 vibracijų pasiekiama per programą) su 5 intensyvumo lygiais viename gale ir 5 pulsuojančiais režimais kitame gale, kad pakeistumėte orgazmą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Suteikite savo grobio dundėjimą su šiuo unikaliai patenkinančiu vibruojančiu analiniu kištuku! Vidiniai karoliukai sukasi pagrindo viduje, kad jaustųsi stuburo drebulys, kuris susilieja su vibracijomis ir giliai numalšina jūsų užpakalinių durų potraukį. Smailėjantis kreminės ir glotnaus koto galiukas sukurtas taip, kad būtų lengva įeiti ir be vargo nukeliauja tiesiai į jūsų P tašką. Prostatos stimuliuojamas orgazmas buvo įvardijamas kaip pats intensyviausias malonumas, kokį tik gali įsivaizduoti žmonės, sergantys prostata, todėl atraskite džiaugsmą patys. Net po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Su daugybe varginančių funkcijų ir naujoviška sistema, masažuojančia visą makštį nuo viršaus iki apačios. Galingas vibruojantis klitorio stimuliatorius.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Fourgasm Purple

    Šis universalus žaislas, kuriame gausu galimybių, turi keturis stimuliavimo taškus ir 3 nepriklausomai valdomus variklius. Švelniai išlenktas pagrindinis centrinis velenas pasižymi grioveliais, 10 greičių ir vibracijos modelių, o triušio stimuliatorius ir plonas karoliukų velenas turi savo intensyvų variklį prie pagrindo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover C formos poros žaislas su nuotolinio valdymo pulteliu

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis gaminio spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Mūsų „Bnaughty Premium Unleashed“ negalima prisijaukinti. Pasiduokite Bnaughty kulkai ir perleisk visą valdymą tam, kas turi belaidį nuotolinio valdymo pultą. Mažas, bet galingas, šis žaislas puikiai tiks, norint nusitaikyti į tas saldžias vietas, kurios jus sukrečia. Atsparus vandeniui ir pagamintas iš neakytų silikoninių medžiagų, ABS plastiko ir PU dangos, todėl jausitės užtikrintai naudodami jį visur, kur tik nuves vaizduotė. Nesvarbu, ar po antklode, ar viešumoje, jo tyli vibracija tavęs neapleis... bet sėkmės sulaikant susijaudinimą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma jums patinka naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Arthur Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Tan

    Jūsų naujas receptas iš Dr. Arthur – didžiausio malonumo kompaniono, sukurto pakeisti jūsų intymias akimirkas. Su mūsų išskirtine SmartThrust™ technologija patirsite tikrovišką stūmimo malonumą su didelio sukimo momento varikliais, kurie nesustoja, kai žaisdami įtempsite.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Mad Tapper Black

    Ši gerai sukurta stambi forma turi 3 skirtingus variklius, kurie veikia nepriklausomai, kad būtų kuo lankstesni deriniai ir patirtis. Pagrindinis velenas yra tekstūruotas ir kampuotas su 10 greičių vibracija galvoje ir intensyvia 5 greičių bakstelėjimo funkcija viduryje. Ergonomiška bazė, kurios apačioje yra 3 mygtukų valdymo skydelis, tvirto antgalio gale laiko 5 greičių pulsuojantį rutulį. Visiškai panardinamas į vandenį, lengvai valomas ir įkraunamas USB.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Patirkite intensyviausius įmanomus orgazmus bakstelėdami į savo P tašką! Šio unikalaus prostatos vibratoriaus tvirto koto gale yra iššokantis mygtukas, specialiai sukurtas taip, kad jaustųsi kaip čia pat bakstelėjus pirštu – pojūtį, kurį dauguma vyrų apibūdina kaip didžiausią kada nors pajustą malonumą. Bet tai dar ne viskas! Kai pateksite į vidų ir bakstelėsite, vibruojantis rutulinis stimuliatorius įsitaisys tiesiai už nugaros ir suteiks papildomo žvilgesio, kuris tikrai nuves jus į laimę – net po vandeniu, nes visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Gražaus dizaino VIVE049 varomas trimis naujos kartos F1 10 greičių/funkciniais varikliais. Yra puls bangos klitorio motorinė funkcija ir vibruojantys dvigubi spygliai (su 2 privalomi varikliai), kurie rasti stulbinantį malonumą.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X The General

    Valdykite su „The General“ – tvirtu dviejų variklių žaislu su tvirtomis formomis ir išlinkimais. Putli, apvali galvutė juda pirmyn ir atgal, o didelė centrinė lemputė vibruoja vienu metu, tekstūruota storai išlenktais grioveliais. Labai stambus, ergonomiškas pagrindas pritvirtina žaislą, kuris lankstosi prie akordeono koto. Abu 10 greičių varikliai veikia vienu metu, valdomi nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiogiai. Panardinamas į vandenį, įkraunamas ir lengvai valomas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Mėgaukitės šiuo kelių greičių zuikio vibratoriumi su stumiančiu ir besisukančiu, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja makštį ir klitorį. Jis turi labai gražią tekstūrą ir sukasi makšties viduje, tuo pačiu masažuodamas G tašką ir klitorį. Vibratorius puikiai priglunda prie moters anatomijos ir yra visiškai pagamintas iš minkšto, aksominio silikono, kuris jaučiasi labai švelnus liesti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Up&Down Suction Double Vibrator Black

    Atostogos Ibisoje gali būti įvairių formų, tačiau geriausias būdas tai padaryti – laikyti tai įdomia kelione su šiuo vibratoriumi! Jis turi malonią formą, kuri pritaikys ir G tašką, ir nepamiršta klitorio, kuris džiugins nuostabia siurbimo funkcija. Griebkite elegantišką auksinį pagrindą ir įgyvendinkite savo erotines svajones.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Pasiruoškite leistis į kitą didelį nuotykį su SONA™ 2 Travel kaip savo palydovu. Šis smulkus kelionių vibratorius yra skirtas suteikti neatidėliotiną orgazmo pagalbą bet kur, elegantiškai ir diskretiškai, kad patirtumėte klitorinį protą. Jei norite pabėgti į seksualinės gerovės kelionę, naudokite SONA™ 2 Travel kaip visišką atsipalaidavimą ir įlipkite į legendines malonumo garso bangas.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    TOYJOY Designer Edition poroms skirtas masažuoklis Icon Superbe yra puikus aukščiausios klasės funkcionalumo ir negąsdinančios, elegantiškos estetikos derinys. Naudokite jį jausmingam solo žaidimui, perkelkite jį per visas partnerio erogenines zonas seksualaus viso kūno masažo metu arba paslydykite aplink varpos kotą, kad mylėdamiesi sujaudintumėte dvigubą stimuliaciją.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Susipažinkite su Player One ir atraskite geriausią orgazmą. Dėl savo ergonomiško dizaino ir dvigubo variklio jis užtikrina nepriekaištingą prostatos ir tarpvietės stimuliavimą ir suteikia galingą patirtį. Žaiskite solo arba duetu su nuotolinio valdymo pulteliu. Jo apvali forma sukurta taip, kad būtų lengva įdėti, o lankstus pagrindas užtikrina optimalų komfortą naudojant. Tavo žaidimas, tavo taisyklės.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Tai laisvų rankų įranga, gražaus dizaino, mažas ir naujoviškas žaislas paruošti paruošti naujiems ir maloniems seksualiniams potyriams!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Dr. Skin Silicone Dr. Beckham – 7,75 colio dundantis dildo su nuotolinio valdymo pulteliu

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160346 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.