×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai

Elementai 65 į 96834 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. Tačiau kiekvienas išgyvename malonumą skirtingai. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diskretiškas „visur nueina“ masažuoklis, kuris džiuginančiu malonumu patenkina kiekvieną gašlų geismą. Taip, tai „Red Hot“, padidinantis kiekvieną jūsų norą. Su intensyviu 10 funkcijų varikliu ir vingiuotu korpusu, pagamintu iš bekvapio, neporingo ir hipoalerginio aukščiausios kokybės silikono, jūs kenčiate ne dėl geriausio malonumo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Atraskite didžiausią malonumą naudodami We-Vibe Limited Anniversary Edition. Švenčiančiame 15 metų inovacijų, riboto leidimo rinkinyje yra du mūsų bestseleriai – porinis vibratorius Sync 2 ir kulkų vibratorius Tango X vienoje surinkimo dėžutėje.

    299 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Patirkite didžiausią pojūtį su Sugar Craze – mirgančiu liežuvio stimuliatoriumi, sukurtu jūsų malonumui pakelti į naujas aukštumas. Šis kompaktiškas ir patogus kelionėms žaislas yra su keliaujančiu dėklu, leidžiančiu mėgautis jo malonumais, kad ir kur eitumėte.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Symphony by INYA – daugiafunkcinis kontūrinis vibratorius su trimis varikliais, užtikrinančiais galingas G taško vibracijas, tuo pačiu jausmingai stimuliuojančiu klitorį jaudinančiu oro technologijomis. Atsparus vandeniui ir įkraunamas. Tinka su visais lubrikantais. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Pagaliau jis patenkintas: nauja malonumo banga jau čia su programa įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausias kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Kiekviena moteris nusipelno, kad jai kas nors skirtų visą dėmesį! Kiekviena moteris nusipelno orgazmo ir malonumo. Kiekviena moteris nusipelno Paloqueth Dual Stimulation – įperkamos ir patogios pagalbinės priemonės. Leiskite jam čiulpti klitorį ir tuo pačiu metu vibruoti tiesiai į G tašką!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Funky Massager yra su 4 unikaliais masažo dangteliais. Super mini masažuoklis įdeda visas jėgas į viršų. Šis nuostabus masažuoklis yra žaislas, kuris turėtų būti ant moters naktinio staliuko. Mini masažuoklis gali tiesiog patirti palaimingą orgazmą.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naujus autopiloto naujus, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip tik tyliau naudoti, bet ir ne malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    „Curvy Trinity 5“ iš „Satisfyer“ yra oro impulsų stimuliatorius, žaislas „trys viename“, skirtas didžiulėms pramogoms!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Mūsų Curvy 1+ džiugina klitorį subalansuota oro impulsų stimuliacija ir intensyvi vibracija. Be to, jo ergonomiškas suapvalintas korpusas puikiai formuoja jūsų intymiausias vietas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ji visada troško oralinio sekso ir norėjo, kad galėtų mėgautis dažniau. Dabar ji galėjo. Jos Ultimate Pleasure galės suteikti jai intymią ekstazę, kurios ji ieškojo. Pirmiausia ji paspaudė mygtuką, kad suaktyvintų vibraciją, o paskui atsekė savo kūną pulsuojančiu taško malonumu. Ji žinojo, kad vėliau tai jausis taip gerai, bet pirmiausia norėjo ištirti burnos pojūčius.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Nuostabios slėgio bangos be kontakto stimuliuoja klitorį 11 intensyvumo. Love Breeze taip pat įkvėps savo minkšta silikonine galvute, įkraunama baterija ir ergonomiška, vandeniui atsparia apdaila.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžiančia į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Dėl kompaktiško žuvies dizaino ir dilgčiojančio slėgio bangų bei vibracijos derinio silikoninis Satisfyer Sugar Rush yra idealus palydovas keliaujant. Jo du varikliai yra ypač galingi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Pasiruoškite būti sužavėtam su unikaliu šios 10 funkcijų kulkos vibracijos dizainu. Elegantiškas ir diskretiškas, stilingas rožinio aukso apdaila, jūsų meilės mygtukas bus lygus paviršius, smailiais kraštais ir intensyviai vibruojančiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mia 2 Purple

    Nekaltoje MIA 2 išorėje slypi raktas į jūsų slaptus troškimus. Mažas, bet galingas, šis USB įkraunamas vibratorius yra puikus priedas prie jūsų piniginės malonumui keliaujant. Tyli vibracija, vandeniui atspari išorė (iki 1 metro gylio) ir 6 vibracijų modeliai garantuoja, kad niekada nepavargsite nuo intensyvių MIA2 pojūčių – kad ir kur jie jus nuvestų.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium eco

    Atsižvelgėme į viską, dėl ko mūsų pavyzdinis produktas Womanizer PREMIUM buvo toks geras, ir sumažinome kiek įmanoma daugiau plastiko. Žinoma, jis turi tuos pačius 12 intensyvumo lygių, yra įkraunamas per USB ir yra atsparus purslams. Naudinga planetai, NEĮTIKĖTINA jūsų kūnui – tai puikus sekso žaislas tiems, kurie rūpinasi aplinka.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Šios naujos riboto leidimo galios kupinos malonumo kulkos sujaudins ir erzins jus su 7 priklausomybę sukeliančiais nuodėmingais grynos ekstazės nustatymais!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Lilac

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Pasiruoškite naujai malonumų bangai! „Pro 2 Generation 3“ yra naujausias mūsų ikoninio „Air Pulse“ malonumo leidimas, dabar taip pat su vibracija ir naujoviška „Liquid Air“ technologija, kuri sukuria jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasikinis ir stilingas Satisfyer Pro 2 debiutuoja mūsų patentuota Air-Pulse technologija, skirta sužadinti jūsų klitorį į gryną palaimą. Turėdamas tylų variklį ir minkštą silikoninę galvutę, „Pro 2“ sukuria nuotaiką pasiekti jūsų troškimų viršūnę.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimu pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują įrenginį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 varikliu su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Pageidautina turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, sklandus ir vandeniui atsparus minkštas dizainas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    2 vibruojančių žaislų rinkinys vienoje pakuotėje. Įkraunamas guldomas vibratorius taip pat yra nuotolinio valdymo pultelis intymiam vibruojančiam kiaušiniui. Antklodė gali būti naudojama kaip rankinis kišeninis vibratorius arba kaip stimuliatorius, dėvimas kelnaičių viduje. Įkraunami vibruojantys kegelio kamuoliukai gali būti valdomi nuotoliniu būdu ir padeda treniruoti dubens dugną, kad išsiugdytų stipresnius intymius raumenis ir padidintų seksualinį malonumą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Coral

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Nice yra naujasis jūsų mėgstamiausio žaislų prekės ženklo Intoyou narys.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    „Liberty 2“ yra geriausia kelionių kompanija, originalus originalus kompaktiško dydžio Womanizer „Pleasure Air“ technologiją, suteikiančią vartotojams galimybę malonumais, kad ir kur jie eitų. Šis diskretiškas žaislas yra kupinas galios su 8 įdomiais lygiais ir patobulintais intensyviais. „Liberty 2“ yra su higienišku dangteliu ir saugiu kelioniniu užraktu, todėl jis yra patogus ir saugus pasirinkimas keliaujantiems.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Patirkite stiprius ir intensyvius orgazmus su vibratoriumi ETERNAL LOVE. Šis žaismingas vibratorius pasižymi trimis stulbinančiomis funkcijomis: vibracija kotelyje masažuoja makšties sienelę, pulsuojanti funkcija stimuliuoja g tašką, o mikrovibracijos stimuliatoriuje teikia palaimingą malonumą klitoriui. Pasiruoškite protą pribloškiančiam orgazmui ir, jei jis taps per intensyvus, visas funkcijas galėsite naudoti atskirai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96834 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.