×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 65 į 962895 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator Skin

    Originalus vibratorius yra toks tikras, koks tik gali būti. 7 galingos funkcijos ir tikras dydis suteikia jums gerą pasiūlymą.

    26,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Eksperimentuokite su 7 laižymo režimais, kad gautumėte įvairiausių pojūčių: 7 skirtingus laižymo režimus turintis kaušelio formos stimuliatorius moterims puikiai tinka jūsų neklaužadoms. Pritvirtinkite jo lanksčią angą aplink jautriausias vietas, įjunkite, kaušelio viduje esantis vibruojantis liežuvis pradės „mirksėti“ per visas jūsų dalis, kad patirtumėte nuostabią patirtį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    „You2toys“ vibratorius RC Fucking Machine 2.0 turi reguliuojamo kampo siurbtuką. Siurbtukas tvirtai prilimpa prie bet kokio lygaus paviršiaus ir reiškia, kad jis puikiai tinka naudoti laisvų rankų įranga. Siurbtuką taip pat galima nuimti.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy The Kisser The Oral-Like Stimulator Red

    Atraskite neprilygstamo malonumo pasaulį su The Kisser Clitoris Stimulator. Sukurtas taip, kad atkartotų gundančią burnos stimuliaciją, Kisser iš TOYJOY Designer Edition kolekcijos atvers neprilygstamo malonumo pasaulį.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Šis veržlus vibratorius sukurtas tam, kad išpildytų jūsų giliausius troškimus savo gyvenimiškomis gyslomis ir intensyvia stimuliacija. Įspūdingas 70 smūgių per minutę greitis, šis stumiamas vibratorius pakelia jūsų malonumą į naujas aukštumas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Mėgaujatės savo Satisfyer slėgio bangomis, bet pasiilgote jausmingų klasikinio gulimo vibratoriaus vibracijų? Naujasis Satisfyer Pro Plus Vibration sujungia trokštamas, stimuliuojančias slėgio bangas su jausmingais virpesiais, padovanodamas jums nepakartojamą malonumą!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Classic

    Partnerio žaislas yra partnerio vibratorius, dėvimas mylėjimosi metu, kad stimuliuotų jus abu vienu metu.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Next Dark Purple

    Womanizer Next yra nauja malonumo dimensija – revoliucinė 3D Pleasure Air klitorio stimuliacija sujungiama su nauja Climax Control, suteikiančia jūsų orgazminei kelionei gilumo ir turtingumo. Sukurtas intensyviems, intuityviems daugkartiniams orgazmams, „Next“ suteikia neprilygstamą galią ir aukščiausios kokybės funkcijas, įskaitant naujus tinkinamus modelius, kai šnabždesiai veikia tyliai.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • GP Super Alkaline Battery AA 1 pc

    Šią naują pakaitinių GP AA LR6 Ultra šarminių baterijų pakuotę galima naudoti įvairiuose nedideliuose nešiojamuose prietaisuose, įskaitant skaitmeninius grotuvus, radijo imtuvus ir žaidimų valdiklius, taip pat žaislus ir mažesnius fakelus.

    0,69 €

    0,29 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Mora Neo Interactive Thrusting Vibrator Peach Pink

    Jūsų tobulas vibratorius yra Mora Neo, SVAKOM interaktyvus triušio vibratorius su smeigiamais karoliukais. Pagaminta iš minkšto prisilietimo skysto silikono, Mora Neo turi karoliukų žiedą, kuris įstrigo pusiau standaus koto viduje, ir nepriklausomą klitorio stimuliatorių.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Novatoriškas Rrrolling Pleasure du kartus išlepina intensyviomis vibracijomis ir riedančiu kamuoliuku antgalyje. Patirkite intensyvų G taško stimuliavimą su lenktu dizainu ir subtilia griovelio struktūra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Pirmieji tokio tipo: Sizzling Simon yra beprecedentė, nes E-Stim Vibes yra pirmieji ir vieninteliai žaislai, kurie leidžia vienu metu mėgautis ir vibracija, ir elektrine stimuliacija – ir jiems net nereikia nervų stimuliatoriaus rinkinio.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Naughty-Boy yra įdomus dvigubo veiksmo prostatos masažuoklis, sukurtas pagal visame pasaulyje garsųjį Rude-Boy, tačiau šį kartą su aptakaus ir įžūlaus dizaino pakeitimu, todėl jis puikiai tinka P dėmės ir tarpvietės pradedantiesiems!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžianti į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bradley

    Lygus kiaušinio formos vibratorius su 12 lygių funkcija. Naudoja 3x LR44 bateriją. Nuotolinio valdymo pultas 3x LR44 baterijos. Padengtas silikonu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Pristatome TWIST – C formos klitorio vibratorių, sukurtą tobulam malonumui. Patirkite pulsuojančią stimuliaciją, nes ji tiksliai nukreipta į klitorį. Ergonomiška rankena leidžia pasiekti tikslų pasitenkinimą be jokių pastangų. Padidinkite savo malonumo žaidimą su TWIST – kur naujovės susilieja su malonumu ir atveria pasitenkinimo pasaulį.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Didžiausia Pleasure Air technologijos laimė. Arcwave Ion pirmasis pasaulyje Pleasure Air insulteris ir Womanizer Premium 2 Pleasure Air klitorio stimuliatorius.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Paloqueth prostatos masažuoklis ne tik sumažina riziką susirgti nuo prostatito iki prostatos vėžio, bet tuo pačiu pagerina erekcijos funkciją ir sėklinio skysčio cirkuliaciją, bet ir jaučiasi tiesiog fantastiškai!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ši galinga 10 greičių silikoninė kulka turi pasvirusį lūpų dažų formos antgalį, kuris puikiai tinka tikslinei stimuliacijai, gali tilpti į plyšius arba gulėti lygiai ir lygiai. Tiesus velenas padengtas stilingu rožinio aukso pagrindu, kuriame yra 1 mygtuko paprastas valdymo pultas, kuris užsidega, kai naudojamas. Atsineškite šį klasikinį naktinį staliuką su savimi į vonią ar dušą, nes jis visiškai panardinamas į vandenį ir patogiai įkraunamas per USB.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Įsigykite visus žaislus, kurių jums reikia stulbinančiam malonumui viename patogiame purpuriniame rinkinyje – pigiau!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Skin

    Patirkite didžiausią pasitenkinimą naudodamiesi „Squirting Fuck Stick™“ – įkraunamu dongu su tikroviška ir lengvai naudojama purškimo funkcija. Šis dongas gali išlaikyti iki 0,34 fl. oz./10 mL pageidaujamo skysčio, kad patirtumėte gyvenimišką patirtį.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Puikiai tinka naujokams ir patyrusiems žmonėms. 7 vibracijos režimai – naudojant tiek stūmimą, tiek sukimąsi ir vibraciją vienu metu suteikiama geriausia patirtis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Mini ABS plastikinis vandeniui atsparus vibratorius su 7 funkcijomis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO suteikia puikų klitorio ir G taško stimuliacijos derinį. DUO klitorio stimuliatoriuje naudojama Pleasure Air™ technologija, o jūsų G taškas masažuojamas tobulai išlenktu ir galingu vibratoriumi. Pasiruoškite mišriam orgazmui, kurio visada norite.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Šis darbštus seržantas atkreipia dėmesį į du galingus 10 greičių variklius ir lanksčią, iki 3 colių įsegamą veleną. Pagamintas iš kreminio lygaus silikono, jo 30 colių nuotolio nuotolinio valdymo pultas leidžia žaisti laisvų rankų įranga net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro Traveler

    Nesvarbu, ar esate pasaulio keliautojas, ar laimingas namuose: praktiškas dangtelis turi magnetinį užsegimą, todėl jūsų malonumo draugas yra diskretiškas ir higieniškas draugas. Dėl kompaktiško dydžio „Satisfyer Pro Traveller“ galima greitai įsidėti į savo krepšį. Dėl elegantiško dizaino ir kvapą gniaužiančių vidinių technologijų tai yra gyvenimo būdo gaminys, be kurio neturėtų apsieiti nė viena žaislų kolekcija.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Skinny G Black

    Sveiki atvykę į liesą G taško stimuliaciją! Ne visi, turintys G tašką, nori storos svogūninės galvutės – kartais vos mažesnis nei colis yra pakankamai apimties, kad pasiektų tą palaimos zoną. Vibruojantis tokiu greičiu, kokio norite, nuo švelnaus iki laukinio, šis švelniai išlenktas tekstūruotas galiukas stimuliuoja legendinę liauką, kuri gali sukelti intensyviausius orgazmus, kokius kada nors esate patyrę! Paimkite savo ploną G po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas, ir leiskite lanksčiam velenui judėti kartu su kūnu, pakeldami malonumą aukščiau nei bet kada anksčiau.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Kištukas gali būti ištemptas 1,5 cm, kad atitiktų jūsų giliausius norus. Gaidžio žiedo ir kamštelio derinys vienu metu stimuliuoja , sėklides, tarpvietę ir masažuoja prostatą, gerina erekcijos funkciją. Vyrams skirtas sekso žaislas taip pat gali būti naudojamas stimuliuojant G tašką, todėl jūs patirsite didžiausią pasitenkinimą teikiantį malonumą, kokio niekada nepatyrėte.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 962895 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.