×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai už reiklumą

Elementai 65 į 96154 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson iRide Pink

    Važiuokite juo, sūpuokite ar šaukštu! iRide yra galingas naujas žaislų judėjimas. Jūs kontroliuojate ritmą, greitį ir pojūčius pačiu savo kūno judesiu, atlaisvindami rankas svarbesniems, įdomiems dalykams! Yra net dvi nepriklausomai valdomos 3 lygių vibruojančios zonos, nukreiptos tiesiai į dvi jūsų erogeniškiausias zonas! Natūraliai išlenktas dizainas leidžia jausmingai ritmingai judėti, o paminkštinta pagalvė užtikrina minkštą ir sklandų važiavimą. Pateikiama permatomoje pakuotėje. Sukurtas taip, kad tarnautų iš aukščiausios kokybės žaislams žinomų medžiagų, patogiai pritvirtinsite „iRide“ ir įsijausite į ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Keliaukite malonumo bangomis – dabar su papildoma šildymo ir laižymo funkcija! Novatoriška vibro-pagalvėlė vibepad 2 turi 2 variklius ir 2 anatominės formos stimuliuojančias bangas, puikiai pritaikytas prie makšties, klitorio ir išangės. Abi bangos turi 7 galingus vibracijos režimus – didesnė banga išsiskiria ir integruotu vibro liežuviu (7 laižymo režimai), o mažesnė banga turi papildomą atšilimo funkciją (maks. 55°C).

    269 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purpurinis vibratorius. Šis didelis vibratorius leidžia jūsų vaizduotei paleisti tikras fantazijas, nes jis švelniai arba stipriai stumia, priklausomai nuo jūsų troškimo. Pasiekite kuo arčiau tikro įsiskverbimo jausmo su prabangiai minkštu silikoniniu kotu, kuris slysta ir išslysta pasirinktu greičiu, su intensyvia vibracija, kuri pasiųs jus iki galo. Dydis 11,75 colio x 1,5 colio, 3,5 colio stūmimo diapazonas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Šio lazdelės vibratoriaus dizainas įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuraminti skausmingus raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Moterims, kurias pasitenkins ne ką mažiau, nei apdovanojimus pelniusiu oraliniu seksu, ORA 3 leidžia jums ištirpinti tikros palaimos akimirkoje. „PreMotion Technology“ naudoja tvirtesnį ir tikslesnį sukamąjį judesį, kad būtų 25 % greitesnis tikrasis burnos stimuliavimas. Malonumo mazgas sukasi ir vibruoja, kaip liežuvis, bet geriau. Pats intuityviausias pasaulyje oralinio sekso simuliatorius siūlo oralinio sekso pojūtį, kuris privers jus sugrįžti ne kartą.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Blue

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    „My Secret“ vibruojančių kelnaičių rinkinys suteikia malonumą po ranka su galinga vibruojančia kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surištas nėriniuotas kelnaites, kad išlaikytų jas vietoje.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White

    „My Secret“ vibruojančių kelnaičių rinkinys suteikia malonumą po ranka su galinga vibruojančia kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surištas nėriniuotas kelnaites, kad išlaikytų jas vietoje.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą kartą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puiki elegancija, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma suteiks jums naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Kurkime nuotaiką. Pirma, jaudinantis siurbimas, padidinantis kraujotaką ir jautrumą. Tada, kai tik rasite iškirptą čiulpimo pojūtį, laikas žaisti su 6 skirtingais siurbimo būdais. Ir paskutinis, bet tikrai ne mažiau svarbus dalykas, apie jausmingą liežuvį, kai jis juda ir vibruoja 6 nepamirštamais būdais. Dabar tai maloni patirtis, sukurta kaip tik jums!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Pink

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, trečios kartos, įspūdingai išmanus žaislas, didelis malonumas tiek moterims, tiek vyrams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Tikrai universalus! Šis žaislas turi dvigubo tankio, raibuliuotą, lankstantį, vibruojantį kotą. Galima naudoti į makštį arba analiniu būdu, į vidų arba išoriškai. Rankena palengvina valdymą tiek vienam, tiek su partneriu. Galima rinktis iš 6 vibracijos nustatymų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Triguba stimuliacija su ypač galingomis vibracijomis!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 2 Red

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Jis gali būti naudojamas solo žaidimui, poroms žaisti per atstumą arba galite prijungti prie mėgstamos erotikos.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibravimo funkcijų, 3 glostymo greičiai, 2 galingi varikliai – visa tai sudaro vieną dangiškai laimingą triušį®. Šis zuikis, sukurtas su suformuotu antgaliu, kuris švelniai perbraukia jūsų G tašką, trokšta patirti orgazminę ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 yra naujausia originalaus Furious Rabbit versija: ši 2.0 versija turi galingą dviejų variklių ir pusiau tikrovišką dizainą. Šis stumiamas vibratorius yra „trys viename“: stumianti galvutė, besisukantys karoliukai ir vibruojančios ausys. Be to, stumiantis vibratorius stimuliuoja G tašką, o vibruojančios ausys – klitorį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96154 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.