×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 129 į 1602890 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Seven Creations Super Slick Silver

    Kokybiškas ir pigus paprastas sidabrinis vibratorius.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Ar nori viso to? Ar trokštate pajusti aistringą meilužio veržimąsi, jo pirštų pulsą prie jūsų G taško, pirštų galiukų plazdėjimo į jūsų lytines lūpas?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Clone A Willy Glow in the Dark Green

    Mūsų naminis dildo rinkinys leidžia sukurti tikslią vibruojančią silikoninę bet kurio penio kopiją. „Clone-A-Willy“ liejimo rinkinys užfiksuoja neįtikėtinas tikroviškas detales, todėl tai yra labiausiai suasmenintas sekso žaislas planetoje!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hugo Black

    Prostatos orgazmas yra didžiausias, intensyviausias orgazmas, kokį tik gali patirti vyras, o nuotolinio valdymo pultas HUGO yra puikiai sukurtas pasiūlyti visiškai naujus seksualinio pasitenkinimo būdus.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Šis lazdelės masažuoklis yra puikus įrankis, padedantis atsipalaiduoti po ilgos ir sunkios dienos. Kaip jau seniai visi žinome, vibracijos yra gyvybiškai svarbios norint išgydyti nuovargį, numalšinti raumenų įtampą, malšinti kūno skausmus ir padėti atsigauti sportuojant.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Number One

    Naujausia „Satisfyer 1“ versija! Intensyvesniam, greitesniam ir daugkartiniam orgazmui.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 yra antrosios kartos mūsų galingas reguliuojamas prostatos masažuoklis su galinga P taško ir tarpvietės stimuliacija.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Hammer 7 Inch Thrusting Dildo with Handle Beige

    Dabar jus pamatys daktaras. Pristatome Dr. Hammer – galingą 7 colių tikrovišką vibruojantį dildo, kuris yra pasirengęs suteikti aukšto lygio intymų malonumą. Naudodami ergonomišką rankeną ir belaidį nuotolinio valdymo pultą, galite valdyti savo troškimus su šiuo sekso žaislu, tyrinėdami daugybę pojūčių su 9 galingomis vibravimo funkcijomis ir 3 jaudinančiais stūmimo / sukimo greičiais.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Mūsų Rrrolling Explosion sujungia galingą vibraciją su naujovišku stimuliuojančiu kamuoliuku viduje. Naujoviška technologija kartu su elegantišku dizainu stimuliuoja G tašką per tikslią ergonomiką ir sukuria kvapą gniaužiančius orgazmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Šiame analiniame vibratoriuje yra nuotolinio valdymo pultas ir mobilioji programėlė, priešingai nei kiti analiniai žaislai, mūsų sekso žaislai prideda APP valdymo dizainą, jei palaikote ilgalaikius santykius, šis vibratorius būtų geriausias jūsų pasirinkimas. Mūsų APP turi daugybę režimų, kuriuos galite naudoti, pavyzdžiui, muzikos režimą, interaktyvųjį režimą ir pan. Taip pat galite tinkinti vibracijos modelius naudodami programą, kad jūs ir jūsų partneris būtų kūrybingi ir išsaugotumėte mėgstamiausius vėlesniam naudojimui.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Patirkite didžiausią malonumą su Wildolo Realistic Dildo. Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, tikroviškos tekstūros sekso žaislas suteikia tikrovišką patirtį. Dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu leidžia mėgautis laisvų rankų įranga ant bet kokio lygaus paviršiaus. Ištirkite 10 galingų vibracijos režimų, kad gautumėte papildomos stimuliacijos. Pasimėgaukite nepamirštamais pojūčiais su Wildolo Realistic Dildo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 galios varikliai daro silikoninį Satisfyer Curvy Trinity 4 universalų universalų įrenginį. Malonumo atnešėjas gali būti naudojamas kaip gulimo, slėgio bangos ir G taško vibratorius, jis gali pasigirti intensyviais virpesiais ir pulsuojančiomis slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Trokštate neįtikėtino oralinio sekso žaidimo ir nuostabios g taško stimuliacijos? Gaukite geriausią iš abiejų pasaulių su Her Ultimate Pleasure Pro! Ši naujausia naujovė suteikia jums visus jaudinančius, apdovanojimus pelniusius originalaus „Her Ultimate Pleasure“ veiksmą, PLIJUUS visas intensyvaus g taško stimuliavimo privilegijas, kurios neabejotinai nuves jus per slenkstį gniaužiant lapą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Apgaulingai galingas masažuoklis, sukurtas stipriai ir nuolatinei stimuliacijai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Gia Black

    Ieškote itin galingų vibracijų? Šis elegantiškas „du viename“ masažuoklis skleidžia gilias, triukšmingas vibracijas, rezonuojančias iš masažo lazdelės galvutės, arba apverskite ją ir tyrinėkite gražius G dėmės rankenos išlinkimus. Gia turi du mygtukus, kurie valdo kiekvieną galą atskirai. Slinkite per 7 funkcijas, kad rastumėte pojūčius, atitinkančius jūsų norus. Belaidis ir USB įkraunamas, Gia sukurtas taip, kad jį būtų lengva naudoti. Pagamintas iš lygaus UltraSilk silikono, saugus kūnui, be ftalatų ir lengvai valomas.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Brighty

    Nesvarbu, ar jau esate nusiteikęs, ar ieškote kažko, kas jus ten patektų, „Pretty Love Brighty“ yra nuostabus, švelnus, švelnus žaislas, kuris visada pasiruošęs paerzinti ar pamaloninti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Magnum Opus Supreme yra naujausios kartos stumiamasis vibratorius iš TOYJOY Designer Edition. Šis aukščiausios klasės pirmos klasės dizainas pasižymi neįtikėtinu 31 centimetro (12,2 colio) ilgiu. Garantuojame, kad švelnus silikoninis, armonikos stiliaus siluetas pasieks jūsų karštąsias vietas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Razzle Dazzle Pink

    Šis smulkus vertikalus atspalvis yra dygsniuotas švelniai išsipūtęs užapvalintas galas, kad jaustųsi nepakartojamai švelnus. Leiskite lanksčiam kotui judėti kartu su kūnu, o jūs patirsite pagalvės grotelių tekstūrų malonumą.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    Įprastas dildo vibratorius su čiulptuku yra ne tik per arti žemės ar sienos, kai naudojamas, bet ir nepatogu reguliuoti kampą. Šis tikroviškas stumiamas dildo vibratorius su rankena ir nuimamu čiulptuko laikikliu puikiai išsprendžia tokias problemas! Galite patirti įdomesnių pozų ir naudojimo būdų, neatsitrenkdami į šaltą žemę!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator Skin

    Šis plonas vibratorius yra mažiausias asortimente. Neleiskite dydžiui jūsų apgauti, 7 galingos funkcijos suteikia jums tikrą pasiūlymą.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12

    Mėgaukitės aksomiškai švelnios, tikroviškos odos „tikruoju pojūčiu“ su šia neįtikėtinai tikroviška atmosfera. Kruopščiai suprojektuota su ryškia galva, išsipūtusiomis venomis ir laisvai kabančiais kamuoliukais – itin tikroviškomis formomis...

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Šis daugiafunkcis ir kompaktiškas masažuoklis, specialiai sukurtas tyliems ir galingiems intymiems kūno masažams, prisitaikys prie visų jūsų poreikių. Ergonomiškas ir lengvai valdomas, įvairūs vibracijos režimai idealiai sumažina raumenų įtampą ir tuo pačiu siūlo platų intymių ir jausmingų malonumų spektrą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 variklį su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Desirable turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Atraskite The Vibe 2 – gaidžio žiedą ir prostatos stimuliatorių viename! „Vibe 2“ puikiai tinka nuotykiams solo arba su partneriu. Tiesiog uždėkite tamprų silikoninį žiedą ant kapšelio ir varpos ir mėgaukitės 10 nuostabių vibracijų aplink tarpvietę, o vibratorius tuo pačiu metu stimuliuoja išangę. Šis universalus vibratorius tiekiamas su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu, kad jūs arba jūsų partneris galėtumėte pasirūpinti.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Šis tekstūruotas „Fantasy“ dildo sukurtas taip, kad jus džiugintų ir atneštų jums nepamirštamą orgazmą. Nessie kotas yra ypač tekstūruotas ir su burbuliukais, kad būtų galima papildomai stimuliuoti tiek įkišant, tiek žaidžiant.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Kur aistra susitinka su pasitenkinimu. Arcwave Voy rankinis glostiklis su sandarumo reguliavimo sistema ir We-Vibe Sync 2 reguliuojamu porų vibratoriumi su programėlės jungtimi.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Let It Bead Black

    Bus atsakymas...į jūsų norus...Let It Bead! Išbandykite analinį žaidimą ir klitorio siurbimą naudodami šį dvipusį malonumą, sukurtą malonumui. Modernus klitorio siurbimo galas suteikia galingą orgazmą. Apverskite žaislą ir patirkite naujų pojūčių iš daugybės burzgiančių vibruojančių karoliukų. Tvirtai suimkite su tekstūrine rankena prieš išbandydami Turbo režimo mygtuką, kuris akimirksniu siunčia karoliukus maksimaliu greičiu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Šios naujos riboto leidimo galios kupinos malonumo kulkos sujaudins ir erzins jus su 7 priklausomybę sukeliančiais nuodėmingais grynos ekstazės nustatymais!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Gumrose

    Kaip ir visi jie, Gumrose turi elegantišką formą ir ryškias, įdomias spalvas. „Gumrose“ yra klitorio siurbtukas, turintis ne daugiau ir ne mažiau nei 10 siurbimo funkcijų, todėl mėgausitės, kol to nepajusite.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • We-Vibe Chorus Purple

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1602890 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.