×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas

Elementai 33 į 64288 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Šis gudrus treniruoklis jūsų šuniukui suteikia daug šoko. Siūlo veiksmingą treniruotę naudojant elektrostimuliaciją, vibraciją, garso tonus ir vaizdinius signalus.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Ring Speculum Stainless Steel

    Nerūdijančio plieno žiedas, skirtas ekstremaliam analiniam ištempimui. Didelė, atvira skylė! Naudodami šį specialų spekuliatyvą, neabejotinai gausite visą jo ar jos užpakalio įžvalgą. Specialus veidrodėlis atveria užpakalį PLAČIU RATU ir palieka visiškai atvirą apatinę dalį.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateX Latex Suspender Belt Black

    Pagrindinė apranga gumos mėgėjams!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Būtinas blogis jūsų sadistinėje CBT scenoje – šis žiaurus rutulinių neštuvų ir kamuoliukų traiškytuvo derinys užtikrina, kad iškankintos sėklidės būtų gerai ir tikrai prisuktos! Pridėkite nenumaldomą Triune Evil Shells CBT įrenginį prie savo scenos ir tai bus paskutinis posūkis!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Mesh Chastity Cage M

    Pristatome mūsų plieninio tinklelio grožio narvą. Kruopščiai būtų kokybiški iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, šis narvas sukurtas taip, kad patogus ir ilgaamžiškas. Tinklinis raštas ne tik suteikia eleganciją, bet ir užtikrina optimalų vėdinimą bei higieną.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Šis ilgas ir sklandus šlaplės garsas puikiai tinka ypatingai varpos stimuliacijai.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice The Crotch Rocket Strap-On Black

    „Crotch Rocket Strap-On“ yra revoliucinis produktas, iš naujo apibrėžiantis dirželių pasaulį! Užsegamo dirželio pagrindas sukurtas taip, kad galėtų sėdėti aplink vyriškus lytinius organus, todėl šis dirželis yra itin patogus vyrams. Šis dirželis taip pat yra idealus sprendimas moterims!

    179 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Juodas kryžius, stabili konstrukcija, skirta tvirtinti prie sienos. Su metaliniais žiedais ir keturiais reguliuojamais odiniais dirželiais riešui ir kulkšnims. Pristatymas vyksta dalimis - lengvai montuojamas!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Gemini App-Controlled Vibrating Nipple Clamps

    spenelių spaustukai. Dėvėkite Dvynius taip, kaip norite. Nešiokitės juos diskretiškai ir leiskitės į naujus nuotykius. Nuo preliudijų, vaidmenų iki lengvo BDSM – galite įtraukti mūsų spenelių spaustukus į savo kasdienybę su Lovense Remote programėle! Mėgaukitės tobulu spaustuvų ir vibracijų deriniu.

    219 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Mesh Chastity Cage S

    Pristatome mūsų plieninio tinklelio grožio narvą. Kruopščiai būtų kokybiški iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, šis narvas sukurtas taip, kad patogus ir ilgaamžiškas. Tinklinis raštas ne tik suteikia eleganciją, bet ir užtikrina optimalų vėdinimą bei higieną.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateX Latex Catsuit 2901285 Black

    Juodas lateksas nuo galvos iki kojų!

    279 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Šis plonas ir sklandus šlaplės garsas puikiai tinka ypatingai varpos stimuliacijai.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparent

    CB-6000S™ yra gamintojų būdas pridėti kitą dizainą, kad būtų galima pasirinkti asmeninį visų tipų vyrų anatomijos tipą. Narvelio išmatavimai yra 2 1/2 colio ilgio, todėl tinka mažesnio pastatymo žmonėms.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Šis ZADO lovos tvirtinimo rinkinys bet kurią lovą pavers profesionalia nelaisvės žaidimų aikštele. Reguliuojamų, neplyštančių medžiaginių dirželių H formos diržų sistema tinka po bet kokiu čiužiniu. Odinės rankų ir kojų atramos užkabinamos ant 4 užsegamų kabliukų ant kiekvieno dirželio. Patogios rankų ir kojų atramos yra pagamintos iš tvirtos odos ir turi sagčių užsegimus, todėl jų perimetrą galima reguliuoti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparent

    Naujasis inovatyvus žiedo dizainas susideda iš trijų tarpusavyje susijungiančių dalių, kurios dera kaip dėlionės detalės. Du kreipiamieji kaiščiai laiko viršutines dalis kartu. Fiksavimo kaištis eina per vidurinę įdubą, jungiančią narvelio dalį su žiedu.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Šis 10 režimų ekstremalus CBT rutulio gniuždymo įrenginys yra viduje elektrifikuotas, kad būtų intensyvūs pojūčiai ir ritminė stimuliacija. Lengvai naudojamas valdiklis leidžia perjungti visus 6 intensyvumo nustatymus, o reguliuojami varžtai leidžia valdyti slėgį. Patvarios lentos leidžia intensyviai spausti ir jūsų nenuvilti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

    Šis atvira burna pavers jūsų partnerio veidą vulva, į kurią galėsite įkišti savo kotą! Priveržkite juosteles aplink galvą ir pritvirtinkite fiksavimo sagtimi. Praleiskite minkštą, tikrovišką makšties angą į savo vergus, trokštančius pamaloninti burną! Kietas vidinis kamštelio žiedas išlaikys jų lūpas ir dantis atvirus. Mėgaukitės žemindami savo partnerį, kol jis jus aptarnauja su šiuo unikaliu dėmesiu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Nustebinkite savo mylimąjį šia gražia meilės dėžute ir kartu mėgaukitės įvairiais žaislais bei aksesuarais! Dovanų rinkinį „14 Days of Love“ sudaro širdies formos dėžutė su 14 skyrių. Kiekvieną dieną atidarykite vieną skyrių ir kiekvieną dieną eksperimentuokite su nauju žaislu. Šis rinkinys puikiai tinka tam, kad seksualinis gyvenimas taptų dar įdomesnis ir dvi savaites kiekvieną dieną išbandytumėte ką nors naujo. Dėl gražaus dizaino dėžutės šis rinkinys yra puiki dovana kiekvienai progai.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Mister B Vac Rack

    „Mister B Vac Rack“. Puikus jūsų žaidimų kambario papildymas intensyvaus latekso žaidimo mėgėjams. Nelaisvė, jutimų trūkumas ir kvėpavimo kontrolė yra kai kurios begalinės Mister B Vac Rack galimybės. „Mister B Vac Rack“ iš esmės yra PVC vamzdžių rėmas su natūralaus latekso maišeliu. Po nustatymo galite prijungti Vac Rack prie dulkių siurblio, kuris išsiurbs orą iš latekso maišelio.

    549 €

    349 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Tease Us – tai programėlėmis valdomų nešiojamų vibratorių rinkinys, tinkantis kiekvienai porai. Subtiliai erzinkite ir jaudinkite, kad ir kur eitumėte, naudodami vibruojantį stimuliavimo žiedą „Bond“ ir galingą kelnaičių atmosferą „Moxie“.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Bondage Board Black

    Paverskite bet kurią erdvę sekso požemiu! „Bondage Board“ sukurta tam, kad su savimi atsineštų savo fantazijas, kad ir kur eitumėte! Tiesiog išskleiskite lentą ir pritvirtinkite suvaržymus, kad sukurtumėte universalų BDSM baldą. Su 14 skirtingų D-žiedo tvirtinimo taškų lengva pasiekti daugybę seksualinių pozicijų ir gauti visišką prieigą prie pažeidžiamo partnerio kūno.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Pubic Enemy No 1 Black Edition yra mūsų tvarkingas, skaidrus gaidžio narvas su e-stim funkcija: jis leidžia laikyti audringą valiovę užraktą po užraktu ir raktu, kad jis negalėtų sustingti, kol neateis meilužė ar šeimininkas. su raktu ir išleidžia jį.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Ši „Mister B Slave“ apykaklė su apribojimais yra geras kainos ir kokybės santykio derinys, kai esate vergijoje.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Chastity Device Modern with Belt

    Pristatome mūsų modernų skaistumo įrenginį su PU odos diržu – aptakų ir šiuolaikišką sprendimą, pagamintą tik iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šiame šiuolaikiškame tyrumo įrenginyje pirmenybė teikiama patogumui ir valdymui, jame yra reguliuojamas PU odos diržas, užtikrinantis saugų ir individualų prigludimą.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Pakelkite savo išangės sklaidos patirtį į kitą lygį su šiuo ekstremaliu analinio sklaidytuvo įrenginiu. Įkiškite galiukus į išangę arba makštį ir pradėkite sukti kiekvieną muselinę veržlę, kad pailgintumėte skleistuvo padėtį. Kioto plienas pagamintas iš 100% nerūdijančio plieno ir sklandžiai poliruotas.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateX Latex Pants Black

    Šiltos, aptemptos kelnės!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    CELLMATE pristato FlexiSpike skaistybės narvelį: aukščiausios kokybės vyrišką skaistybės prietaisą, kuris siūlo išskirtinį valdymą ir yra diskretiškas, pritaikytas dušui.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Pristatome mūsų plieninio tinklelio grožio narvą. Kruopščiai būtų kokybiški iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, šis narvas sukurtas taip, kad patogus ir ilgaamžiškas. Tinklinis raštas ne tik suteikia eleganciją, bet ir užtikrina optimalų vėdinimą bei higieną.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Toms poroms, kurios nori sustiprinti savo vergijos žaidimus, šis rinkinys patenkins net pažangiausius vergijos mylėtojus. Komplekte yra kvėpuojantis rutulinis gaubtelis, odiniai rankų ir kojų rankogaliai, satininė akių kaukė, flogger, 11 colių plunksnų spygliuočiai, 10 metrų japoniško šilko virvė, šlamučių jungtis, spenelių spaustukai, odinė apykaklė ir pavadėlis, 12 colių irklas, ardomoji kaukė, sekso kauliukai, durų sūpynės ir geriausia lovos suvaržymo sistema!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Latex Play Ladies Briefs with Dildo Inside 12x3.5cm & Outside 14x4cm Black

    Ar jus vilioja mintis dėvėti šias seksualias lateksines hipster kelnaites su dilde jums ir jūsų partneriui? Jei tai padarysite, pavojingai seksualiai paryškinsite savo siluetą ir charakterį ir mėgausitės maloniu stimuliavimu! Kas bus toliau?

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Pristatome mūsų plieninio tinklelio skaistumo narvą. Kruopščiai pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, šis narvas sukurtas taip, kad būtų patogus ir ilgaamžiškas. Tinklinis raštas ne tik suteikia elegancijos, bet ir užtikrina optimalų vėdinimą bei higieną.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Latex Play Corset with Zipper in Front Black

    Ar jus vilioja idėja dėvėti šį seksualų latekso korsetą su priekiniu užtrauktuku? Jei tai padarysite, pavojingai seksualiai paryškinsite savo siluetą ir charakterį! Kas bus toliau?

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64288 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.