×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 193 į 224349 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    Mystim Terrific Truman sukurtas pagal gamtą. Po kurio? Mes neišduodame. Išdidžiai 27 cm ilgio ir iki 4,3 cm storio patrauklus vibratorius priverčia norėti daugiau. Galima rinktis iš neklaužada rožinės, sodrios violetinės ir vidurnakčio dangaus spalvų. Slaptas ir tyliai, Siaubingas Trumanas puikiai žino, kaip labai diskretiškai jus džiuginti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 6" 15 cm Vanilla

    Neapsigaukite imitacijų! Pagaminta iš dvigubo tankio ULTRASKYN™, šis Realistic® Cock yra minkštas išorėje ir puikiai kietas viduje, todėl jis yra tikroviškiausias kada nors pagamintas gaidys! Jame yra rankų darbo detalės ir nuimamas vibratorius, užtikrinantis galingą kelių greičių vibraciją per visą veleną. Jo siurbtuko pagrindas užtikrina papildomą stabilumą ir sklandų važiavimą. Be ftalatų ir saugus kūnui. Pastatytas Amerikoje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Amy 2 Violet

    Susižavėkite, nes ovalo formos Amy galva puikiai trinasi į visas dėmeles, kurios verčia jus sprogti. Sukurta teikti išskirtinį malonumą, Amy siūlo stimuliaciją kaip niekas kitas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI yra vienas novatoriškiausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Trijų naujoviškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) dėka, tai tikrai svarbiausia!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Palepinkite savo drąsiausias fantazijas su nepaprastai galingu III™ trigubu orgazmu. Patirkite malonumą kaip niekada anksčiau su galingu trigubo veikimo įkraunamu masažuokliu su vibruojančiu kotu, karoliukų uodega ir kontūriniu stimuliatoriumi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Su šiuo „du viename“ „e-stim“ ir vibruojančiu kelnaičių dvelksmu jūs aimanysite iš ekstazės! Sujungus elektrostimuliaciją su galinga, zvimbiančia vibracija diskretiška, asmeniška kelnaitės vibracija, kurią valdote jūs arba jūsų partneris, galite patirti tokius unikalius pojūčius, kad jūsų pojūčiai net nežinos, kaip susidoroti su intensyvumu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Ride Extreme skirtas tik patyrusiems vartotojams. Aptemptas kotas patenkins net ir sunkiausius poreikius. Jame yra du stiprūs, triukšmingi varikliai: vienas velene ir vienas pagrinde, skirtas dvigubai prostatos ir tarpvietės stimuliacijai. Yra su nuotolinio valdymo technologija iki 8 metrų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Apkabinkite kreives! „Tap and Thrust“ vibratoriuje yra viskas, ko reikia nuostabiam G taško ir klitorio stimuliavimui. 2 varikliai siūlo po 7 vibracijos režimus ir juos lengva valdyti mygtukais.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nesenstantis ir akimirksniu atpažįstamas Rock Chick Diva ikoniškos linijos ir įspūdinga galia apima neprilygstamą pasirodymą ir perkels jus į kitą orgazmo aistros lygį.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ombré Hombre XL Vibrating Dildo Pink-Purple

    Naughty Bits® Ombré Hombre® XL Vibrating Dildo yra minkštas, gyvenimiškas dongas su blizgančiu blizgučiu ir 10 intensyvių vibracijos funkcijų, kurios privers jus spindėti viduje ir išorėje. Tikro pojūčio dongas yra paruoštas žaidimui su tvirtu pagrindu ir lanksčiu silikonu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Firefly Dream Glow

    Gedimų svajonės ir palaimingi malonumai. „Firefly's Dream“ vibruojantis oro impulsų žaislas yra dizaino ir veikimo stebuklas. Pagaminta iš aukščiausios kokybės silikono ir išskirtinės technologijos, Dream greitai taps jūsų lovos mėgstamiausiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Brush Crush turi plokščią ir tekstūruotą galvutę, kuri intensyviai stimuliuos klitorį ar kitas erogenines kūno zonas. Lazdelės vibratorius siūlo 20 skirtingų vibracijos nustatymų ir 8 intensyvumo lygius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    NexusBendz yra dvigubas prostatos ir tarpvietės masažuoklis su pritaikomu kotu. Šis prabangus nuotoliniu būdu valdomas žaislas su dvigubo tankio silikoniniais kamuoliukais ir dviem galingais varikliais siūlo begalines malonumo galimybes.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Su Pleasure Pleaser didėja spaudimas ir malonumas. Pagamintas iš aksomo lygaus silikono, šio bakstelėjimo prostatos masažuoklio kotas juda kartu su kūnu ir įkaista iki 109 laipsnių, kai tyrinėjate 7 vibracinius greičius ir ritmus. Vibruojanti rankena stimuliuoja išorines erogenines zonas, o nuotolinio valdymo pultas suteikia laisvę žaisti be rankų. Laisvė žaisti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Pristatome Viotec's Titan – prabangiai minkštą vibratorių, skirtą pagerinti jūsų malonumą. Titaną galima be vargo valdyti vibratoriaus mygtukais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Aika Pink

    Dviejų naujoviškų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (du variklius galima nepriklausomai valdyti pagrindiniu įrenginiu arba nuotolinio valdymo pultu) šis žaislas yra brangiausias! Jis išsiskiria iš kitų prietaisų forma. šią kategoriją.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Union Violet

    Pajuskite malonumą giliai viduje su viliojančiu Pulse Unions siurbimu. Sukurta suteikti tikslinę stimuliaciją ten, kur jums to labiausiai reikia, „Pulse Union“ turi 5 skirtingus siurbimo režimus, puikiai tinkančius apšilimui arba tikros palaimos pasiekimui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidinamas jūsų malonumą stimuliuojantis G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankinį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    NU Sensuelle Homme Ace 15 funkcijų lankstus įkraunamas dviejų variklių silikoninis prostatos vibratorius juodos spalvos turi 2 intensyviai galingus variklius ir 15 viliojančių funkcijų – giliai pulsuojančių ir pulsuojančių, o ne triukšmingų vibracijų, kurių turi kiti.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Šis sunkiai dirbantis trigubas grėsmės žaislas suteikia tris galingus potyrius vienoje elegantiškoje formoje. Lankstus 10 greičių pagrindinis velenas švelniai lenkiasi ir išsipučia iki G taško galo su apvaliomis tekstūromis galvoje, o nenuilstantis 10 greičių triušio stimuliatorius lenkiasi ir lenkia kartu su kūnu, kad būtų intensyviai stimuliuojama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Gato 8-piece set

    Nustebinkite savo partnerį ar draugą nuostabiu Gato rinkiniu! Šiame 8 dalių rinkinyje yra viskas, ko reikia įdomiai nakčiai miegamajame. Taip pat rinkinyje rasite praktišką krepšį žaislams saugiai laikyti. Rinkinį sudaro vibratorius, užpakalio kištukas, antrankiai, čiurnos rankogaliai, flogeris, irklas, kaukė ir apykaklė su pavadėliu. Rankogaliai ir apykaklė, žinoma, yra visiškai reguliuojami ir jaučiasi minkšti ant odos, kad būtų patogu naudoti. Žaislai turi prieinamą dizainą, todėl šis rinkinys puikiai tinka pradedantiesiems.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Viotec Chance G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Pristatome Viotec's Chance – prabangiai minkštą vibratorių, sukurtą pagerinti jūsų malonumą. Tikimybę galima be vargo valdyti per LCD ekraną, esantį g taško masažuoklio viršuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Padėkite savo Ruby Glow Blush, kad atliktumėte išorinį vulvos ir tarpvietės masažą, arba vienu lengvu judesiu paverskite jį į G tašką įsiskverbiančia lazdele. Dvigubi nepriklausomi varikliai skleidžia gilią vibraciją, kuri privers jus drebėti, kad ir kurį derinį pasirinktumėte.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinant, kad išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonų nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Mini Coco Red

    Šiek tiek malonu už jūsų malonumą! Mini Coco į mūsų elektroninę parduotuvę atkeliavo iš Prancūzijos ir nestokoja tipiško prancūziško žavesio. Jis rūpinasi jūsų klitoriu, sukurdamas slėgio bangas, imituojančias 10 intensyvumo lygių siurbimą per jaudinantį vakuumą. Turėkite jį su savimi visą laiką ir mėgaukitės gardžiais orgazmais per kelias sekundes, kada tik panorėsite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Mirai Double Ended Pulse Wave & Air Wave Bendable Vibrator Purple

    VIVE050 dvipusis pulso bangų ir oro bangų lankstomas vibratorius yra nepakartojamas smagumas. Naudodami du naujoviškus, nepriklausomai valdomus 10 funkcijų NG F1 impulsų bangų ir vibracijos variklius (po vieną abiejuose galuose) galite vienu metu stimuliuoti savo g tašką ir klitorį. Be to, VIVE50 yra su silikonine rankovės priedais, kuri pagerins jūsų linksmybes, paversdama pulso bangą oro bangų stimuliacija.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Tap That Purple

    Dėl intensyvaus bakstelėjimo ritmo, kuris svyruoja nuo švelnaus iki laukinio, jūsų G taškas pamėgs Tap That. Giliai išlenktas galiukas lengvai pasiekia jūsų G tašką ir siunčia dvelkiantį malonumą, kuris aidi per jūsų kūną. Mažesnis sparnuotas išorinis stimuliatorius suteikia galingą klitorio vibraciją, kad galėtumėte patirti unikalų daugialypį orgazmą.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Kisses Glass Black Magic Wand Black

    Love Wand yra galingas masažuoklis, kuriame dera geriausia iš dviejų pasaulių: klasikinis lazdelės masažuoklis, pagamintas iš aukštos kokybės silikono, suporuotas su aptakiu stiklu, kuris gali būti naudojamas sklandžiai įsiskverbti. Rezultatas – universalus dviejų galų žaislas. Šis aukštos kokybės žaislas, turintis 10 vibracijos režimų ir dailiai lygaus silikono vieno galo, puikiai tinka pradedantiesiems ir patyrusiems naudotojams.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Jūsų naktinis staliukas niekada neatrodys taip gerai, kaip su LELO x Diesel SONA™ Cruise ryškios, išskirtinės raudonos spalvos. SONA™ Cruise stimuliuoja visą klitorį – dalis, kurias matote, ir dalis, kurių nematote – galingomis garso bangomis, o ne vibracijomis, kurios buvo pernai.

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Susipažinkite su „Duet“ – kelių paviršių kulkų vibratoriumi, kurio vienoje pusėje yra maži, suapvalinti, graduoti malonumo taškai, o kitoje – šilkinis lygus paviršius, suteikiantis daugybę pojūčių visame kūne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Wand Luxury Massager Gold

    Pristatome IBIZA WAND LUXURY MASSAGER – kūno arba intymios zonos masažuoklį su galingu varikliu, kuris siūlo nuo 4000 aps./min. iki 8.000 aps./min. nuo minkštos iki intensyvios vibracijos.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 193 į 224349 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.