×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 10 - 14,9 cm

Elementai 129 į 160274 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Jos silikoninis linksmas liežuvis buvo patogiai įkištas į rankinę... iki šiol! Ji išsitraukė supaprastintą dėklą ir nusišypsojo savo naujam mėgstamiausiam asmeniniam žaislui. Ji paspaudė šildymo mygtuką, kad įjungtų šildymo režimą, kuris visada padėdavo atsipalaiduoti. Tada ji paspaudė maitinimo mygtuką – sugniuždė žadinančios vibracijos, o siūbuojantis liežuvis ėmė erzinančiai judėti pirmyn ir atgal.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser yra unikalios formos jūsų svajonių užpakalinių durų anonsas. Viliojantis analinis zondas turi žavų ritininį rutulinį antgalį, briaunuotą veleną ir 12 vibracijų funkcijų, kurios sujaudina kiekvieną erzinantį prisilietimą. Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    „Wall Banger P-Spot“ sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti didingų seksualinių nuotykių! Šiame daugiafunkciniame vibraciniame masažuoklyje yra nuimamas magnetinis nuotolinio valdymo pultas, kuris lengvai pritvirtinamas prie kištuko pagrindo, kad valdymas būtų po ranka arba, dar geriau, leiskite savo partneriui naudotis nuotolinio valdymo pultu! Galingas siurbtuko pagrindas laiko Wall Banger P tašką, kad pasiektumėte tas tobulas vietas! Patirkite linksmybes ir atraskite begalines galimybes!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Mažas, patogus stimuliatorius, idealus nešiotis kur nori ir kur nori.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nėra nieko tokio erotiško, kaip tuo pačiu metu stimuliuojant prostatą ir varpą, o šis žaislas suteikia tą nepaprastą derinį su galinga vibracija ir šiluma! Lankstus silikoninis kotas yra sukurtas taip, kad būtų išlenktas link jūsų prostatos su šildomu antgaliu, kuris įtaigiai masažuoja P tašką, o tekstūruotas varpos žiedas veikia savo vibracijomis. Naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu mėgaukitės žaidimu laisvų rankų įranga arba partnerių žaidimais – visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Puikiai tinka kiekvienai vulvai!

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Rose 2 Pink

    Patirkite skubėjimą su Vush! Sukurkite nuotaiką žvakėmis ir Rose 2 ir parodykite sau meilę, kurios nusipelnėte. Jis sukurtas su subtiliais „žiedlapiais“, kad būtų suteikta papildoma jutimo patirtis, ir turi 5 lygius ir 5 raštus, kad tiktų visiems kūno tipams. Šis įrankis yra mažas ir lankstus, tačiau jame yra malonus triukšmas ir tikslūs taškai, kurie jus tenkins. Galite naudoti kaip apšilimą arba suteikti papildomų pojūčių įvairioms kūno dalims. Tegul „Rose 2“ įgauna atmosferą miegamajame!

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Tikslinė prostatos stimuliacija: dviejų greičių dviejų sukimosi velenas yra varomas didelio sukimo momento varikliu, kad būtų atliktas kruopštus prostatos masažas. Dvigubi pojūčiai: Dirbdamas kartu su besisukančiu velenu, tarpvietės stimuliatorius naudoja oro įsiurbimo technologiją, kad suteiktų intensyvius pojūčius. Universali vartotojo patirtis: sukurta taip, kad atitiktų IPX7 hidroizoliacijos standartus, vartotojas gali mėgautis Revo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Black

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kutenimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultelį, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekte nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Suteikite savo grobio dundėjimą su šiuo unikaliai patenkinančiu vibruojančiu analiniu kištuku! Vidiniai karoliukai sukasi pagrindo viduje, kad jaustųsi stuburo drebulys, kuris susilieja su vibracijomis ir giliai numalšina jūsų užpakalinių durų potraukį. Smailėjantis kreminės ir glotnaus koto galiukas sukurtas taip, kad būtų lengva įeiti ir be vargo nukeliauja tiesiai į jūsų P tašką. Prostatos stimuliuojamas orgazmas buvo įvardijamas kaip pats intensyviausias malonumas, kokį tik gali įsivaizduoti žmonės, sergantys prostata, todėl atraskite džiaugsmą patys. Net po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Geltonas plono dizaino mini vibratorius. Jis turi 7 vibracijos režimus ir gali būti įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Lengvas valdymas ir elegantiškas dizainas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iker Black

    Du varikliai vienam neįtikėtinai aukštam. 7 vibracijos režimai? 11 vibracijų pasiekiama per programą) su 5 intensyvumo lygiais viename gale ir 5 pulsuojančiais režimais kitame gale, kad pakeistumėte orgazmą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Jei norite, kad viskas būtų paprasta, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 yra būtent jums tinkamas mini vibratorius: funkcionalus dizainas ir paprastas valdymas užtikrina, kad malonumas bus pasiektas greitai ir efektyviai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Šis stimuliatorius turi 4 lengvai masines galvutes, idealiai tinka toms akimirkoms, nežinote, kaip nuolat keičiasi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Lankstūs, galingi kompaktiški vibratoriai, sukurti ergonomiškai, kad būtų galima maksimaliai veikti. Pagaminta iš šilkinio ir glotnaus silikono, kiekviena kūnui saugi vibracija yra įkraunama ir atspari vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Gold

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslamai. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Su daugybe varginančių funkcijų ir naujoviška sistema, masažuojančia visą makštį nuo viršaus iki apačios. Galingas vibruojantis klitorio stimuliatorius.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Šis poros vibratorius džiugina abu partnerius vienu metu. Žaislas turi du vidinius variklius, skirtus tikslingam malonumui, ir 12 vibracijos režimų, kad būtų malonu mėgautis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Gilus ir diskretiškas malonumas be rankų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Pats sklandžiausias vibratorius – puikiai tinka kūno įtampai nuimti, kūno masažams nuo galvos iki kojų, erzinti ir pamaloninti erogenines zonas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Išbandykite naują, drąsesnį malonumą – dabar su 8 malonumo nustatymais ir dar didesne galia. Tiesiog nėra geresnio ar prabangesnio prostatos masažuoklio vyrams, kurie rimtai žiūri į savo asmeninį pasitenkinimą. Ir dabar jis yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Senzi vibratorius yra gražiai suprojektuotas taškinis vibratorius, kurį galite naudoti, kad tikrai stimuliuotumėte visas jautriausias vietas. Jame yra 12 vibracijos nustatymų, kuriuos lengva nustatyti rankenos mygtuku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Quentin Purple

    Šis gražuolis turi 12 siurbimo funkcijų, todėl galite rasti tobulus pojūčius sau. Be to, jis supranta klitorio subtilybes. Minkštas laikiklis praryja jūsų brangų perlą ir teikia malonumą, kol turėsite tiek, kiek galite. Pagamintas iš labai saugaus medicininio silikono ir yra labai tylus. Nepraleiskite to.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    „Lovely Leopard“ pristatymas „Lovely Leopard“ yra elegantiškas, įkraunamas mini lazdelės vibratorius. Jos vibracijos yra galingos ir tylios. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui, turi 10 funkcijų ir yra skirtas klitoriui stimuliuoti. Prie gaminio pridedamas nuostabus kosmetikos krepšys, kuriame rasite visus būtiniausius daiktus su nuostabiu leopardo stiliaus raštu. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje arba duše.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Beau Purple

    Pagaminta iš medicininio silikono, turi 12 vibracijos funkcijų. Dėl madingo, elegantiško išvaizdos dizaino, patrauklių spalvų ir patogių prisilietimų jis sukurtas taip, kad patenkintų moterų poreikius. Jo ergonomiškas dizainas yra patogus valdyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums mėgautis begaliniu malonumu. Kelionė atrasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Patirkite intensyviausius įmanomus orgazmus bakstelėdami į savo P tašką! Šio unikalaus prostatos vibratoriaus tvirto koto gale yra iššokantis mygtukas, specialiai sukurtas taip, kad jaustųsi kaip čia pat bakstelėjus pirštu – pojūtį, kurį dauguma vyrų apibūdina kaip didžiausią kada nors pajustą malonumą. Bet tai dar ne viskas! Kai pateksite į vidų ir bakstelėsite, vibruojantis rutulinis stimuliatorius įsitaisys tiesiai už nugaros ir suteiks papildomo žvilgesio, kuris tikrai nuves jus į laimę – net po vandeniu, nes visas žaislas yra visiškai panardinamas.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    „Bcute Classic Curve“ yra mūsų „Bcute Classic“ sesuo. Jo lenktas galas puikiai pasviręs, kad būtų galima tiksliai nustatyti visas jūsų mėgstamas vietas. Ir dėl šio unikalaus dizaino patirsite įelektrinamą malonumą, kai rasite savo geriausią vietą. Dėl 5 galingų funkcijų šis diskretiškas vandeniui atsparus prietaisas yra geriausiai saugoma paslaptis. Mėgaukitės šiuo gražuoliukui maloniu ir neporėtu silikonu bet kur ir bet kada.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160274 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.