×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 10 - 14,9 cm

Elementai 65 į 96274 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Mini vibratorius Realistic Vibe iš Elegant Series stimuliuojančios penio formos su ryškiomis gakmenomis ir venomis. 15 vibracijos režimų suteikia įvairų malonumą makšties ir analinės veiklos metu. Režimus galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu. Šis mini vibratorius taip pat gali būti naudojamas vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui! Jį galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball yra kūno masažuoklis ir vibratorius viename. Vibruojantys masažo voleliai privers visą jūsų kūną dilgčioti iš džiaugsmo, o patogus vibratorius patenkins visus jūsų norus. Be seksualinio malonumo suteikimo, Fireball gali būti naudojamas raumenims atpalaiduoti ir skausmams malšinti.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave Pink

    Dėl didžiulio mišraus orgazmo. Pasiklysti nevaldomo malonumo bangose. Pirmojo pasaulyje dizaino INA Wave įkvėptas įsimylėjėlio pirštų glamonių, nes ji natūraliu judesiu „atei čia“ masažuoja jūsų G tašką.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Couples Choice „Couple's Vibrator 2“ sujungia varpos/sėklidės žiedą su labai lanksčiu vibratoriumi ir klitorio stimuliatoriumi. Žiedai užslysti ant varpos ir sėklidžių taip, kad plokščias stimuliuojančios tekstūros vibratorius įsitaisytų ant varpos viršaus. Tai padidina varpos apimtį ir abu sekso metu mėgaujasi įtemptomis vibracijomis. Be to, varpos žiedas ilgą laiką palaiko jo erekciją dėl kraujo stazės efekto, sėklidės žiedas užtikrina tvirtą, patikimą laikymą, o banguotas klitorio stimuliatorius papildomai lepina jos židinį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Mėgaukitės kiekvienu išsipūtimu savo skylėje, bet įsivaizduokite pojūtį, kai vienas iš jų pradeda glamonėti jūsų prostatą! 7x P-Milker gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Šis vibruojantis E-Stim prostatos masažuoklis, sukurtas taip, kad sukeltų šoką jūsų sistemai, yra intensyvaus vyriško malonumo viršūnė – mėgaukitės elektrifikuojančiu elektros žaidimo pasauliu su žaislu, kurį lengva įdėti ir juo mėgautis, be maitinimo dėžučių ar jungčių sistemų. reikalingas! Sukurta tiksliam prostatos stimuliavimui ir viso kūno tarpvietės vibracijai, kad jūsų orgazmas pasiektų proto lenkimo lygį – puikiai tinka naudoti vienam arba su partneriu.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Pagamintas iš aptakaus silikono su 10 galingų vibracijos režimų, šis unikalus vibratorius yra tikras orgazmas.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser puikiai tinka įvairiai stimuliuoti visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris ir speneliai: Pirštų vibratorių labai lengva ir intuityviai naudoti dėl lanksčios angos.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Sustiprinkite jaudulį, padidinkite linksmybes ir pajuskite kiekvieną pojūtį didelės raiškos dėka mūsų nuostabiai suprojektuota „Doxy Bullet“, sukurta išskirtiniam diskretiškumui ir sensacingam stimuliavimui.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai pagerinti, veikia kaip gaidžio ir rutuliniai žiedai. Didžiausia anga yra 36 mm ir skirta kapšeliui. Mažiausia anga yra 31 mm ir skirta peniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Naršykite ir mėgaukitės visais mėgstamais pojūčiais naudodami „Drift“. Išlenkta visose tinkamose vietose, kampuota „Drift“ forma sukurta taip, kad pasiektų visas reikiamas vietas – viduje ir išorėje. Kontūruota galva turi paaukštintą stimuliacijos tašką, kad būtų galima dar labiau pajusti kiekvieną savo erogeninę zoną. Pradedant nuo gilaus ūžesio iki intensyvios vibracijos, „Drift“ vieno mygtuko paspaudimu sušyla iki kūno temperatūros, kad patirtumėte tikrai sodrią jutimo patirtį.

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Renée stimuliatorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas stimuliatorius su stilingais aukso spalvos akcentais, užapvalinta galvute ir lanksčia jungtimi tarp abiejų galų. Renée turi 2 galingus variklius, po vieną kiekviename gale, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Mėgaukitės su Rose lūpų dažais! Stiprios vibracijos saldžioje, diskretiškoje pakuotėje. Ši atmosfera atrodo kaip tikri lūpų dažai jūsų rankinėje ar makiažo krepšyje. Sukite pagrindą, kaip tikri lūpų dažai, kad pakeltumėte lygų satino galiuką ir įjungtumėte vibraciją. Tobula grožio priemonė, kuri sušildys ir paliks spalvą!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Šis „Swirling P-Pleaser“ buvo sukurtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias, varpos formos galas vyriškame „grobyje“, trumpiausias briaunotas galas stimuliuos tarpvietę. Ypatinga „Swirling P-Pleaser“ savybė yra galimybė atlikti sukimosi judesius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Blue

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Jokio kurčiųjų rankų jausmo: žinai, kad daugelis kulkų vibratorių sukeliančių rankų tirpalo ir net negali jų patogiai laikyti. Mes tikime, kad reikia išlaikyti išradingą vidinę struktūrą, kad galingas variklis būtų ant galvos, o ne viduryje, sumažinant galo vibraciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Lavender

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Silver

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Pink

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Šiame aukščiausios kokybės prostatos masažuoklyje panaudota naujoviška technologija ir aukštos kokybės medžiagos, kad suteiktų jums tokią palaimą, kurios troškote užpakalinėse duryse. Patirkite galingą vibraciją išangėje ir tarpvietėje su 3 greičiais ir 4 funkcijomis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC padeda patirti nepaprastus orgazmus. Spotty RC 360 laipsnių besisukanti galva masažuoja jūsų prostatą ir palepina tarpvietę jaudinančiomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai stilingu ir patogiu nuotolinio valdymo pultu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Pagaminta pagal visame pasaulyje žinomą Rude-Boy, tačiau šį kartą su papildomomis kontūromis, kurios suteiks jums sprogstamą skanėstą, dėl kurio norėsite vis daugiau ir daugiau.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Nešiojamas Intense malonumas yra čia su Lippsy, mini vibratoriumi prabangių lūpų dažų pavidalu.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Pasiruoškite sprogimui su „Mach 2 ' Renegade“ galingu stimuliatoriumi, sukurtu tiksliai masažuoti prostatą ir stulbinančius rezultatus. Gražaus ir stilingo dizaino, jis pagamintas iš minkšto, lankstaus silikono ir varomas itin varomu varikliu, užtikrinančiu maksimalų našumą. Komplekte yra USB įkrovimo laidas ir belaidis nuotolinio valdymo pultas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Bunny & Clyde yra galingas triušio vibratorius su 10 "tapšnojimo" režimų ir 10 vibracijos režimų. Triušio vibratoriaus kotas turi stuksenimo funkciją, kuri juda iš kairės į dešinę ir stimuliuoja G tašką. Mažesnis kotas turi vibracijos funkciją ir stimuliuoja klitorį. Vibratorius turi 2 nepriklausomai valdomus variklius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo įvairius pojūčius ir tris kartus daugiau malonumo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami P-Massage glostymo karoliuko galiuką ir vibruojančią kotą! Lygus velenas vibruoja su galingu dvigubu varikliu, galinčiu 10 skirtingų zvimbimo modelių, o vidiniai masažo antgalio rutuliukai stimuliuoja jūsų mėgstamas vietas 10 unikalių masažo būdų, kuriuos galima valdyti apačioje esančiais valdikliais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96274 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.