×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai

Elementai 33 į 64691 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Butterfly Wings Vibrating Penisring Purple

    Violetinis gaidžio žiedas jausmingoms valandoms kartu!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Black

    DONUT-2 FATTY išstumia tai, ką pakėlė ir išstumia, stumia kuprinę įlaiko toliau ... papildo jūsų mėsą ... mūsų storiausias, stipriausias želė žiedas ... suteikia jūsų kaulų ir iš kietumą ...

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King's Rings Black

    KING'S RINGS – tai trijų dalių trijų dydžių penio žiedų rinkinys, pagamintas iš išsiplečiančio silikono.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    „Rebel“ gaidžio ir kamuoliuko žiedas su RC užpakalio kištuku yra gaidžio ir rutulinio žiedo derinys su prijungtu vibruojančiu analiniu kištuku, kurį galima valdyti nuotolinio valdymo pulteliu, o dėl 15 metrų atstumo – net partnerio.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bad Kitty Cock Ring 4er Black

    Žiedinis kvartetas stipriai erekcijai. Trys žiedai tvirtai apgaubia jūsų penį, kad galėtumėte patirti jaudinančių seksualinių nuotykių. O sėklidės žiedas jausmingai sutraukia tavo vyriškumą. Tamprūs žiedai yra sujungti dviem dantytomis stimuliuojančiomis juostelėmis. Kiekvienas žiedas yra 8 mm storio. Visas ilgis 6,5 cm. Dūminis juodas. Medžiaga: TPE. Varpos žiedų skersmuo 2,3 cm, sėklidės žiedas 4,3 cm.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Epic Duo

    Dvi kilpos varpai ir sėklidėms sukuria įspūdingą kraujo sulaikymo efektą, o klitorio stimuliatorius suteikia papildomos stimuliacijos. Satisfyer Epic Duo vibracijas taip pat galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Ringer Cock Ring Multi-Color 3 pack

    RINGER yra storas želė žiedas, kuris išpučia mėsą ir išstumia šlamštą, kad gautumėte daugiau pakuotę.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Speed Shift Black

    Šis „Speed Shift“ yra pilnas netikėtumų su reguliuojamu greito atleidimo skirtuku ir septyniolika skirtingų dydžių koregavimų. Jums niekada nereikės jaudintis, kad šis žiedas netiks; tiesiog pakeisite skirtuką, todėl jis tikrai tinka visiems. Jau nekalbant apie tai, jei pas jus yra draugas, jums nereikės naršyti savo spintos, kad rastumėte tinkamą; šis pasiseks.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Pivot

    Lipkite į ringą ir atraskite visiškai naują intymaus malonumo pasaulį. „Pivot by We-Vibe™“ užtikrina komfortą ir stabilumą, leidžiantį sekso metu pasirinkti įvairias padėtis. Aukštos kokybės žiedas, kuris stimuliuoja klitorį sekso metu ir padidina malonumą abiem partneriams.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Daugiau ištvermės ir intensyvių kulminacijų!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EXS G-Lover - Vibrating G-Spot

    EXS G Lover yra vibruojantis žiedas, kuris vibruoja jūsų partnerio kūne, dauguma konkurentų vibruojančių žiedų vibruoja tik už kūno ribų ir yra naudojami vieną kartą, trunka apie 40 minučių, todėl jie yra nekenksmingi aplinkai!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Canrok Silicone Penis Rings Set Black 7 pack

    Ar priešlaikinė kulminacija ar silpna erekcija yra nemaloni jūsų gyvenimo dalis? Šios problemos sprendimas yra lengvesnis, nei dabar manote, ir tai yra erekcijos žiedas! Ar dvejojate dėl dydžio? Šiame rinkinyje yra 7 skirtingų dydžių žiedai, todėl nesijaudinkite, tikrai bus vienas jums tinkantis.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Black

    Susiaurinkite, suvaržykite ir mėgaukitės Renegade's Vitality Rings. Prailginkite žaidimo laiką neribotais būdais viliodami gaidį ir kamuoliukus 4 įvairaus dydžio gaidžio žiedais. Pagaminti iš bekvapio, lankstaus TPE ir yra 3 spalvų, Vitality Rings tikrai padidins jūsų patirtį. Tinka naudoti su visais lubrikantais.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Stay Hard Donut Rings Oversized Red

    Atlikite savo pasirodymus taip, kaip esate! Šie „Stay Hard“ žiedai yra paprastas viliojantis priedas, pailginantis erekciją, kad tęsti pratęsti seansus su savo partneriu! „Stay Hard“ gaidžio žiedai suteikia nuostabių pranašumų, nes juos galima naudoti aplink veleną arba ir kotą, ir sėklides, kad padidintumėte savo dydį ir ištvermę.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Play with Me King Of The Ring 6 pack

    Žaiskite sunkiai ir padidinkite savo ištvermę su šešių rinkinių žiedo karaliumi! Šie žiedai – tai paprastas būdas pasijusti kietesniems, didesniems ir pratęsti žaidimą! „King of the Ring“ suteikia nuostabių privalumų, nes juos galima naudoti aplink veleną arba ir kotą, ir sėklides. Pagaminta iš itin elastingo elastomero. Lengvai valomas ir tinkamas naudoti vėl ir vėl – kaip ir jūs!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Patirkite didžiausią malonumą naudodami Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring – silikoninį vibracijos stiprintuvą ir dėmių masažuoklį, kuris sujungia daugybę funkcijų, kad suteiktų nepamirštamą patirtį.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual Motor Vibrating Ring Black

    Vibruojantis gaidžio žiedas su mazgelių dizainu ne tik padeda pailginti vyro ištvermę, bet ir padeda stimuliuoti moters klitorį, todėl erekcija ilgesnė ir stipresnė. Naudojamas kaip varpos žiedas, vyriškas vibratorius, klitorinis vibratorius, spenelių vibratorius ir išangės stimuliatorius. Varpos žiedas vyrams jos malonumui.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Boners Silicone Cock Ring and Ball Stretcher Grey

    Šis silikoninis gaidžio žiedas ir rutuliniai neštuvai yra privalomas žaislas kiekvienam vyrui, ieškančiam daugiau stimuliacijos. Šis sekso žaislas leidžia mėgautis seksu daugiau, ilgiau ir sunkiau. Žiedai pagaminti iš minkštos ir tamprios medžiagos, kad gerai priglustų prie kamuoliukų ir penio. Juos taip pat patogu nešioti net ir intensyviausiomis naktimis.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Stay Hard Cock Ring and Ball Strap Black

    Atlikite savo pasirodymus taip, kaip esate! Šie Stay Hard Beaded Cock žiedai yra 3 dydžių, todėl galite juos naudoti atskirai arba visus 3 iš karto. Mažasis žiedas skirtas maksimaliai erekcijai; Vidutinis žiedas skirtas sunkiai erekcijai; Didelis žiedas gali būti naudojamas apjuosti viršutinę kapšelio dalį, kad būtų išvengta priešlaikinės ejakuliacijos. Jie pagaminti iš kūnui saugaus TPE – itin tamprios, patogios ir be ftalatų medžiagos, sukurtos specialiai jūsų saugai ir higienai intymaus žaidimo metu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Kokybiško prekės ženklo Steel Power Tools Ballstretcher yra aptakus, modernus dizainas, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šie tvirti rutuliniai neštuvai yra jaudinantis bet kurios žaislų kolekcijos priedas ir leis žaisti neklaužada BDSM. Ballstretcher yra saugus kūnui, sukurtas malonumui ir ilgaamžis. Išbandykite savo kietąją pusę su plieno elektriniais įrankiais!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Vienalaikiams kulminacijai! „The Couple's Vibrator“ iš Black Velvets yra gaidžio/rutulio žiedas su vibratoriumi ir vibro-klitorio stimuliatoriumi. Gaidys ir rutulinis žiedas turi būti uždėti taip, kad vibratorius tilptų ant varpos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa 3 Ring Circus Black

    Prailginkite ir sustiprinkite erekciją minkštais ir elastingais silikoniniais varpos žiedais, kurie švelniai riboja kraujotaką, kad patirtumėte nepakartojamą jausmingą patirtį. Kiekvienas dydis suteikia skirtingą intensyvumą.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Triple Cockring Blue

    Naudodami „Boners Triple“ svirtį mėgausitės nuostabia stimuliacija! Laikykite žaislą taip, kad dalis su maitinimo mygtuku būtų viršuje. Apvyniokite varpą aplink varpą ir lėtai stumkite jį link pagrindo, kai jis suglebęs. Erekcijos metu žiedas tvirtai priglunda prie varpos, todėl sumažėja kraujotaka.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ice Blue

    DONUT-2 FATTY išstumia tai, ką pakėlė ir išstumia, stumia kuprinę įlaiko toliau ... papildo jūsų mėsą ... mūsų storiausias, stipriausias želė žiedas ... suteikia jūsų kaulų ir iš kietumą ...

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Mėgaukitės papildoma stimuliacija kartu su savo partneriu su Bunny Vibe Ring! Šis gaidžio žiedas užtikrina, kad naudotojo erekcija tęstųsi ilgiau ir jaustųsi kietesnė. Orgazmas taip pat bus intensyvesnis. Žiedas aprūpintas zuikio stimuliatoriumi su vibruojančia kulka, kuris suteikia ir partneriui papildomos stimuliacijos.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Meilė tvyro ore su nuotoliniu būdu valdomu vibruojančiu meilės žiedu iš Amaysin. Su 9 vibracijos režimais, šilkiniu silikoniniu prisilietimu ir tvirkinančiai tvirta rankena galite gauti triukšmingą stimuliaciją ir padidinti erekciją.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ball Spreader Black

    Išplėskite savo ekstazę naudodami lengvai naudojamą silikoninį rutulinį skleistuvą. Diskretiškas erekcijos stipriklis yra minimalistinio dizaino ir yra patogus nešioti tiek preliudijos metu, tiek intymumo metu. Minkštas, lankstus ir ypač tamprus žiedas suteikia trigubą atramą, kad padidintų juslinį malonumą ir didžiausią pasitenkinimą.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    „TheMultifun 2“ džiugina jūsų libido labai ypatinga forma su 3 galingais varikliais, kuriuos galima meistriškai integruoti į jūsų mylėjimąsi: kai vienas iš jų yra tūriniame viršutiniame pagrindiniame korpuse, o kiti – apatiniame dviejų lenktų malonumų gale. rankos suteikia jaudinančių emocijų. Tai reiškia: ar prieš, ant viršaus, viduje, po ar tarpais – rožinė universali priemonė stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo viršutinės galvutės, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įvairių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Unikalaus dizaino gaidžio žiedo vibratorius sekso žaislas poroms: vyriškas sekso žaislas su gaidžio žiedu yra ergonomiškai suprojektuotas tobulu kampu, turi du tamprius žiedus, vieną jūsų kotui ir vieną rankinei, kurie stipriai stimuliuoja ir sulėtina kraujotaką. srautas, dėl kurio jūsų didelis vaikinas iš karto padidina ilgio ir apimties ilgį nei bet kada anksčiau, todėl jūs skatinate tobulą seksualinę patirtį su žiediniu sekso žaislu poroms, ypač seksui.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bull Shape Dual Soft Silicone Erection Ring Black

    Dėl detalių šie varpos žiedai yra vėsūs, nosies žiedas ant stilizuoto snukio ir lygūs ragai viršuje, silikoninis varpos galvutės formos fiksuojamas dvigubas žiedas, su dviem žiedais, vienu dideliu ir vienu mažu, ir dviem jaučio ragais.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    „Armor Tug“ užraktas turi „Armor Tug“ gaidžio žiedą, kuris yra pritvirtintas prie užpakalio kištuko, kurio perimetras yra 14 cm, kad būtų galima papildomai stimuliuoti. Dirželis suteikia naudotojui nuostabų varpos ir kapšelio atskyrimą, tuo pačiu padidinant pakėlimą.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Itin tamprus žiedas sukurtas maksimaliam malonumui jums ir jūsų partneriui.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64691 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.