×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai California Exotics

Elementai 33 į 64344 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Pristatome Admiral® 8 colių vibruojantį kapitoną – neįtikėtinai minkštą ir gyvenimišką dongą, kuris visada pasiruošęs veikti. Jo tvirtą ir lanksčią konstrukciją sustiprina aukščiausios kokybės siurbtuko pagrindas, užtikrinantis stabilumą ir malonumą žaidžiant be rankų.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Išplėskite savo viliojimo pasitenkinimą naudodami patvarų silikoninį „Tri-Snap“ kapšelio atraminį žiedą. Jausmingas erekcijos žiedas skirtas palaikyti ištvermę, išlaikyti uolieną kietą erekciją ir pratęsti intymų malonumą. Itin tamprus, visiškai reguliuojamas gaidžio žiedas yra paprastas naudoti, patogus nešioti ir idealiai tinka pirmą kartą ir patyrusiems naudotojams.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Įelektrinkite pojūčius su jaudinančiais Volt™ Electro-Beads. Šiame unikaliai lankstaus elektrostimuliuojamo granulių masažuoklyje yra 5 nepriklausomos e-stim lygių funkcijos ir 7 vibracijos funkcijos, suteikiančios elektrifikuojantį malonumą. Ploną ir lanksčią lazdelę galima sulenkti į beveik bet kokią padėtį su karoliukų konstrukcija, kad pulsuojanti stimuliacija būtų teikiama bet kokiu įspūdingu kampu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Padidinkite savo malonumo įrankį naudodami „Optimum™“ serijos pažangųjį automatinį išmanųjį pompą – aptakų, patvarų penio siurblį, sukurtą puikiam siurbimui ir našumui pagerinti. Padidinkite ištvermę, pagerinkite ištvermę ir sustiprinkite savo meškerę naudodami šiuos pritaikomus pratimų režimus. Naudokite lengvai paliečiamus mygtukus ir LED ekraną ir mėgaukitės rankiniu siurbimu arba nustatykite slėgį ir trukmę iki 20 minučių treniruotės.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Pasimėgaukite aistringu žaidimu su Foreplay Frenzy™ Pucker ir paleiskite fantazijas. Tobulo dydžio dvigubas stimuliatorius komplektuojamas su 10 galingų vibracijos funkcijų, 4 intymaus siurbimo greičiais ir nepriklausomai valdomais dvigubais varikliais.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Big Ass Cleanser Black

    Negabaritinė lengvai išspaudžiama lemputė. Patogus ir plonas kelių krypčių purškimo priedas. Išardomas, kad būtų lengva valyti. Kūnui saugi, higieniškai aukščiausios kokybės valymo sistema. Paprasta naudoti. Laikyti iki 14 fl. oz. / 420 ml.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Patirkite kerintį „French Kiss™ Elite Siren“ malonumą ir pakelkite savo intymius susitikimus į naujas aukštumas. Šis žavus mirgantis anonsas sukurtas tam, kad uždegtų jūsų pojūčius ir atvertų juslinio malonumo karalystę. Su savo tekstūruota vibruojančia kulka jis erzina ir erzina, siūlydamas 10 išskirtinių vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, kad įgyvendintų jūsų giliausius troškimus.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Patirkite šį spenelių erzinimą ir malonų veiksmą su Nipple Play Vacuum Twist Suckers. Diskretiški kompaktiški daugkartiniai čiulpiniai čiulptukai ir unikalia vakuuminio slėgio slėgio, užtikrinanti intensyvią stimuliaciją ir orgazminius pojūčius. patirti malonumą, tiesiog užsukite, pasukite ir mėgaukitės.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Penis Extender Black

    Tamprus ir patvarus silikoninis dirželis tvirtai laiko jus vietoje. Lengvos prisukamos veržlės, kad liktų ten, kur norite. Patogus putplasčio žiedas papildomam paminkštinimui. Lygūs ir besiūliai pagrindo šerdesai, kad būtų galima visiškai suktis. Dvigubi silikoniniai strypai – naudokite su putplasčio vamzdeliais arba be jų. Pilnai reguliuojamas. Komplekte yra 4 lengvai pridedami nuimami srieginiai ilginamieji strypai.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Įelektrinkite pojūčius su jaudinančiu Volt™ Electro-Fur. Nuotolinio valdymo elektrostimuliacinio zondo masažuoklyje yra 5 nepriklausomos e-stim lygių funkcijos ir 7 vibracijos funkcijos, suteikiančios elektrifikuojantį malonumą. Elegantiškas kūginis kištukas pritaikytas lankstytis su jūsų judesiais, o plonas korpusas suteikia malonumą pradedantiesiems.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    Universali „Scandal® Blackout“ akių kaukė yra puiki akių raištelis kiekvienam nuotykių ieškotojui, norinčiam tyrinėti juslinius žaidimus ar mėgautis puikiu nakties poilsiu. Atsiduokite kiekvienam savo mylimojo troškimui ir sustiprinkite pojūtį kiekvieną kartą, kai užsidedate šią dizainerio sukurtą brokato kaukę. Minkšta dvigubo sluoksnio kaukė sukuria visišką užtemimo pojūtį, padidindama jautrumą, susijaudinimą ir malonumą.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Thrust and Grind Red

    Patirkite savo malonumą naudodami „Dual Rider™“ nuotolinio valdymo pultą „Thrust & Grind“ – nuotolinio valdymo dvigubo variklio masažuoklį, sukurtą mylėti save ir tyrinėti save. Palepinkite savo pojūčius naudodamiesi 12 intensyvios vibracijos funkcijų, galingu 3 greičių traukos velenu ir glaudžiai briaunotu šlifavimo vertu dizainu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Teardrop Plug Black

    Dėl drąsaus Boundless™ ašaros kištuko malonumas yra begalinis. Aistringas kištukas sukurtas patogiam malonumui su tobulai smulkiu ašaros dizainu, lanksčiu korpusu ir lengvai traukiamu rankenos pagrindu.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Brown

    Patirkite didžiausią pasitenkinimą n visą „Squirting Fuck Stick™“ – įkraunamu dongu su tikroviška ir lengvai naudojama purškimo funkcija. Šis dongas gali išlaikyti iki 0,34 fl. oz./10 mL naudingo skysčio, kad patirti gyvenimišką patirtį.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Cheap Thrills The French Maid Skin

    Mėgaukitės jaudinančiais šlapiais sapnais su purvinu Cheap Thrills® The French Maid masturbacijos glostytuvu. Uždaras dizainas užtikrina puikų siurbimą, o unikalios tekstūros kamera ir itin minkšta, tampri PureSkin® medžiaga sujaudina gyvybės pojūčiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Maksimaliai padidinkite savo malonumo įrankį naudodami „Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™“ – didžiulį penio pompą, skirtą didesniems ir geresniems rezultatams kiekvieną kartą naudojant. Padidinkite ištvermę, pagerinkite ištvermę ir sustiprinkite savo meškerę naudodami 3 unikalius tobulinimo pratimų režimus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Sukurtas tam, kad įstumtų jus į jaudinantį, gilų pasitenkinimą teikiančio malonumo pasaulį su Her Royal Harness™ The Royal Vibrating Set. Kiekviename rinkinyje yra Regal™ Princess ir Vibrating ME2™ zondas su 3 keičiamais zondo žiedais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Galingas, viso kontakto Venus Butterfly Rocking Penis yra mini stimuliatorius, kuris maksimaliai aprėpia jūsų erogenines zonas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics The Girl Next Door Love Doll

    Išskleiskite šias kojas ir pasinerkite į jaudinantį malonumą su CalExotics Girl Next Door Love Doll. Įžūli sekso lėlė turi natūralaus dydžio dizainą, 3 neklaužada meilės skylutes ir suspaudžiamą kūną.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pasiruoškite būti įtrauktam į viso kontakto stimuliavimo pasaulį su Venus Butterfly silikoniniu nuotolinio valdymo pulteliu Venus "G"™. Dabar visame pasaulyje žinoma kolekcija „Venus Butterfly“ tai vėl padarė su intymių kontūrų forma, lanksčiu G taško masažuokliu ir 12 intensyvių vibracijos funkcijų. Išskleiskite sparnus ir erzinkite keliaudami su žavingu nuotolinio valdymo pulteliu iki 10 m atstumu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Patenkinkite savo meilužio erotinius poreikius su universaliu Premium silikoninių žiedų rinkiniu. 3 dalių rinkinį sudaro vidutinio, didelio ir XL dydžio penio žiedai, skirti padidinti apimtį ir išlaikyti ištvermę ilgai trunkančio intymaus malonumo metu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Douche Blue

    Ultimate Douche™ yra galinga daugkartinio naudojimo dušo sistema, skirta kiekvienam malonumo ieškotojui. Galingą sistemą sudaro skaidrus buteliukas, slydimo aplikatoriaus antgalis ir kelių krypčių zondas. Niekada daugiau nesijaudinkite dėl nedidelių nelaimingų atsitikimų, kurie sugadins nuotaiką, o leiskite lengvai naudoti permatomą buteliuką, kad jūsų valymo patirtis būtų puiki.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Pristatome Bliss™ Liquid Silicone Bendie G – didžiausią malonumo žaislą, kuris suteikia lankstumo ir intensyvaus stimuliavimo. Sukurta su lenkiama galva ir kaklu, leidžia puikiai išdėstyti jį taip, kad nukreiptumėte į jautriausias vietas ir maksimaliai padidintumėte kontaktą, kad būtų malonu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Pristatome Boundless™ FTM Stroker 2,75"/7 cm, aukščiausios kokybės skysto silikono glostymą, sukurtą padidinti pasitenkinimą. Pagaminta iš aukštos kokybės skysto silikono, šis glostomasis yra minkštesnis, lygesnis ir patvaresnis.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Executive Automatic Douche

    Norėdami mėgautis viskuo, ką gali pasiūlyti jaudinantis analinio žaidimo pasaulis, turėsite pasiruošti užtikrinti visišką švarą, saugumą ir pasitenkinimą. Niekada daugiau nesijaudinkite dėl nedidelių nelaimingų atsitikimų, kurie sugadins nuotaiką, o leiskite „Executive Rechargeable Auto Douche™“ suteikti jums puikią valymo patirtį. Ši visiškai automatinė valymo sistema turi pažangią anti-atbulinę konstrukciją, kuri užtikrina gilų valymą kaip niekas kitas. Galingoje valymo sistemoje yra 3 greičių srauto režimai, 360° kelių krypčių purškimo priedas ir 15,6 fl. Ozo lemputė.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Patirkite didžiausią malonumą naudodami vibracinį ir stumiamąjį „Optimum Power®“ stūmiklį – visiškai autonominį įkraunamą masturbatorių, turintį tiek vibracijos, tiek stūmimo galimybes. Su 10 intensyvių vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, taip pat 10 nepriklausomų glostymo funkcijų, šis prietaisas suteikia platų pojūčių spektrą ir pritaikytą malonumą.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Optimum Series® Maximum Results™ siurblių rinkinį sudaro 2 galingi siurbimo siurbliai, nuimama žarna ir viena ranka valdoma Master Grip™ siurblio rankena, kad kiekvieno siurblio seanso metu būtų pasiekti geriausi rezultatai. Kiekvieną kartą spausdami Master-Grip™ vienarankį siurblį, galite tikėtis galingo apimties ir ilgio padidėjimo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Pristatome „Optimum Series® Vibro Air Pump“ – pirmąjį pasaulyje slėgiu aktyvuojamą vibracinį siurblį, sukurtą pagerinti jūsų malonumą ir suteikti nepakartojamą patirtį.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Sensation Enhancer yra itin sandari, atviro galo ilginamoji rankovė su jausmingai išmargintu kotu. Itin didelio dydžio stipriklis tvirtai apgaubia jūsų malonumo įrankį, kad padidintų apimtį, ilgį ir malonumą. Kol jūs jaudinate savo mylimąjį padidinę apimtį ir stimuliuojančius karoliukus, o veiksmingą stiprintuvo galingas erekcijos palaikymas ir atviras dizainas leidžia jums abiem pasiekti įspūdingų rezultatų.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    „Boundless™ Vulva“ yra vienas karščiausių suaugusiųjų žaislų šiuo metu rinkoje. Visiškai supakuota vulvos replika jūsų laukia lengvai sugriebiame glostyklėje su uždaru galu, užtikrinančiu puikų siurbimą. Vandeniui atsparus dizainas leidžia lengvai valyti ir naudoti bet kur, kur norite patirti erotiškiausių įspūdžių. Jei naudojate vienas arba partneris, tikroviškas modeliavimas suteikia jausmų, kurių ieškojote.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Nesvarbu, kur jus nuves kelionė, mėgaukitės šiek tiek „man laiko“ su „Kyst™ Flicker“ mini masažuokliu. Galingoje mini silikoninėje kulkoje yra 10 vibracijos funkcijų, atminties lustas ir mirgantis liežuvio galiukas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Išplėskite jį pasiekti Performance Maxx™ Life-Like Extension 7 colių. Natūrali ranka su tuščiaviduriu dizainu padidina jūsų ilgį 2 coliais (5 cm), kad skubiai malonumu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64344 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.