×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai

Elementai 129 į 160691 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Vibracijos kamuoliukų erzinimui, suteikiamos naudojant šį Mr Pleasure vibruojantį kapšelį, kad būtų pasiektas didžiausias malonumas! Vibruojantis kapšelio erzintuvas pagamintas iš minkšto silikono ir turi patogų penio dirželį. Tiesiog paspauskite vieno greičio vibruojančios kulkos mygtuką ir mėgaukitės jaudinančiais vibracijos pojūčiais, erzinančiomis kamuoliukus.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Jammy yra gaidžio žiedo vibratorius su trigubu žiedu, kuris užtikrina patikimą prigludimą prie varpos. Trys žiedai priglunda aplink veleną ir išlaiko jį kietesnį ilgesnį laiką.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Black

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai tinka formoms ir dydžiams, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Heloise Black

    Leiskitės stimuliacijos banga su silikoniniu 7 funkcijų įkraunamu vibruojančiu gaidžio žiedu. Šis silikoninio dizaino tvirtai prigludęs gaidžio žiedas yra ties varpos pagrindu, stiprina erekciją ir pailgina malonumą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Varpos / sėklidžių žiedas, skirtas padėti jums pasiekti ilgesnę ir stipresnę erekciją su klito kutenimu. 10 galingų vibracijos funkcijų suteikia išskirtinę stimuliaciją.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Ženkite kitą didelį žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite didelį abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikalioms tinkinimo parinktims naudojant LELO programą. TOR™ 3 pagamintas iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono, todėl puikiai tinka visų formų ir dydžių, idealiai perduoda pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Padidinkite savo malonumą ir pailginkite žaidimo laiką! „Play With Me“ vibruojančius C formos žiedus galima nešioti aplink koto pagrindą arba po kamuoliukais, jie yra minkšti ir tamprūs, kad patogiai tilptų visiems. Minkšti antgaliai palei vibruojančią kulką stimuliuoja klitorį naudojimo metu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Galingas ir nenugalimas „Cockring“. 3 vibracijos režimai. 1 Galingas variklis. Pagaminta iš super minkšto silikono. Ergoninis. Šnabždėti tyliai. Atsparus vandeniui. Baterijos neįeina.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Vibruojantis varpos žiedas Joël iš Dream Toys Elite kolekcijos turi stilingą aukso spalvos vibruojančią kulką, kuri puikiai atrodo su minkštu juodu žiedo siliciu. Kulką laikančioje rankovėje yra triušis su dviem lanksčiomis ausimis ir nutrinta tekstūra, kuri kutena ir stimuliuoja klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Benediktas yra su varikliu, dėl kurio jūsų keliai nusilps. Sukuria intensyvias vibracijas, kad suteiktų palaimingą stimuliaciją.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Padidinkite savo mėgstamą turtą... Minkštas, lankstus „Bcharmed Basic Wave“ žiedas buvo sukurtas taip, kad puikiai tiktų vyrams, o kūnui saugus silikonas viliojančiai slysta ant jautriausios vietos. Šis vandeniui atsparus malonumų namas turi stimuliuojančius keterus, kad kutentų jūsų mielą vietą, o 5 funkcijų variklis valdys jūsų masažą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Majestic Duo

    Pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, „Satisfyer Majestic Duo“ gali būti naudojamas įvairiais būdais, nes sukasi kilpa. Naujovišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas ir intensyvi vibracija.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlomą galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programėlę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlo galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    ARKADIO asortimente yra dar niekur nematytų varpos stimuliatorių funkcijų rinkinys: sukurtas didelio kalibro stimuliacijai tiek ant galvos, tiek tarpvietės. Jis turi aštuonis vibracijos režimus, ypač galingą variklį ir ypač minkštą silikoną, be to, ergonomiškai suprojektuotas saugiam ir patogiam naudojimui. Tai puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek labiau patyrusiems vartotojams. Šis masažuoklis suteiks naujos dimensijos jūsų malonumo seansams tiek vienam, tiek kartu. Be to, jis suderinamas su nauja Watchme nuotolinio valdymo technologija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Blue

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiam tikslui pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: priklausomai nuo jūsų pageidavimų, variklius galima naudoti atskirai arba kartu, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio pagamintas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagų mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą padėtį. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai valdyti pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Tamprus vibruojantis gaidžio žiedas su nuimama kulka. Vibracijos valdomos vienu įjungimo/išjungimo mygtuku. Stimu žiedas yra atsparus vandeniui. Vibracijos taip pat stimuliuos moters klitorį, jei įsiskverbimo metu bus naudojamas Stimu Ring.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Nesvarbu, ar norite žaisti su partneriu, ar leisti laiką jausmingai solo, šis galingas silikoninis nuotolinio žaidimo rinkinys skirtas įvairiapusiškam malonumui. Šį jaudinantį rinkinį sudaro lenktas stimuliatorius su apyrankės nuotolinio valdymo pulteliu ir kontūrinis stiprinimo žiedas su rankiniu nuotolinio valdymo pultu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Išlaisvinkite savo orgazmo potencialą naudodamiesi žaislu, specialiai sukurtu tam, kad jūsų kamuoliukai būtų surišti su erotinėmis vibracijomis – ir daugiau niekada nesijaudinkite dėl laikinų kamuoliukų dūzgimo sprendimų! Įsukite į dvigubą kilpą – vieną varpai, kitą kamuoliukams – ir įstatykite variklį tiesiai už šeimos brangenybių, mėgaudamiesi kreminio silikono lankstumu ir tekstūra. Pasirinkite iš 9 vibracijos modelių, kad rastumėte optimalų ritmą solo ar porų žaidimui, net ir po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui, kad galėtumėte nustebinti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • BeauMents Flexxio Purple

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiame pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: nuo jūsų tikslios galios, variklius naudoti atskirai, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio gaminamas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagos mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai pridėti nuotolinio valdymo pultą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Pasiūlykite savo klientams didžiausią malonumą su šiuo Ramrod stipriu vibruojančiu svirties žiedu su nuotolinio valdymo pultu! Šis aukščiausios kokybės penio žiedas pagamintas iš juodo silikono ir turi antrą žiedą papildomai stimuliacijai. If siūlo 10 stiprių vibracijų ir belaidį nuotolinio valdymo pultą, kad būtų galima valdyti ir patogiai.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvigubo Penetrator varpos žiedų dizainas jūsų ekstremaliam malonumui

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Love Connection – šis daugialypis vibruojantis žiedas su nuotolinio valdymo pultu yra didžiausias malonumo stipriklis. Šis vibruojantis žiedas, turintis unikalų atvirą C formos dizainą, lankstų korpusą ir galingus dvigubus variklius, skleidžia intensyvias vibracijas ir sukuria neįtikėtiną pojūtį.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Patirkite gilesnį ir malonesnį ryšį jums ir savo partneriui naudodami galingą Link Up™ Edge. Dvigubas stimuliuojantis žiedas suteikia intensyvų malonumą su 10 galingų vibracijos funkcijų, pridėtu Ultra-Soft™ atraminiu žiedu ir erzinanti briaunota tekstūra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Silikono įkraunamas dvigubas Clit Flicker sumaišo 7 intensyvias vibracijos funkcijas su erotiškai plazdančiu paketu, kad būtų dvigubai didesnis malonumas. Šis dviejų dydžių stimuliatoriaus žiedas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems paįvairinti, arba erotikos ekspertams, norintiems savo arsenalą suteikti intensyvaus malonumo.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Tai įkraunamas gaidžio žiedas su specialiu papildomu žiedu kamuoliukams laikyti! Tamprus, tačiau prigludęs silikoninis varpos žiedas ir galingas variklis su dešimt atskirų funkcijų pagreitina jūsų erekciją, todėl ji tampa stipresnė ir kietesnė, o vibracijos taip pat įkvepia jūsų partnerį pasiekti kulminaciją prasiskverbimo metu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Nori pakilti lygiu? „Bcharmed Basic Plus“ yra dvigubas masažinis žiedas su stipriu mini varikliu, puikiai tinka žaisti tiek solo, tiek partneriams. 100% kūnui nekenksmingas silikonas suteikia jai lanksčios tempimo, kad priglustų taip patogiai, kad greitai tarnausite ilgiau. Jo šilkinis pojūtis kartu su penkiais vešliais vibracijos modeliais jam suteikia stipresnę erekciją ir tuo pačiu metu jai malonumą klitoriui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Mėgaukitės ilgalaike ir intensyvia stimuliacija su Saturno gaidžiu ir rutuliniu žiedu iš Hueman kolekcijos. Žiedas riboja kraujotaką, todėl jūsų varpa ir kamuoliukai tampa ypač jautrūs liesti, o erekcija taps sunkesnė ir truks ilgiau. Žiedas turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (3 greičiai ir 7 raštai). Jis turi tvirtą šerdį su minkšta silikonine danga patogiam naudojimui.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Aprūpinkite savo pakuotę galingu silikoniniu žiedu, skirtu sustiprinti jūsų veržlumą, su aksominiu žiedu, kad jūsų meilužis galėtų atsitrenkti ir trintis! Šis gaidžio žiedas turi galingą vibruojančią šerdį, padengtą šilkiniu silikoniniu paviršiumi, kad jaustumėtės prabangiai – įrenkite šį žiedą ir patogiai apribokite kotą bei krepšį, kad padidintumėte erekcijos trukmę ir kietumą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvigubas žiedas papildomam prigludimui!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel žengia dar toliau, tenkindamas jusles, ir pristato naują kolekciją, pagamintą iš tamsoje šviečiančio silikono. Visa eilė 3 iš naujo interpretuotų bestselerių, kurie tamsoje taps naujais geriausiais draugais.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160691 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.