×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai

Elementai 33 į 64834 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Pirštų vibratorius su 9 galingomis vibracijos tekstūros galvutėmis intensyviam stimuliavimui

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Šis lazdelės masažuoklis yra puikus įrankis, padedantis atsipalaiduoti po ilgos ir sunkios dienos. Kaip jau seniai visi žinome, vibracijos yra gyvybiškai svarbios norint išgydyti nuovargį, numalšinti raumenų įtampą, malšinti kūno skausmus ir padėti atsigauti sportuojant.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Trokštate neįtikėtino oralinio sekso žaidimo ir nuostabios g taško stimuliacijos? Gaukite geriausią iš abiejų pasaulių su Her Ultimate Pleasure Pro! Ši naujausia naujovė suteikia jums visus jaudinančius, apdovanojimus pelniusius originalaus „Her Ultimate Pleasure“ veiksmą, PLIJUUS visas intensyvaus g taško stimuliavimo privilegijas, kurios neabejotinai nuves jus per slenkstį gniaužiant lapą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 galios varikliai daro silikoninį Satisfyer Curvy Trinity 4 universalų universalų įrenginį. Malonumo atnešėjas gali būti naudojamas kaip gulimo, slėgio bangos ir G taško vibratorius, jis gali pasigirti intensyviais virpesiais ir pulsuojančiomis slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Let It Bead Black

    Bus atsakymas...į jūsų norus...Let It Bead! Išbandykite analinį žaidimą ir klitorio siurbimą naudodami šį dvipusį malonumą, sukurtą malonumui. Modernus klitorio siurbimo galas suteikia galingą orgazmą. Apverskite žaislą ir patirkite naujų pojūčių iš daugybės burzgiančių vibruojančių karoliukų. Tvirtai suimkite su tekstūrine rankena prieš išbandydami Turbo režimo mygtuką, kuris akimirksniu siunčia karoliukus maksimaliu greičiu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 variklį su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Desirable turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Šios naujos riboto leidimo galios kupinos malonumo kulkos sujaudins ir erzins jus su 7 priklausomybę sukeliančiais nuodėmingais grynos ekstazės nustatymais!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Black

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA yra neįtikėtinai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Gumrose

    Kaip ir visi jie, Gumrose turi elegantišką formą ir ryškias, įdomias spalvas. „Gumrose“ yra klitorio siurbtukas, turintis ne daugiau ir ne mažiau nei 10 siurbimo funkcijų, todėl mėgausitės, kol to nepajusite.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Šis aptakus ir tvirtas G taško masažuoklis pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir pataikys į reikiamą vietą kai kuriems orgazmams! Naudoti šią 13 cm ilgio „meilės raketą“ labai paprasta, tiesiog pasukite, kad paleistumėte, sustabdytumėte arba atidarytumėte, kad pakeistumėte vieną AA bateriją.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Šis jausmingas, lyčių nepriklausantis įrenginys leidžia akimirksniu kūrybiškai žaisti, ypač poroms, norinčioms išlavinti vaizduotę. Šis daugiafunkcis žaislas su 180° besisukančia minkšto silikono galvute patogiai prisitaiko prie visų padėčių.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Wave Chrome

    Womanizer Wave yra pirmasis kombinuotas dušo galvutės ir vandens masažo klitorio stimuliatorius, sujungiantis vonios kambario ekspertų „hansgrohe“ ir malonumo lyderių Womanizer patirtis, kad sukurtų išskirtinį kryžminį – malonumo dušo galvutę.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella – moteriškas stimuliatorius, su kuriuo pasijausite kaip karalienė, nepriklausydami nuo niekuo, kad galėtumėte mėgautis savo seksualumu ir giliausiais pojūčiais.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Vibe Therapy Quantum Black

    Galinga kišeninė vibracija. Patogus odai, ergonomiško dizaino, tylus. 7 vibracijos vienu mygtuko paspaudimu. Ilgis apytiksl. 9 cm, Ø 2 cm. Medžiaga: ABS. Baterija įsk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jimmyjane Apex Pink

    „Apex®“ yra mūsų geriausias pardavėjas dėl priežasties. Su keturiais galingais varikliais, trimis siurbimo modeliais, septyniais liežuvio judesiais, dešimčia vibracijos modelių ir g taško stimuliavimo rankena šis žaislas yra viskas, ko ieškote, ir dar daugiau.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir itin patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūruoto Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto funkciją, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai nauju būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą naudojant. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip ne tik tyliau naudoti, bet ir mėgautis malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūro Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisf. Cotton Candy nytovalo forma ir kompaktišku dizainu. Padedamas vibratorius, iš kūnui draugiško silikono lepina klitorį įdomiu slėgio bangų ir vibracijos deriniu.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bswish Bcute Classic Guava

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriui, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Unihorn Mount n Peak Blue

    Kiekvienas žmogus turi savo malonumo slenkstį, o šis dangiškasis vibratorius yra skirtas padėti jums pasiekti jūsų. Šis žavus sekso žaislas su švelniu ir jausmingu kūnu bei smailiu ir skaniai besisukančiu liežuviu nuves jus nuo erzinimo iki susijaudinimo vos keliais mygtukais. Jei ieškote unikalaus ir pasitenkinimo teikiančio malonumo, ieškokite šio stebuklingo vienaragio.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. kiekvienas išgyvename malonumą tačiau. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūro Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Red

    „My Secret“ vibruojančių kelnaičių rinkinys suteikia malonumą po ranka su galinga vibruojančia kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surištas nėriniuotas kelnaites, kad išlaikytų jas vietoje.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave yra pirmasis kombinuotas dušo galvutės ir vandens masažo klitorio stimuliatorius, sujungiantis vonios kambario ekspertų „hansgrohe“ ir malonumo lyderių Womanizer patirtį, kad sukurtų tikrai išskirtinį kryžminį – malonumo dušo galvutę.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Šis aptakus ir tvirtas G taško masažuoklis patobulintas iš aukščiausios kokybės ABS ir patkys į reikiamą vietą kai kuriems orgazmam! Naudoti šią 13 cm ilgio „meilės raketą“ labai paprasta, tiesiog pasukite, kad paleistumėte, sustabdytumėte arba atidarytumėte, kad pakeistumėte vieną AA bateriją.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Nuo tada, kai „Dream Toys“ pristatė kolekciją „Romance“, mėgavomės dideliu klientų ir jų klientų, vartotojų susidomėjimu žaislų asortimentu. Kolekcijai „Romance“ būdinga bordo raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką išvaizdą. Jų viduje yra aukštos kokybės technologija, užtikrinanti intensyvią stimuliaciją. Taip pat svarbu naudojimo paprastumas, todėl jie visi yra atsparūs vandeniui ir įkraunami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    „Vera by Revel“ turi pulsuojančių oro impulsų technologiją, kuri plazdančius jausmus užtikrina visose tinkamose vietose. Pagaminta iš ypač minkšto silikono, Vera yra patogi kelionėms, atspari vandeniui ir įkraunama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Norint išlaikyti puikią seksualinę sveikatą, labai svarbu rasti laiko pažaisti solo, be to, tai tiesiog smagu! Turėdami tai omenyje, norėsite įsitikinti, kad turite šiam darbui tinkamą rinkinį, o būtent čia bus naudojamas „Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator“. Su integruotu 10 skirtingų vibravimo režimų Pamatysite, kad vibratorius yra paprastas naudoti, elegantiškas ir naudotojams gali pasiūlyti daug netikėtumų.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Saugus magnetinis dangtelis užtikrina, kad žaislas neliktų naudojimo metu ir stimuliuoja klitorį vaikštant, sėdint, šokant ar gulint. Puikus pasirinkimas norint paerzinti ar patirti orgazmą, nesvarbu, kokioje aplinkoje atsiduriate!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64834 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.