×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 10 - 14,9 cm

Elementai 97 į 128274 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT – naujos rūšies G taško stimuliatorius, kuris taip pat stimuliuos klitorį ir tarpvietę!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Purple

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Prailginkite savo porų žaidimo laiką su neklaužada Diablo, kuris teikia malonumą bet kur!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Sulenkite jį norimu kampu, tada mėgaukitės išorine vibracija ir prostatos melžimu! 7x P-Bender galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 greičius ir 4 tarpvietės vibracijos modelius, taip pat 5 melžimo judesių režimus iš mažo rutuliuko, esančio po koto galiuko paviršiumi. Dvigubas malonumas yra tobulas dėl koto lankstumo, leidžiančio puikiai jį išdėstyti smeigtukui prostatos stimuliavimui.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Atlas Pink

    Šią aptakią, be rūpesčių atmosferą nepaprastai lengva naudoti. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad įjungtumėte žaislą ir dar kartą perjungtumėte vibracijos nustatymus, iš kurių galite rinktis iš 10, todėl žinome, kad smagiai praleisite laiką! Silikono korpusas turi ryškią galvą, kuri yra specialiai išlenkta, kad būtų nukreipta į jūsų G tašką. Kad būtų dar lengviau, šiek tiek lankstus kaklas leidžia rasti puikų kampą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Kompaktiškas Petite Jack Rabbit yra puikus žaidimų draugas spontaniškam intymiam solo linksmybėms ar erotiškoms porų žaidimams. Galingą vandeniui atsparią vibraciją lengva naudoti, ji gali pasigirti sukimosi, vibracijos ir mirgančiais ekstazės judesiais, kad pasiektumėte didžiausią orgazmo patirtį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Šis „iF Design Award 2018“ nugalėtojas turi 12 siurbimo režimų. Taigi galite rasti tobulų pojūčių sau. Be to, jis supranta klitorio subtilybes. Minkšta burna praryja jūsų brangų perlą ir teikia malonumą, kol tiek daug, kiek galite. Jis pagamintas medicininio silikono. Nepraleiskite į.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Jei jums patinka analinis stimuliavimas, naudodamiesi šiuo ergonomiškai sukurtu žaislu nesuklysite! Įrengtas 10 greičių, USB įkraunamas vibracijos režimas, GERON visada bus šalia jūsų didžiausio malonumo! Lygus 100% grynas silikonas ir ABS užtikrina, kad kartu su pakankamu sutepimu sklandžiai patektų ir išliptų kiekvieną kartą, kai GERON budi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Šviesiai rožinis mini vibratorius su dviem įgaubtomis įdubomis prie veleno. Jis turi 7 skirtingus vibracijos režimus ir gali būti įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą. Lengvas valdymas ir elegantiškas dizainas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Pradžiuginkite save visiškai nauju pojūčiu. Besisukantys minkšti silikoniniai šonkauliai švelniai, bet tvirtai sužadina klitorį. Naudokite šį švelnų skanėstą su mėgstamu lubrikantu ir įsitraukite į stimuliuojančią ekstazio kelionę.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Black

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Patirkite puikią išangės stimuliaciją su šiuo stilingu vibruojančiu užpakalio kištuku iš Hueman kolekcijos. Kištukas pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai). Užpakalio kamščio kotas yra sulenktas prostatos stimuliavimui ir susideda iš trijų skirtingų dydžių karoliukų, skirtų stimuliavimui įkišant ir pašalinant. Po naudojimo kruopščiai nuvalykite užpakalinį kištuką žaislų valikliu ir vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Domi Female Attachment

    Moteriškas priedas turi dvigubą stimuliatorių G taško ranką, klitorio šepetėlį ir vulvos masažuoklį. G taško rankena yra puiki pusiausvyra tarp lankstumo, tvirtumo ir išlenkimo. Klitorio šepetėlis turi lanksčius gumbus, dėl kurių stuburo siaučia šiurpuliukai, o vulvos masažuoklis puikiai tinka tiems, kurie mėgsta platų stimuliavimą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Pretty Love matinis juodas prostatos vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 patenkins jus ir jūsų karštąsias vietas su apvaliu plataus paviršiaus antgaliu ir ypač galinga vibracija. Šis vibratorius taip pat pasižymi intuityviu valdymu ir kūnui draugišku silikonu.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    „Onda“ naudoja mikrorobotiką, kad imituotų pirštų glostymo per G tašką pojūčius ir bet kuriuo metu sustiprintų ūžesį. Saugus kūnui, atsparus vandeniui ir įkraunamas Onda yra unikalios formos, kad atitiktų kūno vingius, kad padėtų tyrinėti ir tiksliai nustatyti savo malonumą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Patirkite vibruojančią lemputės, įkištos į jūsų skylę, apimtį, o tarpvietės stimuliatorius zvimbia jus iš išorės. 10x P-Flexer gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 vibracijos greičius ir 7 pulsavimo modelius, tiekiami viduje ir išorėje per galingus dvigubus variklius. Didelė lemputė yra ant lankstaus, siauro stiebo, leidžiančio jai prisitaikyti prie natūralių jūsų vidinio veikimo kampų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    CONTROL Rim Joy buvo sukurtas siekiant maksimalaus čiurlenimo malonumo, šiluma ir vibracija tvirtai apgaubdamas itin jautrią analinę sritį, kartu siūlydamas tikrovišką burnos stimuliaciją. Liežuvis laižo, aplenkia ir šiek tiek prasiskverbia į jūsų išangę, naudodamas 2 vibracijos greičius ir 5 unikalius vibracijos modelių režimus, kad būtų galima intensyviai apdirbti. Lankstus silikoninis apvadas gali būti nuimamas, kad būtų galima giliau tyrinėti liežuvį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Berry

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Invincible Black

    Invincible turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad sukurtų intensyviausią kada nors patirtą orgazmą! „Invincible“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis švelnus liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Invincible lengva valyti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    „Eclipse™“ kūginis ritininis rutulinis zondas sujaudins net labiausiai patyrusį užpakalinių durų mėgėją galingu riedėjimo antgaliu, briaunuotu velenu ir 12 intensyvių vibracijos funkcijų. . Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Stimuliuokite prostatą valandas, kai treniruojate savo grobį išlaikyti kištuką vietoje, naudodami šiuos diržus! Minkštas, aukščiausios kokybės silikoninis kištukas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems tyrinėti ilgus analinius seansus ir lengvą nerišlumą, taip pat norintiems ištverti prostatos melžimą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Lengvai naudojamas, mažas ir kompaktiškas prostatos kištukas su vibracija iš ANOS yra tobulos formos vibro užpakalinis kištukas su vibracija lankstaus veleno apačioje. Kištukas taip pat turi tarpvietės stimuliatorių, kuris puikiai tinka prostatai ir tarpvietei pamaloninti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums patogiu begaliniu malonumu. Kelionė rasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia yra galingas mini lazdelės vibratorius su 10 skirtingų vibracijos režimų. Nors variklis yra labai tylus, vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, koncentruotas nuo vibratoriaus viršaus. Valensija gali būti naudojama raumenų sustingimui mažinti, maloniam masažui arba erogeninėms zonoms stimuliuoti. Lazdelės vibratorius yra atsparus vandeniui, pagamintas iš hipoalerginio silikono ir lengvai valomas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Mažas džiaugsmo davėjas prostatai!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Love Edition

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslamai. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Jokio kurčiųjų rankų jausmo: žinoma, kad daugelis kulkų vibratorių sukelia rankų tirpimą ir net negali jų patogiai laikyti. Mes tikime, kad reikia išlaikyti išradingą vidinę struktūrą, kad galingas variklis būtų ant galvos, o ne viduryje, sumažinant galo vibraciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Šis lankstus prostatos vibratorius Cock Shaped Butt Plug with Vibration iš ANOS yra penio dizaino. Jis ne tik stimuliuoja P tašką ir tarpvietę, bet taip pat gali tiksliai stimuliuoti G tašką ir klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Pink

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Šio tipo vibratoriai buvo naujausia tendencija socialinėje žiniasklaidoje ir žinome kodėl. Įrengtas 12 vibravimo ir 12 laižymo funkcijų, Rose Lover suteiks nepamirštamų įspūdžių. Rožės viršūnėje laižymo stimuliatorius intensyviai stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128274 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.