×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Prostatos vibratoriai

Elementai 161 į 192198 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Atraskite prostatos vibratorių, kurio forma yra tokia pat organiška kaip ir jūs! Šis į prostatą nukreiptas vibratorius yra sukurtas specialiai atsižvelgiant į jūsų vidinius posūkius, kad jaustumėte protą ir malonumą! Pagaminta iš aksominio glotnaus silikono, kuriame nėra ftalatų, įkišti šį puikų užpakalinių durų kištuką yra malonu ir unikalu. Vietoj didelės, smailėjančios lemputės, išbandykite šį anatomiškai išlenktą žaislą masažuodami į jautriausias skylutes!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Expand Plug Black

    Pristatome 3 sensacingų dizainų prostatos pummelino malonumą. „b-Vibe“ euforiška prostatos kolekcija suteikia 3 skirtingus būdus, kaip suaktyvinti jūsų analinio malonumo zoną. Kiekvienas iš jų siūlo unikalią išsiplėtimo, sukimosi ar vibracijos patirtį, ši nauja kištukų linija idealiai tinka prostatos nustatymui orgazmo stimuliacijos valandoms. Naudodamiesi nuotoliniu būdu valdomomis ir svertinėmis parinktimis, būsite tikri, kad rasite tobulą malonumo kištuką kitam analiniam nuotykiui.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Star Trooper Shuttle Strong P-Spot Vibrator Blue

    „Shuttle“ puikiai tinka prostatos stimuliavimui dėl savo formos ir dydžio, o vibracijos suteiks jums patirties, kuri yra ne iš šio pasaulio! Lankstus Startroopers P-spot vibratorius Shuttle turi itin stiprią vibraciją 5 ritmais ir 5 greičiais, kuriuos galima lengvai valdyti + ir – mygtukais.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Stacked Vibrating Prostate Massager with Remote Control Black

    Šis juodas vibruojantis prostatos masažuoklis. sukurtas atrakinti dar neatrastus ekstazio lygius. Naujoviška sukrauta lemputės forma suteiks kvapą gniaužiančią stimuliaciją, kuri pranoksta jūsų lūkesčius.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Star Trooper Atomic Prostate Massager with Remote Blue

    Pasiekite žvaigždes su Atomic prostatos masažuokliu iš Startroopers kolekcijos. Triguba stimuliacija, 7 vibracijos ir 3 greičiai stimuliuos P tašką ir suteiks puikių išangės pojūčių. Kad būtų lengviau naudoti, Atomic komplektuojamas su nuotolinio valdymo pulteliu, leidžiančiu perjungti 7 vibracijos ritmus ir 3 greičius. Taip pat galima valdyti vibratorių.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    Puikiai suformuotas, tvirtas RC Prostate Massager with Vibration iš ANOS turi ryškų rutulinį antgalį, kuris stimuliuoja prostatą analinio masažo metu. Galingas variklis suteikia gilias vibracijas, kurios taip pat gali būti jaučiamos plačiame kamščio pagrinde, taip pat stimuliuoja išangę ir tarpvietę.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Prostate Vibrator 0552445 Black

    Jaudinantiems analiniams masažams!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Ditto+ Satin Black

    Ditto+ yra esminis analinis kištukas, mažas, bet galingas vibratorius su lygia, nusmailėjusia galvute ir lanksčiu pagrindu, kad būtų lengva naudotis ir malonus malonumas. Padengtas minkštu silikonu, atsparus vandeniui ir įkraunamas, „Ditto+“ daro viską, ko reikia – ir suteikia dar vieną malonumo sluoksnį kiekvienam kūno tipui.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-THUMP Tapping Prostate Stimulator Black

    Patirkite 3 bakstelėjimo greičius ir 7 vibracijos režimus, sukurtus maksimaliam prostatos malonumui. Pažangiausia bakstelėjimo technologija, randama šio prostatos atmosferos viršūnėje, tikrai patiks ir pradedantiesiems, ir prostatos žaidimo veteranams – raskite tobulą bakstelėjimo ir vibracijos derinį, kad pasiektumėte nepaprastą orgazmą, kurį galima pasiekti tik žaidžiant prostatą! Galingi vibraciniai varikliai yra sumontuoti ir velene, ir tarpvietėje, kad būtų galima mėgautis tandemu viduje ir išorėje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Come Hither Black

    Kontroliuokite savo malonumą su vibracija, kuri nukreipia į P tašką stimuliuojančiu judesiu. Ši vibracija pasižymi šešiais vibracijos raštais ir penkiais greičiais, turi specialiai sukurtą lenktą antgalį, kuris puikiai pasiekia P tašką, ir platų pagrindą, užtikrinantį saugumą naudojimo metu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ridge Rider Plus Black

    Nexus Ridge Rider yra dvigubas G arba P taškas ir tarpvietės masažuoklis, kuris jums patiks!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Star Trooper Voyager Prostate Massager with Remote Blue

    Lipkite ir mėgaukitės važiavimu! „Voyager“ suteikia jums trigubą stimuliaciją su stipria vibracija, stimuliuojant išangę ir prostatą. Prostatos masažuoklis su karoliukais iš Startroopers asortimento turi 4 ritmus ir 3 greičius, kuriuos galima lengvai valdyti nuotolinio valdymo pulteliu su 2 mygtukais. Arba tiesiog naudokite vieną masažuoklio mygtuką, kad pakeistumėte vibraciją.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ramrod Gyrating Gray

    Patirkite didžiausią malonumą su Ramrod® Gyrating. Šis žaislas, sukurtas su sukimo veiksmu ir unikalios tekstūros kotu, stimuliuoja į kitą lygį, suteikdamas intensyvius pojūčius, kurie užgniaužia kvapą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ramrod Rocking Gray

    Mėgaukitės neprilygstamu malonumu su dvigubu varikliu Ramrod® Rocking. Šis įspūdingas žaislas sujungia galingą pirmyn ir atgal siūbuojantį judesį su intensyvia vibracija, suteikiant jums nepamirštamą patirtį.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ramrod Thrusting Gray

    Patirkite didžiausią malonumą su Ramrod® Thrusting – galingu dvigubo variklio zondu, kuris sujungia tikslų stūmimo veiksmą su intensyvia vibracija, suteikdamas neįtikėtiną pojūtį, dėl kurio trokštate daugiau.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC G&P-Spot Vibrator Black

    Triguba variklio galia intensyviai dvigubai stimuliacijai!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Mix & Match Acai

    „Mix and Match“ yra du galingi vibruojantys žaislai viename, kad partneriai galėtų žaisti labai patenkinti ir smagiai praleisti laiką solo. Užmaukite C formos žiedą ant koto pagrindo, kad sukurtumėte drąsų dvigubą vibratorių, kuris suteikia pirštų riestymo malonumą viduje ir išorėje, arba nuimkite jį ir sukurkite sceną nepamirštamiems potyriams. Švelniai išlenktas ir tekstūruotas velenas yra pasirengęs pataikyti į G tašką arba P tašką, o plokščias, bet stambus C žiedas suteikia gaivinančią išorinę stimuliaciją.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Play Time Black

    Patogus ir galingas malonumas derinamas žaidimo laiku, kuris yra mūsų Multi Play serijos dalis. Šis lankstus vibruojantis žaislas idealiai tinka žaisti G-Spot arba P-Spot dėl savo svogūninės, tekstūruotos galvutės ir unikalaus susmulkinamo koto.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Seeker Acai

    „Seeker“, priklausantis mūsų „Multi Play“ serijai, yra kupinas staigmenų, nes dvipusis dizainas sukurtas visiems malonumui. Sukurkite savo nuotykius su lanksčiu, lenktu kotu, kurio viršuje yra gumbuota galvutė G taško arba P taško stimuliavimui. Apverskite žaislą ir patirkite naujų pojūčių iš daugybės burzgiančių vibruojančių karoliukų. Puikiai tinka makšties ar analiniam žaidimui, malonumo galimybės yra neribotos.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swell 10X Inflatable & Tapping Prostate Vibe with Remote

    Išplėskite savo malonumą naudodamiesi šia pučiančia, vibruojančia ir slenkančia prostatos atmosfera! Šis aukščiausios kokybės prostatos žaislas sujungia tris intensyvius pojūčius naujam prostatos stimuliavimo pasauliui – įkišamas stiebas švelniai išsipučia jūsų viduje, ištempdamas jūsų vidų, kad jaustumėte pilnatvės jausmą, o vibracija veikia magiškai jūsų p taške.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X The Wrangler Black

    Wrangler yra naujoviškas 3 dalių žaislas su dviem galingais varikliais, kurie veikia nepriklausomai nuotolinio valdymo pultu. Vibruojanti centrinė dalis ir tekstūruotas ovalus kotas susijungia su plonu lanksčiu kaklu, o dvi tamprios kilpos išsilenkia iš kito galo, sukurdamos daugybę galimybių.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Lanksti dvigubo piršto rankovė su įdedama vibro kulka. Ilgojo piršto nuostabiai išlenktame, pailgame galiuke yra stimuliuojančių taškų. Antgalis gali pasiekti G arba P tašką. Trumpesnis pirštas turi išsipūtusį galiuką. Su Soft Touch tekstūra, kuri labai maloniai jaučiasi ant odos.

    37,90 €

    22,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Silicone Anal Teaser Black

    Kai norite pakelti savo analinį žaidimą į kitą lygį, Anal Fantasy Elite Collection yra geriausias pasirinkimas aukščiausios klasės analiniam susijaudinimui ir prostatos žaidimui. Pagaminta iš mūsų itin higieniško Elitinio silikono, Elite kolekcija skirta žaisti sunkiai.

    61,90 €

    37,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 161 į 192198 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.