×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 97 į 1282893 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Kištukas gali būti ištemptas 1,5 cm, kad atitiktų jūsų giliausius norus. Gaidžio žiedo ir kamštelio derinys vienu metu stimuliuoja , sėklides, tarpvietę ir masažuoja prostatą, gerina erekcijos funkciją. Vyrams skirtas sekso žaislas taip pat gali būti naudojamas stimuliuojant G tašką, todėl jūs patirsite didžiausią pasitenkinimą teikiantį malonumą, kokio niekada nepatyrėte.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Merginos, apsirenkite stilingai ir čiupkite už lovų, nes mėgausitės šiuo nuostabiu sekso žaislu.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Next Sage

    Womanizer Next yra nauja malonumo dimensija – revoliucinė 3D Pleasure Air klitorio stimuliacija sujungiama su nauja Climax Control, suteikianti jūsų orgazminei kelionei gilumo ir turtingumo. Sukurtas intensyviems, intuityviems daugkartiniams orgazmams, „Next“ suteikia neprilygstamą galią ir aukščiausios kokybės funkcijas, įskaitant naujus tinkinamus modelius, kai šnabždesiai veikia tyliai.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Šis naujo lygio piršto žiedo vibratorius turi platų, storą, plokščią kotą, kurio perimetras yra apvalus, tačiau švelniai nukreipia į galiuką, kad būtų tikslumas ten, kur norite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Veikia kaip niekas kitas, „Cutie Heart“ yra žavinga dvigubų oro impulsų vibratorių naujovė.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    „Domi 2“ yra lazdelės vibratorius su ilgesniu akumuliatoriaus veikimo laiku ir efektyviu „Bluetooth 5.0“ lustu bei atnaujinta antena.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    „Curvy Trinity 5“ iš „Satisfyer“ yra oro impulsų stimuliatorius, žaislas „trys viename“, skirtas didžiulėms pramogoms!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator

    Šis Lavender Lover vibratorius, galingas galingas kelių grei vibracija, turi išsipūtusi galvutę ir venas, kad suteiktų papildomos stimuliacijos.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Blue Crush Blue

    Šis kreminis sklandus silikoninis atmosfera yra smulkus ir galingas su švelniai išlenktu lanksčiu kotu ir svogūniniu antgaliu, skirtu pasiekti jūsų mėgstamas erogenines zonas, įskaitant G tašką. Išlenkta forma patogiai telpa rankoje, kad būtų lengva naršyti, taip pat ir po vandeniu, nes ji visiškai panardinama. Lankstus ir lankstus, šis žaislas juda pagal jūsų kūno ritmą, todėl galite leisti fantazijoms užvaldyti, kai tyrinėjate 10 vibracijos greičių ir funkcijų, kad rastumėte didžiausią malonumą! Įkraunamas ir lengvai valomas.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx Sexy Weekend

    Paįvairinkite savo savaitgalį ir rinkis Sexy savaitgalio rinkinį! Šiame smagiame sekso žaislų rinkinyje yra įvairių žaislų, kurie puikiai tiks poroms, norinčioms išbandyti kažką naujo ir įdomaus, tačiau dar neturinčioms daug patirties su sekso žaislais. Žaislai yra labai prieinami ir lengvai naudojami.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Dėl plataus, plokščio pagrindo iš minkšto silikono pagamintą Top Secret galima diskretiškai ir patogiai dėvėti kelyje. Gilios, galingos tūrinio veleno vibracijos taip pat gali būti valdomos intuityviai ir individualiai per programėlę.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Wand Massager Black

    Doxy yra galingiausias pasaulyje iš tinklo valdomas lazdelės masažuoklis. 2013 m. pristatytas jis pritraukia vis daugiau entuziastų, norinčių eksperimentuoti su šiuo sunkiu, bet valdomu intymiu masažuokliu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo yra aukščiausios klasės prekės ženklas, daugiausia skirtas naujovėms, aukštos kokybės ir aukštos technikos dildo.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Šis analinis vibratorius turi 3 skirtingus stūmimo režimus, kurių maksimalus stūmimo atstumas yra iki 0,4 colio. Jis taip pat prideda 10 vibravimo režimų, kad paįvairintumėte malonų laiką. O šis sekso žaislas turi ir prijungtą penio žiedą, kuriuo galima efektyviai treniruoti penį, užrakinti spermą ir prailginti malonų laiką. 10M nuotolinio valdymo pultas gali suteikti daugiau interaktyvių pramogų porai.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Real Deal Anal

    Natūraliai atrodantis vibratorius, pagamintas iš minkštos, lengvai slystančios medžiagos. Su kelių greičių vibracija. Dydis: 19,5 cm, Ø 2,5 cm. Medžiaga: PVC, ABS, be ftalatų pagal ES reglamentą REACH.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alvis

    Nesvarbu, ar jau esate pasakęs, ar ieškote kažko, kas jus ten patektų, „Pretty Love Brighty“ yra nuostabus, švelnus, švelnus žaislas, kuris visada pasiruošęs paerzinti ar pamaloninti.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GP Super Alkaline Battery AAA 1 pc

    GP Super Alkaline geriausiai tinka didėjančiam kasdienių prietaisų energijos poreikiui. Jis siūlo puikų kainos ir kokybės santykį per ilgą tarnavimo laiką. Dėl plataus asortimento šie gaminiai tinka labai įvairiems prietaisams bet kokio amžiaus žmonėms.

    0,69 €

    0,29 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Siekdama ir toliau tobulinti, kokie sekso žaislai galėtų būti, Crave pastūmėjo voką ir sukūrė savo nešiojamųjų technologijų versiją. Vesper yra ir puikus papuošalas, ir stiprus plonas vibratorius. Daugelis sukūrė vibratorių, kuris nepasiteisina kaip kokybiškas papuošalas arba gudrus pakabukas su nepaprasta vibracija. Crave įsitikino, kad Vesper tikrai gali padaryti tiek elegantiškiausiu, tiek apgalvotu būdu. Crave tiki, kad tu gali turėti viską.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Chica App-Controlled Warming G-spot & Clitoris Vibrator Turquoise

    Tegul jūsų intymus malonumas kiekvieną kartą įgauna naują formą su Chika, SVAKOM programėle valdomu lanksčiu triušio vibratoriumi. Chika turi minkštą galvutę, suformuotą taip, kad prispaustų jūsų G tašką, ir nepriklausomą klitorio stimuliatorių, pagamintą iš minkšto prisilietimo skysto silikono.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X True Blue

    Šis itin sklandus silikoninis žaislas stumia ir vibruoja su dviem 10 greičių varikliais, kurie kartu sukuria tikrai nepaprastą patirtį. Tekstūruotas, stumiantis ilgas kotas susiaurėja iki suapvalintos, švelniai pasvirusios galvos, o rankenos viename gale yra vibruojantis mini stūmimo antgalis, o kitame - švelnus plekštas.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Kad patirtis būtų geresnė, prieš naudodami pirmą kartą visiškai įkraukite. Prostatos vibratorius maitinamas dviem varikliais. Variklis valdo traukos veiksmą, siūlydamas 3 skirtingus režimus. Kitas variklis valdo vibraciją, suteikdamas 12 skirtingų stimuliuojančių modelių. Nesvarbu, ar norite švelnios preliudijos, ar itin stiprios stimuliacijos, kurios nuves jus į ribą, šie įvairūs pojūčiai tikrai patenkins jūsų poreikius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Programa valdomas, automatinis stumiantis ir vibruojantis dildo Susipažinkite su Gravity – mūsų nauju nuotolinio valdymo pultu stumiantis ir vibruojantis dildo.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Golden Moments

    2 aukštos kokybės, aukščiausios kokybės žaislai už puikią kainą! Šie du perkamiausi žaislai tikrai bus populiarūs – ypač dėl puikios kainos. Visapusiškas malonumų rinkinys karštoms solo ar porų pramogoms.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Tri Purple

    Šio silikoninio vibratoriaus švelnus kreivė aukštyn padės jums atrasti erotinį jūsų A ir G taškų potencialą, kai patirsite visavertį 6 colių skverbimąsi į šį 7 funkcijų, trigubo variklio, vandeniui atsparų vibratorių.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Su 3 varikliais silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 3 sugadins visas jūsų karštąsias vietas: naudokite jį kaip gulimą vibratorių, slėgio bangų vibratorių arba G taško vibratorių, kad galėtumėte mėgautis įvairiapusiškumu, kai mėgaujatės vienu metu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Išmaniuoju telefonu valdomas drugelio vibratorius (iPhone ir Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Šis nešiojamas vibratorius su drugelio formos pagrindu, taip pat turi tobulą formą ir atitinka jūsų išlinkimus dėl savo ergonomiško dizaino, o emuliuota tekstūra yra aiškiai matoma. Patogi silikoninė medžiaga leidžia įgyti geresnę patirtį. O įdėklo dizainas jį išlaiko jūsų kelnaitėse.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausias iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurta garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Symphony by INYA – daugiafunkcinis kontūrinis vibratorius su trimis varikliais, užtikrinančiais galingas G taško vibracijas, tuo pačiu jausmingai stimuliuojantis klitorį jaudinančiomis oro technologijomis. Atsparus vandeniui ir įkraunamas. Tinka su visais lubrikantais. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Pirštų vibratorius su 9 galingomis vibracijos tekstūros galvutėmis intensyviam stimuliavimui

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Pripučiamas vibruojantis penis su oro išleidimu ir 7 galingomis funkcijomis, atsparus vandeniui. Išplėskite iki daugiau nei dvigubai didesnio dydžio.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 1282893 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.