×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai už reiklumą

Elementai 33 į 64154 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Nuostabios slėgio bangos be kontakto stimuliuoja klitorį 11 intensyvumo. Love Breeze taip pat įkvėps savo minkšta silikonine galvute, įkraunama baterija ir ergonomiška, vandeniui atsparia apdaila.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium eco

    Atsižvelgėme į viską, dėl ko mūsų pavyzdinis produktas Womanizer PREMIUM buvo toks geras, ir sumažinome kiek įmanoma daugiau plastiko. Žinoma, jis turi tuos pačius 12 intensyvumo lygių, yra įkraunamas per USB ir yra atsparus purslams. Naudinga planetai, NEĮTIKĖTINA jūsų kūnui – tai puikus sekso žaislas tiems, kurie rūpinasi aplinka.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit yra vibratorius su klito stimuliatoriumi, sukurtas žaismingam malonumui. Violetinės spalvos dizainas pagamintas iš TPE ir pasižymi unikaliu veleno judėjimu aukštyn ir žemyn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Jūs niekada nejautėte nieko panašaus į intensyvią šio sekso pjūklo veržimosi galią! Šiame „viskas įskaičiuota“ pakete yra viskas, ko jums reikia, kad galėtumėte daužytis iki 2000 aps./min. Jūsų gaiduko traukimas valdo greitį, todėl galite žaisti lėtai, jausmingai sukdami arba greitai, įnirtingai mušdamiesi. Apsaugos jungiklis užtikrina, kad viskas nebus pernelyg kontroliuojama! Komplekte esantis dildo yra storas ir tekstūruotas, kad būtų didžiulis pasitenkinimas, tačiau jis taip pat labai susilenkia į jūsų idealią formą!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Kira Velvet

    Pasiruošę neribotoms malonumo galimybėms? Lush Kira triušis turi du vibracijos taškus ir stumiantį, besisukantį ir šildantį veleną. Triušio ausys siūlo erdvinio garso stiliaus klitorio stimuliavimą. „Kira“ siūlo 7 vibravimo funkcijas, kurios siūlo daugybę pasirinkimų! UltraSilk silikonas maloniai priglunda prie kūno. USB magnetinis įkraunamas ir atsparus purslams, todėl jį lengva valyti.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Pink

    Triušis taikosi į klitorį, G tašką ir užpakalines duris, kad būtų trigubai stimuliuojama! Pasiekite naujas erotinės ekstazės aukštumas, nes šis daugiafunkcis vibratorius nukreiptas į jūsų jautriausias erogenines zonas! Laukinis Adomo ir Ievos silikoninis triušis žengia toliau nei bet kada, kad išbandytų jūsų malonumo ribas.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Klasikinis vibratorius su aukščiausiomis technologijomis tikroviškiems jausmams!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Šis vibruojantis dvigubas skverbtuvas siūlo dvigubą vaginalinį ir analinį žaidimą, pagamintas iš gumos ir suteikia tikrovišką pojūtį! Makšties dongas yra 5 colių ilgio ir 5 colių apimties. Analinis dongas yra 5 colių ilgio ir 3,5 colio apimties. Šis „Naturals“ dongas yra tikroviško stiliaus ir storų gyslų, kurios suteikia papildomo malonumo, o dugnas yra pasukamas, kad jį įjungtumėte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Intensyviems viso kūno ir intymiems masažams!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dinamiška stūmimo, vibravimo ir sukimosi stimuliacija, užtikrinanti jaudinančią intymią patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Uždegkite savo seksualinį gyvenimą triukšmingomis vibracijomis, kurios jums abiems patiks. Susipažinkite su savo tobulu deriniu. Match yra porų vibratorius, dėvimas sekso metu, intensyviai stimuliuojantis ir vibruojantis tiek G taške, tiek klitoryje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Masažo lazdelė labai elegantiškam atsipalaidavimui!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Kas gali būti geriau už pūtimą? Puikus darbas su vibracija!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantiška Caresse by TOYJOY kolekcijos Trinity – tai trigubas malonumas, suteikiantis ne vieną, ne du, o tris kartus nuostabesnį malonumą. Dizainas turi aptakų kotą, galingą klito stimuliatorių ir seksualų užpakalinių durų pakuteną; tai reiškia, kad prašmatnioje Trejybėje tikrai yra visos jūsų karštosios vietos!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA Cruise yra neįtikėtinai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Vibrating Ass Thruster yra pažangiausia belaidė analinė trauka, kurią mes kada nors sukūrėme! Iš pirmo žvilgsnio galite supainioti diskretišką cilindrą su paprastu „Bluetooth“ garsiakalbiu, tačiau atsukę dangtelį ir pritvirtinę šildantį vibratorių bei siurbtuko pagrindą būsite pasiruošę laukiniam pasivažinėjimui! Su septyniais neįtikėtinais vibracijos modeliais ir septyniais įspūdingais stūmimo režimais, iš kurių galima rinktis, malonumo galimybės yra neribotos!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Nora Vibrator

    Originalus Bluetooth Rabbit Vibratorius.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense USB Bluetooth Adapter

    USB Bluetooth adapteris Lovense gaminiams.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Nustebinkite savo mylimąjį šia gražia meilės dėžute ir kartu mėgaukitės įvairiais žaislais bei aksesuarais! Dovanų rinkinį „14 Days of Love“ sudaro širdies formos dėžutė su 14 skyrių. Kiekvieną dieną atidarykite vieną skyrių ir kiekvieną dieną eksperimentuokite su nauju žaislu. Šis rinkinys puikiai tinka tam, kad seksualinis gyvenimas taptų dar įdomesnis ir dvi savaites kiekvieną dieną išbandytumėte ką nors naujo. Dėl gražaus dizaino dėžutės šis rinkinys yra puiki dovana kiekvienai progai.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    „King Cock Plus® Thrusting Cock with Balls“ yra tikrai triguba grėsmė, kurią sudaro 1 colio gylio stūmoklio varomas stūmimo judesys, vidinis įšilimas iki kūno temperatūros per kelias minutes ir galinga stimuliuojanti vibracija, užtikrinanti geriausią patirtį. Triukšmo malonumas sukurtas taip, kad reaguotų natūraliai, masažuojant kiekvieną jūsų judesį – greitą ar lėtą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Naujausias Revo šeimos papildymas turi dvigubą gaidžio žiedą, kad galėtumėte dirbti sunkiau ir ilgiau!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Nova 2

    Patirkite mišrų orgazmą – naujoji ir patobulinta Nova lankstosi kartu su jumis, palaikydama nuolatinį ryšį su jūsų klitoriu ir stimuliuodama jūsų G tašką.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys XXL Vibrator

    Šis vibratorius yra vyriškas ir moteriškas sekso profesionalų žaislas. Rekordinis 31 cm ilgis tikrai yra erotinis iššūkis, o 6 cm skersmuo puikiai užbaigia malonumą. Kas nori išbandyti šį XXL vibratorių, būtinai turi naudoti vandens pagrindo lubrikantą. Taip lygus, minkštas paviršius taps itin slidus, kad būtų lengviau ištempti malonumo angas, kad galėtų tyrinėti makšties ar išangės gelmes. Net jei žaislo matmenys yra daug didesni už vidutinį varpą, likusi žaislo dalis yra visiškai tikroviška, nes turi dideles gyslas, dengiančias visą vibratoriaus paviršių, ir ryškias galvutes.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai suteiks jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 2 Purple

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Dabar taip pat galima įsigyti kaip Black Edition: Mystim E-Stim Vibes sujungia vibraciją ir elektrinę stimuliaciją viename įrenginyje: Electric Eric vibruoja, dilgčioja ir pulsuoja pats.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Pristatome „Booty Beads“ – patį įvairiausią ir lanksčiausią analinį žaislą planetoje – DABAR ĮKRAUJAMAS!

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    ...kaip rodo pavadinimas! Tai būtinas lovos aksesuaras, jei jums patinka didesnis ir geresnis.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink

    „My Secret“ vibruojančių kelnaičių rinkinys suteikia malonumą po ranka su galinga vibruojančia kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surištas nėriniuotas kelnaites, kad išlaikytų jas vietoje.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64154 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.