×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai California Exotics

Elementai 129 į 160344 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Išplėskite jį naudodami Performance Maxx™ Life-Like Extension 8 colių ilgį. Natūrali rankovė su tuščiaviduriu dizainu padidina jūsų ilgį 2 coliais (5 cm), kad galėtumėte mėgautis malonumu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Mėgaukitės neribotu išskirtiniu stimuliavimo malonumu su Ultimate Stroker Beads. Egzotiškame erekciją gerinančiame žiede yra 5 eilės lygių ir gundančių perlų karoliukų, kurie suteikia stipresnę orgazmo ekstazę. Tampri karoliukų rankovė palaiko erotinę erekciją ir padidina stimuliavimo malonumą. Uždėkite karoliukų stiprintuvą ir nubraukite, kad akimirksniu sujaudintumėte. Erekcijos stipriklis yra diskretiško ir kompaktiško 1,5 x 1,5 colio / 4 cm x 4 cm ir yra pagamintas iš patvaraus ABS.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    „Eclipse™“ kūginis ritininis rutulinis zondas sujaudins net labiausiai patyrusį užpakalinių durų mėgėją galingu riedėjimo antgaliu, briaunuotu velenu ir 12 intensyvių vibracijos funkcijų. . Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Jauskitės su malonumu 36 skirtingais būdais, pakeisdami tai, kaip mėgaujatės asmeniniu laiku su Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Patirkite gilesnį ir malonesnį ryšį jums ir savo partneriui naudodami galingą Link Up™ Edge. Dvigubas stimuliuojantis žiedas suteikia intensyvų malonumą su 10 galingų vibracijos funkcijų, pridėtu Ultra-Soft™ atraminiu žiedu ir erzinanti briaunota tekstūra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Sukurtas lengvam naudojimui, todėl valdymas bus greitas net ir tamsiausią naktį. Be nusivylimo ir puikiai tinka malonumui, tik vienas paspaudimas suteiks jums intensyvios stimuliacijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Sukurta taip, kad sustiprintų, padidintų ir sustiprintų ekstazę kiekvieną kartą, kai užsimaunate ant plieno karoliukų dvigubo silikono maksimizatoriaus. Tvirtas, tačiau tamprus silikoninis dvigubas stiprinimo žiedas palaiko, o judantys plieniniai malonumo karoliukai sujaudins jus ir jūsų meilužį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Silikono įkraunamas dvigubas Clit Flicker sumaišo 7 intensyvias vibracijos funkcijas su erotiškai plazdančiu paketu, kad būtų dvigubai didesnis malonumas. Šis dviejų dydžių stimuliatoriaus žiedas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems paįvairinti, arba erotikos ekspertams, norintiems savo arsenalą suteikti intensyvaus malonumo.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Naughty Bits Yum Bum Ice Cone Butt Plug Pink

    Pristatome „Naughty Bits® Yum Bum™“ ledų kūgio užpakalio kištuką – didžiausią malonumą jūsų fantazijoms. Šis viliojantis užpakalio kištukas sukurtas tam, kad jūsų intymaus žaidimo laikas būtų visiškai naujas pasitenkinimo lygis.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser yra unikalios formos jūsų svajonių užpakalinių durų anonsas. Viliojantis analinis zondas turi žavų ritininį rutulinį antgalį, briaunuotą veleną ir 12 vibracijų funkcijų, kurios sujaudina kiekvieną erzinantį prisilietimą. Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    O Kazanova! Jausmingas French Kiss™ Casanova yra nenugalimas mirgantis anonsas su galinga vibruojančia kulka, leidžiančia žaisti tikrai aistringai. Ši galinga vibracija parodys jums tikrą ekstazę su kiekvienu liežuvio mirgėjimu, dvigubo vibravimo varikliais ir 12 vibracijos funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Padidinkite ir pratęskite savo erotinį pasirodymą ir jausmingą malonumą su Hot Rod Enhancer. Patenkinkite savo meilužį, mėgaudamiesi orgazmo jausmu, stovintį tekstūrą rankovę, skirtą jūsų kulminacijai. Lengvai naudoti erekcijos stipriklis taip pat akimirksniu padidina apimtį ir sustiprina stimuliuojam veiksmą, kad būtų maksimaliai patenkintas gundymo pasitenkinimas.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    „Optimum Power® Masturball™“ yra visiškai savarankiškas vibracinis glostymas, kuriame yra 10 vibracijos funkcijų, 3 sensacingo suspaudimo funkcijos ir slėgiui jautrūs kutenimo pagalvėlės, užtikrinančios visiškai pritaikomą glostymo patirtį. Slėgiui jautrios suspaudimo pagalvėlės pritaiko sandarumą su kiekvienu smūgiu, o funkcijų įvairovė kutena ir erzina jus į naujas kulminacines aukštumas.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Turquoise

    Džiaugiamės galėdami pristatyti vieną nuostabiausių mūsų žaidimų: 6 colių dydžio karalienę™.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Massager

    Mėgaukitės garais su mylimuoju duše arba masažuokite skaudančius raumenis – universalus Hype Massager gali patenkinti visus jūsų poreikius. Itin pliušinis silikoninis korpusas, lanksti galvutė ir 10 vibravimo funkcijų tikrai sukurs žaismingo malonumo jausmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija „Impulse E-stimulation“ skirta „Intimate E-Stimulator Petite Wand“ energijos tiekimui. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Patirkite didesnį malonumą naudodami įkraunamą lenktą zondą, sukurtą patogiai išlenkti, nukreiptą į jautriausias vietas. Naudodami 10 intensyvių vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, galite tyrinėti įvairius pojūčius, atitinkančius jūsų norus.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Nuo įžūlių pradedančiųjų iki erotikos žinovų – Alpha™ skysto silikono kapšelio žiedas apgaubs jus iš malonumo su itin švelniu, itin elastingu stiprinimo žiedu. Žaismingas žiedas pagamintas iš itin tampraus skysto silikono, turinčio unikalią smėlio laikrodžio formą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Pristatome Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm – geriausią glostymo patirtį. Šis glostymas pagamintas iš skysto silikono – medžiagos, žinomos dėl savo minkštumo, lygumo ir ilgaamžiškumo.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Love Probe Black

    Pasinaudokite Silicone Love Probe™ – graduotu lanksčiu kištuku su širdies formos piršto kilpa, sukurta su meile intensyviam užpakalinių durų stimuliavimui. Silikoninis analinis zondas suteikia jaudinantį analinį malonumą nuo siaurėjančio viršaus iki lankstaus, pakopinio koto.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Atgaivinkite ir sustiprinkite makšties raumenis su kontūriniu She-Ology™ 5 dalių nešiojamu makšties plečiamojo rinkiniu. Unikalaus dizaino 5 dalių išsiplėtimo rinkiniai yra ergonomiškai išlenkti ir palaipsniui keičiami, kad būtų galima švelniai išplėsti. Aukščiausios kokybės silikoniniai zondai turi lenktą pagrindą, kad būtų galima švelniai įterpti ir stimuliuoti, suporuoti su mini kulka, kad pojūčiai būtų sustiprinti!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    DISKRETUS, NEREIKALUS, TAČIAU TAIP ĮJUNGUS! Itin diskretiškas Hide & Play™ masažuoklis atrodo kaip lūpų dažų tūbelė su nuimamu dangteliu ir viskas! Tačiau neleiskite, kad jo mažas dydis jūsų apgautų. Šis seksualus mažas slaptas masažuoklis turi 8 skirtingas vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Impulse™ Intimate E Stimulator nuotolinio dvigubo Kegelio treniruoklis naudoja cinko lydinio stimuliatorius, kad automatiškai tonizuoja ir sustiprina dubens raumenis, atsakingus už susijaudinimą ir kulminaciją. Mūsų dilgčiojančio kegelio svarelis turi 7 vibracijos funkcijas, 5 elektrinio stimuliavimo lygius ir lankstų paėmimo laidą.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics The Gripper Deep Pussy Grip

    Ar jums patinka protingas pūlingas ir norite tokios sau? Šis masturbatorius yra tai, ko jūs ieškote! Jis imituoja seksą, o jo vidinė stimuliuojanti tekstūra parodys jums naujas ekstazės aukštumas. Masturbatorius patogiai telpa rankoje ir tvirtai apgaubia jautrias vietas, todėl jausitės kaip tikrose įsčiose. Mėgaukitės tvirtais jausmais, čiulpimu dėl uždaro galo ir išradingos tekstūros.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Nipple Jewelry Crystal Gem Silver

    Perkelkite jausmus į kitą lygį ir mėgaukitės erzinančiomis spenelių žaidimais su Nipple Play Neveriančiu spenelių papuošalu Crystal Gem. Išbandykite pakylėtus pojūčius su 2 visiškai reguliuojamais spenelių papuošalais, lanksčiu čiužiniu ir putojančiais kristalais. Vienas žvilgsnis į putojančius krištolo brangakmenius įkvėps aštrias fantazijas ir pamalonins meilužį. Įkvėpkite jausmingumo, pasitikėjimo ir susijaudinimo, kai priveržiate slydimą.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hand Job Stroker Clear

    Patobulinkite savo intymų solo žaidimą su universaliu masturbatoriumi „Rubed Stroker Masturbator“. Itin minkšta ir itin elastinga rankovė yra paprasta naudoti ir apima erekciją, kad būtų galima akimirksniu glostyti. Lanksčios, lanksčios rankovės tekstūruotos su daugiau nei 100 viliojančių pakabukų ir yra visiškai apverčiamos, kad orgazmas būtų dvigubai didesnis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Stroke It Mouth

    „Stroke It™“ kolekcijoje rasite „Tight Pussy and Ass“ glostymo rankoves, skirtas sujaudinti mėgstamomis glostymo galimybėmis; Pasinerkite į daugiau nei 1 svarą sveriantį sunkaus glostymo malonumą su dviem įėjimo galimybėmis ir itin sandaria tekstūra. Pliušinis dvipusis glostiklis suteikia jums geriausią iš abiejų pasaulių su dviem tikroviškomis įėjimo galimybėmis. Nesvarbu, kurią pusę pasirinksite, itin sandari tekstūruota kamera sukuria malonių stebuklų šalį kiekvienam nariui, norinčiam įlįsti į vidų.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Skin

    Visą gyvenimą trunkančios grynos odos medžiaga atrodo kaip tikra ir nereikalauja priežiūra.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Cheap Thrills The Three Way Skin

    Pasiduokite viso gyvenimo fantazijai su Cheap Thrills® The Three Way masturbacijos glostytuvu. Gaukite geriausią iš abiejų pasaulių su įspūdingu dviejų galų dizainu, skirtu priekinių galinių durelių grojimui. Unikalios tekstūros kamera ir itin minkšta, tampri PureSkin® medžiaga apgaubia jūsų įrankį gyvu pojūčiu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Ivory

    Maksimaliai padidinkite savo malonumą ir padidinkite jį naudodami Performance Maxx™ gyvybę primenantį ilgintuvą su diržais. Natūrali rankovė su tuščiaviduriu dizainu padidina jūsų ilgį 2 coliais (5 cm), kad galėtumėte mėgautis malonumu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160344 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.