×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 65 į 961333 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    „Deluxe Mega-Bator“ yra vienintelis laisvų rankų įrangos masturbatorius pasaulyje, kuris atlieka visą darbą už jus, kad galėtumėte patirti didžiausią malonumą be rankų! Novatoriškas Deluxe Mega-Bator sujungia laisvų rankų įrangą ir stūmimą, kuriuo galima mėgautis 10 unikalių modelių, kad būtų galima visiškai pritaikyti masturbacijos seansus. Mėgaukitės geriausia iš abiejų pasaulių!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

    Mėgaukitės intensyviu pūtimą primenančiu modeliavimu su neįtikėtinu „Suck N' Stroke“ galvos siurbliu. Šis lengvai naudojamas antgalio antgalis sukuria galingą siurbimo veiksmą, kuris stimuliuoja jautrias nervų galūnes, esančias po varpos galvute ir aplink ją.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly Mega Masturbator

    Visada svajojote išdulkinti tokią karštą kalę, tad ko lauki? Išimk savo apskretėlę iš dėžės, išimk nemokamą tepalą ir daužyk tą kalę, kol išdulkinsi jai kvailą! Šis didžiulis masturbatorius yra tikroviškiausias asilas, kurį kada nors pakliuvote – jis sveria daugiau nei 20 svarų. Minkšta, fanta mėsa apimanti ir masažuojanti jūsų gaidį, šis pliušinis pūlingas jaučiasi geriau nei tikras!

    459 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Quickshot Alien Lady & Butt

    „Alien Quickshot“ nusileido ir kartu atnešė kito pasaulio seksualinę patirtį. Kompaktiškesnė, lengviau saugoma mūsų standartinio Alien Freak Fleshlight versija, ši maža mėlyna kūdikėlis gali būti prasiskverbtas iš makšties ar užpakalio angos – jūs nuspręsite!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine

    Milkeris sukurtas atlikti visą sunkų darbą už jus, šis meilės aparatas specialiai sukurtas automatiniam glostymui ir čiulpimui, su dviem cilindrais įvairiems pojūčiams.

    1 149 €

    849 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    „Satisfyer Men Heat Vibration“ turi naujovišką šilumos funkciją, kuri paverčia jūsų malonumą kvapą gniaužiančiu tikroviškumu. Šildymo funkciją galite reguliuoti 3 lygiais iki 40 laipsnių Celsijaus ir leiskite jaukiai šilumai minkštame ir sklandžiai išvesti jus iš proto. Jei užsimerksite iš malonumo kupinos ekstazės ir tiesiog leisitės į malonumo viršūnę, žaibiškai pamiršite, kad čia patekote su žaislu! Netikite? Tada išbandykite!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

    Visada svajojote apie 36DD ir itin aptemptą juosmenį sušiktą šlamštą, tad ko lauki? Išimkite šią krūtinę mažylę iš dėžutės, išimkite nemokamą lubrikantą ir daužykite šią vingią gražuolę, kol išdulkinsite ją kvailai!

    379 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme B.J. Betty Oral Sex Love Doll

    Visada svajojote apie 36DD ir itin aptemptu juosmenu sušiktą šlamštą, tad ko lauki? Išimkite šią krūtinę mažylę iš dėžutės, išimkite nemokamą lubrikantą ir daužykite šią vingią gražuolę, kol išdulkinsite ją kvailai!

    269 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Quickshot Turbo Blue Ice

    Suaktyvinkite savo seksualinį gyvenimą! Pristatome „Quickshot Turbo“ – visiškai naują mūsų geriausiai parduodamo kompaktiško „Fleshlight“ versiją. Sukurtas naudojant Turbo Tech, šis kišeninis vyriškas masturbatorius buvo sukurtas taip, kad suteiktų jums prigludimo, čiulpimo ir sugriebimo jausmą, kitaip nei bet kas anksčiau.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Toys Masturbator Male Ass with Penis Skin

    Jei norite, šis masturbatorius su išange ir peniu per kelias sekundes nuves jus į septintąjį dangų! Jame yra išangė ir penis nuo 17,5 cm, todėl galite įgyvendinti visas savo seksualines svajones: vaginalinį ir analinį seksą? Viskas yra įmanoma! Dėl struktūros vidinėje išangės pusėje jūs patiriate papildomą stimuliaciją, kad gautumėte intensyvų malonumą. Visada naudokite pakankamai lubrikanto, kad patirtumėte gyvenimišką patirtį, kad seksas nesiskirtų nuo realybės. Dėl plokščių dalių masturbatorius yra labai stabilus, todėl galite nevaržomai stumti.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Jaučiate stresą? Tiesiog leiskite jam slysti! Suimkite stambią ergonomišką šio unikalaus glostiklio rankeną, paspauskite mygtuką ir išeisite į fantazijų šalį. Leiskite judesiams slysti ir slysti aplink jus, kol atsipalaiduosite ir mėgaukitės 3 glostymo greičiais, jau nekalbant apie niūrų interjerą, kuris pakeliui suteikia nuostabios tekstūros pojūtį. Greitai išvalykite ištraukę minkštą ir tamprų šepetėlį ir nuplaukite žaislų valikliu bei vandeniu. Įkraunama per USB.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    4 dažnių stūmimo funkcija imituoja tikrą masturbacijos jausmą (slysti aukštyn ir žemyn? Kadangi tai tarsi važiavimas bėgiais valdomu keltuvu ir visą laiką masturbuojasi iki orgazmo), vidinės 3D dalelės masažuoja jūsų 7 dažnių vibraciją, jausitės traškūs kurčias ir greitai pasieksite orgazmą, jausitės patenkinti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Realistic Masturbator Lifelike Pocket Pussy Brown

    O kas, jei jūsų namuose diena po dienos, vakaras po vakaro lauktų miela makštis ir lauktumėte jūsų penio? Ar jis trokštų, kad tu jį suimtum, įstumtum į jį savo narį ir jodintum aukštyn žemyn, kol jį užlies tavo malonumo sultys? O kas, jei jos makštyje būtų įtempta išangė? Nereikia gaišti laiko, ši gundanti Paloqueth pūlinga pavers tą jaudinančią fantaziją nuostabia realybe!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Patirkite geriausią laisvų rankų įrangos patirtį! Intensyvus siurbimas ir galingas stūmoklio veikimo stūmimas suteikia jums stipresnius orgazmus ir maksimalų malonumą! Siurbimu ir stūmimu galima mėgautis tiek kartu, tiek atskirai!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men One

    Įtemptas darbe? Atsipalaiduokite su Satisfyer Men. Su Satisfyer Men tiesiog nustatykite slėgio lygį patys. Priklausomai nuo to, kaip jums patinka, naujoviškas vidinis slėgio reguliatorius sukuria stiprų arba švelnų vakuumą. Seksualus efektas: Satisfyer Men praktiškai praryja jūsų penį. Pojūtis, kuris nuves jus į intensyvų kulminaciją.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Elizabeth Grainy Realistic Skin Sex Doll Brown 2.7kg

    Realistiškas masturbatorius, besisukantis Elizabeth, turi aptemptą, apkūnų užpakalį, seksualų liemens lizdą ir patrauklius pilvo raumenis. Dėl jūsų intensyvaus įsiskverbimo Elžbietos žąsies oda ant rudo užpakalio perteikia jaudulį ir malonumą, kurį jai suteikiate. Visos pūlingo užpakalio masturbatoriaus įdomios detalės yra 1:1 atkurtos tikrai karštai naktinio klubo merginai, todėl sunku atskirti, ar žaidžiate fantastiniame žaidime, ar realybėje!

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Besisukančios vibracijos suteikia gryną ekstazę su šiuo lanksčiu glostytuvu, kuris sukurtas taip, kad jaustųsi gyvas, pradedant nuo tikroviško burnos formos įėjimo. Valdykite kiekvieną variklį atskirai, kad pritaikytumėte savo malonumą, nesvarbu, ar norite patirti galingą kulką kanalo apačioje, ar pajusti rankovės sukimąsi aplink save – arba abu iš karto, kad būtų galima maksimaliai paleisti.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi

    Kazumi AVN yra 25 metų talentinga moteris ir sekso paslaugų pramonės pavyzdininkė. Nepaisant to, kad Los Andžele ją augino griežti filipiniečių tėvai, ji metė kino mokyklą ir dirbo Shake Shack kepimo virėja, o tada pradėjo sekso darbą. Kazumis greitai išgarsėjo „OnlyFans“ ir per mažiau nei trejus metus tapo multimilijonieriumi.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Cool Edition Deep Throat Cup

    Deep Throat CUP smėlio laikrodžio forma suteikia nepaprastą sandarumą. Specialūs reguliuojaai sukuria virtualų vakuumą CUP viduje, kad sukurtų nuostabų čiulpimo pojūtį.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Fleshlube Water 250ml

    Fleshlube™ vanduo 250 ml – sukurtas taip, kad suteiktų optimalų šilko švelnumo pojūtį naudojant tiek su Fleshlight® produktais, tiek su partneriu.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Masturbator Heineken Vagina

    ALIVE MASTURBATOR FOR MEN VAGINA 16cm – Super tikroviškas vyriškas masturbatorius. Jos makšties forma, lankstumas ir tekstūra padeda pasiekti tikroviškų potyrių. Naudokite pridedamą lubrikantą ypač drėgnai nakčiai.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fleshlight Flight Pilot

    Naujasis Flight yra aptakus, kompaktiškas ir diskretiškas. Pagrindinės „Flight“ savybės yra naujas aptakus korpusas, rafinuota tekstūra ir kompaktiškas dizainas.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Air-Tech Regular

    Atraskite aerostimuliacijos pojūtį. Atsižvelgdama į vartotojų ir prekybininkų atsiliepimus, TENGA pagaliau sukūrė higieną, daugkartinio naudojimo CUP stiliaus masturbatorių!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit

    „Fit“ yra naujausias mūsų pojūtis, kuriame yra sukniedančių briaunuotų mazgų SuperSkin technologija, skirta ištvermės intervalinėms treniruotėms. Sukurta maksimaliai seksualinei veiklai, jūs tikrai sudeginsite kalorijas, nes Nicole Aniston firminė Lady tekstūra suteikia jums formą.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson The Mangina Skin

    Mangina yra viršus ir apačia. Tobulas pasimatymas ir didingas vienos nakties nuotykis. Idealus solo žaislas ir tikras malonumas, kai dalinatės su partneriu. Intensyvios vidinės tekstūros! Mėgaukitės stimuliuojančiais šonkauliais įeinant, žadinančiais masažo karoliukais, kai gaidys neria gilyn ir atsitrenkia į malonumo guzą, kad gautumėte didžiausią Mangina patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Didžiausia Pleasure Air technologijos laimė. Arcwave Ion pirmasis pasaulyje Pleasure Air insulteris ir Womanizer Premium 2 Pleasure Air klitorio stimuliatorius.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Streetgirl's #5 Black

    Gražaus dizaino su gražiai išsiplėtusia makštimi ir seksualiomis rausvomis lytinėmis lūpomis. Ši tikroviška privati dalis yra pagaminta iš gražaus modelio, kad patirtis būtų autentiškiausia.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    7 režimai ir vieno mygtuko orgazmo dizainas: elektrinis masturbatorius siūlo 7 režimų teleskopą ir besisukančio masažo šį, sekso žaislą vyrams, kuris stimuliuoja varpą, pajusitą stimuliaciją 7 vibracijos dažniais. Masturbator Man laisvų rankų puodelis, vieno mygtuko orgazmo dizainas suteikia jums nuolatinę stimuliaciją, masturbatorius stipriausiu siurbimo režimu ir vibracijos režimu, kad jis čiulpia jūsų varpą čiulpia ir vibruoja.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    Evos Lovijos užpakalis. Eva Lovia yra pirmoji 2015 m. skaitmeninių žaidimų aikštelės žvaigždės laimėtoja, ji beveik per karšta, kad būtų galima patikėti. 5'3 col. ji yra egzotiška japonų ir ispanų mišrainė, turinti nuostabų visiškai natūralų kūną, žvalius natūralius papus, ilgas lieknas kojas ir fantastišką užpakalį, todėl negalėsite patikėti savo akimis!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Visada svajojote apie stulbinančią smalsumą su 36DD, gražiais apvaliais klubais ir itin aptemptu juosmeniu, tad ko lauki? Išimkite šią krūtinę mažylę iš dėžutės, išimkite nemokamą tepalą ir daužykite šią „Mega Fuck Slut“ tol, kol išdulkinsite ją kvailai!

    1 149 €

    939 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tuomet jums patiks „Hidden Desire“ „Bangers“ kolekcijos „Fat Ass Fucker Vibrating“! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius. Pagaminta iš kokybiško TPR, dizainas yra švelnus ir patvarus, todėl leidžia žaisti begales intymaus žaidimo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Riley Reid Movie Download With Realistic Body Stroker

    Laikykitės savo gyvenimo malonumo su šiuo fantaziją įgyvendinančiu dvigubo įėjimo glostytuvu, kuris suteikia jums visas priekines ir galines duris, kurias galite valdyti – su svoriu ir pojūčiu, kuris tikrai sukurtas taip, kad patenkintų! Seksualios šlaunų rankenos leidžia jums eiti kelyje ir sutelkti dėmesį į intensyvų dvigubo įėjimo šlovę, kai patenkate į tikrovišką makšties kanalą ir ypač įtemptą analinį kanalą, kuris tempiasi ir juda taip, kaip tikra! Pasisemkite įkvėpimo nemokamai atsisiunčiamo nepasotinamos karalienės Riley Reid filmo, kad fantazija taptų dar karštesnė.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 961333 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.