×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas

Elementai 33 į 641843 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with with 5 Shocks & Rotations Skin

    PALOQUETH dildo turi 10 skirtingų vibracijų variantų, todėl tai yra dinamiškas ir įvairus žaislas. Be to, jis taip pat turi papildomus 6 skirtingus stūmimo ir sukimosi modelius, kad kutentų jūsų pojūčius ir kad visa patirtis būtų labiau pritaikoma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Pink

    Jau daugelį metų PATCHY PAUL buvo laimingas, įžūlus FUN FACTORY veidas. Neperšlampamas, įkraunamas vibratorius „Pagaminta Vokietijoje“ iš kūnui draugiško ir bekvapio silikono.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    Satisfyer Cotton Candy išsiskiria ovalo forma ir kompaktišku dizainu. Padedamas vibratorius, pagamintas iš kūnui draugiško silikono, lepina klitorį įdomiu slėgio bangų ir vibracijos deriniu.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream Extreme Elite Moto-Bator 2

    Patirkite geriausią laisvų rankų įrangos patirtį! Naujas ir patobulintas variklis „Motor Bator 2“ suteiks jums didžiausią siurbimą, vibraciją ir galingiausią stūmoklio veikimo trauką, kokią jūs kada nors patyrėte. Siurbimu ir stūmimu galima mėgautis tiek kartu, tiek atskirai!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting Rotating Dildo 5 Vibration 3 Thrusting & Rotating Modes with Remote

    Realiai stumiantis dildo turi 5 skirtingų vibracijų ir 3 stūmimo bei sukimosi greičių. Nesvarbu, ar tai būtų aukštyn, žemyn ar apvaliai, jis suteikia pojūčių, kurie sutelkti ne tik į jūsų G tašką, bet ir į nervų galūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

    Patogus Satisfyer Pro Penguin dizainas ypač žavi jausmingo solo žaidimo naujokus savo miela forma ir paprastu naudojimu. Išlenkta šio slėgio bangos vibratoriaus galvutė sukuria dar nepatirtas kulminacijas su 11 skirtingų programų. Įkraunamos baterijos paruošia jį bet kokiems nuotykiams.

    109 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Lygi ir suapvalinta, šio dildo vibratoriaus galvutė yra ergonomiškai pasvirusi, kad lengvai pasiektų jūsų nepagaunamą malonumo zoną, o zuikio ausys yra puikioje padėtyje, kad stimuliuotų jūsų klitorį švytinčia vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Inspiration Red

    Elegantiškame Adrien Lastic dviviečiame žaisle yra klitorio siurbimo stimuliatorius su vibruojančio kiaušinio deriniu ir įmontuotu nuotolinio valdymo pulteliu, sukurtu skleisti autentišką dvigubą ekstazę. Atstumas ir vieta nebėra problema, nes galite prisijungti naudodami mūsų naują programą ir dalytis intymiomis akimirkomis su savo partneriu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Vibrator Fuck Machine with Suction Cup Black

    PALOQUETH iš tiesų pristatė daug produktų su keičiamomis funkcijomis, tačiau šis produktas tikrai yra šedevras. Įspūdingo variklio, esančio šioje daugiafunkcėje stūmimo mašinoje, pakanka, kad jūsų sultys tekėtų. Šis daug funkcijų turintis žaislas puikiai papildys jūsų žaislinę krūtinę.

    91,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Love Breeze Ice Blue

    Nuostabios slėgio bangos be kontakto stimuliuoja klitorį 11 intensyvumo. Love Breeze taip pat įkvėps savo minkšta silikonine galvute, įkraunama baterija ir ergonomiška, vandeniui atsparia apdaila.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    „Deluxe Mega-Bator“ yra vienintelis laisvų rankų įrangos masturbatorius pasaulyje, kuris atlieka visą darbą už jus, kad galėtumėte patirti didžiausią malonumą be rankų! Novatoriškas Deluxe Mega-Bator sujungia laisvų rankų įrangą ir stūmimą, kuriuo galima mėgautis 10 unikalių modelių, kad būtų galima visiškai pritaikyti masturbacijos seansus. Mėgaukitės geriausia iš abiejų pasaulių!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Pink

    Galingos vibracijos – lengvai reguliuojamos nuotolinio valdymo pulteliu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    „You2toys“ vibratorius RC Fucking Machine 2.0 turi reguliuojamo kampo siurbtuką. Siurbtukas tvirtai prilimpa prie bet kokio lygaus paviršiaus ir reiškia, kad jis puikiai tinka naudoti laisvų rankų įranga. Siurbtuką taip pat galima nuimti.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Eksperimentuokite su 7 laižymo režimais, kad gautumėte įvairiausių pojūčių: 7 skirtingus laižymo režimus turintis kaušelio formos stimuliatorius moterims puikiai tinka jūsų neklaužadoms. Pritvirtinkite jo lanksčią angą aplink jautriausias vietas, įjunkite, kaušelio viduje esantis vibruojantis liežuvis pradės „mirksėti“ per visas jūsų dalis, kad patirtumėte nuostabią patirtį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    „Satisfyer Men Heat Vibration“ turi naujovišką šilumos funkciją, kuri paverčia jūsų malonumą kvapą gniaužiančiu tikroviškumu. Šildymo funkciją galite reguliuoti 3 lygiais iki 40 laipsnių Celsijaus ir leiskite jaukiai šilumai minkštame ir sklandžiai išvesti jus iš proto. Jei užsimerksite iš malonumo kupinos ekstazės ir tiesiog leisitės į malonumo viršūnę, žaibiškai pamiršite, kad čia patekote su žaislu! Netikite? Tada išbandykite!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Classic

    Partnerio žaislas yra partnerio vibratorius, dėvimas mylėjimosi metu, kad stimuliuotų jus abu vienu metu.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    „Wildolo“ yra profesionali sekso žaislų srityje dirbanti įmonė, kurios tikslas – įkvėpti naujausias seksualinio linksmumo dizaino idėjas ir pateikti populiariausius bei maloniausius žaislus.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    4 dažnių stūmimo funkcija imituoja tikrą masturbacijos jausmą (slysti aukštyn ir žemyn? Kadangi tai tarsi važiavimas bėgiais valdomu keltuvu ir visą laiką masturbuojasi iki orgazmo), vidinės 3D dalelės masažuoja jūsų 7 dažnių vibraciją, jausitės traškūs kurčias ir greitai pasieksite orgazmą, jausitės patenkinti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Pirmieji tokio tipo: Sizzling Simon yra beprecedentė, nes E-Stim Vibes yra pirmieji ir vieninteliai žaislai, kurie leidžia vienu metu mėgautis ir vibracija, ir elektrine stimuliacija – ir jiems net nereikia nervų stimuliatoriaus rinkinio.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Novatoriškas Rrrolling Pleasure du kartus išlepina intensyviomis vibracijomis ir riedančiu kamuoliuku antgalyje. Patirkite intensyvų G taško stimuliavimą su lenktu dizainu ir subtilia griovelio struktūra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžianti į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Power Ring

    Ši aureolė meiliai glosto jūsų vyriškumą, bet tai, ką su ja darote, yra ne kas kita, kaip nekalta! „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo, užtikrindamas, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės ilgalaikiu, dilgčiojančiu maloniu pojūčiu. Šis mažas džiaugsmo nešiklis puikiai tinka naudoti kartu ir suteiks daug džiaugsmingų potyrių jūsų meilės gyvenimui!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Paloqueth prostatos masažuoklis ne tik sumažina riziką susirgti nuo prostatito iki prostatos vėžio, bet tuo pačiu pagerina erekcijos funkciją ir sėklinio skysčio cirkuliaciją, bet ir jaučiasi tiesiog fantastiškai!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    „Hush 2“ yra antrosios kartos galingas „Bluetooth“ valdomas analinis kištukas. Naujas aptakus ir sklandus dizainas daro jį patogesnį trumpiems ar ilgiems užsiėmimams bet kur.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO suteikia puikų klitorio ir G taško stimuliacijos derinį. DUO klitorio stimuliatoriuje naudojama Pleasure Air™ technologija, o jūsų G taškas masažuojamas tobulai išlenktu ir galingu vibratoriumi. Pasiruoškite mišriam orgazmui, kurio visada norite.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic™ pagerina masturbaciją galingu siurbimu, kad gautumėte geriausią glostymo patirtį. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogstamai laisvų rankų įrangai vibracijai, supančia jūsų kamuoliukus su minkštų malonumo galvučių eilėmis ir eilėmis. Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Puikiai tinka naujokams ir patyrusiems žmonėms. 7 vibracijos režimai – naudojant tiek stūmimą, tiek sukimąsi ir vibraciją vienu metu suteikiama geriausia patirtis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro Traveler

    Nesvarbu, ar esate pasaulio keliautojas, ar laimingas namuose: praktiškas dangtelis turi magnetinį užsegimą, todėl jūsų malonumo draugas yra diskretiškas ir higieniškas draugas. Dėl kompaktiško dydžio „Satisfyer Pro Traveller“ galima greitai įsidėti į savo krepšį. Dėl elegantiško dizaino ir kvapą gniaužiančių vidinių technologijų tai yra gyvenimo būdo gaminys, be kurio neturėtų apsieiti nė viena žaislų kolekcija.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Squeezable Automatic Deep Throat 3D Realistic Structured Pussy Masturbator

    Visiškai pritaikomas sandarumo požiūriu, masturbatorius turi plačią plokštę, esančią ant tvirto išorinio korpuso, kuri perduoda rankos spaudimą tiesiog suspaudžiant, kad padidintų trintį, sukibimą ir sandarumą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    „Curvy Trinity 5“ iš „Satisfyer“ yra oro impulsų stimuliatorius, žaislas „trys viename“, skirtas didžiulėms pramogoms!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca2™ yra naujos kartos Esca™; universalus nešiojamas masažuoklis su įmontuotu LED indikatoriumi. Su „Bluetooth®“ įgalintu žaidimu, kurį galima valdyti programėlėmis, galite bendrauti su savo mylimuoju iš viso kambario ar viso pasaulio. Prijunkite savo Esca2™ prie kito KIIROO® gaminio ir leiskite partneriui patirti malonių pojūčių, kad galėtumėte mėgautis tikrai interaktyvia patirtimi. Šviečiantys LED žibintai sinchronizuojasi su vibracijomis, suteikdami vaizdinį grįžtamąjį ryšį jūsų partneriui.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration

    Naujos kartos „Flip Zero“ pasiruošę ūžti! Trinanti vibracija iš elastomero rankovės atneša į jūsų rankas pojūtį iš kito pasaulio. Tai tapo įmanoma naudojant dar vieną Tenga sukurtą pirmąjį; dvi „vibruojančios šerdys“, esančios elastomero viduje. Mėgaukitės naujausiu Tenga vibruojančiu malonumu.

    349 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 641843 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.