×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas

Elementai 97 į 1281843 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Endless Fun Black

    Šis jausmingas, lyčių nepriklausantis įrenginys leidžia akimirksniu kūrybiškai žaisti, ypač poroms, norinčioms išlavinti vaizduotę. Šis daugiafunkcis žaislas su 180° besisukančia minkšto silikono galvute patogiai prisitaiko prie visų padėčių.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Pristatome pirmą tokio tipo melžėjo masturbacijos technologiją, sukurtą taip, kad jūsų kotas būtų pilnai apsuptas vibruojančia, sukamąja stimuliacija, kad galėtumėte mėgautis savimi!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Geriau nei tikras: švelni oda, kietas branduolys ir vibracija!

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Trijų taškų stimuliatorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    „Handy“ yra revoliucinis sekso žaislas, suteikiantis sekso technologijų pramogą masėms. Handy filosofija remiasi seksualinio smalsumo normalizavimu ir sekso pozityvumo skatinimu kiekvienam. Štai kodėl jis sukurtas taip, kad būtų kuo patogiau pritaikomas, nes pilnai reguliuojamas rankenos ir eigos ilgis, kad atitiktų visas formas, dydžius ir pageidavimus.

    549 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Greedy Girl įkraunamas triušio vibratorius sujungia šilkinį silikoną ir 36 galimus vibracijos režimų derinius, kad suteiktų neįtikėtinus orgazmus.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Storas, lankstus ir toks galingas, ši laukinė silikoninė atmosfera privers jus šaukti iš džiaugsmo! „Adam & Eve's Joy Ride“ atmosfera jūsų karštosioms vietoms suteikia 8 jaudinančių vibracijos funkcijų. O kai trokštate daugiau, paspauskite maitinimo padidinimo mygtuką, kad paleistumėte 10 sekundžių INTENSE turbo vibraciją. Įkraunamas neribotam įspūdžiui.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    Hismith yra integruotos įmonės projektavimas, plėtra ir gamyba. daugiausia dėmesio skiriame aukščiausios klasės sekso mašinų projektavimui ir gamybai. Mūsų tikslas – padėti savo klientams siekti didžiausio malonumo asmeniniame gyvenime. Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir abipusiai naudingi su kitais prekių ženklais.

    369 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Du „Satisfyer Spectacular Duo“ silikoniniai žiedai riboja kraujotaką varpoje ir sėklidėse. Klitorio stimuliatorius suteikia papildomo susijaudinimo. Dėl akį traukiančio futuristinio dizaino šis gaidžio žiedas tikrai verčia galvą.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausią iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurtas garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    „SilexD“ siūlo ypač minkštą aukštos kokybės silikoną su dvigubo tankio SILEXPLAN užpildu ir vidine kieta šerdimi, užtikrinančia itin tikrovišką pojūtį ir neprilygstamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPLAN formulė, naudojama mūsų gaminiams medžiagai, užtikrina didesnį dildo tankį ir didesnį lankstumą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulyje nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Royal One Ring

    Suteikite savo vyriškumui jausmingą patobulinimą su mūsų Royal One. Maloniai lankstus, mūsų žiedas prisitaiko prie visų dydžių ir apkabina jūsų varpą, sukurdamas kraujo stazės efektą, kad būtų ilgesnis malonumas ir jausminga ištvermė.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Ar nori viso to? Ar trokštate pajusti aistringą meilužio veržimąsi, jo pirštų pulsą prie jūsų G taško, pirštų galiukų plazdėjimo į jūsų lytines lūpas?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Triušio vibratorius, turintis virpesių judėjimą, liaudiškai žinomas kaip „ateikite čia“. Trigger yra svyruojantis masažuoklis, pripažintas vienu inovatyviausių ne tik dizaino, bet ir funkcionalumo, universalumo bei galios prasme.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave Black

    Dėl savo novatoriškos WaveMotion technologijos LOKI Wave yra didžiausias naujas malonumo produktas vyrams, besisukantis pirmyn ir atgal viliojančiu judesiu, kad gautų labiausiai patenkinamą prostatos masažą.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    „Multi P-Joy“ yra tikra vyriško malonumo naujovė. Lanksčioje galvutėje yra pirmasis variklis su masažo kamuoliukais, kuris juda aukštyn ir žemyn, kad dėl savo banguoto veleno kuo tiksliau glostytų prostatą. Antrasis variklis turi besisukančius rutulius, kurie stimuliuoja išangės sienelę, o trečiasis variklis yra sutelktas į tarpvietės malonumą. Dėl apvalios formos garantuojamas lengvas ir minkštas įsiskverbimas. Prostatos masažuoklis turi 5 aukštyn ir žemyn režimus, 5 sukimosi režimus ir 7 vibracijos režimus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Pats fantastinis glostytojas jau čia! Prisijunkite prie erotinės patirties, kuri uždegs visus jūsų pojūčius. Įlįskite į tikrovišką makšties įėjimą ir mėgaukitės unikalia vibruojančia ir veržiančia kamera. Stebint veiksmą per įvairiaspalvį langą, jis dvelkia ir apima gyvenimišką jausmą, kurio dar niekada nepatyrėte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Šis vibruojantis masturbacijos glostiklis pranoksta fantaziją, leidžia įsiskverbti į makštį ir pajusti viduje esantį liežuvį! Gydykite savo penį 3 greičiais ir 4 funkcijomis – vibracija iš vulvos ir mirgėjimo iš liežuvio. Tiesiog sutepkite ir paslyskite! Jūs netgi galite nuimti liežuvio dalį, kad galėtumėte ją naudoti atskirai kitoms kūno dalims.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Tai pirmasis rinkoje APP valdomas analinis kištukas su rex triušio kailio kamuoliuku. Galite valdyti arba būti kontroliuojami, todėl niekada nežinote, kada ateis kitas triukšmas. „Magic Bunny“ turi galingą volframo plieno variklį su gilia stipria vibracija.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Revel Winx Blue

    Nešiojamas ir diskretiškas „Winx by Revel“ turi vibruojančią kulką ir belaidį nuotolinio valdymo pultą, skirtą naudoti vienam arba su partneriu. Winx kulka yra įkraunama ir pagaminta iš platinos silikono. Kulka yra atspari vandeniui / nuotolinio valdymo pultas nėra. Komplekte yra CR2032 nuotolinio valdymo pulto baterija.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Sukasi ir juda aukštyn ir žemyn: sekso žaislas vyrams, reguliuojamų režimų dėka – imituoja skirtingus greičius ir judesius – o važiuojant aukštyn ir žemyn silikoniniu įdėklu, nereikia nieko daryti, tik mėgautis. Jei norite, prietaisas atlieka gražų gilių masažą 1 lygiu. Vyriškas masturbatorius, triukšmo lygis vidutinis, forma gana elegantiška.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Unite Purple

    Išbandykite naująjį We-Vibe II Plus! Garsus porų vibratorius. Lankstus ir universalus We-Vibe II Plus kelia poras į naujas malonumo aukštumas.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    JĖGOS IR Universalumo DERINIMAS SU DU VARIKLIAIS IR DVIGU GALU KLITORO, G TAŠKO IR ANALINIU STmuliacijai

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir itin patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūruoto Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Dienos malonumai ir naktinis pasitenkinimas Venera iš INYA. Nuotoliniu būdu valdomas individualiam naudojimui arba sprogstamųjų porų žaidimams. Galingas, patogus ir paprastas naudoti, „Venus“ yra įdėtas į pliušinį, saugų kūnui silikoną.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Pivot

    Lipkite į ringą ir atraskite visiškai naują intymaus malonumo pasaulį. „Pivot by We-Vibe™“ užtikrina komfortą ir stabilumą, leidžiantį sekso metu pasirinkti įvairias padėtis. Aukštos kokybės žiedas, kuris stimuliuoja klitorį sekso metu ir padidina malonumą abiem partneriams.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim yra besisukantis prostatos ir tarpvietės masažuoklis, puikiai tinkantis pradedantiesiems masažuoti prostatą arba tiems, kurie nori kažko šiek tiek mažesnio. Naudodamas tą pačią technologiją, kaip ir visame pasaulyje žinomas revo asortimentas, „revo slim“ suteiks intensyvią, tikslinę prostatos ir tarpvietės stimuliaciją. „Slim“ turi papildomas daugiakrypčio veleno sukimosi parinktis ir yra atsparus vandeniui, kad būtų lengviau valyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Ieškote tinkamo, negalite apsispręsti ir galbūt nežinote, ką daryti? Mes jus sutvarkysime – tai JIS! Iš pirmo žvilgsnio jis yra labai gražus ir gana violetinis. Naudodami pirmą kartą būsite nustebinti jausmingų ir autentiškų potraukių, jaudinančių vibracijų ir klitorio siurbimo. Tai dar labiau viliojanti trijulė nei 3 riešutai Pelenei!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Dar niekada silikoninė apdaila nebuvo tokia tikroviška, lanksti, šiluminė ir nenuilstamų funkcijų, apie kurią visada svajojo.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Pasiruošę geriausiam savo gyvenimo masturbacijos potyriui? Puikiai tinka pradedantiesiems, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker siūlo visišką jutiminį malonumą. Galinga vibracija derinama su aistringomis dejonėmis ir seksualiais pokalbiais, kad masturbacijos sesijos pakiltų į visiškai naują pasitenkinimo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Leiskite save suvilioti dviguba šio žavingo pasitenkinimo priemonės stimuliacija. Išorinis išlenktas petys remiasi ant klitorio ir suteikia jam jaudinantį vibracinį masažą. Antrasis variklis rūpinasi makšties vidumi, o jei norite, galite prijungti Hug Me prie programėlės telefone ir leisti jai vibruoti pagal jūsų mėgstamos muzikos ritmą arba taip pat intensyviai kaip jūsų partneris iš kitos pusės. pasaulis nustato.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja

Elementai 97 į 1281843 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.