×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai California Exotics

Elementai 65 į 96344 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Jausmingai stimuliuokite kutenantį ir erzinantį Intimate Pump įkraunamą pilną aprėptį užtikrinantį siurblį. Šis geidulingas masažuoklis, turintis visą intymią kaušelį, erzinančius kutenančius ir 12 sinchronizuotų vibracijų bei 3 siurbimo funkcijas, nuves jus į malonių galimybių stebuklų šalį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    „Stroke It™“ kolekcijoje rasite „Tight Pussy and Ass“ glostymo rankoves, skirtas sujaudinti mėgstamomis glostymo galimybėmis; Pasinerkite į daugiau nei 1 svarą sveriantį sunkaus glostymo malonumą su dviem įėjimo galimybėmis ir itin sandaria tekstūra.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Power Gem® Vibrating Crystal Probe yra akinantis, lankstus silikoninis zondas, sukurtas tam, kad palengvintų jaudinantį analinį malonumą. Lankstus, ergonomiškas dizainas ir galingi vibraciniai varikliai leidžia šiam zondui lankstytis kartu su jūsų judesiais, tuo pačiu skleidžiant intensyvias vibracijas. Patirkite asmeninį malonumą, kol aptakus zondas pulsuoja 10 gyvybingų vibracijų, aistringo pulsavimo ir erotinio paūmėjimo. Valdykite įvairias orgazmo galimybes lengvai paliečiamu brangakmenio mygtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Mėgaukitės erotišku dvigubo įsiskverbimo malonumu su Performance Maxx™ įkraunamu dvigubu skverbtuvu. Jausmingų kontūrų zondo stipriklis sukurtas analiniam ekstazei su tikro pojūčio vibruojančiu zondu, įmontuotais atraminiais žiedais ir 10 kelius drebinančių vibracijų funkcijų. Patogus dėvėti dvigubo žiedo dizainas suteikia papildomą kapšelio ir veleno atramą, kad būtų galima ilgai mėgautis dvigubu skverbimu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Leiskitės į intymaus malonumo kelionę su French Kiss™ Elite Romeo. Šis viliojantis mirgantis anonsas ir smeigių kulkų derinys sukurtas tam, kad įžiebtų jūsų aistras ir užgniaužtų kvapą. Ištirkite 10 viliojančių vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, kurios paskatins jus laukti troškimo.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Double Diver Pink

    Patrigubinkite malonumą miegamajame, kai įslysite į silikoninį įkraunamą Double Diver™. Nors tamprus žiedas prilaiko jus tvirtai, jaudinantis zondas ir burzgiantis erzintuvas suteikia viso kontakto stimuliaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    3 dalių prailginimo rinkinys yra 3 itin aptemptų, prigludusių rankovių rinkinys su briaunuota tekstūra viduje ir išorėje, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti. Šios didinančios rankovės priglunda, kad padidintų apimtį, ilgį ir padidintų malonumą kiekvienam dalyvaujančiam. Erotinio stiprinimo rankovės itin tampri medžiaga ir erdvi kamera pritaikyta net ir didžiausiam vyrui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Mėgaukitės savimi ir abipusiu pasitenkinimu naudodami galingą Ultimate Extender vyrų stipriklį. Nors uždarų rankovių įsiurbimas ir briaunota kamera jį jaudina, o papildoma apimtis, jaudinanti dygliuota tekstūra ir 2 colių ilgis privers jūsų moterį drebėti. Integruotas kapšelio dirželis ir stora rankovė suteikė papildomos paramos erekcijai ir padidino ištvermę, kad pailgintų ir sustiprintų bet kurios poros malonumą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Brown

    Išplėskite jį pasiekti Performance Maxx™ Life-Like Extension 8 colių ilgį. Natūrali ranka su tuščiaviduriu dizainu padidina jūsų ilgį 2 coliais (5 cm), kad skubiai malonumu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Malonumas yra begalinis naudojant drąsų Boundless™ 2X ašarų kištuką. Aistringas kištukas sukurtas supaprastinti malonumą su smulkiu svogūnėlių dizainu, lanksčiu korpusu ir lengvai traukiamu rankenos pagrindu.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Niekas gyvenime nėra tikras dalykas, išskyrus jaudinantį malonumą, kurį patirsite su CalExotics Sure Thing Love Doll. Jaudinanti sekso lėlė turi natūralaus dydžio dizainą, 3 neklaužada meilės skylutes ir suspaudžiamą kūną.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Išplaukite į neatrastų malonumų jūrą su Admiral Liquiid Silicone BEDDED Extension. Itin didelio dydžio stipriklis tvirtai apgaubia jūsų malonumo įrankį, kad padidintų apimtį, palaikymą ir maksimalų susijaudinimą. Kol jūs jaudinate savo meilužį padidinta apimtimi ir BEDDED tekstūra, visavertis stipriklis, galingas erekcijos atramas ir sandari kamera, sukelia sprogias pabaigas jums abiem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Impulse Conductive Gel yra be glicerino, saugus kūnui gelis, skirtas padidinti laidumą ir sustiprinti elektros stimuliavimo pojūtį. Sustiprinkite pojūtį ir perkelkite e-stimuliaciją į kitą lygį su šiuo kūnui saugiu koloidinio sidabro laidumo geliu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    „Boundless™ Vulva“ yra vienas karščiausių suaugusiųjų žaislų šiuo metu rinkoje. Visiškai supakuota vulvos replika jūsų laukia lengvai sugriebiame glostyklėje su uždaru galu, užtikrinančiu puikų siurbimą. Vandeniui atsparus dizainas leidžia lengvai valyti ir naudoti bet kur, kur nori patirti erotiškiausių įspūdžių. Jei naudojate vieną arba partneris, tikroviškas modeliavimas suteikia jausmų, kurių ieškojote.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Mėgaukitės erotišku dvigubo įsiskverbimo malonumu su Performance Maxx™ įkraunamu dvigubu skverbtuvu. Jausmingų kontūrų zondo stipriklis sukurtas analiniam ekstazei su tikro pojūčio vibruojančiu zondu, įmontuotais atraminiais žiedais ir 10 kelių drebinančių vibracijų funkcijų. Patogus ir būtų galima dvigubo žiedo dizaino daugiau kapšelio atramą, kad būtų galima ilgai dvigubu skverbimu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Swirl Pleasure Beads Purple

    Jausmingai sukasi, kad pasiektų maksimalų ir ilgesnį asmeninį malonumą, „Swirl Pleasure Beads“ puikiai tinka raumenų treniruotėms ir ilgesniam jusliniam pasitenkinimui. Lengvai naudojami meilės karoliukai yra sugraduoti, kad būtų jautriai pritaikyti ir padidintas orgazmo malonumas. Naudokite lanksčius, lanksčius karoliukus nuotykių kupiniems, jausmingiems tyrinėjimams solo ar meilužio tipo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    „Impulse E-stimulation“ kolekcija skirta energijai su „Intimate E-Stimulator Wand“. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis. Jausmingi ir gerai išdėstyti stimuliatoriai užtikrina, kad visada pataikytumėte į reikiamą vietą ir padidintumėte malonumą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Nuo įžūlių pradedančiųjų iki erotikos žinovų – Viceroy™ Reverse Endurance Ring apgaubs jus iš malonumo su itin minkštu, tampriu, dviejų unikalių tekstūrų žiedu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    „Pleasure Enhancer“ yra ypač sandari, atviro galo ilginamoji rankovė su jausmingai įbrėžtu kotu. Itin didelio dydžio stipriklis tvirtai apgaubia jūsų malonumo įrankį, kad padidintų apimtį, ilgį ir malonumą. Kol jūs jaudinate savo meilužį padidinta apimtimi ir stimuliuojančiais kutenimais, veiksmingą stiprintuvo galingas erekcijos palaikymas ir atvira konstrukcija leidžia jums abiem pasiekti įspūdingų rezultatų.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Padidinkite savo malonumo dydį naudodami Optimum™ Series Get Hard™ galvos siurblių rinkinį. Šis aukštųjų technologijų, visiškai automatinis siurblys užtikrina 3 intensyvaus siurbimo lygius, 5 vibravimo funkcijas ir vibracijos slopinimo pagalvėlę, kad rezultatai būtų tikrai įspūdingi. Padidinkite ištvermę arba pasiduokite visiškam malonumui su 3 lygių čiulpimo stimuliacija ir 5 nepriklausomomis vibracijos funkcijomis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Su silikoniniu analinio zondo rinkiniu atverkite jaudinančio analinio pojūčio duris. Šį jaudinantį analinio treniruočių rinkinį sudaro 3 graduotų analinių kamščių rinkinys su lengvai patraukiamu žiedu ir neįtikėtinos tekstūros paviršiumi. Norint mėgautis viskuo, ką gali pasiūlyti jaudinantis analinio žaidimo pasaulis, treniruotės yra skirtos užtikrinti visišką saugumą ir pasitenkinimą. Kiekvienas mūsų rinkinyje esantis zondas laipsniškai ilgėja ir didėja, kad būtų puikus malonumas bet kokio lygio žaidimo malonumui.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Patirkite neprilygstamą malonumą su Cyclone™ dvikameriniu strokeriu. Šis aukščiausios kokybės masturbatorius sukurtas taip, kad pakeltų jūsų malonumą į kitą lygį dėl naujoviškų savybių ir išskirtinio dizaino.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Clit Kisser™ mirganti kulka sujungia intensyvias kelių greičių vibracijas į erzinantį liežuvio formos rankovę. Į burną panašus stimuliatorius turi lengvai paliečiamą greitąjį rinkimą ir kiaušinio formos kulkos atmosferą, suteikiančią jaudinančius pojūčius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    „Scandal® Wide Open Mouth Gag“ yra drąsus erotinis aksesuaras, puikiai tinkantis poroms, norinčioms eksperimentuoti su erotiniu santūriu žaidimu, arba stilingiems fetišistams, norintiems atsiduoti dizainerių troškimams.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Pasiruoškite maloniam malonumui ir aukščiausios kokybės zondo žaidimui, kuris tikrai tinka karališkiesiems asmenims su The Regal™ Empress. „Her Royal Harness™“ dizainerio sukurta veganiška oda, greitai užsegamas juosmens aptvaras ir minkštas aksominis pamušalas leidžia visiškai kontroliuoti komfortą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    „Her Royal Harness™ ME2™ Thumper“ sukurtas taip, kad abipusiai pasitenkintų dėl gilių dunksančių pulsacijų, besisukančių vibracijų ir dviejų galingų variklių, supakuotų į jausmingų kontūrų paketą. Išlenktas velenas, stulpelio bazė ir 2 galingi vibraciniai varikliai, esantys velene ir pagrinde, sukuria malonumų rojų dviems kiekvieną kartą naudojant.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Įsisukite į aukščiausio lygio malonumą su galingu Bionic™ Thrusting Masturbator. Šis visiškai autonominis stumiamasis masturbatorius buvo sukurtas taip, kad apgaubtų pojūčius visiškai pritaikoma glostymo patirtimi. Itin sandari tekstūruota kamera tvirtai apgaubia jus, o 7 intensyvaus stūmimo funkcijos ir turbokompresoriaus mygtukas suteikia neprilygstamą malonumą su kiekvienu smūgiu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Pristatome Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker – aukščiausios kokybės glostymą, sukurtą suteikti neprilygstamą malonumą ir pritaikomus pojūčius. Šis universalus glostytojas turi antgalį, taip pat patogus laikymo dėklas, skirtas diskretiškam ir higieniškam laikymui.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Išplėskite jį naudodami Performance Maxx™ Life-Like Extension 7 colių. Natūrali rankovė su tuščiaviduriu dizainu padidina jūsų ilgį 2 coliais (5 cm), kad galėtumėte mėgautis malonumu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Kompaktiškas Petite Jack Rabbit yra puikus žaidimų draugas spontaniškam intymiam solo linksmybėms ar erotiškoms porų žaidimams. Galingą vandeniui atsparią vibraciją lengva naudoti, ji gali pasigirti sukimosi, vibracijos ir mirgančiais ekstazės judesiais, kad pasiektumėte didžiausią orgazmo patirtį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Saugokitės: „Boundless™ Bed Restraint“ gali suvaržyti jūsų vakarus ilgam! Šis suaugusiems skirtas žaislas yra su riešo ir kulkšnies rankogaliais, kurie užsegami velcro stiliaus ir universalūs užsegimai, užtikrinantys maksimalų komfortą ir suvaržymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Jūs esate apie savo malonumo dydį, o CalExotics 6 colių silikoninės smeigės atkeliavo, kad suteiktų puikią patirtį, tinkančią bet kokio dydžio karalienei. Tikro jausmo dongas pagamintas su dideliu 6 colių kotu, tikrovišku lanksčiu dizainu ir siurbtuko pagrindu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96344 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.