×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai vibruojantis

Elementai 97 į 128194 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    SPANK mano užpakalį! Mano grobis yra nuostabus, todėl galite jį supainioti su tikru! Įkaitinkite mane karštame vandenyje, kad sukurtumėte tikrovišką pojūtį, įmeskite kulkos vibratorių į vieną iš mano 2 tikroviškų skylių, kad galėtumėte mėgautis įvairiais greičiais ir vibruoti.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Sukurta stimuliuoti ir erzinti! Pritvirtinkite šį „Head Teaser“ ant savęs arba savo partnerio ir sujudinkite varpos galiuką, kad galėtumėte intensyviau žaisti preliudiją ar asmeninį malonumą – puikiai tinka naudoti ant savo partnerio, kai jis yra pririštas ir pažeidžiamas. Rinkitės iš 4 greičių ir 7 vibracijos modelių, valdomų per pridedamą belaidį valdiklį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    „JAMYJOB“ ir toliau kasdien diegiame naujoves, siekdami pasiūlyti maksimalų vyrų masturbacijos malonumą. Mūsų Novax masturbatorius siekia, kad jums patiktų būti elegantišku masturbatoriumi, kuris stimuliuoja visą varpą. Odą primenanti medžiaga turi labai tikrovišką pojūtį ir triumfuoja dėl savo diskretiško dizaino.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Doc Johnson naujoji „GoodHead Vibrating Helping Head Pro“ yra 3 colių mini strypas ir kulkos vibracija, specialiai sukurta naudoti rankoje, kad padidintų pojūčius ir malonumą treniruotės metu. Šis unikalios formos tamprus glostiklis yra minkštas išorėje ir su stimuliuojančiais masažo karoliukais viduje, pagamintas iš mūsų skaidraus, itin tikroviško ULTRASKYN, o vibratorius puikiai priglunda, kad suteiktų intensyvesnį pojūtį. Šį vakarą „GoodHead“ paverskite puikia galva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Karšta vibruojanti pramoga jūsų penio galiukams!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Turbo Stroker

    „Turbo Stroker by Private“ yra sensacingas automatizuotas masturbatorius, pasiruošęs nuvesti jus į jūsų gyvenimo kelionę. Šis modernus dizainas sukurtas taip, kad būtų malonu glostyti ir pulsuoti. Su geidulinga tikroviška tekstūra ir patogia ergonomiška rankena, tai yra aukščiausios kokybės pasirinkimas, suteikiantis malonų pasitenkinimą.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Lengvai laikomas WYNE neigiamo slėgio masturbatorius, kuris sujungia siurbimo funkciją ir vibraciją. 10 vibracijos režimų ir 3 siurbimo režimai suteikia malonią įvairovę ir juos galima lengvai valdyti žaislo mygtukais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Robin Masturbator White

    Integruotas išskirtinis variklis sukuria 5 skirtingus vibruojančius modelius, sukurtus tam, kad sužavėtų tobulais judesio ir galios deriniais.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Vienu metu čiulpti ir vibruoti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Krone yra masturbatorius, skirtas daug labiau koncentruotai stimuliacijai. Šis masturbatorius yra mažo dydžio, puikiai stimuliuoja gaktą ir turi gėlės formą, puikiai tinka peniui ar bet kuriai kitai kūno daliai stimuliuoti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Stimulator

    Kompaktiškas ir labai paprastas naudoti masturbatorius Glans Stimulator iš Rebel, kuris tiesiogiai stimuliuoja gaktą ir raukšlę dilgčiojančia vibracija ir daugybe minkštų taškų. 10 vibracijos režimų suteikia daug įvairovės ir gali būti lengvai valdomi žaislo mygtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Žingsnis nuo PULSE DUO, PULSE DUO LUX derina universalumą ir didžiulę galią. Su dviem nešiojamaisiais nuotolinio valdymo pulteliais, leidžiančiais kiekvienam partneriui visiškai kontroliuoti savo patirtį, šis porų sekso žaislas gali padėti jums abiems pasiekti be rankų. Sumanus dizainas reiškia, kad tai tobulas žaislas kiekvieniems santykiams.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Paprastas naudoti Blow Job Masturbator su 3 funkcijomis iš Rebel puikiai tinka intensyviems orgazmams – net ir esant erekcijos sutrikimams. Minkšta rankovė turi jaudinančius griovelius, kurie dėl savo ypatingos formos sukuria tikroviškus čiulpimo pojūčius, kai prasiskverbia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    WYNE masturbatorius 02 su 4 varikliais, 10 vibracijos režimų ir 3 siurbimo režimais intensyviai varpos stimuliacijai. Lengvos ir seksualios dejonės (3 garsai) per pridedamas ausines dar labiau sujaudins masturbatorių besinaudojantį asmenį. Visos funkcijos gali būti valdomos atskirai arba derinamos su lengvai naudojamo sekso žaislo mygtukais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Šis intensyvus galvos erzinimas turi dvi galingas kulkas, pritvirtintas prie TPR rankovės, kad visiškai apgautų jūsų varpos galiuką ir būtų nepamirštamas erzinimo pojūtis! Naudokite atskirai arba kartu su savo partneriu, kad padidintumėte jų seksualinį potraukį.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Lengvai laikomas masturbatorius varpos treniruoklis su 3 taškų stimuliacija iš Rebel su lanksčiais sparnais, kurie saugiai laikosi ant varpos koto. Lankstūs segmentai švelniai dengia gaktą ir sėklides.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Vibruojantis masturbatorius su šilumos funkcija. Šis masturbatorius turi 7 vibracijos ritmus ir 3 greičius, skirtus stimuliuoti varpą, ir 7 pulsavimo funkcijas bei 3 greičius antgalio varpos galvutei stimuliuoti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Man Wand Black

    Masažuoklis ir masturbatorius viename!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Kad pamalonintumėte varpos galiuką tiesiogiai!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Vibrating Lisa

    Šio kūno glostiklio viduje yra ypač minkšta ir tikroviška tekstūra, kuri suteikia jaudinančių pojūčių. Jis pagamintas iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Lisa turi tempiamą makštį ir atvirą galą kitoje pusėje, kad tilptų visus varpos ilgius arba būtų galima įkišti vieno greičio vibruojančią kulką, kuri yra komplekte. Jei jums patinka vibracijos per masturbacijos seansus, Lisa yra čia, kad jums patiktų.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    Skystas silikonas, švelnesnis prisilietimas, geriau apsaugo jautrius nervus ir subtilias privačias dalis. Visas korpusas pagamintas iš medicininės silikoninės medžiagos, minkštos ir malonios odai. Pagamintas iš medicininio silikono, jis yra saugus ir higieniškas, nekenksmingas odai ir patogus liesti.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Padovanokite sau tikrą gaidžio erzinimą naudodami šį dvigubą gaidžio erzinimą! Tamprios, TPE rankovės viduje yra įbrėžtas vidus, kuris reaguoja į galingą kulkų vibraciją, kad erzintų ir sujaudintų jūsų kotą! Dvigubos vibruojančios kulkos nuslysta į lygiagrečias kišenes abiejose rankovės pusėse.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Ar prisimeni, kai pirmą kartą sėdai prie automobilio vairo? Tie laisvės, galimybės, galios jausmai? Žinios, kurias galėjai tyrinėti ir atrasti tokiais būdais, kurių anksčiau nebuvo įmanoma? Beveik taip nutinka jūsų peniui pirmą kartą naudojant COBRA LIBRE II.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Clipex yra vyriškas masturbatorius, skirtas vyrams, kurie neatitinka reikalavimų. Šis masturbatorius pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, todėl jis yra lankstus ir itin patogus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Šio kompaktiško varpos stimuliatoriaus briaunotas vidus ir prigludęs antgalis derinami su galingu vibruojančiu varikliu ir suteikia intensyvaus erzinimo pojūčio, kuriuo galėsite mėgautis vieni arba su savo partneriu! Pasirinkite iš 8 vibravimo funkcijų, kad sukeltumėte savo ar jūsų partnerio vyriškumą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Šis išskirtinis ir labai paprastas naudoti Donut Masturbator nuo 40 metų kiekvieną varpos masažą paverčia tikru malonumu, nesvarbu, ar jis naudojamas vienas, ar su partneriu, namuose ar keliaujant!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Suspaudžiamas masturbatorius pagamintas iš lygaus silikono ir siūlo 6 vibracijos ritmus su 3 greičiais. Jis yra minkštas ir suspaudžiamas, todėl vartotojai gali laikyti jį taip tvirtai arba laisvai, kaip nori, ir patys reguliuoti slėgį. Šildymo funkcija padaro visa tai dar patogesnę, nes masturbatorius jausis taip maloniai ir šiltai su patogia kūno temperatūra, kad bus malonu įsiskverbti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbo malonumas jūsų varpos gale! Šis „Head Pleaser“ su turbokompresoriumi sukurtas vyrų stimuliavimui – apvyniokite penio galiuką šia galinga silikonine rankove arba apakinkite savo partnerį ir erzinkite jį intensyviu zvimbimu, kad jis prašytų daugiau.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    „Optimum Power® Elite Pro Stroker“ yra aukščiausias aukštųjų technologijų aukščiausios klasės masturbatorius. Užuot tik paprastas medžiagos gabalas, šis taip pat turi sulčių! Šio suaugusiems skirto žaislo viduje yra briaunoti mazgai ir briaunos, kad maksimaliai padidintumėte jūsų malonumą, ir pridedamas unikalus galvos tvarstuvas. Atvirų rankovių dizainas leidžia turėti norimą sukibimą su lanksčia mova, skirta laisvoms ar aptemptoms rankovėms, taip pat maksimaliai išvalysite.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Chiven3 Masturbator

    Užsisakyti oralinio sekso pagal pareikalavimą dar niekada nebuvo taip paprasta!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128194 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.