×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai

Elementai 65 į 96691 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Itin tamprus žiedas sukurtas maksimaliam malonumui jums ir jūsų partneriui.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Ringer Cockring Black 3 pack

    RINGER yra storas želė žiedas, kuris išpučia mėsą ir išstumia šlamštą, kad gautumėte didesnę pakuotę.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Red

    DONUT-2 FATTY išstumia tai, ką pakėlėte ir išstumia, stumia jūsų kuprinę į priekį ... papildo jūsų mėsą ... mūsų storiausias, stipriausias želė žiedas ... suteikia jums kaulų ir išlaiko kietumą ...

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    3 skirtingų dydžių gaidžio žiedai. Puikiai tinka pradedantiesiems, kurie naujokams itin tamprių gaidžių žiedų pasaulyje. Juos galima nešioti atskirai arba visus iš karto, o kai kurie žiedai turi stimuliuojančius griovelius.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY NOS Black

    Tai svajonė: jūs ir jūsų partneris vienas kito glėbyje, jūsų malonumas skatina vienas kitą. Įgykite ypač sunkią erekciją, kuri prailgsta, arba pajuskite malonumo virpulius per klitorį. Jaudulys ateina tol, kol vienu metu jus abu patiriate tokiu orgazmu, del kurio matote žvaigždes.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 viename vibratorius iš Coup!es Choice su nuotolinio valdymo pulteliu. G taško vibratorių galima nuimti nuo vibruojančio gaidžio žiedo, kad abu žaislus būtų galima naudoti atskirai, kad gautumėte papildomą malonumą. Sujungus jie sudaro lankstų vibratorių su klitorio stimuliatoriumi, kurį galima dėvėti ir kelnaitėse. Daugiafunkcis žaislas įvairiems žaidimams vienam arba su partneriu!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Pirmasis dėvimas išorinis vyriškas Lovense žaislas

    219 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos The Strangler Red

    „Red Strangler“ yra puikus silikoninis gaidžio žiedas, kurį galima užtraukti aplink varpą ar rutulinį krepšį. Jūs nuspręsite, kiek norite, kad jis būtų tvirtas, ir paspaudus mygtuką jis vėl bus laisvas. Idealiai tinka greitai priimantiems sprendimus, nes visada tinka ir nekainuoja daug.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Šis 3 dalių gaidžio žiedų rinkinys puikiai tiks kiekvienam vyrui, kuris žino, ko nori. Jokių beprasmių funkcijų ar pasirinkimų, tik kokybiški trijų skirtingų dydžių gaidžio žiedai. Žiedai pagaminti iš bekvapio silikono, kuris yra neakytas ir labai patvarus. Silikono varpos žiedai švelniai jaučiasi ant odos, yra lankstūs ir tamprūs, todėl visada puikiai priglunda. Žiedus lengva nuvalyti po naudojimo vandeniu ir žaislų valikliu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ši spurga tikrai yra gaidžio žiedas su didžiuliu noru pasaldinti jūsų meilės gyvenimą. „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo ir užtikrina, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės dilgčiojančiu malonumu. Didelis klitorio stimuliatorius turi platų skersmenį ir 10 intensyvių vibracijos nustatymų, siūlantis jūsų moters meilės karoliuką žadinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. Tačiau net per audringus solo seansus jis suvilios jus savo giliomis vibracijomis ir neklystamai katapultuos iki kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Trijų dūmų spalvos žiedų rinkinys, skirtas kapšelio tempimui. Mažiausias žiedas uždedamas aplink kapšelį, sėklidžių viršuje. Sėklidės nustumiamos žemyn, o kapšelis ištempiamas. Po kurio laiko kitais dviem skirtingo pločio žiedais galima ištempti kapšelį ir laikui bėgant jis ilgės. Žiedo plotis: 1 cm, 2 cm ir 3 cm. Visų žiedų vidinis Ø 2,5 cm (lankstus). Storis 1 cm.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Apsaugokite ir stimuliuokite savo vyriškas formas su šiais skysto silikono rutuliniais neštuvais. Žaislas ištempia kamuoliukus ir tvirtai juos laiko. Tai suteikia malonų pojūtį ir didesnį išsipūtimą. Dėvėkite jį intensyviai praleisdami naktį miegamajame arba paslėpkite po drabužiais, kad atkreiptumėte daugiau dėmesio savo išsipūtimu. Rutuliniai neštuvai yra pagaminti iš labai minkšto ir lankstaus silikono, kad puikiai priglustų ir būtų patogus dėvėti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Gaidžio žiedai slysta prie varpos pagrindo, kad sukurtų stipresnę, ilgiau trunkančią erekciją, o šiame universaliame rinkinyje galite rinktis iš keturių skirtingų formų ir tekstūrų. Išbandykite klasikinius storus arba deimantų formos žiedus arba kutenkite savo partnerį malonumo ratuku arba zuikio formos lanksčiomis ausytėmis. Saugiai mėgaukitės šiais žaislais po vandeniu ir akimirksniu išvalykite juos žaislų valikliu ir nuskalaukite šiltu vandeniu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Norite maksimalaus našumo. „Stay Hard“ silikoninės kilpos žiedas yra minkštas, lygus ir visiškai reguliuojamas. Jame yra laso stiliaus užrakinimo slankiklis. Paspauskite slankiklio mygtuką, kad atidarytumėte žiedą. Pritvirtinkite kilpą prie gaidžio pagrindo arba už kamuoliukų.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Elegantiška, vibruojanti kulka, derinanti galingą vibraciją ir sklandų galiuką, užtikrinantį tikslią tikslumą, stimuliuojanti jūsų intymias vietas ir teikianti intensyvų malonumą.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation 8 Ring

    Labai vaizdingas ir ergonomiškas dizainas, minkštas, higieniškas, neakytas, bekvapis, antialergiškas, patvarus, lengvai valomas, be ftalatų. Medžiaga: 100% silikonas, Ø 3,8cm ir 4,5cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Raudonasis trigubas strangler puikiai tinka kirpčių mylėtojui, kuris nori, kad jo gaidys būtų minkštesnės medžiagos, bet vis tiek nori atlaisvinti arba priveržti pavadėlį kada tik nori. Jūs nusprendžiate, kiek norite, kad jis būtų tvirtas, ir po to, kai tik nustumsite mazgą žemyn, jis vėl bus laisvas. Idealiai tinka, nes visada tinka. Naudokite antrą angą, jei norite smagiau praleisti laiką, pavyzdžiui, savo kamuoliams ar partnerio kūno daliai.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Kokybiško prekės ženklo Steel Power Tools Ballstretcher yra aptakus, modernus dizainas, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šie tvirti rutuliniai neštuvai yra jaudinantis bet kurios žaislų kolekcijos priedas ir leis žaisti neklaužada BDSM. Ballstretcher yra saugus kūnui, sukurtas malonumui ir ilgaamžis. Išbandykite savo kietąją pusę su plieno elektriniais įrankiais!

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    3 erekcijos žiedų rinkinys iš tvirtos, bet lanksčios medžiagos. Juos lengva ištempti, todėl patogiai priglunda, o tekstūra žada įvairius meilės potyrius. Dėvėkite tik vieną arba visus iš karto!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – dangaus mėlynos spalvos universalus prietaisas stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo pagrindinio variklio, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įdomių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Padvigubinkite savo malonumą ir dvigubai smagiau...su šiuo dirželiu pririšamu dildo du geriau nei vienas! Silikono žiedas, esantis koto viršuje, veikia kaip našumą gerinantis gaidžio žiedas, o didesnis apatinis žiedas sukasi aplink jo kamuoliukus, kad būtų itin tvirtai suspaustas.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Lengvai naudojamas Neo Ring yra vienas patogiausių gaidžių žiedų rinkoje. Naudodami keturis atskirus užsegimus, galite lengvai ir saugiai reguliuoti žiedo dydį, kai jūsų penis didėja.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Power Ring M

    Labai vaizdingas ir ergonomiškas dizainas, minkštas, higieniškas, neakytas, bekvapis, antialergiškas, patvarus, lengvai valomas, be ftalatų. Medžiaga: 100% silikonas, Ø 4,0 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Duelist Blue

    Ieškote varpos žiedo, kuris atlaikytų viską ir viską, ką atsinešate? Peržiūrėkite dvikovininką!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po metų ir dizaino koncepcijos dydžio nustatymo, išbandymo galutinė savo naujojo sekso žaislo testavimo, vos nesugriovėme!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Ring Silver

    Atviras nerūdijančio plieno žiedas su 2 brangakmeniais, tinkantis tiek apipjaustytam, tiek neapipjaustytam peniui. Plonas žiedas tvirtinamas tiesiai prie gaktikaulio krašto.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Glorious Duo

    Dėl kompaktiškos, tačiau didelės formos, vibruojantis klitorio stimuliatorius ir du žiedai varpai ir sėklidėms silikoninis Satisfyer Glorious Duo yra idealus kompanionas ilgoms naktims.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    TOYJOY yra spalvingų, madingų, įperkamų intymių žaislų prekės ženklas. Prekės ženklas turi įvairias kokybiškas kolekcijas, kurios puikiai dera!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Padvigubinkite malonumą ir dvigubai smagiau su neįtikėtinu nuotolinio valdymo pulteliu „Double Penetrator“! Nustokite kovoti dėl nuotolinio valdymo pulto ir mėgaukitės dvigubo įsiskverbimo jauduliu, neįvesdami į rinkinį trečiojo partnerio!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Pajuskite plazdėjimą su Monarch – nešiojamo drugelio atmosfera, kuri skraido klitoriu ir apgaubia jį supančią jautrią sritį stimuliuojančia vibracija. Sukurtas pagal garsųjį drugelių masažuoklį – klasikinį porų pamėgtą – monarchas sujungia intymų masažą be rankų su itin stipriu patobulinimu, kad patirtų nuostabiai didingą patirtį.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96691 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.