×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm

Elementai 129 į 1601003 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Itin storas ir gyslas 6 colių vibruojantis penis. Tvirta apvali pripučiama kėdė su rankenomis. Pripūtimo vožtuvas. Kelių greičių vibracijos ir rinkimo valdiklis.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass Masturbator Caramel Skin

    Itin tikroviškam šuniško stiliaus seksui!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Kitas klasikinis ir stulbinantis asmeninis masažuoklis iš Toy Joy yra nuostabus Toy Joy Diamond Superb, nuostabus karštas raudonas klasikinis raketos formos malonumas, kuris nuves jus iki stulbinančios kulminacijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Mega Tight Fucker

    Ar jums patinka griežti, prigludę ir tikroviški masturbacijos veiksmai? Tuomet jums patiks Mega Tight Fucker iš Hidden Desire kolekcijos Bangers! Šis rankinis masturbatorius pagamintas iš itin tikroviško TPR, kuris garantuoja tikrovišką, švelnų prisilietimą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Deep Throat Cocksucker Mega Stroker

    Mėgaukitės bėgimu su Fuck Me Silly To Go! Sumanaus dydžio, kad būtų gyvas ir kompaktiškas, patentuotas „Fanta Flesh‚®“ ir itin minkštas vidinis tunelis jaučiasi kaip tikras, tik dar geriau! ?Slyskite tarp tų vešlių lūpų, pro stangrų liežuvį ir tikroviškus dantis į tekstūruotą gerklę, kuri visada atvira ir pasirengusi giliai pagurkti jūsų kietą gaidį. Abi erzinančių dantų eilės glosto jūsų kotą, o prigludęs tunelis su uždaru galu kaskart išdžiovins jus.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Jūs niekada nejautėte nieko panašaus į intensyvią šio sekso pjūklo veržimosi galią! Šiame „viskas įskaičiuota“ pakete yra viskas, ko jums reikia, kad galėtumėte daužytis iki 2000 aps./min. Jūsų gaiduko traukimas valdo greitį, todėl galite žaisti lėtai, jausmingai sukdami arba greitai, įnirtingai mušdamiesi. Apsaugos jungiklis užtikrina, kad viskas nebus pernelyg kontroliuojama! Komplekte esantis dildo yra storas ir tekstūruotas, kad būtų didžiulis pasitenkinimas, tačiau jis taip pat labai susilenkia į jūsų idealią formą!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Haru Masturbator

    Palepinkite save puikia stimuliacija ir nuostabia kulminacija su Haru masturbatoriumi! Haru yra tikroviškas masturbatorius ir visada pasiruošęs jums, kai tik norite. Medžiaga yra minkšta ir labai lanksti, kad būtų patogu naudoti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U formos dvigubo naudojimo G taško vibratorius. Labai lankstus ir gali būti naudojamas lytinių santykių metu. Išskirtinai universalus ir reguliuojamas, šis stilingas vibratorius yra varomas 2 atskirų galingų variklių ir siūlo daugybę kampų eksperimentuoti ir mėgautis maksimaliu malonumu! Pasukite jį tiesiai, kad naudotumėte kaip tradicinį atmosferą, arba sulenkite per pusę, kad padvigubintumėte G tašką ir klitorio stimuliaciją. 100% aksominis liesti silikonas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Piss Play Sound

    Norite pabandyti sunaikinti savo paskutinę sekso vyšnią? Skambutis greitai tampa vienu sparčiausiai augančių fetišų tarp vyrų. Jau pusę savo laisvo laiko praleidžiate besitrindami ir traukdami savo geriausią priedą. Kodėl jo nepaskatinus iš vidaus?

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 18,7cm

    Lankstus Dildo su kilnojama Skin S iš Nature Skin itin tikroviškos varpos formos su judančiu (odos) paviršiumi su venomis ir išsipūtusiu galvute. Po didelėmis sėklidėmis yra siurbtukas, kuris tvirtai prilips prie bet kokio lygaus paviršiaus – tai leidžia smagiai naudotis laisvų rankų įranga. Dildo taip pat suderinama su dirželiais ir petnešomis.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Plus 6" Triple Density Cock

    „King Cock Plus Triple Density“ didlo yra iš geriausios kokybės tikroviškos „Fanta Fle“. Jis turi stovi vidinį veleną, minkštą išorinį pamušalą ir tvirtą siurbtuką! Išsami odos tekstūra suteikia dar daugiau tikroviško pojūtio, kurio ieškote, o kaušelis tvirtai prisitvirtina prie daugumos plokščių paviršių ir neleidžia jam paslysti, kai veiksmas įkaista. Kartu tai tikroviškiausias dildo, kurį kada nors pajusite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvigubos stimuliacijos vibracija, pilnai masažuojanti visą makšties sritį, kad būtų galima mėgautis, suteikdama intensyvius pojūčius. Ergonomiškos formos. Galingas klitorio stimuliatorius.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Sally Masturbator

    Sally visada pasiruošusi jums! Šis masturbatorius turi tikrovišką makštį. Sally guli ant nugaros iškėlusi kojas aukštyn. Minkštos lytinės lūpos ir siauras atidarymas iššaukia atrasti daugiau. Kotas yra briaunotas ir nuskleistas ir netgi turi G tašką, kad jaustumėte tikrovišką pojūtį

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Dillio 8 Inch 18.5cm Purple

    „Pipedream“ parduotuvė „Dillio“ linija sukurta taip, kad kiekvieną kartą pataikytų į reikiamą vietą. Dėl įvairių ilgių, apimčių ir formų galimybės yra neribotos!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Hitsens 1 Blue

    SILEXPAN® dvigubo tankio itin minkštas silikoninis aukščiausios kokybės dildo: maksimalus pojūtis, tankis ir lankstumas. Ypač stiprus siurbimo pagrindas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Layla

    Kišeninis glostiklis su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad jaustumėtės. Layla yra „Girl Next Door“, kuri jus įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Layla turi tvirtą išangę ir tempiamą meilės tunelį. ABS puodelio dugną galima atidaryti arba uždaryti, kad būtų sukurtas siurbimas. Lengvai suimamas puodelis turi higienišką dangtelį. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 7.5" Pink

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektas: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštesnę įtaką (tampa minkštesnė) ir žemę (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys All Time Favorites Anal Douche Black

    Išangės valymas visada yra gera idėja, o šis All Time Favorites dušo antgalis yra puiki priemonė! Dušo antgalis turi suapvalintą galiuką ir ploną kotą, kad būtų lengva įkišti. Skylių padėtis garantuoja 360 laipsnių vandens srautą viduje, todėl antgalis puikiai tinka išangės valymui.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Atidarius, ši Vulcan prinokusi makštis yra pasiruošusi atlikti tikrą meilės darbą. Jis pagamintas iš odos atspalvio Realistic Love Skin medžiagos, turi tekstūruotą vidinį tunelį, o linksmybes galite pridėti vibracijų: 6 vibracijos ir pulsavimo lygiai. Visas dydis: apytiksl. 15 cm, sandaraus, bet lankstaus tunelio skersmuo. Komplekte esantis mini vibe yra nuimamas. Medžiaga: PP, SEBS (masturbatorius), ABS (mini vibracija). Komplekte yra baterija (LR1).

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Pink Lady yra draugė, kurios nori kiekviena moteris! Šis įkraunamas vibratorius turi galingą variklį, kuris suteikia 10 vibracijos režimų. Kulkos vibratorius turi smailėjantį antgalį, kuris užtikrina patogų įkišimą. Jo įkraunama baterija gamina mažiau atliekų, o tai reiškia, kad jūsų malonumas yra geresnis aplinkai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Jei norite beprotiškos, neprilygstamos patirties, paieškos baigėsi! Pristatome naujausią Naked Addiction šeimos papildymą! Šis dongas juda kitaip nei bet kuris kitas besisukantis, vibruojantis ar stumiantis dongas linijoje. Kaip tai? Nes kada paskutinį kartą matėte dongą, kuris gali daryti visus tris vienu metu!? Šis dongas, stovėdamas 7,5 colio ūgio ir 6,2 colio įkišamo ilgio, turi daug būdingų Naked Addition linijos bruožų.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Dėl smulkaus dydžio Amy ji taps jūsų patinkau masažuokliu. Išmanus Amy dizainas nėra nei didelis, nei per mažas. Su paprastu kreivu ir vandeniui atspariu silikoniniu korpusu Amy švelniai slysta ten, kur nori.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Susipažinkite su pirmuoju aukščiausios kokybės kištuku, kuriame yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvadą, o galiukų vibracija – orgazmo stimuliacija. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Sasha Grey Pussy

    Ji visada pasiekiama. „Doc Johnson“ „Main Squeeze“ masturbatorių serija su kietu dėklu, kuriame vaidina mūsų populiariausios pornografinės žvaigždės formos, sukurta taip, kad jūsų rankose atiduotų galią, su išspaudžiama rankena, leidžiančia keisti kiekvieno smūgio sandarumą, ir siurbimą reguliuojančiu galiniu dangteliu. Šis ULTRASKYN™ glostytojas, pagamintas tiesiai iš šnypščiosios žvaigždės Sasha Grey kūno, atrodo ir jaučiasi taip, lyg būtų įsmeigtas į jos tobulą pūlingą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina

    Atidarius, ši Vulcan prinokusi makštis yra pasiruošusi atlikti tikrą meilės darbą. Jis pagamintas iš odos atspalvio Realistic Love Skin medžiagos ir turi tekstūruotą vidinį tunelį. Visas dydis: apytiksl. 15 cm, sandaraus, bet lankstaus tunelio skersmuo. Medžiaga: PP, SEBS.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bad Kitty Strap-on Set

    Prisegama virvelė su trimis skirtingais, tvirtais dildės, prie kurių galima tvirtinti: natūralaus penio (18 cm, Ø 2,9–4 cm), plono analinio eksperto (17 cm, Ø 1,9–2,9 cm) ir anatominės formos G taško stimuliatoriaus (17). cm, Ø 2,7-4,2 cm).

    57,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Ar pavargote nuo visų įprastų žaislų ir ar esate pasiruošę naujam iššūkiui? Tada galbūt šis varpos kištukas yra jums tinkamas pasirinkimas. Varpos kamštis įkišamas į šlaplę ir stimuliuoja gaktą bei apatinę šlaplės dalį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Purple Rain Ribbed Glass Dildo

    Purple Rain Ribbed Dildo sukurtas taip, kad suteiktų aukščiausius pojūčius savo nuostabia briaunuota forma, kuri taip pat yra dviejų galų, kad maksimaliai padidintų jūsų malonumą įvairiais žaidimo būdais. Lėtai įkiškite šio dildo briaunuotą galą ir mėgaukitės pojūčiu, kai jis prasiskverbia į jūsų kūną. Jei trokštate gilios G taško stimuliacijos, įkiškite lenktą žaislo galą į priešingą pusę, kad pasiektumėte savo erogeninę zoną su giliu, pripildytu dildo svogūnėlio galiuko pojūčiu. Šis galas taip pat gali būti naudojamas prostatos masažams, kurie gali lengvai baigtis sprogstamu orgazmu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Real Mouth Stroker

    Itin lygus ir slidus liežuvis, kuris išsikiša iš burnos erzindamas ir stimuliuodamas apatinę dalį, taip pat turi tikslius gomurio įdubimus, dėl kurių jis atrodo ir jaučiasi kaip tikras! Visą kontrolę turite po ranka, todėl galite nuspręsti, ar švelniai glostysite, ar giliai trauksite gerklę! Galite atrasti fantazijos patirtį!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alston Black

    Ši maloni atmosfera veikia kaip magija! Antgalis pakrypsta į toliau, nukreipiamas 12 galingų vibracijų lygių tiesiai į karštąją zoną. Šilko glotnus silikonas ir lankstus kotas kiekvieną akimirką paverčia visiškai palaima. Šis gaminys yra atsparus vandeniui, todėl juo maitina duše ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Pleasure X Tender Penis Sleeve LV1052 Add 2" Flesh

    Itin tikroviška varpos pailginimo rankovė, kuri padidina 2 colių ilgį ir 30% apimtį

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Red

    Iš pirmo žvilgsnio BOUNCER atrodo kaip paprastas jūsų dildė. Elegantiškas, abstraktus dizainas ir švelniai išlenkta forma puikiai tinka stimuliuoti G tašką ir prostatą, tačiau nelengvai išduoda viduje slypinčios nuostabos.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601003 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.