×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai 15 - 19,9 cm

Elementai 65 į 96145 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Dėl aukščiausios kokybės siurbimo patirties.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Su specialia vožtuvo struktūra Original Vacuum CUP užtikrina nuostabų siurbimą, kai užden oro angą elemento viršuje. Dėl savo garsios smėlio laikrodžio formos jis užtikrina tvirtą suspaudimą įdėjus ir neprilygstamą stimuliavimą iš unikalių vidinių detalių.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Emily masturbatorius turi permatomą langą, nes malonumas taip pat yra vizualinis. Jo nuimamas vidinis apvalkalas pagamintas iš TPR, labai minkštos ir elastingos medžiagos, kaip oda. Jūsų penis bus apgaubtas stimuliacijos dar net nepradėjus. Kai jį įjungsite, apačioje esantis pakutenas pradės laižyti ir masažuoti iki gilios ir galingos kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Sujungę minkštas AIR-TECH serijos oro pagalvių kameras ir oro srauto struktūrą su nauju kaliuoju dėklu, sukūrėme daugkartinį malonumą, kurį galite valdyti savo rankena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira yra viskas, ką galite įsivaizduoti... ir dar daugiau! Ji yra daugiau nei 500 XXX filmų žvaigždė, publikuota autorė, poetė, daugelio apdovanojimų laureatė, o XBIZ ir AVN ją paskelbė Metų atlikėja.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Hot Masturbator Vaginal

    Šis naujas „Hot Easy Rider“ suteiks jums geriausią įsiskverbimo patirtį. Įsiskverbimo į vamzdžius patirtis dar niekada nebuvo tokia tikroviška, todėl kiekviena fantazija taps realybe! Nesvarbu, ar jums patinka analinis, vagininis ar oralinis, mes sukūrėme juos specialiai jums, kad jūsų fantazija taptų dar tikroviškesnė!

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    M for Men Soft & Wet puodelis yra kupinas linksmybių! Šis kišeninis glostiklis yra savaime sutepamas. Įpilkite šiek tiek vandens ar seilių ir viskas pasidarys slidu. Kaip tikra! Su puelį ir atidarykite arba užduokite oro vožtuvą, kad įsiurbtumėte ir maloniau. M for Men masturbatoriai yra minkšti, lankstūs ir pripildyti sensacingų tekstūrų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tuomet jums patiks „Hidden Desire“ „Hidden Desire“ „Wet Pussy Galore Vibrating“ iš „Bangers“ kolekcijos! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius. Pagaminta iš kokybiško TPR, dizainas yra švelnus ir patvarus, todėl galima nesibaigiantiems intymaus žaidimo seansams.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Orui nepralaidus siurblys užtikrina, kad įsvirtimas į vidų ar rutuliai būtų giliai, PDX Elite Air-Tight Pussy Stroker suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Klasikinis vyriškas masturbatorius skardinėje su makšties formos anga.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Naujai įkvėptas gorogelis šokinėja, rieda ir atsitrenkia kartu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Įkiškite savo kotą į nekantriai burną, kai tik norite! Courtney visada turi gražias lūpas, o liežuvį išskleidė, pasiruošusi duoti jums šurmulingą pūtimą. Tiesiog įkiškite vibruojančią kulką, kad patirtumėte slegiantį jaudulį, kai įsikišate į jos gerklę! Gyvybė atrodo kaip tikra, o viduje esanti briaunota tekstūra suteikia unikalų masažą, o gilinantis Courtneys liežuvis stimuliuos jūsų slogą. Šis kompaktiškas dizainas pasižymi neslystančia patogia rankena, kad neprarastumėte kontrolės net ir intensyviai naudojant. Naudojant šį neribotą dizainą, valymas yra greitas. Naudokite tik su vandens pagrindo arba silikoniniais lubrikantais.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Kolekcija Stroke It™ suteikia jums Tight Pussy glostymo rankovę, sukurtą sujaudinti kiekvieną ypač griežtą potėpį; Pasinerkite į daugiau nei 1 svarą sveriantį sunkaus glostymo malonumą su erotiškai detaliomis lūpomis ir anatomiškai teisinga kamera. Mūsų apkūni glostymo rankovė puikiai tinka tiems, kurie nori šiek tiek daugiau veržlumo savo solo žaidime. Daugiau nei 1 svaras InvisiSkin® medžiagos padidina jūsų malonumo įrankį ir teikia sunkų, stiprų malonumą, kurio taip troškote.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Didžiausia siurbimo patirtis

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men All In Clear

    Nieko nedarykite pusiaukelėje – įeikite į viską! Šis seksualus glostiklis turi 3 siurbimo ir jutimo kameras, imituojančias karščiausias lūpas, burną ir gerklę, kokias tik galite įsivaizduoti. Pagaminta iš minkšto X5 ir sukurta su keliomis kameromis.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Sujungę minkštas AIR-TECH serijos oro pagalvių kameras ir oro srauto struktūrą su nauju kaliuoju dėklu, sukūrėme daugkartinį malonumą, kurį galite valdyti savo rankena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Užimkite savo vietą gerbėjų mėgstamoje poroje LeoLulu su šiuo Signature Stroker, suformuotu tiesiai iš Liūto kūno. Rankų darbo iš tikroviško ULTRASKYN, Leo Signature Stroker turi tvirtą, tekstūruotą interjerą, kuris šildo liečiant ir jaučiasi kaip tikras daiktas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Bangers“ kolekcijos „Nasty Nympho Bouncer Vibrating“! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius. Pagaminta iš kokybiško TPR, dizainas yra švelnus ir patvarus, todėl leidžia žaisti begales intymaus žaidimo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Ar ieškote kompaktiško masturbatoriaus, kuris suteiktų tikrovišką pojūtį? Tuomet masturbatorius Nymph yra jūsų pasirinkimas! Šis tikroviškas masturbatorius yra ypač tvirtas, o jo struktūra yra nulenkta ir briaunota, kad būtų galima papildomai stimuliuoti kiekvieną kartą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Pasiruoškite geriausiam glostymo potyriui savo gyvenime! PDX Elite Hydrobator sukurtas neįtikėtinai vandens stimuliacijai, nes jo naujoviškas dvigubas atviras galas leidžia vandeniui tekėti tuneliu, o tuo pat metu automatizuota glostymo technologija suteikia visapusišką glostymo patirtį. Sukurtas su tuščiaviduriu tuneliu, kad tilptų bet kokio ilgio veleną, prieinama Hydrobator forma leidžia automatiškai glostyti šlapiu ar sausu būdu ir vibruoti, todėl jis puikiai tinka masturbacijai po dušu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zolo Back Door Cup

    Varginančiai tabu analinis seksas niekada nesijautė geriau nei su Back Door Zolo Cup. Tvirtai briaunoti, kad imituotų analinio sekso pojūčius, „Back Door Zolo Cup“ yra ergonomiškos formos, kad sukibtų su maksimaliu malonumu. Valdykite elastingo vidinio tekstūruoto kanalo sandarumą reguliuodami siurbimą tiesiog pirštais.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Puikus, naudojasi nešiojamasis masturbatorius, turintis itin minkštą meilės tunelį ir paprastas jaučiasi kaip tikras daiktas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti tepalo ir viską.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Orbs

    M for Men Soft & Wet puodelis yra kupinas linksmybių! Šis kišeninis glostiklis yra savaime sutepamas. Įpilkite šiek tiek vandens ar seilių ir viskas pasidarys slidu. Kaip tikra! Suspauskite puodelį ir atidarykite arba uždarykite oro vožtuvą, kad įsiurbtumėte ir maloniau. M for Men masturbatoriai yra minkšti, lankstūs ir pripildyti sensacingų tekstūrų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Pretty Love vakuuminis puodelis masturbatorius. Pasiekite naujas jausmingo malonumo aukštumas su šiuo ypač minkštu, aukštos kokybės gaminiu, kuris jaučiasi taip pat gerai, kaip ir išpūstas.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuckhole Mega Stroker

    Mėgaukitės bėgimu su Fuck Me Silly To Go! Sumanaus dydžio, kad būtų gyvas ir kompaktiškas, patentuotas „Fanta Flesh‚®“ ir itin minkštas vidinis tunelis atrodo kaip tikras* tik geriau! Jos storas užpakaliukas laukia, kol su tvirtu, tekstūruotu malonumu apgaubs jūsų kietą kotą. Jos prigludusi anga sužadinta ir paruošta jūsų daužymui! Pasukite gilyn, siurbkite gilyn, o uždaro galo tunelis kiekvieną kartą nusausins jūsų penį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Sandara Masturbator

    „Sandara Masturbator“ yra kompaktiškas, tikroviškas masturbatorius. Dėl vidinės pusės nusausintos struktūros patirsite nepakartojamą stimuliaciją. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, kad jaustųsi patogus ir tikroviškas. Taip pat galite suspausti masturbatorių naudojimo metu, kad priveržtumėte rankovę.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Premium Dual Sensation Cup

    Džiaukitės kontrastingu aukščiausios kokybės malonumu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges

    M for Men Soft & Wet puodelis yra kupinas linksmybių! Šis kišeninis glostiklis yra savaime sutepamas. Įpilkite šiek tiek vandens ar seilių ir viskas pasidarys slidu. Kaip tikra! Su puelį ir atidarykite arba užduokite oro vožtuvą, kad įsiurbtumėte ir maloniau. M for Men masturbatoriai yra minkšti, lankstūs ir pripildyti sensacingų tekstūrų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Sophia

    Dviejų įėjimų masturbatorius su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad sukurtų jaudinančius pojūčius. Sofija yra šalia esanti mergina, kuri tave įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Sophia turi tempiamą makštį ir išangę. Dangtelį laikykite ant galo, kuris nenaudojamas siurbimui sukurti. Glostytojas yra ABS lengvai suimamame puodelyje su dangteliu kiekviename gale, kad būtų higieniška ir lengvas valymas. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Vortex

    Tai glostytojas, kuris priveržia ten, kur reikia! Leiskite savo vaizduotei įsibėgėti su gyvenimiška centrinio malonumo žiedo rankena, kuri spaudžia kaip tikras daiktas! Su dviem gražiais ir sandariais kanalais, iš kurių galite rinktis, ir griovelių tekstūromis, kurios išmuš jus per kraštą, itin minkštas TPE išsitempia, kad atitiktų kiekvieną jūsų potėpį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    „JAMYJOB“ ir toliau kasdien diegiame naujoves, siekdami pasiūlyti maksimalų vyrų masturbacijos malonumą. Mūsų Novax masturbatorius siekia, kad jums patiktų būti elegantišku masturbatoriumi, kuris stimuliuoja visą varpą. Odą primenanti medžiaga turi labai tikrovišką pojūtį ir triumfuoja dėl savo diskretiško dizaino.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Išradingai ir sumaniai sukurtas masturbatorius su stimuliuojančiais grioveliais, stimuliuojančiais smaigaliais ir stimuliuojančiais sparnais, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti varpą ir gaktą. Masturbatoriuje, kurį galima naudoti viena ranka, yra 2 galingi varikliai su 10 vibracijos funkcijų, kuriuos galima lengvai valdyti režimo mygtukais.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96145 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.