×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai už reiklumą

Elementai 97 į 128154 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Pristatome „Booty Beads“ – aukščiausią ir lanksčiausią žaislą planetoje – DABAR ĮKRAUJAMAS!

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Mystim Terrific Truman sukurtas pagal gamtą. Po kurio? Mes neišduodame. Išdidžiai 27 cm ilgio ir iki 4,3 cm storio patrauklus vibratorius priverčia norėti daugiau. Galima rinktis iš neklaužada rožinės, sodrios violetinės ir vidurnakčio dangaus spalvų. Slaptas ir tyliai, Siaubingas Trumanas puikiai žino, kaip labai diskretiškai jus džiuginti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Black

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    MĖGAUKITE SAVO LAISVĖS SU DOXY NUMERIU 3R – ŽAISKITE VISUR, KAD ATKREIPĖME KABELĮ.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Twenty One siūlo didžiausią moterišką malonumą. Tobulo dydžio ir formos jis skirtas tiksliai stimuliuoti per 7 raštus ir 3 vibracijos intensyvumus. Pasiduokite nesibaigiančiam „Twenty One“ malonumui.

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    „Sway“ apgalvotai išpuoselėta forma ir triukšmingos vibracijos kiekviename gale yra sukurtos taip, kad pasiektų visas maloniausias jūsų vietas tiek viduje, tiek išorėje. Lygi kreivė ir pakeltas stimuliavimo taškas viename gale idealiai tinka Gspot ir klitorio tyrinėjimui, o didesnis, bulbesnis galas puikiai tinka žaisti P tašku ir mėgautis visu kūnu. Papildomi prabangūs šildantys pojūčiai suteikia atpalaiduojančią ir patogią patirtį visiems naudotojams.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Pristatome Feisty – Pillow Talk stumiantį vibratorių, kuris nežino ribų! Feisty yra puikus vibratorius tiems, kurie ieško unikalios patirties. Neįtikėtinas įkišamas traukos velenas turi 2 greičius ir 3 dinamines vibracijos ir stūmimo funkcijas, kad būtų malonu mėgautis. Mėgaukitės minkšta silikonine medžiaga, kurią kūnui saugu naudoti visose jūsų jautriose vietose. Stilinga minkšta tekstūruota rankena leidžia patogiai suimti ir lengvai manevruoti. Jame taip pat yra nuimamas dangtelis su akinamu Swarovski kristalu, skirtas diskretiškam saugojimui ir kelionės / higienos reikmėms.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma jums patinka naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad integruotų didelio našumo variklių sistemas ir tikslias elektros pavaros struktūras. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į naują lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Ombra Pink

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. Ombra atrodo prabangiai, todėl ji yra labai seksuali, o dinamiška forma leis jums pasiekti neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtiliai kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vanduo.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Sukurtas raumenų stimuliacijai ir giliųjų audinių masažui, Bodywand VersaWand atpalaiduoja labiausiai įsitempusius raumenis, todėl esate žvalūs ir pasiruošę veiklai. „VersaWand“ komplektuojamas su šešiais priedais, skirtais tam tikriems sąnariams ir raumenims koncentruotai atjauninti ir atsipalaiduoti.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Dorcel Flexi Fabbit yra naujausias itin lankstus žaislas, kuris vienu metu stimuliuoja klitorį ir g tašką. Jo galingos vibracijos ir tekstūruotas paviršius suteiks vartotojui intensyvaus malonumo akimirkų.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtilius kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vandenį.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Suteikite šiek tiek magijos į savo miegamąjį su Enchanted Exciter. Nukeliaukite į malonių stebuklų šalį su 4 veleno sukimosi funkcijomis, 4 stūmimo funkcijomis ir 12 malonių vibracijos funkcijų. Lankstus kotas ir mirgantis zuikio kutenimas lankstosi ir juda kartu su kūnu, kad suteiktų intensyvią G taško ir klitorio stimuliaciją.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Cato Purple

    Pulso bangomis įkraunamas silikoninis g taško triušis (Cato) turi 10 funkcijų pulso bangos ir vibruojančio taško antgalį bei 10 funkcijų klitorio vibratorių, todėl „Cato“ patenkins jūsų giliausius troškimus. 3 naujos kartos f-1 varikliai suteiks daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei norite būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet norite ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodyta, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Niva Purple

    360 laipsnių kampu besisukantis įkraunamas silikoninio taško triušis (Niva) turi 10 funkcijų, 360 laipsnių įvairiomis kryptimis besisukantį g taško antgalį, 10 funkcijų vibracinį tašką ir 10 funkcijų klitorio vibratorius. „Niva“ patenkins jūsų giliausią troškimą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Vienu metu džiugina makštį, G tašką, klitorį ir išangę!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasikinis G-Spot vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, nuostabus nuostabus įgūdis ir įspūdžiai, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Dizainas turi ergonomiškai išlenktą veleną, kuris be vargo pataikys į G tašką sensacingai tiksliai. Šis malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Sanya Black

    Moteriai, kuri trokšta tobulumo, SANYA siūlo švelnumą, komfortą ir lankstumą. Jo prabangus ir ergonomiškas dizainas, suderintas su galia, patenkins visus jūsų norus. Jo vibracijų subtilumas jums sukeliantis jaudinančių pojūčių, kurie nuves jus į makšties ar klitorio malonumo viršūnę. Jaudulys stilingai garantuotas!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Zoa Raspberry

    ZOA, moteriai, kuri mėgsta jėgą ir subtilumą. Jo rafinuotas ir unikalus dizainas puikiai derės prie jūsų makšties linkių, vienu metu padengdamas klitorį, lytines lūpas ir tarpvietę. Malonus sukibimas leis tiksliai ir be vargo nustatyti pageidaujamas vietas. Jo galingas variklis siūlo dešimt beprotiškai jaudinančių vibracijų režimų, kurie palydės jus iki daugybės įsimintinų orgazmų. Greitai taps vienu iš jūsų mėgstamiausių!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Pasukite 4 žaidimo būdus! Nexus Revo Twist yra keičiamas besisukantis ir vibruojantis sekso žaislas, kurį galima naudoti 4 skirtingais būdais. Viename gale yra 6 greičių vibruojantis užpakalinis kištukas, o kitame - 2 greičių besisukantis velenas. Įdėkite bet kuriuo būdu, kad vienu metu stimuliuotumėte išangę ir tarpvietę.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Mira Pink

    Besisukantis įkraunamas silikoninis g taško triušis (Mira) turi 10 funkcijų besisukančių karoliukų g taško stimuliatoriuje, taip pat 10 funkcijų vibruojantį g taško antgalį ir 10 funkcijų skirtą klitorio vibratorių – „Mira“ patenkins jūsų didžiausią troškimą. 3 naujos kartos f-1 varikliai suteiks daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galėsite žaisti. Suteiks daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galėsite žaisti.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nesenstantis ir akimirksniu atpažįstamas Rock Chick Diva ikoniškos linijos ir įspūdinga galia apima neprilygstamą pasirodymą ir perkels jus į kitą orgazmo aistros lygį.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Purple

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    LELO DOT yra naujoviškas klitorio vibratorius, suteikiantis daug orgazmų, siųsdamas naujus pojūčius išorėje klitoryje ir kitose erogeninėse srityse. naudoti Infinite Loop technologiją, juda nuolatiniu elipsiniu judesiu, o minkštas ir lankstomas stimuliuoja jus visiškai tiksliai. Jame yra aštuonių įvairaus intensyvumo malonumo modeliai, supakuoti į netradicinę formą. LELO DOT puikiai tinka vienišiams ir poroms, trokštančioms patirti kitokio tipo orgazmą.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Inflatable Remote Vibrator Isabella Red

    Yra didelė tikimybė, kad turite analinio sekso patirties ir jau žinote, kokį malonumą tai gali suteikti. Siekdami pasiūlyti jums papildomą funkciją, be standartinio analinio vibratoriaus vibracijos, Dream Toys sukūrė Isabella. Šis vibruojantis kištukas yra su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir pripūtimo funkcija.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nilo Purple

    Tiksliai besisukantis įkraunamas silikoninis g-spotrabbit (Nilo) turi 10 funkcijų 360 laipsnių besisukantį ir vibruojantį g taško smaigalį ir 10 funkcijų skirtą klitorio vibratorių. Nilo patenkins jūsų giliausią troškimą. 3 naujos kartos f-1 varikliai suteiks jums daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galite žaisti.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128154 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.