×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai vibruojantis

Elementai 129 į 160194 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    „JAMYJOB“ ir toliau kasdien diegiame naujoves, siekdami pasiūlyti maksimalų vyrų masturbacijos malonumą. Mūsų Pulsar masturbatorius skirtas jums mėgautis. Lankstūs sparnai tvirtai apgaubia jūsų varpą, viliojantys 30 vibracijos nustatymų, o jausmingi grioveliai ant plono koto suteikia daugiau malonumo. Išlaisvinkite savo svarbiausius norus su kiekvienu kryptingu judesiu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Silikono įkraunamas Elite 12X Enhancer naudoja puikų 12 vibracijos funkcijų derinį su drąsiu erzinimu, kad suteiktų dvigubai didesnį kelio drebėjimo malonumą. Tamprus atraminis žiedas sukurtas tam, kad sustiprintų malonumą ir pradedantiesiems, ir erotikos ekspertams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with 3 Functions

    Lengvai naudojamas masturbatorius su 3 funkcijomis iš Rebel turi stimuliuojančių griovelių viduje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki 41°C, 10 vibracijos režimų ir Smart Shaking funkciją – visa tai leidžia mėgautis įvairiomis, karštomis pramogomis. Visas funkcijas galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Pink Pussy Masturbator

    Išdykkite įslysdami į šią tikrovišką pūlingą superskin rankovę. Patirsite kelius beldžiančią seksualinę palaimą dėl šio vyriško masturbatoriaus kelių greičių. Puikus masturbatorius tiems, kuriems tai patinka neklaužada ir beprotiška.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    Rankinis silikoninis glostiklis užtikrina visišką malonumo valdymą su 10 vibracijos, tekstūruoto paviršiaus ir mirgėjimo funkcijų. Visiškai kontroliuokite savo malonumą su rankiniu glostytuvu – unikalios tekstūros paviršius suteikia papildomos stimuliacijos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Dinamiškas, geltonas masturbatorius su lanksčiais, plazdėjančiais vibro sparnais, kurie stimuliuojančiai laiko varpą, kad vėliau galėtų intensyviai masažuoti ir džiuginti ryškiais, stimuliuojančiais grioveliais. 10 vibracijos režimų suteikia daug įvairovės dirbant rankomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel F-Spot Massager with Knocking Function

    Specialiai stimuliuoja F tašką!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Super Soft Masturbator & Vibrating Bullet

    „Super Soft Masturbator & Vibration“ iš Stroker susideda iš varpos masažo rankovės su sėklidės žiedu. Pridedama vibro kulka gali būti įkišama į rankovę, kad būtų galima ritmingai ir intensyviai dirbti rankomis, saugiai suėmus ir jaudinančiai traukiant sėklides.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Orui nepralaidus siurblys užtikrina, kad įsvirtimas į vidų ar rutuliai būtų giliai, PDX Elite Air-Tight Pussy Stroker suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Lengvai laikomas masturbatorius su rankove ir 2 funkcijomis iš Rebel. Jis purto ir pulsuoja bei labai intensyviai masažuoja visą varpą. Jis taip pat turi galingus tvinkčiojančius ir dunksančius impulsus, kurie stimuliuoja gaktą ir jautrų frenulį. Tobula penio treniruotė, skirta didesnei seksualinei ištvermei!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Idealus vyrų masturbatorius toms naktims, kai nenorite apsispręsti. Jame yra makšties formos anga, o kita - burnos formos. Mėgaukitės 7 vibracijos režimais ir 3 greičiais. Jis turi pusiau standų dėklą patogiam sukibimui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Vibration

    Dėl vyriško elegantiško juodo dizaino masturbatorius yra diskretiškas žaidimų draugas šiuolaikiniams vaikinams. Jo ergonomiški išlenkimai puikiai jaučiasi rankoje, todėl mygtukus galite patogiai valdyti nykščiu, o apatinis išsikišimas guli delne, o pirštai gerai laikosi šoniniuose grioveliuose. Dėl įkraunamų baterijų žaislas yra ne tik naudingas jums, bet ir aplinkai. Jei jūsų žaidimų draugui reikia daugiau sulčių, galite jį tiesiog įkrauti naudodami pridedamą magnetinį USB laidą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Electric Telescopic and Rotating Automatic Masturbator

    Automatinis stūmimas ir sukimas – 7 galingi stūmimo ir sukimosi režimai, PLAOQUETH vyriškas masturbatoriaus puodelis suteikia jums visiškai naują masturbacijos patirtį, artimą tikrojo oralinio pojūčio jausmui. kur galite atsisėsti arba atsigulti ir mėgautis stulbinančia patirtimi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    „Deluxe Mega-Bator“ yra vienintelis laisvų rankų įrangos masturbatorius pasaulyje, kuris atlieka visą darbą už jus, kad galėtumėte patirti didžiausią malonumą be rankų! Novatoriškas Deluxe Mega-Bator sujungia laisvų rankų įrangą ir stūmimą, kuriuo galima mėgautis 10 unikalių modelių, kad būtų galima visiškai pritaikyti masturbacijos seansus. Mėgaukitės geriausia iš abiejų pasaulių!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    „Satisfyer Men Heat Vibration“ turi naujovišką šilumos funkciją, kuri paverčia jūsų malonumą kvapą gniaužiančiu tikroviškumu. Šildymo funkciją galite reguliuoti 3 lygiais iki 40 laipsnių Celsijaus ir leiskite jaukiai šilumai minkštame ir sklandžiai išvesti jus iš proto. Jei užsimerksite iš malonumo kupinos ekstazės ir tiesiog leisitės į malonumo viršūnę, žaibiškai pamiršite, kad čia patekote su žaislu! Netikite? Tada išbandykite!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Patirkite geriausią laisvų rankų įrangos patirtį! Intensyvus siurbimas ir galingas stūmoklio veikimo stūmimas suteikia jums stipresnius orgazmus ir maksimalų malonumą! Siurbimu ir stūmimu galima mėgautis tiek kartu, tiek atskirai!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Šis futuristinis vyrų masturbatorius veikia su fiksuota 220V jungtimi ir turi įvairių funkcijų, užtikrinančių nuostabų intensyvų orgazmą. Šiame gaminyje yra 2 skirtingos rankovės, 220 V maitinimo laidas su adapteriu ir buteliukas kvepalų.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic™ pagerina masturbaciją galingu siurbimu, kad gautumėte geriausią glostymo patirtį. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogstamai laisvų rankų įrangai vibracijai, supančia jūsų kamuoliukus su minkštų malonumo galvučių eilėmis ir eilėmis. Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Bridgette B ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Bridgette B, seksualioji ispanų žvaigždė, prisijungia prie „Main Squeeze“ serijos su kintamo slėgio kietu glostytuvu, suformuotu tiesiai iš jos kūno. Rankų darbo iš tikroviško ULTRASKYN, Bridgette's Main Squeeze yra tvirtas, tekstūruotas vidus, kuris šildo liesti ir jaučiasi kaip tikras daiktas.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Pristatome revoliucinę IST technologiją! Neįtikėtinai tikroviškas nutrūkstantis siurbimas suteikia tikrovišką „melžimo“ pojūtį geriausiam jūsų gyvenimo pūtimui! Tinkinkite savo malonumą taip, kaip norite! Mėgaukitės tikrovišku, pertraukiamu siurbimu arba mėgaukitės giliu gerklės glostymu – kad ir kokia būtų nuotaika! Tapk didesnis ir storesnis nei bet kada anksčiau!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Novatoriška oro pagalvių technologija sukurta taip, kad išsipūstų ir išsisklaidytų, tuo pačiu apjuosiant kotą stimuliuojančiu suspaudimu ir atpalaidavimo malonumu. Kelios oro pagalvės su įvairiomis funkcijomis kartu su galingu hermetišku siurbimu, kad melžtų kiekvieną gaidžio colį, suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Emily Masturbator Red

    Emily Black Pretty Love vibruojantis masturbatorius Gamintojas: Baile – Pretty Love Emily masturbatorius turi permatomą langą, nes malonumas yra ir vizualinis. Jo nuimamas vidinis apvalkalas pagamintas iš TPR, labai minkštos ir elastingos medžiagos, kaip oda.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Sustiprinkite savo intymų malonumą naudodami paprastą naudoti Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktiškas, autonominis žadintuvas gali pasigirti septyniomis intensyviomis vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijomis bei itin stipria glostymo ekstaze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Mėgaukitės geriausiais iš abiejų pasaulių su tvirta, jaudinančia pūlinga ir puikia oralinio sekso patirtimi! Unikaliai išlenktas, kad jaustųsi kaip tikroviška gerklė ir pūlingas, dvigubos prasiskverbimo vibruojantis glostiklis yra išklotas itin tikrovišku Fanta Flesh, kad masturbacija būtų kuo tikroviškesnė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Patirkite aukščiausią masturbacijos našumą ir didžiausią malonumą! Minkštas, lankstus silikonas tvirtai apgaubia jūsų kotą vibruojančiu malonumu – tiesiog priveržkite rankeną ir visiškai mėgaukitės masažuojančiais šonkauliais bei stimuliuojančiu malonumu. Vibruojantis silikoninis stimuliatorius yra specialiai sukurtas stimuliuoti apatinę varpos dalį, kad būtų galima masturbuotis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Atraskite fetišiškiausią ir neklaužadiškiausią savo pusę su Fetish by Intoyou kolekcija.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Penis/potencijos pompa ir masturbatorius viename! Priklausomai nuo to, kaip pompos rutulys pritvirtintas prie cilindro vamzdelio (49 cm ilgio), oras gali būti išsiurbtas iš penio pompos (siekiant sukurti veiksmingą vakuumą peniui/potencijos lavinti) arba tekėti viduje. nuostabus pūtimo siurbimo efektas. Norėdami papildomai stimuliuoti, taip pat galite įjungti kelių greičių glanso vibraciją, kuri nuo švelnios iki galingos.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Varomi stipraus variklio, vyriški masterbatoriai siūlo 10 jaudinančių greičių ir 9 vibracijos modelius, iš kurių galima pasirinkti, tai visiškai automatinis stūmimas ir vibracija. Išbandykite greitus stūmimus aukščiausiame lauke, intensyviai seansui arba mėgaukitės negailestingomis, lėtesnėmis pastūmomis, kad treniruotumėte ištvermę ir pasiektumėte lėtesnio augimo kulminaciją.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    „Action“ nepaliekame nuošalyje vyriškos masturbacijos ir sukūrėme „Action Man“ – vyrišką Action liniją, skirtą šiuolaikiniam žmogui, norinčiam mėgautis savo seksualumu.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    „Heating Suck Machine“ yra masturbatorius su 6 siurbimo režimais ir 9 vibracijos ritmais. Kad patirtis būtų dar labiau pribloškianti ir tikroviškesnė, jame yra šildymo funkcija, todėl kanalas jausis maloniai ir šiltai kaip kūno temperatūra prasiskverbdamas į jį. „Mr Pleasure“ masturbatorius „Heating Suck Machine“ yra atsparus vandens purslams, todėl po naudojimo jį lengva išvalyti. Vibes, siurbimo ir pašildymo funkcijas galima patogiai valdyti 3 mygtukais. Pridedamas USB laidas, skirtas masturbatoriui įkrauti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Paimkite saują Hanos – jos švelnus, bet lankstus pojūtis leis jums atspėti, ar ji tikra! Viename gale raskite jos tikrovišką spenelį, kuris šaukiasi, kad būtų suspaustas, o kitame – jos tikroviškai siaura makšties anga. Hannah daro viską, pradedant glamonėjančiomis preliudijomis ir baigiant pagrindiniu renginiu. Kaip papildomą priedą, Hannah yra su papildoma kulka, užtikrinančia stiprias vibracijas kiekvieną kartą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160194 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.