×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 129 į 1601375 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fleshlight Turbo Core

    MALONUMAS ŠERDŽIAI Fleshlight Turbo Core siūlo kelis vidinės stimuliacijos sluoksnius, specialiai sukurtus atkartoti žemę drebinančius oralinio sekso pojūčius. Unikaliai suprojektuotas su mūsų patentuotais keliais pakabinamais įėjimo taškais, kiekvienas sluoksnis sugriebs jus įvairiais tekstūros pojūčiais.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Air-Tech Strong

    Atraskite aerostimuliacijos pojūtį. Atsižvelgdama į vartotojų ir prekybininkų atsiliepimus, TENGA pagaliau sukūrė higieną, daugkartinio naudojimo CUP stiliaus masturbatorių!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Tai Lorna, jūsų naujoji prabanga! Jis yra visiškai automatinis ir nustebins jus niekuo nepanašiomis funkcijomis. Pasirinksite jos parinktis naudodamiesi nuotolinio valdymo pultu, ir vienas dalykas yra tikras – jūsų laukia aistra ir seksualinis pasitenkinimas visą gyvenimą!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Body Language Light

    Šis kūno formos glostiklis pagamintas iš ypač minkštos ir tamprios TPE gumos, kuri yra glotni ir lanksti, tačiau pakankamai tvirta, kad sukurtų puikų atsparumą bet kuriai kūno daliai. Lygios kreivės ir rutuliukai veda į vidinį kanalą, kuris yra apskritas ir su karoliukais, suteikiantis tekstūros jausmą. Įtraukiamas vibruojantis skambutis ir atsisiunčiamas erotinis filmas, kad patirtis būtų linksmesnė ir įvairesnė. Atsparus vandeniui, lengvai valomas, be latekso.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

    Riley Reid's Utopia, pasižyminti revoliuciniu nauju susuktu dizainu ir unikaliomis „malonumo kišenėmis“, yra puikus briaunoto malonumo ir griežtos stimuliacijos derinys. Kiekvienas įstūmimas giliai į jos angą suteikia maksimalų malonumą ir užtikrina maksimalų orgazmą.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Adel Onahole Masturbator

    Tikras stiliaus gaminys; dydis ir tekstūra beveik identiški tikro asilo.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orctan Automatic Masturbator

    Susipažinkite su Orctan: automatinis masturbatorius, suteikiantis iki šiol tikroviškiausią oralinio sekso pojūtį, sukurtas Womanizer išradėjo. Šis ateities sekso žaislas aprūpintas masažiniais voleliais ir 9 programomis, kurios sukuria naujus susijaudinimo pojūčius, kurių kulminacija yra orgazmas. Dar intensyvesnei stimuliacijai Orctan įrengta galios didinimo funkcija, vibracijos stiprintuvas, apvado funkcija ir 3 automatiniai režimai.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Tantaly ir Morgpie kartu pristatė pirmąją Tantaly pornografinę sekso lėlę, naudodami 3D technologiją, kuri puikiai atkuria Morgpie kūno proporcijas. Stovi apie 31,5 colio ir sveria apie 63 svarus, jos krūtys yra dailios, sultinga ir skani makštis, o užpakaliukas yra tobulai tonuotas ir stangrus. Jums nebereikia fantazuoti apie Morgpie; tiesiog tikrai palieskite ir pasimėgaukite jos seksualiu ir gražiu kūnu.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Victoria Masturbator

    Viktorija visada pasiruošusi tau, kai tik jos nori! Ji yra maža, minkšta ir jaučiasi labai gyva. Jos provokuojanti poza leidžia į ją įsiskverbti įvairiais būdais. Meilės lėlė turi tikrovišką makštį ir išangę, kurių kiekviena turi savo tekstūruotą kotą.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

    Praktika daro tobulą, ypač miegamajame. „Quickshot Stamina Training Unit“ sujungia du mūsų populiariausius produktus į diskretišką, atvirą glostiklį, sukurtą taip, kad įprastą masturbaciją paverstų labai malonia treniruote.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Tenga Egg Cloudy

    Storiausias iš TENGA EGG serijos gaminių sukuria debesų darinį, kuris jus išjudins. Pajuskite atšokusį debesis primenančių sienų pojūtį, pasinerkite į jo minkštumą.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Jei kada nors stengėtės rasti idealią laisvų rankų padėtį savo pramogoms, šis žaislas yra pasirengęs pasilenkti, kad patiktų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth James Realistic 18cm Dildo, Testicles & Anal Sex Doll Brown 4.8kg

    "Man patinka ši asilė vyriška lėlė, bet kodėl be varpos, kad galėčiau žaisti įvairiais būdais..." Štai jis, gerai išvystyta vyriška sekso lėlė su dilde, kuri gali patenkinti visus jūsų aktyvius ir pasyvūs poreikiai. Realaus masto dildo ir įtempta išangė gali suvokti dvigubą malonumą keiktis ir būti keiksmažodžiui, atverdama daugiau būdų žaisti jums ir jūsų partneriui

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Streetgirl's #2 Skin

    Gražaus dizaino su gražiai išsiplėtusia makštimi ir seksualiomis rausvomis lytinėmis lūpomis. Ši tikroviška privati dalis yra pagaminta iš gražaus modelio, kad patirtis būtų autentiškiausia.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Kur aistra susitinka su pasitenkinimu. Arcwave Voy rankinis glostiklis su sandarumo reguliavimo sistema ir We-Vibe Sync 2 reguliuojamu porų vibratoriumi su programėlės jungtimi.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Body Language Dark

    Šis kūno formos glostiklis yra ypač minkštas ir tamprios TPE gumos, kuris yra glotni ir lanksti, pakankamai tvirta, kad sukurtų puikų atsparumą bet kuriai kūno daliai. Lygios kreivės ir rutuliukai veda į vidinį kanalą, kuris yra apskritas ir su karoliukais, suteikiantis tekstūros jausmą. Įtraukiamas vibruojantis skambutis ir atsisiunčiamas erotinis filmas, kad patirtis būtų linksmesnė ir įvairesnė. Atsparus vandeniui, lengvai valomas, be latekso.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Nicole yra pirmoji Tantaly lengva sekso lėlė, turinti dideles papajų krūtis. Naudojant mūsų pažangų lėlių kūrimo procesą, Nicole svoris ir krūtys suteikia labai pageidaujamą efektą. Lengvesnis svoris leidžia laisvai keisti mėgstamas sekso pozas. Be to, jos krūtys yra didžiulės ir pakankamai minkštos, kad šokiruotų jus ir išpildytų jūsų norą žaisti krūtimis.

    1 149 €

    879 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Valdomas nuotoliniu būdu per APP, atsisakymas galios ir leisti savo partneriui vesti jus į malonią kelionę iš bet kur ir bet kada.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Pristatome pirmą tokio tipo melžėjo masturbacijos technologiją, sukurtą taip, kad jūsų kotas būtų pilnai apsuptas vibruojančia, sukamąja stimuliacija, kad galėtumėte mėgautis savimi!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    „Horny Nympho Slut“ yra sensacingas tikroviškas masturbatorius iš „Bangers by Hidden Desire“ kolekcijos. Šis didelis, drąsus, kūno stiliaus masturbatorius sukurtas taip, kad būtų malonus pasitenkinimas. Kokybiškas dizainas pagamintas iš aukščiausios klasės TPE ir pasižymi itin tikroviškais akcentais bei malonios tekstūros kanalais.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    „Handy“ yra revoliucinis sekso žaislas, suteikiantis sekso technologijų pramogą masėms. Handy filosofija remiasi seksualinio smalsumo normalizavimu ir sekso pozityvumo skatinimu kiekvienam. Štai kodėl jis sukurtas taip, kad būtų kuo patogiau pritaikomas, nes pilnai reguliuojamas rankenos ir eigos ilgis, kad atitiktų visas formas, dydžius ir pageidavimus.

    549 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty

    Įkiškite savo kotą į tvirtą ir sumaniai suprojektuotą Elsa Jean Tasty. Niekada nesijautėte geresnio pūlingo, o šis siekia įtikti.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Išbandykite viduje vykstančius veiksmus su šauniausiu „Fleshlight“ malonumo įrenginiu ir vieninteliu permatomu modeliu „Fleshlight Ice“. Dėl sustiprintos vizualinės stimuliacijos jūsų „Ice Lady“ vyriškas sekso žaislas jus priblokš.

    72,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Megan

    Kišeninis pūlingas su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad patirtumėte jaudinamų pojūčių. Megan yra mergina šalia, kuri tave įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Megan turi tempiamą makštį ir atvirą meilės tunelį, kad tilptų bet kokio ilgio varpą ir būtų lengva valyti. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Extreme Wet Pussies Super Slide & Glide

    PDX Extreme „Wet Stroker Super Slide & Glide“ slidinėjimo pramogoms nereikia tepalo. Neutralios, skaidrios išvaizdos masturbatorius tiesiog sudrėkintas trupučiu vandens!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Hole Black

    FLIP serijos evoliucija atneša jums FLIP AIR. Šis aptakus, lengvas žaislas, sveriantis tik 420 g, net ir didesnį vyrą pakvies į dangišką palaimą.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Nancy Virgin Tight Sex Doll 1.9kg

    Šio pūlingo užpakalio masturbatoriaus lytinės lūpos yra šiek tiek patinusios ir sandariai uždarytos, o makšties anga yra sandari, atkurianti tikrąją nekaltų lytinių lūpų išvaizdą, todėl pirmą kartą įėjus į jaudulį galite patirti tvirtai apvyniotą makštį. Nensė yra švelni ir elegantiška, negalite greitai susitvarkyti. Šis vyriškas masturbatorius tvirtai apvynios jūsų penį, o jūs tiesiog turėsite ją užvaldyti ir įsijausti į jos vidų!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Bella

    Kišeninis glostiklis su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad jaustumėtės. Bella yra mergina šalia, kuri tave įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Bella turi tamprią makštį. ABS puodelio dugną galima atidaryti arba uždaryti, kad būtų sukurtas siurbimas. Lengvai suimamas puodelis turi higienišką dangtelį. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601375 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.