×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Prostatos vibratoriai

Elementai 129 į 160197 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Sukite ir sukite naudodami b-Vibe Rocker Plug. Šis ergonomiškas P taško kištukas suteikia malonumą spaudžiant prostatą. Dėl lygaus, platėjančio pagrindo šis kištukas tiesiogine prasme įsodina jus į vairuotojo sėdynę su nukreiptu, svertiniu stimuliavimu kiekvienoje kištuko uoloje. Su kampine galvute vidiniam masažui, „Rocker Plug“ leis jums patirti „visiškai rokenrolo“ viso kūno pojūčius.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Ne įprastas malonumo kištukas, Lumen siūlo naują patirtį tiems, kurie nori miegamąjį paversti savo scena. Pagaminta iš kūnui draugiško silikono su Velvet Wave komforto technologija; paminkštintas briaunotas silikonas, suteikiantis komfortą ir malonumą, kad būtų palaiminga, bet taip maloni patirtis.

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Dvigubi varikliai suteikia dvigubą malonumą, leidžiantį valdyti begalę intensyvių aukštųjų ir ūžių žemųjų dažnių vibracijų derinių.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Pristatome Viotec's Loyte – prabangiai minkštą vibratorių, sukurtą pagerinti jūsų malonumą. „Loyte“ galima be vargo valdyti maitinimo mygtuką šio prostatos vibratoriaus apačioje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Išbandykite Mustang prostatos masažuoklį vienas arba kartu su savo partneriu. Prostata yra vyriška g taško versija, o jos stimuliavimas turi daug seksualinės naudos. Prostatos spaudimas sustiprina ir pailgina varpos erekciją ir netgi gali sukelti stulbinantį orgazmą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Su DUKE gausite du žaislus viename: prostatos užpakalio kamštį, kuris puikiai priglunda prie kūno ir apkabina tarpvietę bei nuimamą 5 padėčių vibratorių.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija, kuri suteikia makšties ir analinio malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Archenemy Black

    Ar svajojate apie jausmingus potyrius už savo galinių durų? Akivaizdu, kad jums reikės patogaus žaislo, kuris jums padės tai padaryti! Tai gali būti šis prostatos stimuliatorius iš Pretty Love. Jis turi sklandų ir išradingai išlenktą dizainą ir suteikia jums pulsavimo funkciją. Pasirinkite 12 nuostabių režimų!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    NexusBendz yra dvigubas prostatos ir tarpvietės masažuoklis su pritaikomu kotu. Šis prabangus nuotoliniu būdu valdomas žaislas su dvigubo tankio silikoniniais kamuoliukais ir dviem galingais varikliais siūlo begalines malonumo galimybes.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Ride Extreme skirtas tik patyrusiems vartotojams. Aptemptas kotas patenkins net ir sunkiausius poreikius. Jame yra du stiprūs, triukšmingi varikliai: vienas velene ir vienas pagrinde, skirtas dvigubai prostatos ir tarpvietės stimuliacijai. Yra su nuotolinio valdymo technologija iki 8 metrų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Su Pleasure Pleaser didėja spaudimas ir malonumas. Pagamintas iš aksomo lygaus silikono, šio bakstelėjimo prostatos masažuoklio kotas juda kartu su kūnu ir įkaista iki 109 laipsnių, kai tyrinėjate 7 vibracinius greičius ir ritmus. Vibruojanti rankena stimuliuoja išorines erogenines zonas, o nuotolinio valdymo pultas suteikia laisvę žaisti be rankų. Laisvė žaisti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    NU Sensuelle Homme Ace 15 funkcijų lankstus įkraunamas dviejų variklių silikoninis prostatos vibratorius juodos spalvos turi 2 intensyviai galingus variklius ir 15 viliojančių funkcijų – giliai pulsuojančių ir pulsuojančių, o ne triukšmingų vibracijų, kurių turi kiti.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe 360 Plug Black

    Dvigubai padidinkite širdies plakimo stimuliavimo pojūtį naudodami naują „b-Vibe 360“ kištuką! Suteikite malonumą delnuose su nuotoliniu būdu valdoma vibracija ir 360° sukimosi nustatymai, glotnus silikoninis korpusas ir tuo pačiu metu prostatos bei perianalinis malonumas.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    G-Play [+] asortimentas yra tikrai universalus įvairiems tikslams. Galima įsigyti trijų dydžių atskirai arba kaip „Trio“ rinkinį. Kiekvienas dydis turi 6 skirtingas vibravimo funkcijas: lėtas, vidutinis, greitas, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. G-Play [+] pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir turi nuimamą variklį. Dėl to valyti labai paprasta, o jei norite naudoti rankovę kaip nevibruojančią piršto vibraciją, galite tai padaryti! G-Play [+] yra atsparus vandeniui ir įkraunamas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – labiausiai priklausomybę sukeliančiais žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Pasukite 4 žaidimo būdus! Nexus Revo Twist yra keičiamas besisukantis ir vibruojantis sekso žaislas, kurį galima naudoti 4 skirtingais būdais. Viename gale yra 6 greičių vibruojantis užpakalinis kištukas, o kitame - 2 greičių besisukantis velenas. Įdėkite bet kuriuo būdu, kad vienu metu stimuliuotumėte išangę ir tarpvietę.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Analinė vibracija vienu mygtuko paspaudimu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Kompaktiškas Sweet Smile vibruojantis G ir P taškų masažuoklis yra tobulai išlenktas, lankstus vibratorius, skirtas tikslingai išangės P taško (prostatos) arba makšties G taško stimuliacijai.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Tai sušildys nugarą! Šis prostatos vibratorius nuotoliniu būdu valdomas prostatos kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel išsiskiria savo daugybe funkcijų ir malonumą teikiančia forma.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami šį dvigubą kvapo malonumą! Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų ir pakankamai galinga, kad patenkintų išrankiausius analinio kanalo entuziastus. Šis žaislas yra sukurtas intensyviam vyriškam malonumui dėl dviejų susuktų stimuliatorių – specialaus prostatos vibratoriaus stiebo, kad suvirpintų jūsų vidų, ir viliojančio dėmę trankančio stiebelio, padėsiančio jus išstumti per kraštą!

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Šis traukos zondas tikrai patenkins savo galingu varikliu ir 3 greičiais. Velenas puikiai pritaikytas žaisti G arba P taškuose, o rankena leidžia lengvai valdyti naudojimą kartu su partneriu arba vienam. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui / panardinamas, todėl Thrust yra aukščiausios kokybės produktas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas, kuris turi ilgiau trunkantį ir intensyvų orgazmą. Jums patiks partneriu, kad nustebintumėte su nauju orgazmo paslaptimi, vienas n-pateikite daugiau nustatymų, kad jį pasiūlytumėte kaip pirštą.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty 2 Remote Controlled Revolving P-Spot Massager

    „Spotty RC 2“ yra prostatos masažuoklis su nuotolinio valdymo pulteliu, suteikiantis daugiau laisvės ir žaidimo galimybių jūsų partneriui ar sau. Galite žaisti vienas arba su savo partneriu 5 metrų atstumu. Spotty RC 2 veikia reikiamoje vietoje, skirtas P taško masažui (sukama galva) ir tarpvietės stimuliavimui (vibracija). Šis nuotoliniu būdu valdomas vyriškas prostatos vibratorius taip pat gali būti naudojamas kaip laisvų rankų vibratorius. Produktas yra labai galingas, o ergonomiška forma leidžia jo vartotojui patirti precedento neturintį analinį malonumą.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Piper Purple

    Su 12 vibracijos nustatymų ir 12 pulsacijos nustatymų prostatos vibratorius puikiai papildys visus jūsų išangės poreikius. Naudodami 12 vibracijos ir pulsavimo funkcijų, galite keisti galingas vibracijas, kurios prasideda nuo pagrindo ir eina per įkišamą kotą, esantį galvoje, kad būtų labiau sutelkta stimuliacija. Norėdami tikrai sulenkti kojas, galite perjungti abu mygtukus ir patirti neprilygstamą analinį pasitenkinimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Du stiprūs ūžesio varikliai, vienas velene ir vienas pagrinde, skirtas dvigubai prostatos ir tarpvietės stimuliacijai. Yra su nuotolinio valdymo technologija iki 8 metrų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Labai lankstus Rebel analinis vibratorius RC Two Spot Massager turi išsipūtusį P taško antgalį su grioveliais ir plačią anatominę bazę papildomai tarpvietės stimuliacijai. Jis padengtas silikonu su aksomine Soft Touch tekstūra, kad būtų lengva įdėti. Silikonas taip pat reiškia, kad jį patogu nešioti ir galima nešioti ilgą laiką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Men 12X Silicone Beaded Prostate Vibrator Black

    Atraskite prostatos vibratorių, kurio forma yra tokia pat organiška kaip ir jūs! Šis į prostatą nukreiptas vibratorius yra sukurtas specialiai atsižvelgiant į jūsų vidinius posūkius, kad jaustumėte protą ir malonumą! Pagaminta iš aksominio glotnaus silikono, kuriame nėra ftalatų, įkišti šį puikų užpakalinių durų kištuką yra malonu ir unikalu. Vietoj didelės, smailėjančios lemputės, išbandykite šį anatomiškai išlenktą žaislą masažuodami į jautriausias skylutes!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Atraskite intensyvų malonumą kaip niekad anksčiau su smailiu vibruojančiu prostatos masažuokliu. Šis vizualiai smailios formos metalinis žalias silikoninis vibratorius sukurtas stimuliuoti jūsų P tašką ir pajusti pojūčius visame kūne.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Expand Plug Black

    Pristatome 3 sensacingų dizainų prostatos pummelino malonumą. „b-Vibe“ euforiška prostatos kolekcija suteikia 3 skirtingus būdus, kaip suaktyvinti jūsų analinio malonumo zoną. Kiekvienas iš jų siūlo unikalią išsiplėtimo, sukimosi ar vibracijos patirtį, ši nauja kištukų linija idealiai tinka prostatos nustatymui orgazmo stimuliacijos valandoms. Naudodamiesi nuotoliniu būdu valdomomis ir svertinėmis parinktimis, būsite tikri, kad rasite tobulą malonumo kištuką kitam analiniam nuotykiui.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160197 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.