×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai 15 - 19,9 cm

Elementai 97 į 128145 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    Dėl aukščiausios kokybės siurbimo patirties.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker

    Orui nepralaidus siurbimas užtikrina, kad pasilenktų arba padidėtų rutuliukai – PDX Elite Air-Tight Oral Stroker suteiks jums geriausią oralinio sekso patirtį jūsų gyvenime!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Dream Masturbator

    Išpildykite savo svajones su Dream masturbatoriumi! Ši unikali masturbatoriaus rankovė turi ne vieną, o dvi makšties angas: vieną priekyje ir vieną viršuje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Hannx1 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.9"

    Hannx yra vyriškas masturbatorius, skirtas vyrams, kurie nenusistos. Šis masturbatorius pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, todėl jis yra lankstus ir itin patogus.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider 3 pack

    Atidarykite dangelį ir įlašinkite kelis tepalo, kad pasiektumėte pakankamai rezultatų. Prezervatyvai nebūtini, bet rekomenduojami geresnei higienai.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Blow Tornado Sleeve for Masturbator Transparent

    Masturbatorius Deep Blow taip pat suderinamas su šiomis 3 papildomomis rankovėmis, kurios yra nuimamos ir keičiamos su masturbatoriumi. Jie gali būti su Deep Blow dėklu arba be jo, kad padaugintumėte masturbacijos patirties. Kiekviena rankovė yra aiškiai, todėl vartotojas nepraleis jokio vizualinio malonumo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    CRUIZR CM06 masturbatorius yra diskretiškas varpos stimuliatorius su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą lanksčią rankovę su makšties anga. Jis turi dygliuotą ir briaunuotą vidų ir atrodo tikroviškai. Rankovė yra nuimama, todėl galite lengvai ją išvalyti. Paspauskite balso aktyvavimo mygtuką ir mėgaukitės tvankiu moterišku balsu, kuris aiškiai leidžia suprasti, kad jai tai patinka taip pat, kaip ir jums! Taip pat yra patogus atskiras ausinių lizdas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker

    Orui nepralaidus siurbimas užtikrina, kad įsvirtimas į vidų ar rutuliai būtų giliai, PDX Elite Air-Tight Anal Stroker suteiks jums geriausią analinio sekso patirtį jūsų gyvenime!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    Greitai pašildykite Mystim Masturbator iki visos darbinės temperatūros. Šiuo tikslu labai rekomenduojamas Hot Rod USB elektrinis šildytuvas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Robin Masturbator White

    Integruotas išskirtinis variklis sukuria 5 skirtingus vibruojančius modelius, sukurtus tam, kad sužavėtų tobulais judesio ir galios deriniais.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Premium Rolling Head Cup

    Mėgaukitės aukščiausios kokybės stimuliacija iš visų pusių.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Soft

    Aukščiausia siurbimo patirtis.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zolo Deep Throat Cup

    Gag refleksas niekada netrukdys jums mėgautis oraliniu malonumu su Deep Throat Zolo Cup. Ergonomiškos formos, kad sukibtumėte puikiai, „Deep Throat Zolo Cup“ turi briaunuotą vidinį kanalą ir yra su judesio losjonu, kad būtų galima iš naujo sukurti malonų pūtimą. Kontroliuokite gilios gerklės sandarumą reguliuodami siurbimą, naudodami paprastą spaudimą iš pirštų galiukų.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Naujai įkvėptas gorogelis šokinėja, rieda ir atsitrenkia kartu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zolo Personal Trainer Cup

    Pagerinkite savo pasirodymą miegamajame su asmeninio trenerio Zolo puodeliu. Sukurtas taip, kad taptumėte mėgėju čempionu, asmeninis treneris turi ergonomišką formą, suteikia jums geriausią sukibimą ir kontroliuojate tikroviško vidinio kanalo sandarumo lygį, reguliuodami siurbimą piršto prisilietimu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Rolling Head Cup Hard

    Galingas suveržimas su 360° stimuliacija.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir patogu su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiks tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Mouth

    Puikus, naudojasi nešiojamasis masturbatorius, turintis itin minkštą meilės tunelį ir paprastas jaučiasi kaip tikras daiktas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti tepalo ir viską.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Ji visada pasiekiama. „Doc Johnson“ „Main Squeeze“ masturbatorių serija kietų dėklų, kuriuose vaidina populiariausios mūsų pornografinės žvaigždės formos, yra sukurta taip, kad atiduotų galią jūsų rankose, su suspaudžiama rankena, leidžiančia keisti kiekvieno smūgio sandarumą, ir siurbimą reguliuojančiu galiniu dangteliu. Šis ULTRASKYN™ glostytojas, pagamintas tiesiai iš šnypščiančios žvaigždės Belladonna kūno, atrodo ir jaučiasi taip, kaip įsmeigęs į jos tobulą pūlingą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics The Gripper Deep Throat Grip

    Ieškote to gilios gerklės veiksmo? Gripper™ Deep Throat Grip yra būtent tas sekso žaislas, kurio jūs ieškojote. Šis patvarus masturbatorius gali būti naudojamas vienas arba su partnerio pagalba.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Arcwave Pow yra aukščiausios kokybės ranginis glostymas su siurbimo valdymu, tekstūruota CleanTech silikonine mova ir dvigubu įėjimu. Intuityvus Pow silikono naudojimo metu maloniai veržiasi, o oro slėgio išleidimo vožtuvas sukuria intensyvų siurbimą, kad pasiektumėte ir tikrai kulminaciją.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Galite nueiti į atstumą! Ištvermės lavinimo metodai, tokie kaip apvadas, tapo standartiniais, nes vyrai visur mokosi taikyti šią techniką, kad padidintų ištvermę ir padidintų orgazmą. Įsitraukite į veiksmą naudodamiesi „Main Squeeze Endurance Trainer“ – tvirto korpuso glostymo įtaisu su įmontuota suspaudimo plokštelės rankena, leidžiančia vartotojui valdyti spaudimą. Ištvermės treniruoklis su tikrovišku pūlingu atidarymu ir tvirtu, tekstūruotu tikroviško ULTRASKYN vidumi, naudojant jį sušyla iki kūno temperatūros ir imituoja tikros odos pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M For Men Soft and Wet Magnifier Clear

    „M for Men“ didintuvas yra kupinas linksmybių! Šis kišeninis glostiklis yra skaidrus, todėl galite žiūrėti, kaip naudojatės! Didintuvas taip pat yra savaime sutepamas. Įpilkite šiek tiek vandens ar seilių ir viskas taps slidu, kaip tikra! Viduje yra kelios kameros ir unikalios tekstūros, kurios užtikrina galingą siurbimo pojūtį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Emily Masturbator Red

    Emily Black Pretty Love vibruojantis masturbatorius Gamintojas: Baile – Pretty Love Emily masturbatorius turi permatomą langą, nes malonumas yra ir vizualinis. Jo nuimamas vidinis apvalkalas pagamintas iš TPR, labai minkštos ir elastingos medžiagos, kaip oda.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zolo The Girlfriend Cup

    „Girlfriend Zolo Cup“ yra ta, su kuria norėsite apsigyventi. Ergonomiškai sukurta, kad būtų užtikrintas puikus sukibimas, „The Girlfriend“ turi briaunuotą vidinį kanalą, kuris imituoja moters makšties minkštumą, o sandarumo lygį kontroliuojate pirštų galiukais.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Gentle

    Dėl aukščiausios kokybės siurbimo patirties.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Suspaudžiamas masturbatorius pagamintas iš lygaus silikono ir siūlo 6 vibracijos ritmus su 3 greičiais. Jis yra minkštas ir suspaudžiamas, todėl vartotojai gali laikyti jį taip tvirtai arba laisvai, kaip nori, ir patys reguliuoti slėgį. Šildymo funkcija padaro visa tai dar patogesnę, nes masturbatorius jausis taip maloniai ir šiltai su patogia kūno temperatūra, kad bus malonu įsiskverbti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Kad pamalonintumėte varpos galiuką tiesiogiai!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbo malonumas jūsų varpos gale! Šis „Head Pleaser“ su turbokompresoriumi sukurtas vyrų stimuliavimui – apvyniokite penio galiuką šia galinga silikonine rankove arba apakinkite savo partnerį ir erzinkite jį intensyviu zvimbimu, kad jis prašytų daugiau.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Rolling Head Cup Soft

    Galingas suveržimas su 360° stimuliacija.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Premium Air Flow Cup

    Džiaukitės kontrastingu aukščiausios kokybės malonumu.

    37,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Pow Stroker Black

    Arcwave Pow yra aukščiausios kokybės rankinis glostymas su siurbimo valdymu, tekstūruota CleanTech silikonine mova ir dvigubu įėjimu. Intuityvus Pow silikonas naudojimo metu maloniai veržiasi, o oro slėgio išleidimo vožtuvas sukuria intensyvų siurbimą, kad pasiektumėte naują ir neįtikėtiną kulminaciją.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128145 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.