×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas

Elementai 97 į 128288 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Nerūdijantis plienas, lygus poliruotas šis veidrodis turi tris šakeles priekyje, kurios uždaroje padėtyje sudaro apvalų zondą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Pleasure Dome skaistumo narvas – Šis skaistumo įtaisas yra daug pažangesnė klasikinio KTB skaistybės prietaiso versija, kuri veiksmingai apsaugo nuo erekcijos. Patogu, kol penis suglebęs, tačiau „įkanda“ susijaudinus dėl kokios nors priežasties, užkertant kelią bet kokiai draudžiamai veiklai.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Floor Pillory

    Puikus skraidyklės rinkinys pradedantiesiems!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Elektrošoku vibruojantis šlaplės kamštis skirtas vyrams, kurie išdrįsta peržengti ribas. Vibruojantis plėtiklis suteikia neprilygstamą pojūtį ant lytinių organų ir juose. Jūs be vargo siunčiate elektros bangas į varpą ir šlaplę. Jei norite patirti visiškai naujus pojūčius, tai kaip tik jums.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    CB-6000 Male Chastity Device - Chrome Finish yra naujoviško dizaino, užtikrinančio didžiausią komfortą ir saugumą. CB-6000 Male Chastity Device siūlo didžiausią komfortą ir saugumą. T

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Kaip norėtumėte jį tvirtai ir saugiai užrakinti? Šis nerūdijančio plieno skaistybės narvas atrodys, kad jis priklauso jums!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs PUG Puppytail Black Red S

    Mūsų gryno silikono PUPPY TAILS turi itin glotnų užpakalį su pritvirtinta gumine uodega. Pupelio formos kištukas ir smailėjantis kaklelis yra sukurti taip, kad šis žaismingas užpakalio kištukas liktų vietoje. Jis pagamintas iš aukštos kokybės gryno platininio silikono, todėl yra purus ir panašus į mėsą, puikiai tinka patogiam įkišimui ir animaciniam švilpimui. Kiekvienas PUPPY TAIL užpakalinis kištukas yra užpilamas rankomis mūsų gamykloje, todėl nėra dviejų vienodų kamščių.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    „Mini Me“ atima visą erdvę net menkiausiems jūsų užrakinto gaidžio trūkčiojimams. Atraskite, ką iš tikrųjų reiškia būti bejėgiškam ir maloniam, esant didžiausiam troškimų apribojimui. „Keyholder's“ ir „Sissies“ taip pat laukė, kol CB-X atneš jiems tai, ko jie prašė. Mažesnė ir paruošta laikyti savo pakuotę arčiau namų, nei kada nors svajojote.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cellmate Guardian Chastity Cage Size 2

    CELLMATE pristato „Guardian Chastity Cage“: aukščiausios kokybės vyrišką skaistybės prietaisą, kuris siūlo išskirtinį valdymą ir yra diskretiškas, pritaikytas dušui.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus Sling Stand Kit

    Šis BRUTUS Sling Stand Frame rinkinys yra visiškai pilnas paketas, kuriame yra viskas – ir dar daugiau – ko jums reikia norint pradėti.

    1 229 €

    689 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Probe Sound Black

    "Perkelkite savo skambesį į visas naujas gelmes su PROBE – nauju itin ilgu silikoniniu garsu iš OXBALLS. PROBE yra lankstus, švelnus silikoninis garsas, kuris yra ypač švelnus ir švelnus. Silikonas yra mūsų mėgstamiausias garsas, sklandi medžiaga įkaista. iki kūno temperatūros ir yra mažesnė tikimybė, kad sudirgins ar pakenks nei su metalu ar kitais standžiais garsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Užrakinkite savo vyro gaidį ir kamuoliukus šiame visiškai reguliuojamame skaistumo narve! Šio prietaiso pagrindo žiedas, panašus į rankogalį, talpina 4 skirtingus dydžius. Užfiksuokite žiedą vietoje, naudodami kaiščio į skylę plokštelių sistemą, kad įstrigtumėte jo kamuoliukus to nerūdijančio plieno žiedo ribose.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    „Hegar“ šlaplės garsų rinkinys yra aukščiausios kokybės šlaplės garsų rinkinys, sukurtas daugeliui skirtingų pojūčių.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Optimizuokite savo keistą žaidimą su šiuo ant sienos tvirtinamu Šv. Andriejaus kryžiumi! Šis pliušinis, paminkštintas kryžius prigludęs prie sienos, todėl turėsite daugiau grindų ploto! Jis puikiai tinka mažesniems kambariams ir suteikia daugiau kvadratinių metrų, kad patalpoje kartu su kryžiumi būtų galima sudėti kitus vingiuotus elementus.

    1 049 €

    649 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Imobilizuokite savo povandeninį vienetą mėgstamoje padėtyje! Veislynas yra reguliuojamas narvas su paminkštinta lenta ir pasirenkamais padėties nustatymo strypais. Užrakinkite savo žaislą dengtame metaliniame korpuse ir būkite kūrybingi! Įkiškite jų galvą tarp priekinių įėjimo strypų su silikoniniu paminkštinimu, kad jie būtų idealiai išdėstyti jėgos tiekimui.

    1 149 €

    919 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MOI Submission Neoprene Gas Mask Hood

    Šis dujokaukės gaubtas ne tik atrodo neįtikėtinai, bet ir puikiai tinka jautrumui atimti ir kvėpuoti. Sujunkite jį su pasirinktais apribojimais. Neopreną lengva valyti ir patogu nešioti. Puikiai tinka ilgoms sesijoms.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Šie Mister B Bullwhips yra austi rankomis su didžiausiu kruopštumu, su gražia rankena su dviem dideliais turkiškais mazgais.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Visiškai nauja ir nenaudota guminė fetišo dujokaukė su puikiu gumos kvapu ir gerai dengia visą veidą. Puikiai tinka guminiam fetišui ir kvėpavimo kontrolei. Vienas dydis tinka visiems su veržliarakčių pagalba gale.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Šis skaistumo įtaisas yra daug pažangesnė klasikinio KTB skaistybės prietaiso versija, kuri veiksmingai apsaugo nuo erekcijos. Patogu, kol penis suglebęs, tačiau „įkanda“ susijaudinus dėl kokios nors priežasties, užkertant kelią bet kokiai draudžiamai veiklai. Narvelio spygliai buki, nesukelia traumų. Kai kurios žymės gali likti kelias dienas po ilgalaikio naudojimo, tačiau jį nešioti visiškai saugu. Jame taip pat yra nuimamas 7 mm varpos kištukas su šlapinimosi anga. / Rakinamas varpos kištukas – jo negalima išimti be rakto.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Kitas CB-X® jausmingo santūrumo žingsnis. Ponas Stubb® yra jūsų vartai į užrakinimą, kurio laukėte. Suteikite savo raktų laikikliui dar daugiau kontrolės naudodami šį naują įrenginį, kuris saugo jus užrakinus ir griežtesnius suvaržymus.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    „MEATLOCKER“ yra „Oxballs“ didelė, tvirta skaistybės apranga, kuri apvynioja jūsų varpą ir krepšį itin tampria guma PLUS+SILICONE™, tai pirmasis mūsų pilnai dengiantis švaros prietaisas – jį lengva užsidėti + patogu dėvėti ilgą laiką. Šis daiktas tampri, kad tiktų, ir sugriebia jus kaip pirštinė. Jame jaučiamas šiltas silikonas, TPR tvirtumas ir tamprumas bei dvigubai pradurto penio išvaizda.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Miela moteriškos lyties pažeminimo svaidyklė, skirta brutaliam rankų susiejimui su vyro lytiniais organais (varpa ir kapšelis). Unikalus Lederhalto dizainas, sujungimas ir tvirtinimas vienu kaiščiu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Atraskite visiškai naują įsiskverbimo būdą su Balldo prekės ženklu! Šio starterio rinkinio dėka galite prasiskverbti į savo partnerį su kapšeliu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Šis šlaplės garso rinkinys labai tinka groti šlaplę. Nerūdijančio plieno garsai lengvai ir sklandžiai patenka į šlaplę. Ištempimas suteiks jums didelį malonumą. Atraskite intensyvius žaidimo su šlaple malonumus! Šlaplėje yra didžiausia nervų galūnėlių koncentracija visame kūne.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Bondage Board

    Užtraukiantiems potyriams – bet kada ir bet kur! Su vergijos lenta beveik nėra jokių apribojimų įgyvendinti savo erotines fantazijas. Juoda lenta yra sulankstoma ir jai beveik nereikia vietos namuose.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Šis kvėpuojantis, lengvas plastikinis skaistybės narvas puikiai tinka skaistybės entuziastams, kurie nori kažko patogesnio nei sunkusis metalas. Plastikas yra atlaidesnis nei stiprus metalo tempimas ir puikiai tinka ilgalaikiam dėvėjimui. Kvėpuojantis dizainas leidžia jį lengvai valyti ir leidžia visiškai išdžiūti tarp dušų, todėl narvas yra higieniškas ir saugus naudoti.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    Sukurtas išskirtinai vyro poreikiams ir pagamintas JK, Python™ elektrinio suspaudimo įtaisas turi 2 paauksuotus elektrinius kontaktinius kilimėlius su reguliuojamu suspaudimu. Išslydus minkštam varpai ir rutuliukams, kamuoliukai kabo tiesiai į reguliuojamos suspaudimo sistemos rankeną.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Rimba BondagePlay Natūralios balno odos švarios pakinktų kelnaitės su 2 pakabinamomis spynomis. Diržai turi angą varpui perkišti. Šios kelnaitės reguliuojamos iš abiejų pusių 7 padėtyse nuo 78 iki 115 cm.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Šis nešiojamas stimuliacinis žiedas, valdomas programėle arba nuotolinio valdymo pulteliu, švenčia seksualinių partnerių ryšį ir pabrėžia smalsaus, nuotykių kupino intymumo svarbą. Dėvėkite Bond po drabužiais, kad kiekviena akimirka būtų maloni, ir naudokite jį, kad jūsų preliudija pakiltų į kitą lygį.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128288 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.