×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Prostatos vibratoriai

Elementai 65 į 96195 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Striker Black

    Šis galingas stumiamas analinis vibravimas turi falo formos vainiko galvutę ir briaunuotą kotą, kad sukurtų puikius vidinius pojūčius, o pagrindas yra sukurtas taip, kad tuo pačiu metu bakstelėtų tarpvietę, kad būtų laukinis malonumas ten, kur to labiausiai norite. Leiskite nuotolinio valdymo pultui papildyti jūsų žaidimo laiką smagiomis galimybėmis.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    Tardenoche žinome, kad analinė stimuliacija yra seksualumo, kurį mėgstame patirti, dalis, todėl atvežėme Ampex – unikalų ir neprilygstamą prostatos stimuliatorių.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai pagerinti, veikia kaip gaidžio ir rutuliniai žiedai. Didžiausia anga yra 36 mm ir skirta kapšeliui. Mažiausia anga yra 31 mm ir skirta peniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Renée stimuliatorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas stimuliatorius su stilingais aukso spalvos akcentais, užapvalinta galvute ir lanksčia jungtimi tarp abiejų galų. Renée turi 2 galingus variklius, po vieną kiekviename gale, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme nėra skirtas silpnaširdžiams!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Šis „Swirling P-Pleaser“ buvo sukurtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias, varpos formos galas vyriškame „grobyje“, trumpiausias briaunotas galas stimuliuos tarpvietę. Ypatinga „Swirling P-Pleaser“ savybė yra galimybė atlikti sukimosi judesius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Delzis yra prostatos analinis vibratorius P taškui su vibracija. Jo kūnas turi kreivumą, skirtą stimuliuoti prostatą ir P tašką. Tuo pačiu metu jis turi kitą tekstūruotą sritį papildomai stimuliacijai.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Intensyviam užpakalinių durų malonumui!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Šis P-Strap Milker yra prostatos kištukas, kuris daro viską – sukurtas sustiprinti erekciją su prigludusiu gaidžiu ir rutuliniu dirželiu, sužadinti jūsų bėdą intensyvia vibracija ir melžti prostatą vingiuotu masažuojančiu karoliuku!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Šiame aukščiausios kokybės prostatos masažuoklyje panaudota naujoviška technologija ir aukštos kokybės medžiagos, kad suteiktų jums tokią palaimą, kurios troškote užpakalinėse duryse. Patirkite galingą vibraciją išangėje ir tarpvietėje su 3 greičiais ir 4 funkcijomis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas tiems, kurie nori patirti ilgiau trunkančius ir intensyvesnius orgazmus. Naudokite jį vienas arba su partneriu, kad atskleistumėte naujas orgazmo paslaptis, naudodamiesi daugiau malonumo nustatymų, kad galėtumėte žaisti kaip pirštas.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand – tai unikalus pripučiamas silikoninis vibratorius, kuris nukels jus į naujas malonumo aukštumas. Tinkinkite savo fantazijas perjungdami septynis pripūtimo ir vibracijos režimus, kurie su malonumu užpildys jūsų makštį ar išangę. Be to, Ultimate Expand turi antrąjį variklį, kuris stimuliuos tarpvietės ir klitorio sritis.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Pagaminta pagal visame pasaulyje žinomą Rude-Boy, tačiau šį kartą su papildomomis kontūromis, kurios suteiks jums sprogstamą skanėstą, dėl kurio norėsite vis daugiau ir daugiau.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC padeda patirti nepaprastus orgazmus. Spotty RC 360 laipsnių besisukanti galva masažuoja jūsų prostatą ir palepina tarpvietę jaudinančiomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai stilingu ir patogiu nuotolinio valdymo pultu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Pasiruoškite sprogimui su „Mach 2 ' Renegade“ galingu stimuliatoriumi, sukurtu tiksliai masažuoti prostatą ir stulbinančius rezultatus. Gražaus ir stilingo dizaino, jis pagamintas iš minkšto, lankstaus silikono ir varomas itin varomu varikliu, užtikrinančiu maksimalų našumą. Komplekte yra USB įkrovimo laidas ir belaidis nuotolinio valdymo pultas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Prostate Massager

    Leiskite šiam stimuliatoriui suktis jūsų išangėje, žaiskite su prostata ir parodykite dangų, vadinamą orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley yra rožinės spalvos prostatos vibratorius, kuris puikiai prisitaiko prie jūsų kūno kontūrų, o dėl savo kompaktiško dydžio puikiai priglunda prie delno. Lankstus banguotas dizainas turi šiek tiek išlenktą tikrovišką galvutę, kuri leidžia lengvai įdėti ir patogiai dėvėti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Anatomiškai tobulos formos prostatos stimuliatorius su 3 varikliais iš ANOS su 3 rankomis intensyviems išangės malonumui. Jo banguotas centrinis velenas su aukštyn platėjančia galvute garantuotai pasieks P tašką. Tačiau gili vibracija džiugina ne tik prostatą ir išangės kanalą, bet ir išangę bei tarpvietę stimuliuoja vibruojantis inkaro formos kamštis.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami P-Massage glostymo karoliuko galiuką ir vibruojančią kotą! Lygus velenas vibruoja su galingu dvigubu varikliu, galinčiu 10 skirtingų zvimbimo modelių, o vidiniai masažo antgalio rutuliukai stimuliuoja jūsų mėgstamas vietas 10 unikalių masažo būdų, kuriuos galima valdyti apačioje esančiais valdikliais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Atostogos Ioje gali būti įvairių formų, bet su šiuo prostatos ir tarpvietės stimuliumi tai padarysitei kaip įdomią kelionę! Jis turi malonią formą, kad būtų patogu taikyti P tašką, o išorinėje rankoje yra tekstūruota dalis, skirta erzinti tarpvietę. Jo funkcijos patogiai parenkamos per nuotolinio valdymo pultą, kurį galite pasilikti arba patikėti savo kolegai!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Sulenkite jį norimu kampu, tada mėgaukitės išorine vibracija ir prostatos melžimu! 7x P-Bender galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 greičius ir 4 tarpvietės vibracijos modelius, taip pat 5 melžimo judesių režimus iš mažo rutuliuko, esančio po koto galiuko paviršiumi. Dvigubas malonumas yra tobulas dėl koto lankstumo, leidžiančio puikiai jį išdėstyti smeigtukui prostatos stimuliavimui.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hugo 2 Green

    Pasiruoškite sensacingam išangės stimuliavimui su HUGO™ 2 prijungtu prostatos masažuokliu su dviem galingais varikliais. HUGO™ 2 idealiai tinka tiems, kurie nori patobulinti solo ar poros žaidimą, nes leidžia visiškai atsiduoti laisvų rankų įrangai įspūdingai vibracijai. Jame yra daugiau galios ir ilgesnis akumuliatoriaus veikimo laikas, kad būtų neribota prieiga prie prostatos orgazmo, ir yra suderinamas su LELO programa, kurioje galite atrakinti papildomus režimus.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Palepinkite savo prostatą tiek vibracijos, tiek glostymo pojūčiais. 7x P-Stroke gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Sukurtas stimuliuoti prostatą ir tarpvietę vienu metu, Vector yra analinis triušio vibratorius, skirtas intensyviai dvigubai stimuliacijai.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Tapping Buttplug

    Patirkite optimalų stimuliavimą naudodami šį stilingą srieginį užpakalį iš Hueman kolekcijos. Kištukas pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų, įskaitant 3 greičius ir 7 raštus. Užpakalinio kamščio kotas yra išlenktas, kad stimuliuotų prostatą ir suteiktų puikių pojūčių įkišant ir išimant kamštį

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Pretty Love matinis juodas prostatos vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator analinis kištukas yra jausmingas silikoninis žaislas, sukurtas tam, kad palengvintų jaudinantį išangės ir prostatos malonumą. Elegantiškas apyrankės nuotolinio valdymo pultas valdo 12 galingų vibracijos funkcijų su intensyviais sinchronizuotais sukimosi, stūmimo veiksmais ir dviem galingais varikliais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    ANOS RC Rotating Prostate Plug with Vibration pasižymi ryškia tekstūra ir besisukančiu vibro antgaliu, kuris stimuliuoja prostatą. Platus kamštis suteikia papildomo saugumo ir neleidžia žaislui įslysti, todėl šį sudėtingą žaislą galima dėvėti ilgą laiką.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Patirkite vibruojančią lemputės, įkištos į jūsų skylę, apimtį, o tarpvietės stimuliatorius zvimbia jus iš išorės. 10x P-Flexer gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 vibracijos greičius ir 7 pulsavimo modelius, tiekiami viduje ir išorėje per galingus dvigubus variklius. Didelė lemputė yra ant lankstaus, siauro stiebo, leidžiančio jai prisitaikyti prie natūralių jūsų vidinio veikimo kampų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Perkelkite prostatos žaidimą į kitą lygį. Šis Kink by Doc Johnson® kolekcijos papildymas, sukurtas kaip išskirtinė vyrų analinė nuotaika, įsiskverbia giliai ir stimuliuoja daugybę sričių su aptakiu aukščiausios kokybės silikonu, anatominiais kontūrais, stipria ūžesio vibracija ir galingomis besisukančiomis briaunomis, puikiai pritaikytomis ekstremaliam užpakalio apvadui. . Atskiri valdikliai su individualiais kiekvieno stimuliavimo taško režimais – 10 funkcijų vibruojantis velenas, 10 funkcijų vibruojantis tarpvietės stimuliatorius ir 3 greičių įvairiomis kryptimis besisukantys keteros – kiekvieną kartą tinkinkite savo patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96195 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.