×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas

Elementai 129 į 160288 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Jei esate perkamiausių Oxballs SACKSLING ELECTRO gerbėjas, bet turite aukštą ir tvirtą maišą arba norite geriau sukibti su savo prekėmis, tuomet jums patiks naujas Oxballs dizainas – NUTTER ELECTRO.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Suteikite saugaus gaidžio narvelio rinkiniu CB-3000®, pakelkite savo seksualinį gyvenimą iki galo. Sužinokite savo vietą, kai pasiduosite skaistybei, kuri sukūrė pramonę.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Apribotam judėjimui!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Deluxe Locking Chastity Cage

    Įtraukite savo partnerio jaudinantį narį su šiuo prabangiu rakinamu skaistumo narvu! Jei jie buvo pernelyg apsėsti savo susijaudinimo, gali būti, kad laikas juos uždaryti! Užstumkite šį nerūdijančio plieno narvelį ir užfiksuokite, kad jie galvotų tik apie jus, raktų turėtoją, kol laikote juos nelaisvėje! Priverskite juos užsidirbti išlaisvinimo bet kokiu apgaulingu būdu, kurio tik norite!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Šis ypatingas kioto plieno rutulinis svoris yra tikras meno kūrinys. Nuplikęs svoris yra 649 gramai, ar galite jį atlaikyti? Jūs galite padaryti rutulio svorį dar sunkesnį, pakabindami dar didesnį svorį ant žiedo. Dėl storo 39 mm veržliarakčio šis svarelis gražiai kabės ant jūsų kamuoliukų ir gali būti pritvirtintas šešiakampiais veržliarakčiais. Rankomis poliruotas plienas, nepadengtas nikeliu ar chromu. Ar išdrįsi tai padaryti?

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Rankenos leidžia įtemptai traukti arba pakabinti (iki 200 svarų).

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Šis lengvai naudojamas stropas leidžia išlikti tose puikiose pozicijose ir pasiekti geriausius įsiskverbimo kampus! Minkštos kaklo ir kojų atramos yra patogios pagalvėlės atsigulus, o raiščiai naudoja jūsų kūno svorį, kad šlaunys būtų aukštos ir galingos.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Standard Chrome

    Vice Chastity Device yra pirmasis ir neišvengiamas grožio prietaisas pasaulyje, kuriam nereikia PA (princo Alberto) auskarų. Tai suteikia saugumo užtikrinimą, anksčiau nebuvo kituose grožiomo kurio įrenginiuose. Tekstūruotas dizainas ant vidinių anti-ištraukimų skirtukų yra raktas į teiginį, kad jis yra neišvengiamas. Kuo ilgiau įrenginys dėvimas, tuo saugesnis jis tampa. Po 2 dienų nuolatinio dėvėjimo jis tampa neišvengiamas!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Nerūdijančio plieno „Hegar“ plėtikliai suteikia galimybę naudoti dviejų galų plėtiklius vienodais milimetrų žingsniais nuo 4 iki 17, kad visame rinkinyje būtų didesnis skersmuo.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Kitas neigimo žaidimo lygis, visiškai naujasis Mr. Stubb iš CB-X pristato naujus apribojimus, kurie išbandys jūsų ribas ir dar labiau sulaikys jus. Toks pat puikus saugumo ir komforto jausmas yra įdėtas į šį mažytį paketą su visais mūsų apdovanojimus pelniusių skaistumo prietaisų požymiais. Jūsų raktų laikiklis perims valdymą naujais būdais, todėl jums nebeliks vietos pabėgti.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Black

    BUZZSQUEEZE trigubos vibracijos rutulinis ištempiklis yra BALLS top-dog SQUEEZE rutulinis ištempiklis, geriausias, geriausiai tinkantis ir jaučiantis rutulinis ištempiklis, kurį siūlome su trimis vibracijomis tiesiai ant jūsų maišo... tris vibracijas SQUEEZE laiko tiesiai ant jūsų maišelio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Standard Black

    Vice Chastity Device yra pirmasis ir vienintelis neišvengiamas skaistumo prietaisas pasaulyje, kuriam nereikia PA (princo Alberto) auskarų. Tai suteikia saugumo lygį, kurio dar nebuvo kituose skaistybės įrenginiuose. Tekstūruotas dizainas ant vidinių anti-ištraukimų skirtukų yra raktas į teiginį, kad jis yra neišvengiamas. Kuo ilgiau įrenginys dėvimas, tuo saugesnis jis tampa. Po 2 dienų nuolatinio dėvėjimo jis tampa neišvengiamas!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune XXXXL Speculum

    Šio prietaiso šlyties žvilgsnis priverstų daugumą klauptis iš pasigailėjimo. Šis didžiulis nerūdijančio plieno makšties veidrodis buvo sukurtas dideliems gyvūnams. Naudojamas diagnostiniams tyrimams ir ar kitoms procedūroms. Puikios kokybės, nes jis pagamintas iš chirurginio nerūdijančio plieno, todėl jį galima dažnai sterilizuoti ir ilgai tarnauti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Leather Head Mask and Gag

    Tiksliai reguliuojamos galvos ir kaklo atramos, pagamintos iš tvirtos skeltinės odos. Komplekte esantis lateksinis varpos kamštelis spindi putliomis gaktelėmis ir ryškiomis venomis. Jis gali būti išpūstas savo nuožiūra patraukliems paklusnumo ir dominavimo žaidimams.

    229 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Black

    Jei Mini ir Micro dydžiai yra per dideli, Clitty yra puikus gaidžio narvas jums! Clitty yra mažiausias gaidžio narvas iš The Vice, net mažesnis nei Micro, todėl jis yra puikus narvas skaistybės entuziastams, kuris nori kuo mažesnio narvelio. Mažytis narvas didžiausią neigimo patirtį, neleisdamas net „išpūsti“ narve.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Jei jūsų galva skundžiasi, turite ją treniruoti! Tapkite profesionaliu gilios gerklės gerklės specialistu su Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro! Pradėkite nuo mažo dydžio ir eikite iki olimpinio lygio gilios gerklės.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Mini Pink

    Vice Inescapable Mini dydžio Chastity gaidžio narvas

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Transparent

    Jei Mini ir Micro dydžiai yra per dideli, Clitty yra puikus gaidžio narvas jums! Clitty yra mažiausias gaidžio narvas iš The Vice, net mažesnis nei Micro, todėl jis yra puikus narvas skaistybės entuziastams, kuris nori kuo mažesnio narvelio. Mažytis narvas didžiausią neigimo patirtį, neleisdamas net „išpūsti“ narve.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Didelis pasirinkimas šiame 15 skirtingų dydžių plečiamųjų rinkinių, skirtų moterims ir kitiems tikslams. Supakuota praktiškame ir gražiame juodos spalvos odiniame laikymo dėkle.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    MS The Key Holder Deluxe skaidrus raktų laikiklio dėklas su užraktu Šis permatomas dėklas parodo jūsų galios dinamiką! Sukurta tiems, kurie mėgaujasi ilgomis BDSM scenomis, apimančiomis skaistybę ir raktų laikymą – permatomas dizainas ir atgalinės atskaitos laikmačio užraktas sukuria pagrindą ilgalaikiams keistoms poroms ir BDSM entuziastams keistis galia ir pasitikėjimu. Užrakinkite savo povandeninį vienetą skaistybės įtaise arba suvaržymų poroje ir užrakinkite raktus, kol jie užsitarnaus laisvę.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    Pristatome BDSM Bowties 10 elementų rinkinį rožine spalva – nuostabią kolekciją, skirtą pagerinti jūsų BDSM patirtį. Į šį rinkinį įeina nešiojimo krepšys, rykštė, apykaklė, burnos užkimšimas, akių raištis, pavadėlis, antrankiai, rankogaliai ant kulkšnies, spenelių plunksna ir pora spenelių spaustukų, pagamintų skiriant kruopštaus dėmesio detalėms ir sutelkiant dėmesį į stilių, patogumą ir malonumą.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tease & Please Master & Slave Bondage and Adventure Game

    Niekada nežinai, kas gali nutikti šiame įdomiame galios ir paklusnumo žaidime. Ar norėtumėte laikyti visas virves, ar norėtumėte būti surištas ir užkimštas? Ar tu atsakingas ar nori paklusti? Ar rykštė nusileidžia ant jūsų sėdmenų, ar savo partneriui skirsite erotinį sumušimą?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Suvaržymo rinkinys vergijos mėgėjams!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Paverskite savo miegamąjį puikia vergovės žaidimų aikštele su aukščiausiu po lovos apkaustų suvaržymo rinkiniu. Nereikia jokio specialaus nustatymo, užtenka čiužinio ir jūsų trokštančio meilužio. Komplekte yra 4 aukštos kokybės raiščiai, kvėpuojantis rutulinis gaubtas, pliušiniai odiniai rankų ir kojų rankogaliai, satininė akių kaukė, 12 colių odinė irklas, 11 colių plunksnų svirtis, sekso kauliukas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Šis skaistumo narvas pagamintas iš nerūdijančio plieno, be chromo ir nikelio, tik nupoliruotas rankomis. Tai tikras bdsm darbas pažengusiems vergams. Įdėjus varpą į narvą, gaunamas 35 mm skersmuo. Prie jo tvirtinamą antrankį galima reguliuoti nuo 50 mm iki 70 mm. Varžtus su gana bukais galiukais galima prisukti tada, kai išlindo visas varpas. Nedrįskite gauti kaulų

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 2

    CELLMATE pristato FlexiSpike skaistybės narvelį: aukščiausios kokybės vyrišką skaistybės prietaisą, kuris siūlo išskirtinį valdymą ir yra diskretiškas, pritaikytas dušui.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MOI Submission S10.2 Gas Mask

    Angliška Avon S10 dujokaukė visame pasaulyje žinoma kaip THE dujokaukė guminiams gerbėjams. Su išskirtinėmis didelėmis akimis ir apvaliu snukučiu S10 yra geidžiamiausias jūsų guminės aprangos draugas.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 3

    CELLMATE pristato FlexiSpike skaistybės narvelį: aukščiausios kokybės vyrišką skaistybės prietaisą, kuris siūlo išskirtinį valdymą ir yra diskretiškas, pritaikytas dušui.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Bondage Board 2.0

    Bondage lenta 2.0 by You2Toys, susidedanti iš 4 paminkštintų sėdynių/gulėjimo paviršių (60 x 60 cm) su aukštos kokybės, lengvai valomais dirbtinės odos užvalkalais, kurie yra sujungti vienas su kitu 3 tvirtais, neplyštančiais dirželiais.

    799 €

    499 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Kai Proper Finn padarys savo nykstantį triuką, jūs būsite pirmasis, kuris pastebės. Tvirtas ir lengvas korpusas šlaplę plečiantis prietaisas perkelia visą elektrostimuliacijos pojūčių diapazoną į įdomiai neįprastas vietas. Švelniai suapvalinti galiukai ir sklandus perėjimas tarp polių ne tik suteikia stilingą išvaizdą, bet ir palengvina įkišimą į šlaplę – šiek tiek pasipraktikavus (ir tepant).

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Pats geriausias „viskas viename“ rutulio tempimo žaislas. Įdėkite riešutų maišelį į šį įrenginį, lėtai pasukite varžtą ir pasiruoškite. Jame yra du patogūs sraigto žiedai su atsukamu anga, kad būtų lengva pasiekti, ir jis pagamintas iš tvirto nerūdijančio plieno. Jis yra hipoalergiškas ir lengvai valomas.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Rutuliai plieniniame narve už grotų. Koks gražus vaizdas, bet dar gražiau, kai tai yra tavo kapšelis. Intensyvus beveik 500 gramų svorio jausmas, traukiantis jūsų kapšelį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160288 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.