×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai vibruojantis

Elementai 65 į 96194 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Kas nemėgsta oralinio sekso? O jei pasakysime, kad yra dar vienas aukštesnis lygis? „Jamyjob“ uraganas ateina tiesiai iš ateities, kad parodytų, kaip ten viskas daroma. Šis stimuliatorius yra ne tik oralinio sekso simuliatorius, bet netgi jį patobulina!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Nuotolinio valdymo pultas nebėra skirtas tik moterims, atsiųskite nuorodą, leiskite savo partneriui valdyti jūsų įrenginį, kad ir kur būtumėte – iš tūkstančio mylių ar net viešai! leiskite savo vyrui mėgautis didžiausiu jauduliu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Šis neįtikėtinai autentiškas masturbatorius tikrai uždegs visus jūsų pojūčius erotine patirtimi. Įrengtas 3 siurbimo nustatymai ir 12 vibracijos režimų, skirtingu intensyvumu ir ritmu stimuliuoti jautriausias varpos vietas. Nudžiugins tankios tekstūros rankovė su itin švelniais malonumo klostėmis. O kai vėl būsite pasiruošę, išmaniosios atminties funkcija įsimena jūsų mėgstamą nustatymą. Lengvai valomas su nuimama rankove, suteikite šiam galingam masturbatoriui galimybę iš naujo išgyventi savo solo akimirkas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Pirmasis kaitinantis oralinio sekso masturbatorius pasaulyje. Su Skidproof Frosted tekstūros dizainu, tikrai puiki dovana fiziniam pasirengimui.1. [vyrų masturbacijos žaislų funkcija] 6 rūšių vibracija + šildymas + atsparus vandeniui + nutildymas, garsas yra mažesnis nei 60 dB, gali būti prarytas kasdieninio triukšmo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Masturbuojantiems vyrams svarbiausia yra tekstūra. Būtent tai skatina Deveną. Jis pagamintas iš labai saugaus silikagelio ir ABS medžiagos, kuri yra patogi ir draugiška aplinkai. Pagal poreikį galima pasirinkti 6 dažnio vibracijos režimus. Galite pasirinkti skirtingus šildymo būdus pagal sezoną. Atsparus vandeniui IPX6 klasė yra paprasta naudoti ir valyti. Akumuliatorius veikia ilgiau nei 60 minučių, todėl mėgaukitės juo ilgai.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Ar esate žaismingas ir iš masturbacijos norite tik geriausio? Dešinė ranka viena negali! Aprūpinkite ją šiuo kvapą gniaužiančiu masturbatoriumi, kuris yra labai patogus ir tuo pat metu universalus. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į vyrų poreikius ir suteikia tikrai įdomių įspūdžių. Jis turi malonią tekstūrą nuostabiam masažui, taip pat turi keletą vibracijos režimų, rinkitės!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One Masturbator

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Mūsų daugybę apdovanojimų pelnęs prabangus Guybrator™ – sekso žaislas kiekvienam peniui.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    „Hot Chocolate Heather“ suteikia minkštą ir lanksčią burną, kuri laukia, kol prarys jūsų kotą. Šis tikroviškas glostiklis yra tvirtas, lankstus ir pripildytas sensacingų tekstūrų. Jame yra kelių greičių vibruojanti kulka, kuri pagerina pojūtį glostymo metu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Emily masturbatorius turi permatomą langą, nes malonumas taip pat yra vizualinis. Jo nuimamas vidinis apvalkalas pagamintas iš TPR, labai minkštos ir elastingos medžiagos, kaip oda. Jūsų penis bus apgaubtas stimuliacijos dar net nepradėjus. Kai jį įjungsite, apačioje esantis pakutenas pradės laižyti ir masažuoti iki gilios ir galingos kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Lengvai laikomas WYNE masturbatorius 01 su jaudinančiai taškuota, minkšta makšties formos rankove. Be to, šildymo funkcija iki 42°C, 5 skirtingi vibracijos režimai 3 greičiais ir intensyvaus siurbimo funkcija 3 režimais. Visas funkcijas galima valdyti kartu arba atskirai vienu mygtuko paspaudimu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Patvarus gelinio silikono išorinis apvalkalas apima du galingus vibratorius su 9 unikaliais režimais, kad paskatintų ekstazę, o prabangus interjeras išklotas dvigubo tankio gelsilikonu, minkštu geliniu silikonu, kuris greitai pritaiko kūno šilumą prie kūno temperatūros. Jamyjob.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Įsiurbia ir vibruoja intensyviam solo malonumui!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Pasiruoškite geriausiam glostymo potyriui savo gyvenime! PDX Elite Hydrobator sukurtas neįtikėtinai vandens stimuliacijai, nes jo naujoviškas dvigubas atviras galas leidžia vandeniui tekėti tuneliu, o tuo pat metu automatizuota glostymo technologija suteikia visapusišką glostymo patirtį. Sukurtas su tuščiaviduriu tuneliu, kad tilptų bet kokio ilgio veleną, prieinama Hydrobator forma leidžia automatiškai glostyti šlapiu ar sausu būdu ir vibruoti, todėl jis puikiai tinka masturbacijai po dušu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Pulsar siurbimo stimuliatorius turi 3 siurbimo režimus ir 4 pulsuojančius vibracijos režimus, kad patirtumėte intensyvius siurbimo judesius. Jis pagamintas iš ABS ir TPE, o vidinė rankovė yra nuimama, kad būtų lengviau valyti. Valdymas paprastas naudojant 3 mygtukus. Taip pat yra oro slėgio išleidimo mygtukas. Patogumui „Pulsar“ galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Vyriškas masturbatorius su 7 vibracijos modeliais ir 5 galingais siurbimo režimais. Jame yra makšties formos anga su tekstūruotu futuristinio dizaino kanalu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. CONTROL vibruojantis silikoninis apvadų treniruoklis buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, apjuosiant visą kotą lanksčiais FlexFit sparnais ir galinga vibracija. Abu „FlexFit“ sparnai apsigauna ir leidžia pritaikyti individualų prigludimą bei pritaikomą slėgį, o įkraunamas variklis visada pasiruošęs sustiprinti malonumą. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Šio kišeninio glostiklio viduje yra itin minkšta ir tikroviška tekstūra, kuri suteikia jaudinančių pojūčių. Jis pagamintas iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Tracey turi tempiamą makštį ir atvirą galą kitoje pusėje, kad tilptų visus varpos ilgius arba būtų galima įkišti vieno greičio vibruojančią kulką. Jei mėgstate vibraciją masturbacijos seansų metu, Tracey yra čia, kad jums patiktų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Eik į galvą su šiuo vibruojančiu dvigubu glostytuvu. Galingos dvigubos kulkos stimuliuoja kotą, nes stimuliuojančios tekstūros vidus tvirtai suima jūsų gaidį. Neslystanti tekstūra išorėje leidžia tvirtai sukibti, o permatoma medžiaga leidžia gerai pamatyti visą veiksmą. Tuščiaviduriai iki galo, kad galėtumėte atsiremti į savo partnerio gaidžio galvą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vandeniui atsparus masturbatorius su vibracija ir šildymo funkcija (iki 40 °C). 6 režimai, 3 intensyvumo lygiai. Su 4 mygtukais (įjungimas/išjungimas, temperatūra, pliusas ir minusas). Įkraunama kartu su USB laidu. Juoda/rožinė. Visas ilgis 13 cm, įterpimo gylis 7 cm, Ø 3 cm (lankstus). Medžiaga: silikonas, ABS, be ftalatų pagal ES reglamentą REACH. Įkrovimo laikas 3 valandos, akumuliatoriaus veikimo laikas 1 valanda.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    INSCUP 2 turi gražų, diskretišką dėklą. Jo šildymo funkcija pakels maksimalią 43 laipsnių temperatūrą, ją galima įjungti ir išjungti atskirai. INSCUP 2 turi 5 susitraukimo ir 7 vibracijos modelius, kurie gali veikti atskirai.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Į apvalkalą panašus masturbatorius su stimuliuojančiais grioveliais ir 10 vibracijos režimų. Varpą tiesiog reikia įdėti į apvalkalą ir tada jį stimuliuoja galingos vibracijos. Jį lengva laikyti ir galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Išradingai ir sumaniai sukurtas masturbatorius su stimuliuojančiais grioveliais, stimuliuojančiais smaigaliais ir stimuliuojančiais sparnais, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti varpą ir gaktą. Masturbatoriuje, kurį galima naudoti viena ranka, yra 2 galingi varikliai su 10 vibracijos funkcijų, kuriuos galima lengvai valdyti režimo mygtukais.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    CRUIZR CM06 masturbatorius yra diskretiškas varpos stimuliatorius su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą lanksčią rankovę su makšties anga. Jis turi dygliuotą ir briaunuotą vidų ir atrodo tikroviškai. Rankovė yra nuimama, todėl galite lengvai ją išvalyti. Paspauskite balso aktyvavimo mygtuką ir mėgaukitės tvankiu moterišku balsu, kuris aiškiai leidžia suprasti, kad jai tai patinka taip pat, kaip ir jums! Taip pat yra patogus atskiras ausinių lizdas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Sukurta galinti daryti įtaką, CONTROLš siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Beginner Silicone Cock Teaser buvo sukurtas taip, kad greitai perkeltų jus nuo suglebimo iki suklydimo, tvirtai apgaubdamas visą galvą galinga vibracija. Su gerai išdėstytu vidiniu varikliu 10 vibracinių raštų apjuosia jautrią varpos galvutę, kad būtų malonu masturbuotis. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Padarykite masturbaciją dar geresnę su glostymo rankove, kuri pamalonins jus ir maloniomis tekstūromis, ir intensyvia vibracija! Šis silikoninis vyriškas sekso žaislas turi aukščiausios kokybės rankovę, kurios išorinė tekstūra užtikrina patikimą sukibimą, o jame yra daugybė minkštų, gležnų šonkaulių, kurie masažuos jūsų varpą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    AIRTURN3 masturbatorių patogu laikyti ir jo išorė yra visiškai silikoninė. AIRTURN 3 turi 3 siurbimo modelius ir 6 vibracijos modelius (kiekvienas su 3 intensyvumu). Naudojant viršuje esančią 4 krypčių vairasvirtę, labai lengva perjungti skirtingas funkcijas. Nuimama minkšta silikoninė varpos rankovė turi smeigtukus ir įdubimus, kurie optimaliai stimuliuoja jūsų varpą. Visada naudokite lubrikantą ant varpos, kad būtų patogiau. Po naudojimo nuvalykite žaislą drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Padidinkite žaidimo laiką naudodami galingą glostymą, kuris ne tik čiulpia ir vibruoja, bet ir leidžia spausti kada tik norite, naudodami ergonomiškas suspaudimo rankenas!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir patogu su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiks tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96194 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.