×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 161 į 1921375 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Dabar su daugiau cilindrų ir tekstūrų, kad būtų dar daugiau ekstazės! Tegul Super Milker Deluxe Stroker Machine atlieka visą sunkų darbą už jus! Šis meilės aparatas yra specialiai sukurtas automatiniam glostymui ir čiulpimui, iš viso turi 4 cilindrus įvairiems pojūčiams. Šioje kelių greičių mašinoje viskas, ko jums reikia, yra diskretiškai užrakinamame korpuso viršuje.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Surfer

    Šios didelių bangų stimuliacijos puikiai tinka visiems, ieškantiems įspūdžių. Su paryškintais smaigaliais tiems netikėtumams, pažiūrėkite, ar galite suvaldyti šį niūrų važiavimą!

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Pink Lady Original

    Šis unikalus ir patentuotas dizainas pasižymi mūsų SuperSkin rankovėmis, kurios puikiai priglunda prie mūsų ikoninio juodo Fleshlight dėklo.

    64,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Pats fantastinis glostytojas jau čia! Prisijunkite prie erotinės patirties, kuri uždegs visus jūsų pojūčius. Įlįskite į tikrovišką makšties įėjimą ir mėgaukitės unikalia vibruojančia ir veržiančia kamera. Stebint veiksmą per įvairiaspalvį langą, jis dvelkia ir apima gyvenimišką jausmą, kurio dar niekada nepatyrėte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Šis vibruojantis masturbacijos glostiklis pranoksta fantaziją, leidžia įsiskverbti į makštį ir pajusti viduje esantį liežuvį! Gydykite savo penį 3 greičiais ir 4 funkcijomis – vibracija iš vulvos ir mirgėjimo iš liežuvio. Tiesiog sutepkite ir paslyskite! Jūs netgi galite nuimti liežuvio dalį, kad galėtumėte ją naudoti atskirai kitoms kūno dalims.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FPPR Vagina Masturbator

    Mėgaukitės intensyvia stimuliacija ir nepamirštama kulminacija su šiuo FPPR masturbatoriumi. kolekcija! Rankovė tikroviškos spalvos ir tikroviška makšties anga. Vidinė rankovės dalis yra užsegta ir su briaunomis, kad maksimaliai stimuliuotų jūsų varpą. Po naudojimo išimkite įvorę nuo korpuso ir tinkamai nuvalykite vandeniu ir žaislų valikliu arba švelniu antibakteriniu muilu. Masturbatorius atrodo labai diskretiškai, todėl naują žaislą galite pasidėti ant naktinio staliuko arba pasiimti su savimi į krepšį nesijaudindami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Crater

    Šių į karūną panašių detalių burzgiantys pojūčiai atsitrenkia į jūsų kotą ir jaudinasi.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    Kadangi mes, Fleshlight®, tikime teise į neribotą malonumą, sukūrėme QUICKSHOT vyrišką sekso žaislą. Mūsų kompaktiškiausia rankovė turi netrukdomą išėjimo tašką ir puikiai tinka poroms žaisti ar masturbuotis.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Fleshlube Ice 100ml

    Fleshlube Ice sukurtas taip, kad suteiktų optimalų minkštumo ir drėgmės pojūtį, sustiprintų jūsų malonumo akimirkas, suteikdamas stimuliuojantį vėsinantį poveikį kontakto metu.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sono No.23 Stroker Transparent

    Šis "TPE" Stroker sukurtas su briaunotos struktūros kanalu, kuris vis labiau veržiasi. Be to, jis yra labai tamprus, tačiau išlieka tvirtas, nepaisant jūsų dydžio.

    37,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Deep Throat CUP smėlio laikrodžio forma suteikia nepaprastą sandarumą. Specialūs reguliuojaai sukuria virtualų vakuumą CUP viduje, kad sukurtų nuostabų čiulpimo pojūtį.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Madison Ivy Beyond

    Beyond yra viena iš dviejų išskirtinių smulkios, bet laukinės Madison Ivy tekstūros. Tai jos pačios Lady Fleshlight. Todėl jo anga yra unikali Madison Ivy pūlinga. Visai šalia mažomis raidėmis yra jos pačios parašas. Rankovę supa tipiškas perlamutro spalvos „Fleshlight Girls“ dėklas.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Sukasi ir juda aukštyn ir žemyn: sekso žaislas vyrams, reguliuojamų režimų dėka – imituoja skirtingus greičius ir judesius – o važiuojant aukštyn ir žemyn silikoniniu įdėklu, nereikia nieko daryti, tik mėgautis. Jei norite, prietaisas atlieka gražų gilių masažą 1 lygiu. Vyriškas masturbatorius, triukšmo lygis vidutinis, forma gana elegantiška.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Shower Mount

    Šis siurbiamas reguliuojamas priedas leidžia tvirtai pritvirtinti „Fleshlight“ gaminį prie dušo sienelės, kad galėtumėte mėgautis geriausia laisvų rankų įranga „Fleshlight“.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Krūtys ir užpakalis ne visai jūsų reikalas? Nesijaudinkite, mes taip pat galvojame apie jus ir pristatome ilgai lauktą naują mūsų asortimento papildymą – masturbacijos koją! Jis žaviai tikroviškas, šilko švelnumo, turi gražiai išraižytus pirštus ir kažką papildomo - makštį ant pėdos. Įsiskverbkite giliai į pėdą ir pagyvinkite savo pėdų fetišo fantazijas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Lotion 65ml

    Visapusiškas losjonas, kuris telpa jūsų rankoje! Lygus losjonas, kuris nėra per daug lipnus. Drėgmę sulaikantys ingredientai ilgiau išlaiko drėgmę. Nėra dirbtinių dažiklių ar kvapų, kad būtų natūralus jausmas.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    Big Boobs Banging Bitch yra sensacingas tikroviškas masturbatorius iš Bangers by Hidden Desire kolekcijos. Šis didelis, drąsus, kūno stiliaus masturbatorius sukurtas maksimaliam trankymosi malonumui.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Masturbator Dildo Pussy & Ass 2-in-1

    Pristatome mūsų aukštos kokybės TPE 2 viename masturbatorių iš Kioto, sukurtą maksimaliam malonumui ir universalumui. Šiame gaminyje yra dvi tikroviškos angos makšties ir analinei stimuliacijai, o viename gale yra dildo, suteikiantis papildomo malonumo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Slutty Tight Cunt Skin

    Ar jums patinka įtemptas, patogus ir tikroviškas masturbacijos veiksmas? Tuomet jums patiks Slutty Tight Cunt iš Hidden Desire kolekcijos Bangers! Šis rankinis masturbatorius yra pagamintas iš itin tikroviško TPR, kuris liesdamas jaučiasi maloniai šilkinis.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou LikeTrue Jess Super Realistic Vagina, Anus and Mouth 650g Skin

    „Liketrue by Intoyou“ masturbatorių linija siūlo vyrų masturbatorių kolekciją, įkvėptą moterų ir jų sekso.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Pasiruošę geriausiam savo gyvenimo masturbacijos potyriui? Puikiai tinka pradedantiesiems, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker siūlo visišką jutiminį malonumą. Galinga vibracija derinama su aistringomis dejonėmis ir seksualiais pokalbiais, kad masturbacijos sesijos pakiltų į visiškai naują pasitenkinimo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Mini Masturbator

    Mažas, odos spalvos masturbatorius, makšties formos su ryškiomis lytinėmis lūpomis.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Emily Willis Squirt

    „Squirt“ yra didžiausias žavingos merginos Emily Willis malonumas. Emily Willis moteriška tekstūra yra tokia pat universali, kaip ir pati moteris, turinti kamščiatraukio įėjimo tašką, kuris pereina į gumbų, keterų ir besikeičiančių spyglių pirštinę. Keiskite potėpių ilgį, kad gautumėte kuo daugiau naudos iš kiekvienos varginančios dalies.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rotatable Adjustable Realistic Masturbator Transparent

    Unikalus masturbatorius, leidžiantis stebėti veiksmą! Pasitikėkite mumis, jis yra skaidrus ir jūsų penis atsiras. Jį pasitinka minkšta ir tikroviška medžiaga su įvairiomis jaudinančiomis tekstūromis. Tuo pačiu metu galite nustatyti dar intensyvesnius potyrius. Tu tik to nori!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Pristatome revoliucinę IST technologiją! Neįtikėtinai tikroviškas nutrūkstantis siurbimas suteikia tikrovišką „melžimo“ pojūtį geriausiam jūsų gyvenimo pūtimui! Tinkinkite savo malonumą taip, kaip norite! Mėgaukitės tikrovišku, pertraukiamu siurbimu arba mėgaukitės giliu gerklės glostymu – kad ir kokia būtų nuotaika! Tapk didesnis ir storesnis nei bet kada anksčiau!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme – lazdelės vibratorius vyrams, kurį galima transformuoti į lazdelės masažuoklį Jūsų partnerio klitoriui stimuliuoti. Lazdelės vibratorius suteikia 3 intensyvumo ir 5 vibracijos režimus. Be to, jame yra 2 priedai, kurie užtikrina dar daugiau galimybių. Jo lanksti galvutė ir itin galingas variklis suteiks nepakartojamų pojūčių.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Keith Haring Street

    Kita revoliucinė TENGA koncepcija – EASY ONA-CAP. UŽKURŠKITE SAU, IŠSITEMPKITE ir MĖGAUKITE!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Pristatome „Orgastobator 01“ – naujausią naujoviško „Rimba Toys“ malonumo gaminių asortimento papildymą. Sukurtas skiriant didžiausią dėmesį detalėms, „Orgastobator 01“ yra pažangiausias masturbatorius, suteikiantis neprilygstamą pasitenkinimo ir intymumo lygį.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP03 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su čiulpimo ir vibravimo funkcijomis. Galite mėgautis gardžia varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti iš 6 čiulpimo arba 7 vibravimo režimų. Masturbatorius turi atšilimo funkciją, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Dėl patogaus LED apšvietimo visada galite pasirinkti tinkamą funkciją. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o vidinėje pusėje yra daug smeigių ir įdubų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Thunder

    Tvirtos, vertikalios žaibo briaunos suteikia stiprų ir aštrų pojūtį. Glostydami aukštyn ir žemyn pajuskite griaustinio pojūčių viršūnes ir duburius.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Praleiskite geriausią savo gyvenimo naktį su Ethenu, tikrovišku masturbatoriumi. Jis pasižymi minkštomis ir puriomis medžiagomis, todėl galite spausti ir mėgautis be apribojimų.

    699 €

    539 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Mėgaukitės čiulpimu pagal poreikį su šiuo vibruojančiu glostytuvu, kuris iškart įsiurbia, kai paspaudžiate, ir greitai atleidžia, kai to nepaspaudžiate. Atskiras mygtukas siūlo automatinio siurbimo parinktį, o vidinėje kameroje dūzgia dvi vibruojančios kulkos, suminkštintos už nuostabios tekstūros kanalo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 161 į 1921375 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.