×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai 15 - 19,9 cm

Elementai 33 į 64145 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Skaidrus masturbatorius ViewTube See thru Stroker iš PDX Elite yra neslidžiame, permatomame dėkle su apsauginiu dangteliu. Puikiai tinka ritmingiems rankų darbams – jaudinančiu vaizdu gali mėgautis kiekvienas.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina

    Atidarius, ši Vulcan prinokusi makštis yra pasiruošusi atlikti tikrą meilės darbą. Jis pagamintas iš odos atspalvio Realistic Love Skin medžiagos ir turi tekstūruotą vidinį tunelį. Visas dydis: apytiksl. 15 cm, sandaraus, bet lankstaus tunelio skersmuo. Medžiaga: PP, SEBS.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Atraskite fetišiškiausią ir neklaužadiškiausią savo pusę su Fetish by Intoyou kolekcija.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Real Mouth Stroker

    Itin lygus ir slidus liežuvis, kuris išsikiša iš burnos erzindamas ir stimuliuodamas apatinę dalį, taip pat turi tikslius gomurio įdubimus, dėl kurių jis atrodo ir jaučiasi kaip tikras! Visą kontrolę turite po ranka, todėl galite nuspręsti, ar švelniai glostysite, ar giliai trauksite gerklę! Galite atrasti fantazijos patirtį!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Real Pussy Super Realistic Vagina Masturbator Futureskin

    Suformuota kaip makštis, suteikianti tikrą įsiskverbimo patirtį. Lankstus ir atsparus, savo prigimtimi tarsi tekstūra jus nustebins.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    „Heating Suck Machine“ yra masturbatorius su 6 siurbimo režimais ir 9 vibracijos ritmais. Kad patirtis būtų dar labiau pribloškianti ir tikroviškesnė, jame yra šildymo funkcija, todėl kanalas jausis maloniai ir šiltai kaip kūno temperatūra prasiskverbdamas į jį. „Mr Pleasure“ masturbatorius „Heating Suck Machine“ yra atsparus vandens purslams, todėl po naudojimo jį lengva išvalyti. Vibes, siurbimo ir pašildymo funkcijas galima patogiai valdyti 3 mygtukais. Pridedamas USB laidas, skirtas masturbatoriui įkrauti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Su tvirtesne medžiaga nei originalus FLIP ZERO EV, vibruojantis FLIP ZERO EV BLACK suteikia stipresnius pojūčius ir stipresnį suspaudimą. Mėgaukitės dinamiškiausia ūžesio stimuliacija su vidinėmis detalėmis, patobulintomis, kad atitiktų intensyvius tvirtesnės medžiagos pojūčius, ir dviejų vibracijų šerdies ūžesio stimuliacija!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Flesh

    Seksas makšties ištvermės tunelio masturbatoriuje

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    FLIP ZERO grįžta su gerbėjų pamėgtu Strong Black Edition! Futuristinis FLIP stilius grįžta su tvirtesne medžiaga ir drąsesnėmis detalėmis, kad galėtumėte patirti visiškai naują FLIP serijos patirtį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker

    Mėgaukitės bėgimu su Fuck Me Silly To Go! Sumanaus dydžio, kad būtų gyvas ir kompaktiškas, patentuotas „Fanta Flesh®“ ir itin minkštas vidinis tunelis jaučiasi kaip tikras, tik geriau! Praslyskite pro jos tikroviškas mėsingas lūpas ir įeikite į jos prigludusį, tekstūruotą tunelį, kuris tvirta, aksomine šiluma apgaubia jūsų malonumo lazdelę. Ji nori, kad būtumėte giliai jos viduje su kiekvienu smūgiu, o jos aptemptas pūlingas siurbimą gerinantis uždaras galas kiekvieną kartą jus kvailys.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Patirkite savo fantaziją su dvigubo įėjimo glostytuvu, kuris jaučiasi kaip tikras! Minkšta, tampri ir lanksti TPE guma juda kartu su kūnu, kai mėgaujatės kiekvienu kanalu – makšties ar analiniu – priklausomai nuo jūsų troškimo. Pasisemkite erotinio įkvėpimo nemokamai atsisiųsdami vieną iš karščiausių Kira Noir leidimų ir pajuskite skirtumą, kurį daro gyvenimiškas skulptūrinis glostytojas! Valyti lengva naudojant ZT Masturbator Cleaner ir skalavimo šiltu vandeniu.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Men Sex Puppet Beige

    Sex Puppet turi atviro galo briaunuotą meilės tunelį su makšties ir analiniu įėjimu. Didelės, minkštos „Sex Puppet“ krūtys ir užpakalis bei prigludę prie kūno suteikia intensyvų potyrį. Pagaminta iš švelnių, tikroviškų „Blush“ X5 medžiagų. Unikalios X5 savybės leidžia realistiškai jaustis kaip žmogaus kūne. Itin minkštas, elastingas ir greitai įšyla iki kūno temperatūros. X5 taip pat yra ypač patvarus ir atsparus plyšimui, todėl tikrai gali susigadinti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Be intensyvios vibracijos, kurią taip pat galima valdyti programėle, „Satisfyer Men Vibration+“ siūlo elegantišką dizainą ir ergonomišką formą, kuri patogiai telpa rankoje. Kviečianti anga pagaminta iš kūnui draugiško silikono.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir nepatogu naudoti su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiktų tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Silicone Twin Turbo Stroker buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, tvirtai apgaubdamas varpą malonia šiluma ir galinga vibracija iš dvigubų kulkų, strategiškai išdėstytų viršuje ir apačioje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Soft

    Su specialia vožtuvo struktūra Original Vacuum CUP užtikrina nuostabų siurbimą, kai uždengia oro angą elemento viršuje. Dėl savo garsios smėlio laikrodžio formos jis užtikrina tvirtą suspaudimą įdėjus ir neprilygstamą stimuliavimą iš unikalių vidinių detalių.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    Šis naujas Cold Easy Rider suteiks jums geriausią įsiskverbimo patirtį. Vamzdžių šalto įsiskverbimo patirtis dar niekada nebuvo tokia tikroviška, todėl kiekviena fantazija taps realybe! Nesvarbu, ar jums patinka analinis, vagininis ar oralinis, mes sukūrėme juos specialiai jums, kad jūsų fantazija taptų dar tikroviškesnė! Dėl puodelyje esančių oro angų galite reguliuoti siurbimo lygį, o nauja banguota sritis užtikrins tikroviško įdėjimo jausmą. Suveržimo zona leidžia patirti daugiau pojūčių nei anksčiau.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Mėgaukitės blowjob jausmu su vibruojančiu blowjob simuliatoriumi iš Boners kolekcijos. Šis stilingas masturbatorius aprūpintas galingu varikliu su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nustatymus lengva valdyti apačioje esančiais mygtukais.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Seksas skardinėje, vibruojančioje makšties ištvermės tunelio masturbatorius

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Sweet Juicy Pussy Skin

    Ar jums patinka įtemptas, jaudinantis, tikroviškas masturbavimo veiksmas? Tuomet jums patiks Sweet Juicy Pussy iš Hidden Desire Bangers kolekcijos! Šis kokybiškas rankinis masturbatorius pagamintas iš aukščiausios kokybės TPR, kuris jaučiasi maloniai šilkinis ir labai gyvas liesti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Doggie Style Debbie karšta ir pasiruošusi! Puikiai tinka vyrui, kuriam tai patinka iš užpakalio, Debbie turi apvalų užpakalį, kuris puikiai mušamas, o jūs galite suspausti jos skruostus, kad ji būtų tokia aptempta, kaip tik norite! Šis tikroviškas masturbatorius pasižymi šuniško stiliaus dizainu ir ilgu, giliu „meilės“ kanalu su pliušiniais vidiniais briaunelėmis, suteikiančiais daug malonios stimuliacijos. Jis pagamintas iš mūsų neįtikėtinai tikroviškos UltraSKYN™ medžiagos, kad būtų kuo tikroviškiausia patirtis, o palietus net šildo! Atviras, kad būtų lengva valyti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Dark Easy Rider Anal

    Puikus, paprastas naudoti nešiojamasis masturbatorius, turintis itin minkštą meilės tunelį ir jaučiantis kaip tikras daiktas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti tepalo ir viskas.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Guys Johnny Sins Dildo

    Johnny Sins yra karšta ir seksuali žvaigždė, kurios laukėte. Kaip vienas karščiausių verslo atlikėjų, sunku patikėti, kad jis kilęs iš vienos šalčiausių JAV vietų. Pirmuosius 23 savo gyvenimo metus praleidęs Pitsburge, Džonis tik laukė, kol galės pabėgti nuo šalčio ir pradėti naują gyvenimą kur nors šiltoje vietoje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Vaginal

    Puikus, paprastas naudoti nešiojamasis masturbatorius, turintis itin minkštą meilės tunelį ir jaučiantis kaip tikras daiktas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti tepalo ir viskas.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Realistic Vagina

    Realus malonumas stilingoje pakuotėje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Taškinė vibracija tiesiai į varpos galvutę!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Gloria Masturbator

    Gloria Masturbator yra kompaktiškas, tikroviškas masturbatorius. Dėl briaunuotos struktūros viduje patirsite nepakartojamą stimuliaciją. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, kad jaustųsi patogus ir tikroviškas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    „Stroke It™“ kolekcijoje rasite „Tight Pussy and Ass“ glostymo rankoves, skirtas sujaudinti mėgstamomis glostymo galimybėmis; Pasinerkite į daugiau nei 1 svarą sveriantį sunkaus glostymo malonumą su dviem įėjimo galimybėmis ir itin sandaria tekstūra.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Stiprūs spiraliniai šonkauliai stimuliuoja dinamišku siurbimu. Pasinerkite į spiralinius pojūčius! Raskite išleidimą su TENGA FLEX. Mūsų naujausia kalioji medžiaga leido mums sukurti visiškai naują pojūtį!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Three Sisters Virgin Masturbator

    Mergelė yra tikroviškas masturbatorius su itin aptemptomis rankovėmis. Vidus yra briaunotas ir užsegtas, kad būtų galima labiau stimuliuoti kiekvieną kartą. Minkšta medžiaga užtikrina tikrovišką pojūtį. Po naudojimo masturbatorių lengva nuplauti šiltu vandeniu ir žaislų valikliu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Gilinkitės į nepasotinamą suaugusiųjų žvaigždę Kendra Lust! Tiesiai iš Kendros makšties suformuotas gyvenimiškas įėjimas yra minkštas ir slidus, su puikiu dovanojimo ir atšokimo kiekiu, kad imituotų jaudinantį seksą su jūsų mėgstamiausia žvaigžde! Pridedamas 16 valandų trukmės DVD su išskirtinėmis Kendra Lust scenomis jūsų fantaziją pavers dar ryškesne! Jį lengva valyti, nes jis atviras ir gali būti naudojamas su vandens pagrindu arba silikoniniu lubrikantu, kad važiavimas būtų dar sklandesnis!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Rapids Sucker Stroker masturbatorius suteikia jums intensyvaus pūtimo patirtį, nes uždaras galas suteikia gyvybės jausmą, o vidinė tekstūra suteikia nuostabią stimuliaciją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64145 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.