×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai

Elementai 129 į 160834 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA Cruise yra neįtikėtinai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Naujas prabangos lygis – su natūralia oda ir tikru tauriuoju metalu

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasikinis ir stilingas Satisfyer Pro 2 debiutuoja mūsų patentuota Air-Pulse technologija, skirta sužadinti jūsų klitorį į gryną palaimą. Turėdamas tylų varinę ir minkštą galvutę, „Pro 2“ sukuria nuotaiką silikoną pasiekti jūsų troškimų viršūnę.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Šis jausmas, lyčių nepriklausantis įrenginys leidžia akimirksniu kūrybiškai žaisti, ypač poroms, norinčioms išlavinti vaizduotę. Šis daugiafunkcis žaislas su 180° besisukančia minkšto silikono galvute patogiai prisitaiko prie visų padėčių.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her sujungia intymų siurbtuką su vibruojančiu, laižančiu liežuviu. Ilgą, siaurą, aksominio minkštumo rankeną galima naudoti ir kaip vibratorių. Puikiai tinka išorinei stimuliacijai, pavyzdžiui, nuostabaus oralinio sekso metu ir giliam malonumui. Itin ilgas siurblio vamzdis suteikia daugiau erdvės pramogaujant vienam ar poroje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Tease Us – tai programėlėmis valdomų nešiojamų vibratorių rinkinys, tinkantis kiekvienai porai. Subtiliai erzinkite ir jaudinkite, kad ir kur eitumėte, naudodami vibruojantį stimuliavimo žiedą „Bond“ ir galingą kelnaičių atmosferą „Moxie“.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Martinella – moteriškas žaislas, su kuriuo jautiesi karaliene ir nereikia nuo niekuo priklausyti, norint mėgautis tavo seksualumu ir giliausiais pojūčiais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Mūsų meilės trikampis sujungia patikrintą Air-Pulse technologiją su giliomis vibracijomis ir lygia silikonine galvute. Jo praktiškas dangtelis užtikrina higienišką ir diskretišką laikymą bet kuriuo metu, net ir keliaujant.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Sveikiname Shoty – vibruojančią kulką, su kuria jūsų naktys niekada nebebus tokios, kokios buvo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco Bullet yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Šis malonumo kupinas smulkus atmosfera pagamintas iš Biofeel, krakmolo pagrindu pagaminto bioplastiko. Mėgaukitės tylia, galinga vieno greičio vibracija, valdoma paprastu mygtuku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vandeniui atsparus orgazmo aparatas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • PalmPower Pocket Pink

    „PalmPower Pocket“ yra naujausias „Palmpower“ galingų vibratorių kolekcijos papildymas! „Pocket“ yra miniatiūrinė klasikinės lazdelės versija, kurios galia yra panaši į puslitros dydžio žaislą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Mėgaukitės aksominiu išlinkimu, pulsuojančiu tarp šlaunų su mūsų Bdesired Deluxe Curve. Jausminga nuo pagrindo iki plačios arkos, nepraleisite nė colio galimybės. Mūsų neakytas silikonas ir blizgus ABS plastikas yra lengvai valomas ir neįtikėtinai jausmingas prisilietus. Tegul jūsų susijaudinimas nuves jus bet kur su šiuo vandeniui atspariu 6 funkcijų masažuokliu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriams, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Norint išlaikyti puikią smagumą sveikatą, labai svarbu rasti laiko pažaisti solo, be to, tai tiesiog! Turėk tai, ar būsi įsitikinęs, kad šiam darbui tinkamą rinkinį, o būtent čia naudojamas „Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator“. Su integruotu 10 skirtingų vibravimo režimų Pamatysite, kad vibratorius yra paprastas naudoti, specializuotas ir naudotojas gali pasiūlyti daug netikėtumų.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Intensyviam orgazmui akimirksniu!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Naudojant vakuuminio siurbimo technologiją, jūsų klitoris stimuliuojamas kaip tikras oralinis seksas be tiesioginio kontakto.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cerise

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Mėgaukitės nuostabia ir nepakartojama patirtimi su šiuo Taptastic Vibe klitorio stimuliatoriumi. Žaislas turi vibruojantį ir judantį elementą. Tegul 6 skirtingi bakstelėjimo nustatymai jus maloniai nustebina ir pajuskite patogų šio stilingo žaislo dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Lazdelės vibratorius naudojimo metu dažnai būna per didelis arba per sunkus. „Rosy Gold Curve Massager“ stimuliuoja taip pat, kaip ir didelis lazdelės vibratorius, tačiau yra praktiško dydžio. Minkšta galvutė, 10 vibracijos nustatymų ir įkraunama baterija daro Rosy Gold Curve vibratorių dar patrauklesnį.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Pasinerkite į palaimą su mūsų „Penguin Holiday Edition“! Visada pasiruošęs šiai progai, šis labai mėgstamas Satisfyer slėgio bangos vibratorius apsivilko šventinę aprangą, kad pakeltų nuotaiką. Nesvarbu, ar kaip mažą skanėstą sau, ar kaip dovana kam nors kitam – „Satisfyer Penguin Holiday Edition“ išpildys visus jūsų norus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Už jaudinantį švelnų ir mylintį rūpestį!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Tegul Power Flower švelnūs žiedlapiai šoka aplink jautrias vietas, o šilkinio silikono kotelio vibracijos įveda jus į ekstazę. Puikiai tinka pasinerti į savo kūno lobius ir pažadinti erogenines zonas!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, kaip jau atskleidžia pavadinimas, yra Womanizer klasika – „maža juoda suknelė“, taip sakant, tarp mūsų žaislų. Jame įdiegta mūsų unikali technologija, kuri sukuria bekontaktį siurbimo efektą anksčiau žinomų vibracijų. 8 intensyvumo lygiai leidžia įvairiais būdais – pirmasis lygis garantuoja švelnų pradžią ir maksimalų kiekį, malonumo viršūnę. Dėl unikalaus apdorojimo Womanizer Classic yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka kitam panardinimui į vonią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next yra nauja malonumo dimensija – revoliucinė 3D Pleasure Air klitorio stimuliacija sujungiama su nauja Climax Control, suteikianti jūsų orgazminei kelionei gilumo ir turtingumo. Sukurtas intensyviems, intuityviems daugkartiniams orgazmams, „Next“ suteikia neprilygstamą galią ir aukščiausios kokybės funkcijas, įskaitant naujus tinkinamus modelius, kai šnabždesiai veikia tyliai.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Nupoliruokite perlą, brūkštelėkite pupelę, išnaudokite savo potencialą. Trumpai tariant, pasinerkite į stuburą dilgčiojančio klitorio orgazmo pasaulį su šiuo nuostabiu klitorio rinkiniu iš Fun Factory! Naudodami ne vieną, o du super įrankius, skirtus kiekvienai iš 8000 nervų galūnėlių jūsų superpudelėje, galėsite atrasti, kaip atrodo dangus.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink

    „My Secret“ vibruojančių kelnaičių rinkinys suteikia malonumą po ranka su galinga vibruojančia kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surištas nėriniuotas kelnaites, kad išlaikytų jas vietoje.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    One Speed X-basic Mini Bullet

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Orgazmo džiaugsmas pradedantiesiems!

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160834 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.