×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 65 į 96346 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Šis aukščiausios kokybės dildo iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, atrodo labai tikroviškai ir suteikia tikrovišką patirtį su unikaliu magnetiniu pulsuojančiu judesiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Simul8 Wave Edition Black

    Sukurtas taip, kad padengtų visus pagrindus su keturiais malonumo dizaino taškais, Simul8 užtikrina tikslinį prostatos stimuliavimą kartu su tarpvietės vibracijomis ir gaidžio / kamuoliuko žiedais. Tik rimti orgazmai!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys The Hammer Pink

    Stiprios tekstūros vibratorius su ryškia galva, triušio formos kliterio kutenimu ir mygtuku valdomu galios intensyvumo lygiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Mėgaukitės kiekvienu išsipūtimu savo skylėje, bet įsivaizduokite pojūtį, kai vienas iš jų pradeda glamonėti jūsų prostatą! 7x P-Milker gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Atraskite kitą malonumą su Pulseaxie. Skirtingi nuo kitų klitorio stimuliatorių, jis stumia ir traukia orą, kad sukurtų siurbimo efektą, o įkrovimo dokas projektuoja žvaigždžių šviesą. Ištirkite 5 režimą ir 5 siurbimo intensyvumą bei 3 žvaigždžių ekrano režimą. visada Pulse Galaxie su SVAKOM programa, kad pasiūlyti ir žaisti dideliais atstumais.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 8.0" Flesh

    Neįtikėtinai tikroviškas su dviejų sluoksnių kotu ir tikroviškai išsipūtusia galvute, Lovetoy dviejų sluoksnių silikoninis gamtos gaidys sukuria autentišką kulminaciją su savo 10 reikšmingų vibracijų ir sukimosi režimų.

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Wonder Wand Massager yra aptakus lazdelės masažuoklis su neįtikėtinai galinga vibracija. Šis elegantiškas malonumo teikėjas sužavės mėgėjus savo 3 vibracijos greičiais ir tikrai sensacinga pulsuojančia funkcija. Ergonomiškai išlenkta lazdelė yra pagaminta iš kokybiško ABS ir turi aukščiausios kokybės silikoninę galvutę, užtikrinančią maksimalų komfortą. Šis dizainas yra lengvai valdomas vienu mygtuko paspaudimu ir suteikia daugiau galios nei jūsų drąsiausia vaizduotė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Patirsite šio vibruojančio ir stumiančio užpakalio kištuko galią, pasitikėsite trauka. Pagamintas iš aksomo glotnaus silikono, šis diskretiško dydžio kištukas suteikia malonų sotumą, kai patiriate 10 greičių ir ritmų įvairovę. Išbandykite žaidimą laisvų rankų įranga su elegantiškai paprastu nuotolinio valdymo pultu. Laisvė žaisti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 9.0" Flesh

    Neįtikėtinai tikroviškas su dviejų sluoksnių kotu ir tikroviškai išsipūtusia galvute, Lovetoy dviejų sluoksnių silikoninis gamtos gaidys sukuria autentišką kulminaciją su savo 10 reikšmingų vibracijų ir sukimosi režimų.

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Sustiprinkite jaudulį, padidinkite linksmybes ir pajuskite kiekvieną pojūtį didelės raiškos dėka mūsų nuostabiai suprojektuota „Doxy Bullet“, sukurta išskirtiniam diskretiškumui ir sensacingam stimuliavimui.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Atsipalaiduokite mėgaudamiesi aukštesniu masažo pojūčiu su tobula vibruojančia lazdele. Kaip matyti iš pavadinimo, šios lazdelės lemputės briaunotas deimantų tekstūra suteikia intensyvesnį masažą. Mažos vibracijos rankena leidžia pajusti 8 nustatymus 3 skirtingais stiprumo lygiais norimoje vietoje, o ne sugerti juos rankoje. Naudodami iš viso 24 režimus galite rasti palengvėjimą, kuris jums tinka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Striker Black

    Šis galingas stumiamas analinis vibravimas turi falo formos vainiko galvutę ir briaunuotą kotą, kad sukurtų puikius vidinius pojūčius, o pagrindas yra sukurtas taip, kad tuo pačiu metu bakstelėtų tarpvietę, kad būtų laukinis malonumas ten, kur to labiausiai norite. Leiskite nuotolinio valdymo pultui papildyti jūsų žaidimo laiką smagiomis galimybėmis.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Pagaliau ji rado žaislą, kuris patikrino visas jos dėžutes: vibraciją, stūmimą, sukimąsi, klito stimuliavimą ir atšilimą. Ji nekantravo išbandyti „Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her“! Ji norėjo sužinoti, koks jausmas iš karto pajusti viską, kas yra jos sąraše.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma suteiks jums naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    GALINGAUSIA VIBRATORIAUS LANDELĖ PASAULYJE!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis žaidimų spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand – tai unikalus pripučiamas silikoninis vibratorius, kuris nukels jus į naujas malonumo aukštumas. Tinkinkite savo fantazijas perjungdami septynis pripūtimo ir vibracijos režimus, kurie su malonumu užpildys jūsų makštį ar išangę. Be to, Ultimate Expand turi antrąjį variklį, kuris stimuliuos tarpvietės ir klitorio sritis.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimina Kalia Couples Massager

    Kalia yra gražaus dizaino porų masažuoklis, skirtas moterims nešioti lytinių santykių metu. Itin minkštu, lanksčiu silikonu padengtos šnabždančios vibracijos padidina abiejų partnerių vidinį ir išorinį malonumą. Tobulas aksesuaras norint atrasti didesnį intymumą kartu, Kalia perkels jūsų bendrus intymius potyrius į visiškai naują lygį.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Bunny & Clyde yra galingas triušio vibratorius su 10 "tapšnojimo" režimų ir 10 vibracijos režimų. Triušio vibratoriaus kotas turi stuksenimo funkciją, kuri juda iš kairės į dešinę ir stimuliuoja G tašką. Mažesnis kotas turi vibracijos funkciją ir stimuliuoja klitorį. Vibratorius turi 2 nepriklausomai valdomus variklius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du F1 varikliai su turbokompresoriumi, kurie pasižymi rimtu smūgiu. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas, kad būtų stimuliuojamas klitorio pirštų riesimas. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja stulbinančiais 7 200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus suteikia vartotojui ir vibraciją, ir elektrinę stimuliaciją tuo pačiu metu. Jai nereikia jokio papildomo šaltinio, nes jis dilgčioja ir pulsuoja pats. Homunculus turi 12 vibracijos režimų ir 5 elektrostimuliacijos lygius. Vibratorių galima valdyti mobiliuoju telefonu per Bluetooth.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo įvairius pojūčius ir tris kartus daugiau malonumo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Pagaminta iš silikoninio šilko, šis nuotolinio valdymo pultelis vibruojantis dongas yra visa pakuotė! Falinė galvutė ir raižytos venos atrodo ir jaučiasi kaip tikros, o jus vilioja 7 raštai, kurie skamba 3 stiprumo lygiais ir iš viso atlieka 21 vibracijos funkciją!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96346 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.