×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas

Elementai 65 į 961843 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Top Secret Pink

    Dėl plataus, plokščio pagrindo iš minkšto silikono pagamintą Top Secret galima diskretiškai ir patogiai dėvėti kelyje. Gilios, galingos tūrinio veleno vibracijos taip pat gali būti valdomos intuityviai ir individualiai per programėlę.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Verge

    Naujas ir jaudinantis būdas patirti malonumą su partneriu arba savarankiškai. Penio žiedai sukurti pilnesnei, ilgiau trunkančiai erekcijai ir galingesniam orgazmui. Verge turi papildomą naudą – stimuliuoja tarpvietę. Verge stimuliuoja tarpvietę – erogeninę zoną, kuri reaguoja ir į spaudimą, ir į vibraciją.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Veikia kaip niekas kitas, „Cutie Heart“ yra žavinga dvigubų oro impulsų vibratorių naujovė.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Kad patirtis būtų geresnė, prieš naudodami pirmą kartą visiškai įkraukite. Prostatos vibratorius maitinamas dviem varikliais. Variklis valdo traukos veiksmą, siūlydamas 3 skirtingus režimus. Kitas variklis valdo vibraciją, suteikdamas 12 skirtingų stimuliuojančių modelių. Nesvarbu, ar norite švelnios preliudijos, ar itin stiprios stimuliacijos, kurios nuves jus į ribą, šie įvairūs pojūčiai tikrai patenkins jūsų poreikius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Duelist Dark Blue

    Ieškote varpos žiedo, kuris atlaikytų viską ir viską, ką atsinešate? sveikinu dvikovininką!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Su 3 varikliais silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 3 sugadins visas jūsų karštąsias vietas: naudokite jį kaip gulimą vibratorių, slėgio bangų vibratorių arba G taško vibratorių, kad galėtumėte mėgautis įvairiapusiškumu, kai mėgaujatės vienu metu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Golden Moments

    2 aukštos kokybės, aukščiausios kokybės žaislai už puikią kainą! Šie du perkamiausi žaislai tikrai bus populiarūs – ypač dėl puikios kainos. Visapusiškas malonumų rinkinys karštoms solo ar porų pramogoms.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Cream

    Rudens rudens ponia Fleshlight yra viskas, ko galite tikėtis iš šios Puerto Riko pornografijos sensacijos. Įstumkite gaidį tarp jos gražių įdegusių lūpų ir iš karto pasimatys su įvairiomis viliojančiomis tekstūromis, pasižyminčiomis tankiais malonumo iškilimais ir kryžminiu vafliniu tinkleliu su pertraukiamomis stangrumo bangomis. Pagaliau dabar turite galimybę pasigaminti šią Latina princesės pūlingą KREMĄ.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Siekdama ir toliau tobulinti, kokie sekso žaislai galėtų būti, Crave pastūmėjo voką ir sukūrė savo nešiojamųjų technologijų versiją. Vesper yra ir puikus papuošalas, ir stiprus plonas vibratorius. Daugelis sukūrė vibratorių, kuris nepasiteisina kaip kokybiškas papuošalas arba gudrus pakabukas su nepaprasta vibracija. Crave įsitikino, kad Vesper tikrai gali padaryti tiek elegantiškiausiu, tiek apgalvotu būdu. Crave tiki, kad tu gali turėti viską.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Išmaniuoju telefonu valdomas drugelio vibratorius (iPhone ir Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Nešiojamas ir diskretiškas „Winx by Revel“ turi vibruojančią kulką ir belaidį nuotolinio valdymo pultą, skirtą naudoti vienam arba su partneriu. Winx kulka yra įkraunama ir pagaminta iš platinos silikono. Bullet yra atsparus vandeniui / Nuotolinio valdymo pultas nėra. Komplekte yra nuotolinio valdymo pulto CR2032 baterija.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausias iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurta garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Ar nori viso to? Ar trokštate pajusti aistringą meilužio veržimąsi, jo pirštų pulsą prie jūsų G taško, pirštų galiukų plazdėjimo į jūsų lytines lūpas?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hugo Black

    Prostatos orgazmas yra didžiausias, intensyviausias orgazmas, kokį tik gali patirti vyras, o nuotolinio valdymo pultas HUGO yra puikiai sukurtas pasiūlyti visiškai naujus seksualinio pasitenkinimo būdus.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Pirštų vibratorius su 9 galingomis vibracijos tekstūros galvutėmis intensyviam stimuliavimui

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Šis lazdelės masažuoklis yra puikus įrankis, padedantis atsipalaiduoti po ilgos ir sunkios dienos. Kaip jau seniai visi žinome, vibracijos yra gyvybiškai svarbios norint išgydyti nuovargį, numalšinti raumenų įtampą, malšinti kūno skausmus ir padėti atsigauti sportuojant.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 yra antrosios kartos mūsų galingas reguliuojamas prostatos masažuoklis su galinga P taško ir tarpvietės stimuliacija.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Trokštate neįtikėtino oralinio sekso žaidimo ir nuostabios g taško stimuliacijos? Gaukite geriausią iš abiejų pasaulių su Her Ultimate Pleasure Pro! Ši naujausia naujovė suteikia jums visus jaudinančius, apdovanojimus pelniusius originalaus „Her Ultimate Pleasure“ veiksmą, PLIJUUS visas intensyvaus g taško stimuliavimo privilegijas, kurios neabejotinai nuves jus per slenkstį gniaužiant lapą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 galios varikliai daro silikoninį Satisfyer Curvy Trinity 4 universalų universalų įrenginį. Malonumo atnešėjas gali būti naudojamas kaip gulimo, slėgio bangos ir G taško vibratorius, jis gali pasigirti intensyviais virpesiais ir pulsuojančiomis slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orctan Automatic Masturbator

    Susipažinkite su Orctan: automatinis masturbatorius, suteikiantis iki šiol tikroviškiausią oralinio sekso pojūtį, sukurtas Womanizer išradėjo. Šis ateities sekso žaislas aprūpintas masažiniais voleliais ir 9 programomis, kurios sukuria naujus susijaudinimo pojūčius, kurių kulminacija yra orgazmas. Dar intensyvesnei stimuliacijai Orctan įrengta galios didinimo funkcija, vibracijos stiprintuvas, apvado funkcija ir 3 automatiniai režimai.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Lush Gia Black

    Ieškote itin galingų vibracijų? Šis elegantiškas „du viename“ masažuoklis skleidžia gilias, triukšmingas vibracijas, rezonuojančias iš masažo lazdelės galvutės, arba apverskite ją ir tyrinėkite gražius G dėmės rankenos išlinkimus. Gia turi du mygtukus, kurie valdo kiekvieną galą atskirai. Slinkite per 7 funkcijas, kad rastumėte pojūčius, atitinkančius jūsų norus. Belaidis ir USB įkraunamas, Gia sukurtas taip, kad jį būtų lengva naudoti. Pagamintas iš lygaus UltraSilk silikono, saugus kūnui, be ftalatų ir lengvai valomas.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Mūsų Rrrolling Explosion sujungia galingą vibraciją su naujovišku stimuliuojančiu kamuoliuku viduje. Naujoviška technologija kartu su elegantišku dizainu stimuliuoja G tašką per tikslią ergonomiką ir sukuria kvapą gniaužiančius orgazmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Šis daugiafunkcis ir kompaktiškas masažuoklis, specialiai sukurtas tyliems ir galingiems intymiems kūno masažams, prisitaikys prie visų jūsų poreikių. Ergonomiškas ir lengvai valdomas, įvairūs vibracijos režimai idealiai sumažina raumenų įtampą ir tuo pačiu siūlo platų intymių ir jausmingų malonumų spektrą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Susipažinkite su Calor – mūsų pirmuoju 2022 m. pristatymu ir naujausiu mūsų sekso tolimojo susisiekimo linijos papildymu! Calor yra kompaktiškas vyriškas masturbatorius su reguliuojamu gyliu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 variklį su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Desirable turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, sklandus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    Jums be galo patiks įtraukta belaidžio nuotolinio valdymo funkcija. Lengva pritaikyti jo vibracijas prie savo. Paskolinkite nuotolinio valdymo pultą savo ypatingam partneriui, kuris suteiks jums galimybę mėgautis sultinga vibracija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Black

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA yra neįtikėtinai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Reguliuojamo dydžio Satisfyer Swordsman gaidžio žiedas sustiprina erekciją ir pailgina mylėtis, nes turi kraują sulaikantį poveikį. Pagamintas iš silikono, didelis banguotas klitorio stimuliatorius taip pat džiugina abu partnerius intensyvia vibracija.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Valdomas nuotoliniu būdu per APP, atsisakymas galios ir leisti savo partneriui vesti jus į malonią kelionę iš bet kur ir bet kada.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 961843 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.